Göreve İade

Göreve İade

Son dakika göreve iade haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göreve iade ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göreve iade haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göreve İade

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göreve iade gelişmeleri de dahil olmak üzere 565 göreve iade haberi bulunmuştur. Tüm göreve iade haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı
Erzincan'daki maden faciası! MHP lideri Devlet Bahçeli: Yeni bilirkişi raporu hazırlanmalı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında Erzincan'daki maden faciasıyla ilgili olarak "İliç'te tehlikeli bir sızıntı tespit edilmemiştir. Altın madenciliğinde kimyasallarla değerli madenlerin kazanılmasında kullanılan siyanür ve ağır metallerin olumsuz etkilerinin olduğu bilinen husustur. Tedbirlerin göz ardı edildiği çatlaklara karşı müdahalenin yapılmadığı, ikazlara karşı alanlara solisyon basılması felaketin alt yapısını hazırladığı iddiası vardır. Bilirkişi raporunu tekrar ele alması akla en uygun seçenektir." dedi.
20.02.2024 Gündem
450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne?
450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne? Danıştay 5. Dairesi, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen 450 ismin mesleğe dönmelerine, bir de bu isimlere tazminat ödenmesine karar vermişti. Erdoğan, "Yüzlerindeki değişik maskeleri yırtıp atıyoruz ve bunlar böylece meydana çıkıyor. Her kılığa giren bu iradesiz şarlatanların ensesinde olacağız. Danıştay'ın aldığı bu karara da sessiz kalmamız mümkün değil." ifadelerini kullandı. Peki, 450 hakim savcı listesi belli mi, Danıştay 5. Dair FETÖ kararı ne?
16.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
MSB: 1 milyondan fazla Suriyeli ülkesine döndü
MSB: 1 milyondan fazla Suriyeli ülkesine döndü Milli Savunma Bakanlığı, 1 Ocak’tan bu yana terörle mücadelede 19'u büyük çaplı 320 operasyon düzenlendiğini, 794 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Öte yandan bakanlık 1 milyondan fazla Suriyeli'nin ülkesine dönüş yaptığını açıkladı.
6.07.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki: Teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir!
MHP lideri Bahçeli'den HDP'ye bakanlık verileceği iddiasına sert tepki: Teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa'da 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net mitinginde konuştu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "HDP’ye bakanlık vermek demek, teröristlerin tıpkı belediyeler gibi bakanlıklara yerleşmesi demektir." ifadelerini kullandı. Yunanistan'a sert tepki gösteren Bahçeli, "Bu ülke yönetimi ayağımızın altında dolaşmaktan, damarımıza basmaktan vazgeçmelidir, taciz ve tahriklerine derhal son vermelidir." dedi.
11.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
MSB: 2015'ten bugüne 34 bin 950 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 2015'ten bugüne 34 bin 950 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 1 Ocak'tan itibaren Irak'ın kuzeyinde 425 terörist, 24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 34 bin 950 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
7.06.2022 Gündem
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ile yazı gönderildi, öğrenciler...
MEB harekete geçti! Flaş karar, 81 ile yazı gönderildi, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. Flaş karar verildi. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu açıklandı. Usul ve esaslar, öncelik sırası, yapılacak işlemler ve başvuru ile atama süreci ile ilgili tüm detaylar tek tek duyuruldu. Yer değiştirme işlemleri tercihler dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek ve elektronik ortamda yapılacak. Puan hesabında 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri esas alınacak. Gerekli şartlar taşınmadığı halde onaylanırsa veya farklı bir belgeyle başvuru yapılırsa işleme alınmayacak ve yer değiştirme işlemleri iptal edilecek. Atamalara ilişkin sonuçlar, bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Öte yandan 81 ilde harekete geçildi. Bakan Özer müjdeli haberi duyurdu. Bu yıl 3 bin tane yeni anaokulu yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Her gittiğimiz ilde arazisi olan ve ihtiyaç olan 3-5 yaş arasındaki öğrenci sayısına göre anaokulu sayılarını artırmaya çalışıyoruz. 2022 yılında 3 bin tane yeni anaokulu yapacağız." dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.04.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 31 Mayıs...
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 31 Mayıs... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu açıklandı. Usul ve esaslar, öncelik sırası, yapılacak işlemler ve başvuru ile atama süreci ile ilgili tüm detaylar tek tek duyuruldu. Yer değiştirme işlemleri tercihler dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek ve elektronik ortamda yapılacak. Puan hesabında 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri esas alınacak. Gerekli şartlar taşınmadığı halde onaylanırsa veya farklı bir belgeyle başvuru yapılırsa işleme alınmayacak ve yer değiştirme işlemleri iptal edilecek. Atamalara ilişkin sonuçlar, bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu...
