Yıkama

Yıkama

Son dakika Yıkama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yıkama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yıkama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıkama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıkama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.230 yıkama haberi bulunmuştur. Tüm yıkama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Damat gelini 'oto yıkamada' yıkadı! Sosyal medyada viral oldu
Damat gelini 'oto yıkamada' yıkadı! Sosyal medyada viral oldu Damat düğün günü gelini bir oto yıkamaya götürüp yıkadığı görüntüler TikTok platformunda gündem oldu. Birbirinden farklı sorunlar ortaya çıkabilse de, "gelinliğin kirlenmesi" adeta kabusa dönüşebiliyor. Daha düğün salonuna adımınızı atmadan kirlenmiş bir gelinlikle o günü bitirmeyi kimse istemeyeceği belirtildi.
2.05.2024 Galeri
30 Nisan - 3 Mayıs 2024 BİM aktüel katalog: BİM rafta hangi ürünler satışta? Çay, blender, tost makinesi
30 Nisan - 3 Mayıs 2024 BİM aktüel katalog: BİM rafta hangi ürünler satışta? Çay, blender, tost makinesi BİM 30 Nisan -3 Mayıs 2024 aktüel katalog yayınlandı. BİM Market raflarında satışa çıkacak ürünler arasında elektrikli süpürge, çay makinesi, blender set, tost makinesi yer aldı. Bunun yanısıra Budama Makinesi, Basınçlı Yıkama Makinesi gibi birçok ürün satışta olacak. İşte 30 Nisan-3 Mayıs BİM yeni aktüel katalog ürünleri...
30.04.2024 Ekonomi
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor Nane, antiseptik özellikleriyle cilt bakımında kullanılan ne varsa içerisinde etken madde olarak yer almaktadır. Sabun, güzellik kremi ya da yüz yıkama jeli bunlardan birkaçıdır. Yüzünüzde sizi zor durumda bırakan sivilceler geçmek bilmiyor, ürünler size yardımcı olmuyorsa sadece birkaç yaprak naneyle hazırlanan 3 maske imdadnıza kavuşabilir.
8.04.2024 Yaşam
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor
Yıkım çalışmaları sürüyor: Büyük Postane binası tarihe karışıyor Adana'nın simgelerinden biri olan tarihi postane binasının deprem sonrası aldığı ağır hasar nedeniyle yıkımına devam ediliyor.
27.03.2024 Adana
Kayseri'de 2 esnafın silahlı kavgası dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı
Kayseri'de 2 esnafın silahlı kavgası dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı Kayseri'de husumetli 2 esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel (61) hayatını kaybetti, fırıncı L.T. (34) yaralandı.
4.03.2024 Gündem
Tokatlanmış yanak sendromu yaygınlaştı! Uzman isimden pembe yanak sendromu için uyarılar geldi
Tokatlanmış yanak sendromu yaygınlaştı! Uzman isimden pembe yanak sendromu için uyarılar geldi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Çelik Kuzeytepe, döküntüler ile başlayarak çeşitli bulaşıcı hastalıklarla karıştırılabilen beşinci hastalığın yaygınlaştığını söyleyerek, “Grip benzeri belirtilerle başlayan, ‘tokatlanmış yanak sendromu’ diğer adıyla ‘pembe yanak sendromu’çoğunlukla okul çağındaki çocuklarda görülen ‘beşinci hastalık’ değişkenlik gösteren havaların da etkisiyle yaygınlaştı. Hastalıktan korunmada temel yöntemler arasında yiyecek ve içeceklerin başkalarıyla paylaşılmaması, özellikle çocuklara el yıkamanın önemi konusunda bilgi verilmesi yer alır” dedi.
29.02.2024 Sağlık
Dünyaca ünlü kuaförden şampuan tüyosu: 2 kez yapmak saçları öldürüyor!
Dünyaca ünlü kuaförden şampuan tüyosu: 2 kez yapmak saçları öldürüyor! Temiz ve parlak saçlar hayali herkesin aklındadır. Ancak saç sağlığı için yıkama rutini de önemlidir. Doktor Rachel Valentine, kişiden kişiye değişen şampuan kullanımı hakkında tüyoyu verdi.
