Yeni Khk

Yeni Khk

Son dakika Yeni KHK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeni KHK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeni KHK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Khk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni khk gelişmeleri de dahil olmak üzere 352 yeni khk haberi bulunmuştur. Tüm yeni khk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başbakan Yıldırım'dan KHK açıklaması: Biraz uzadı
Başbakan Yıldırım'dan KHK açıklaması: Biraz uzadı Başbakan Binali Yıldırım, yeni KHK ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Uzadı biraz." dedi. Öte yandan Başbakan Yıldırım Meclis'te MHP Lideri Bahçeli ile görüştü..
7.07.2018 Siyaset
697 sayılı KHK yayımlandı
697 sayılı KHK yayımlandı Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında yayımlanan 697 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarından 214, TSK'dan ise 48 kişi kamu görevinden çıkartıldı, görevlerinden ihraç edilen bin 823 kamu çalışanı görevlerine iade edildi.
12.01.2018 Gündem
Yeni KHK geliyor
Yeni KHK geliyor Bylock tuzağından tahliye olanların işe dönüşünü içerecek olan yeni bir KHK birkaç gün içinde yayımlanacak. Bylock'un bu şekilde yüklendiği tespit edilen ve bu nedenle ihraç edilmiş kişiler için bu süreç geçerli olacak
29.09.2021 Gündem
Yeni KHK'da gözden kaçan bomba detay! 6 ay içinde bitecek...
Yeni KHK'da gözden kaçan bomba detay! 6 ay içinde bitecek... Yeni yayımlanan KHK'da dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. FETÖ davaları 6 ay içinde bitecek.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den yeni KHK'ya yönelik açıklama
AK Parti'den yeni KHK'ya yönelik açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, çıkarılan yeni KHK için "Terör bağlantısı olmayan vatandaşlar endişe etmesin" dedi.
25.12.2017 Siyaset
Taşeron işçilere kadro verildi mi? İşte müjdeli haber...
Taşeron işçilere kadro verildi mi? İşte müjdeli haber... Taşeron işçilere kadro verilip verilmeyeceği merak ediliyor ve gündemde araştırılıyordu. Binlerce kişinin merakla beklediği taşerona kadro konusunda önemli bir gelişme yaşandı. İşte taşeron işçilere kadronun verilmesiyle ilgili son durum...
29.09.2021 Gündem
Sınavı geçen işçiye 90 günde kadro
Sınavı geçen işçiye 90 günde kadro Taşeron işçiye yeni KHK ile kadro yolu açıldı. İşçiler yazılı ve sözlü sınava girecek. 10 üzerinden 6 alıp başarılı olanlar 90 günde kadrolu olacak. Başvurular 2 Ocak’ta
25.12.2017 Ekonomi
KHK ile değişti! İstemedikçe askere alınmayacaklar
KHK ile değişti! İstemedikçe askere alınmayacaklar Yayımlanan yeni KHK'da Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybeden sivillerin çocukları ve kardeşleri istekli olmadıkça silah altına alınmayacak.
29.09.2021 Gündem
Uzman askerlere bireysel silah taşıma yetkisi verildi!
Uzman askerlere bireysel silah taşıma yetkisi verildi! Yayımlanan yeni KHK kapsamında TSK'daki uzman erbaşlara zati demirbaş silah edinme hakkı sağlandı.
29.09.2021 Gündem
Ve değişti! Artık tek tip kıyafet giyecekler
Ve değişti! Artık tek tip kıyafet giyecekler Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname kapsamında, "Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar" nedeniyle cezaevinde hükümlü ve tutuklu bulunanlar, duruşmalara badem kurusu ve gri renkte tulum giyerek getirilecek.
29.09.2021 Gündem
Yeni KHK ile Şeker Kurumu ve Alkol Piyasası kapatıldı
Yeni KHK ile Şeker Kurumu ve Alkol Piyasası kapatıldı Olağanüstü hal kapsamında hazırlanan 696 sayılı KHK ile Şeker Kurumu ve Alkol Piyasası kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Yeni KHK ile 115 kişi göreve iade edildi
Son dakika... Yeni KHK ile 115 kişi göreve iade edildi Yayımlanan iki yeni KHK ile önceden görevlerinden ihraç edilen 115 kişi göreve iade edildi.