30.04.2022 Eğitim
'Rockçı İmam'dan AİHM'ye başvuru! 'Görevime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum'
'Rockçı İmam'dan AİHM'ye başvuru! 'Görevime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum' Antalya'nın Kaş ilçesindeki Pınarbaşı Camii'nde imamlık yaptığı sırada 'Rockçı İmam' olarak tanınıp, konser için izin almadığı gerekçesiyle ihraç edildiğini söyleyen Ahmet Muhsin Tüzer (51), görevine dönmek için bu kez Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurdu. Türk vatandaşı olarak hakkını AİHM'de aramanın kendisine zor geldiğini belirten Tüzer, "Çok sevdiğim ve büyük hizmetler yapmama aracı olan imamlık görevine tekrar döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
18.04.2022 Yaşam
Gerçek ortaya çıktı! MHK'de istifa...
Gerçek ortaya çıktı! MHK'de istifa... MHK'nin verdiği kararları bozarak Türk futbolunda resmen bir deprem yaratan Tahkim Kurulu açıklaması sonrası gözler Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu ve ekibine çevrildi.
27.03.2022 Süper Lig
PKK'ya büyük darbe! 33 bin 584 terörist öldürüldü
PKK'ya büyük darbe! 33 bin 584 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı, 1 Ocak’tan itibaren 5’i büyük, 13’ü orta çaplı olmak üzere 18 operasyon icra edildiğini ve 316 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakanlık ayrıca, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise Irak ve Suriye’nin kuzeyi dahil toplam 33 bin 584 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.02.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Cumhur İttifakı'nın ortağına da yol gösteriyoruz
Kılıçdaroğlu: Cumhur İttifakı'nın ortağına da yol gösteriyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Anadolu'ya milletvekillerini göndereceğine ilişkin açıklamasını hatırlatarak, "Memnun oldum. Bir pazara, ayakkabı tamircisine gitsinler, 'CHP ne yapıyor' diye sorsunlar. Gerçekten CHP ile gurur duyuyorum. Demek ki Cumhur İttifakı'nın ortağına da yol gösteriyoruz" dedi.
2.11.2021 Siyaset
Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması!
Türkiye'den son dakika S-400 açıklaması! Milli Savunma Bakanlığındaki (MSB), Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Basın Bilgilendirme Merkezi'nde basın bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Güvenlik kaynakları, Rusya'dan alınan hava savunma sistemi S-400'lerle ilgili konuştu, "Duruşumuzda bir değişiklik yok. Nerede ihtiyaç olursa orada konuşlandırılır." ifadelerini kullandı.
1.11.2021 Gündem
MSB’den flaş Doğu Akdeniz açıklaması: Yunanistan'ın provokasyonuna karşılık veriliyor
MSB’den flaş Doğu Akdeniz açıklaması: Yunanistan'ın provokasyonuna karşılık veriliyor Milli Savunma Bakanlığı’ndan terörle mücadele ve Doğu Akdeniz’deki gelişmelere ilişkin son dakika açıklaması geldi. Yunanistan'ın provokasyonuna sahada gereken karşılığın verildiği belirtilen açıklamada, “Eylül ayında Suriye harekat bölgelerinde, DEAŞ terör örgütü mensupları dahil toplam 148 terörist etkisiz hale getirildi” ifadelerine verildi.
3.10.2021 Gündem
MSB duyurdu! Terör örgütü PKK’ya ağır darbe
MSB duyurdu! Terör örgütü PKK’ya ağır darbe Milli Savunma Bakanlığı, bir ayda yurt içi ve sınır ötesinde 22 operasyon düzenlendiğini, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar ise 18 bin 455, bu yılın başından itibaren de bin 865 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
5.09.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Flaş detay, değişiklik...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu! Flaş detay, değişiklik... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) flaş karar! MEB tarafından yapılan açıklamada detayları ile birlikte paylaşıldı. Önemli detay belli oldu. Başvuru sonrasında değişiklik yapılamayacak. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Müdürlüğü, şube müdürleri için yer değişikliği kararını duyuruldu.
23.06.2021 Eğitim
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı...