24.02.2024 Yaşam
A101 22 Şubat aktüel katalog 2024: Koltuk-halı yıkama makinesi, ütü, süpürge...
A101 22 Şubat aktüel katalog 2024: Koltuk-halı yıkama makinesi, ütü, süpürge... A101 aktüel katalog 22 Şubat 2024 yayınlandı. Aldın aldın ürünlerinde koltuk ve halı yıkama makinesi, süpürge, tıraş makinesi, ütü, meyve sıkacağı, blender, çay makinesi gibi indirimler dikkat çekiyor. İşte, 22 Şubat 2024 A101 katalog indirimleri...
19.02.2024 Ekonomi
Hatay deprem konutları kura sonuçları! Deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı: Deprem konutları hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır, deprem konutları hak sahipliği sonuçları nereden öğrenilir?
Hatay deprem konutları kura sonuçları! Deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı: Deprem konutları hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır, deprem konutları hak sahipliği sonuçları nereden öğrenilir? Deprem konutları kura çekimi için araştırmalar hızlandı. Asrın felaketi olarak anılan ve 10 ilde büyük yıkama neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler için yaralar sarılmaya devam ediyor. Hatay'da yapımı tamamlanan afet konutlarının teslimi 3 Şubat'ta yapılacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine başlanacağı tarihleri il il duyurdu. Kura sonrası kesinleşen sonuçlar e-Devlet üzerinden yayınlanacak. Peki, Hatay deprem konutu kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte, Hatay deprem konutları kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesi…
3.02.2024 Gündem
Musluk suyunu buralarda kullanmayın! Doktor uyardı: Ciddi enfeksiyon riski var!
Musluk suyunu buralarda kullanmayın! Doktor uyardı: Ciddi enfeksiyon riski var! Musluk suyunun ciddi enfeksiyon risklerini Dr. Jen Caudle aktardı. Bez bile yıkanırken dikkatli olunması gerektiğinin altını çizdi. İşte musluk suyunda dikkat edilmesi gerekenler...
1.02.2024 Yaşam
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları...
Safir Taşı Özellikleri Nelerdir? Safir Taşının En Bilinen Faydaları... Safir taşı korindon grubunda yer alır ve birçok farklı renkte olabilir. En sık rastlanan safir renkleri arasında kahverengi, beyaz, yeşil, pembe, gri, turuncu ve sarı vardır.
30.01.2024 Yaşam
Enzimlerin Kullanım Alanları Nelerdir? Enzimler Canlılar İçin Neden Önemlidir?
Enzimlerin Kullanım Alanları Nelerdir? Enzimler Canlılar İçin Neden Önemlidir? Enzimler canlılar için oldukça önemli bir yere sahiptir. Enzimlerin kullanım alanları da çeşitli sektörlere göre farklılık gösterir. Enzimler çevre kirliliği ve atık yönetiminde de geniş yer tutmaktadır. Gıda sektöründe ise gıdaların işlenmesi, depolanması ve saklanması gibi durumlarda enzimlere ihtiyaç duyulmaktadır. 
30.01.2024 Yaşam
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı İzmir'in Tire ilçesinde Küçük Menderes Nehri üzerindeki köprünün korkuluklarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkamasında minibüs içindeki sucukların yıkanmasına ilişkin mikrobiyal incelemede, sucuklarda sağlığa zararlı bir bulgu elde edilmedi. H.H.Y. (55), F.M. (35) ve İ.Y. (48) ile ilgili adli soruşturma sürerken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilere 'etiketsiz sucuk' sattıkları gerekçesiyle toplamda 150 bin liraya kadar ceza kesileceğini söyledi.
12.01.2024 Gündem
Hematit Taşı Özellikleri Nelerdir? Hematit Taşının En Bilinen Faydaları...