29.09.2021 Gündem
Uzmanlara silah için KHK geliyor
Uzmanlara silah için KHK geliyor 2 uzman askerin şehit edildiğinde yanlarında silahlarının olmaması tartışma yaratmıştı. Milli Savunma Bakanı, yeni KHK ile uzmanlara bireysel silah imkanı verileceğini açıkladı
29.09.2021 Gündem
Bakan Gül Twitter'dan duyurdu: Güvenceye alındı
Bakan Gül Twitter'dan duyurdu: Güvenceye alındı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yeni Kanun Hükmünde Kararname ile Lekelenmeme Hakkı” daha güçlü bir güvenceye kavuşturulmuştur. Soyut ve dayanaksız ya da konusu suç oluşturmayan şikâyetler için soruşturma öncesi ön değerlendirme süreci getirildi" dedi.
27.08.2017 Siyaset
Doktorlar 72 yaşına kadar çalışabilecek!
Doktorlar 72 yaşına kadar çalışabilecek! OHAL kapsamında yayımlanan yeni KHK ile sağlık kurum ve kuruluşlarında görev yapan tabip, uzman tabip ve aile hekimlerine kendilerinin istemesi ve kurumların da onayı dahilinde 72 yaşına kadar çalışma imkanı getirildi.
25.08.2017 Sağlık
10 emekli tuğgeneralin rütbeleri alındı
10 emekli tuğgeneralin rütbeleri alındı OHAL kapsamında 693 ve 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. KHK'lara göre 10 emekli tuğgeneralin rütbeleri alındı. Böyle 10 tuğgeneral tüm haklarnı kaybetmiş oldu.
29.09.2021 Gündem
Yeni KHK ile onbinlerce kadro açıldı
Yeni KHK ile onbinlerce kadro açıldı Resmi Gazetede yayımlanan yeni yayınlanan KHK'larla birlikte on binlerce yeni kadro açıldı.
25.08.2017 Ekonomi
Resmi Gazete'de iki yeni KHK yayımlandı
Resmi Gazete'de iki yeni KHK yayımlandı Olağanüstü hal kapsamında hazırlanan 693 ve 694 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem
Yeni KHK yayımlandı!
Yeni KHK yayımlandı! Yeni KHK'da helikopter kazası sonrası önlemler düzenlendi. Askerlik Kanunu'na eklenen madde kapsamında, milli güvenliğe karşı faaliyette bulunurken hüküm giyenler "askerliğe elverişli olmaları" halinde silah altına alınabilecek
29.09.2021 Gündem
Kısmetse Olur neden yayınlanmıyor? Evlilik programları kaldırıldı mı?
Kısmetse Olur neden yayınlanmıyor? Evlilik programları kaldırıldı mı? Kısmetse Olur programı yayından kaldırıldı mı? 29 Nisan'da yeni KHK'nın yayınlanmasının ardından evlilik programlarının kaldırılması konusuna yönelik karar alındı. Bu gelişmeyle birlikte gündemde Kısmetse Olur'un bitip bitmediğiyle ilgili araştırmalar başladı. İşte Kısmetse Olur ile ilgili son durum...
29.09.2021 Gündem
Evlilik programları kaldırıldı mı?
Evlilik programları kaldırıldı mı? Geçtiğimiz günlerde yeni KHK'nın yayınlanması ile evlilik programlarının yayından kalktığı gündeme bomba gibi düştü. Peki bu iddialar doğru mu? Evlilik programları hakkında yeni KHK'de nasıl bir açıklama yer alıyor? İşte evlilik programlarının sürüp sürmeyeceği ile ilgili son durum...
29.09.2021 Gündem
Yeni KHK'lar ile '0800'lü programlar yasaklandı
Yeni KHK'lar ile '0800'lü programlar yasaklandı OHAL kapsamında 2 yeni KHK yayımlandı. KHK'lar ile '0800' gibi telefon hatlarıyla yapılan programlar yasaklandı
29.09.2021 Gündem
Yeni KHK ile evlilik programları kaldırıldı mı?
Yeni KHK ile evlilik programları kaldırıldı mı? OHAL kapsamında 2 yeni KHK yayımlandı. KHK'lar ile bir süredir tartışmalara konu olan evlilik programları ile ilgili önemli düzenlemeler getirildi. İşte evlilik programlarına ilişkin yapılan düzenlemenin detayları...
29.09.2021 Gündem
Hükümetten referandum sonrası 3 kritik adım
Hükümetten referandum sonrası 3 kritik adım 16 Nisan referandumundan sonra hükümetin 3 kritik konuyla alakalı adım atması bekleniyor.
13.04.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Khk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni khk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.