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı... On binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuda yeni dönem başlıyor. İlk kez bir kamu kurumu, tayindi yer değiştirme işlemlerinde tüp bebek tedavisini dikkate aldı. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı subay, sözleşmeli subay, astsubay, sözleşmeli astsubay, uzman jandarmalar ile yükümlü personelin atama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelik yayımladı. Yönetmelikte, sağlık durumundan tayinlere ilişkin olarak ayrıntılı düzenlemeler yapıldı. Düzenlemeye göre mevcut evliliğinden hiç çocuğu bulunmayan ve tüp bebek tedavi sürecini belgelendiren personel, tüp bebek tedavi merkezi bulunan bir hizmet bölgesine atanabilecek.
10.05.2021 Çalışan Hakları
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de İçişleri Bakanlığı, Jandarma Atama Yönetmeliği'ni yayınladı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, atamalarda hizmet ihtiyacı doğrultusunda dikkate alınacak kriterler belli oldu. Yönetmeliğe göre genel atamaların her yıl Mayıs-Ekim aylarının dahil olduğu zaman aralığında yapılacağı belirtildi.
10.05.2021 Memur
Hırsızlıkla suçlanan polis para dolu cüzdanı sahibine teslim etmiş
Hırsızlıkla suçlanan polis para dolu cüzdanı sahibine teslim etmiş Kayıp gözlüğün sahibi komiser yardımcısı, izne gönderildi. İznir'in Çeşme ilçesinde, komiser yardımcısının güneş gözlüğünü çalmakla suçlanması üzerine intihar eden 21 yıllık polis memuru İsmail Zeybek'in (46) geçen yıl, içerisinde 10 bin TL olan cüzdan bulup, sahibine teslim ettiği ortaya çıktı. Gözlüğünün çalındığını ileri süren komiser yardımcısı Halil Özgür Y. ise, soruşturma nedeniyle izne çıkarıldı.
30.03.2021 Yaşam
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı!
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı! Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğindeki değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan değişikliğe göre, Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme sınavına tabi olarak atanacaklarda, ilan edilen kadro için bu şartı sağlayan personel bulunmaması durumu hariç, daha alt düzeydeki kadroların birinde olmak üzere hizmet birimlerinde aranan 6 ay şartı 3 yıla çıkarıldı. Ayrıca, Unvan değişikliği yoluyla atama yapılabilecek unvanlar arasına ise öğretmen, haberleşme teknisyeni ve rasatçı unvanları eklendi.
21.03.2021 Memur
Yunanistan'dan Türkiye'ye yeni provokasyon! Meis Adası'na konuşlandırdılar
Yunanistan'dan Türkiye'ye yeni provokasyon! Meis Adası'na konuşlandırdılar Milli Savunma Bakanlığı'ndan gündeme ilişkin açıklama yapıldı. Binbaşı Pınar Kara tarafından aktarılan bilgilerden Yunanistan'ın yeni bir provokasyon daha yaptığını belirterek, 'Meis Adası’na hücumbot konuşlandırılmıştır. Türkiye’nin tüm olumlu ve yapıcı çabalarına rağmen Yunanistan provokatif ve hukuk tanımaz eylemlerini sürdürmektedir' dedi. .
8.03.2021 Gündem
Kadıköy'deki gözaltına alınma görüntüleri olay olmuştu! O polisler göreve iade edildi
Kadıköy'deki gözaltına alınma görüntüleri olay olmuştu! O polisler göreve iade edildi İstanbul Valiliği, Kadıköy'de bir kadına müdahalesi tepki çeken ve görevden uzaklaştırılan 2 polisin göreve iade edildiğini duyurdu.
21.08.2020 Yaşam
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 'Hiçbir itirafçı, görevine iade edilmemiştir'
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 'Hiçbir itirafçı, görevine iade edilmemiştir' İçişleri Bakanlığı, bugün bazı basın yayın organlarında yer alan 'FETÖ itirafçısı olan 3 vali yardımcısı, 2 kaymakam görevlerine iade edildi' başlıklı haberde yer alan bilgilerin tamamen asılsız olduğunu, bugüne kadar hiçbir itirafçının görevine iade edilmediğini açıkladı.
23.07.2020 Gündem
Rize'de üniversiteyi karıştıran mobbing iddiası
Rize'de üniversiteyi karıştıran mobbing iddiası Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde (RTEÜ) akademisyen eşine mobbing uygulandığını iddia eden bir doktor ile bölüm başkanı arasında kavga çıktı. Çıkan kavganın ardından taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu.
11.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göreve İade ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göreve iade haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.