Hematit Taşı Özellikleri Nelerdir? Hematit Taşının En Bilinen Faydaları... Hematit taşı kırılgan ve yumuşak bir taştır. Elinize ilk aldığınız zaman ağır olduğunu hissetseniz de narin bir yapıya sahiptir. Kahverengi, siyah, sarı, gri, kırmızı ve benzer tonlarda renklere sahiptir. Ağır bir taştır bunun nedeni içerisinde bulunan demir mineralinden kaynaklanır.
11.01.2024 Yaşam
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan şüphelilerin, jandarmadaki ifadelerinde sucukları tozlandığı için yıkadıklarını söylediği öğrenildi.
7.01.2024 Gündem
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan 2 kişi ile aracın sahibi gözaltına alındı.
6.01.2024 Gündem
Uzmanı uyardı, kapalı ortam hasta ediyor
Uzmanı uyardı, kapalı ortam hasta ediyor Mardin'de kış mevsimine girilmesi ile birlikte grip vakalarında geçen yıla göre artış meydana geldi. Gribin kapalı ortamlarda daha hızlı bulaştığını ifade eden Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Tahir Gökdemir, soğukların erken gelmesi ile birlikte geçen seneye oranla bu sene gribal enfeksiyon hastalıklarının çoğaldığını söyledi.
21.12.2023 Gündem
“Reçetesiz ve kolay ulaşılan soğuk algınlığı ilaçları tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor”
“Reçetesiz ve kolay ulaşılan soğuk algınlığı ilaçları tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor”  Soğuk algınlığı ilaçlarının reçetesiz alınabilmesinin ve kolay ulaşılmasının tehlikeli sonuçlara yol açabildiğini söyleyen Prof. Dr. Şehmus Özmen, “Bu ilaçlar kalp hızını arttır, kaygı ve uykusuzluğa neden olur. Kalp ve damar hastalığı, hipertansiyon, diyabet, anjina ve çarpıntı sorunu olan hastalarda ise durumu kötüleştirebilir” uyarısında bulundu.    
21.12.2023 Yaşam
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
Vergi rekortmeni güreş ağası için şikayet yağdı! Doğal yapıyı bozdu, dereden 352 bin ton kumu çaldı...
Vergi rekortmeni güreş ağası için şikayet yağdı! Doğal yapıyı bozdu, dereden 352 bin ton kumu çaldı... Vergi rekortmeni güreş ağasının yaptıkları ilçede yaşayanları bezdirdi. Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde hem vergi rekortmeni hem de güreş ağası olan kırma, eleme ve yıkama tesisi sahibi A.R.Y.'nin, Bıçkıcı Deresi'nden 352 bin 172 ton kum ve çakılı izinsiz alıp, işleyerek sattığı tespit edildi. Buna karşın kendisine kesilen 8,5 milyon liraya yakın cezayı da yıllardır ödemeyen A.R.Y. hakkında hazırlanan rapor, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.
28.11.2023 Gündem
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi?
Breaking Bad konusu nedir, Breaking Bad ne demek? Polat'lar Breaking Bad'den mi esinlendi? Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çift olayı ülke gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Polat çiftinin güzellik salonu açmak isteyenlere, 20 milyon liralık isim hakkı vererek gelir elde ettikleri iddiaları dolaşırken çiftin bir avukatının da ilk soruşturma dalgasında gözaltına alınması ünlü dizi Breaking Bad'di anımsattı. Bir avukatın müvekkiline kara para aklama için güzellik salonu aldırmasını hatırlattı. Nakit para akışının yoğun olduğu bu salonlar, muhasebe denetiminin zor olması nedeniyle dünya genelinde de para aklamada sıklıkla başvurulan bir yöntem oluyor. Söz konusu ayrıntının ardından Breaking Bad dizisine yönelik sorgulamalar arttı.
16.11.2023 Gündem
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, kış aylarının gelmesi ve elektrik tüketiminin artmasıyla birlikte, vatandaşların faturalarını nasıl düşürebilecekleri konusunda altın değerinde önerilerde bulundu.
8.11.2023 Ekonomi
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerdeki elektrik tüketimi artacak. Vatandaşlar ise elektrik faturasından nasıl tasarruf edeceğini araştırmaya başladı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
17.10.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yıkama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıkama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.