Yeni Aşk

Yeni Aşk

Son dakika yeni aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.211 yeni aşk haberi bulunmuştur. Tüm yeni aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanmıştı! Ece Ronay yeni aşkını ilan etti! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Boşanması olayı olan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Magazin
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı. Aşk iddialarının ardından Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Magazin
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası
Şeyma Subaşı hakkında yeni aşk iddiası Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı.
15.01.2024 Magazin
Mehmet Dinçerler yeni bir aşka yelken açtı! Hadise ile evliliği 4,5 ay sürmüştü!
Mehmet Dinçerler yeni bir aşka yelken açtı! Hadise ile evliliği 4,5 ay sürmüştü! Şarkıcı Hadise ile evliliği 4,5 ay süren Mehmet Dinçerler aradığı aşkı buldu. Sosyal medya hesabında çizgili gömlek giyen bir erkek kolu paylaşan Hadise'nin yanındakinin kim olduğu merak edilirken o ismin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu iddiası olay olmuştu. Hadise ise konu hakkında "Bizde bir kitap iki kere okunmaz" diyerek iddiaları yalanlamıştı. Hadise'yle boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan iş insanı Dinçerler, yeni aşkıyla Londra'da görüntülendi.
27.09.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu! Yeni aşk açıklaması
Mehmet Aslantuğ sessizliğini bozdu! Yeni aşk açıklaması Arzum Onan ile 27 yıllık evliliklerini mayıs ayında sonlandıran Mehmet Aslantuğ’un sevgilisi olduğu iddia edilen Pınar Şipaloğlu sosyal medya hesabından “Duyduğunuz dedikodular asılsız değildir” mesajını paylaştı. Mehmet Aslantuğ’dan yeni açıklama geldi.
1.09.2023 Magazin
Popstar Türkiye ile tanınan Ajdar’ın istediği ücret dudak uçuklattı: 3 milyon 750 bin euro
Popstar Türkiye ile tanınan Ajdar’ın istediği ücret dudak uçuklattı: 3 milyon 750 bin euro 2003 yılındaki ilk 'Popstar Türkiye' yarışması ile ün kazanan Ajdar Anık, 2021'de Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro istemişti. 'Çikita Muz' şarkısıyla gündeme gelen Ajdar, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 50 yaşındaki şarkıcı, bu kez Beylikdüzü'nde bir mekanın açılışına katılmak için dudak uçuklatan bir rakam talep etti.
29.07.2023 Magazin
Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti!
Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti! Bir dönemin fenomen yarışması 'Var Mısın Yok Musun' ile adını duyuran daha sonra Survivor yarışmasının ilk kadın şampiyonu olan Merve Oflaz, yarışmanın ardından rol aldığı dizilerle milyonlarca kişi tarafından tanındı. Şimdilerde sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle gündeme gelen Merve Oflaz yeni aşkını ilan etti.
27.07.2023 Magazin
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ve Bestemsu Özdemir aşk mı yaşıyor? Didem Soydan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Burak Deniz'in Bestemsu Özdemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Deniz'in Özdemir'in evinden yapmış olduğu paylaşımlar dikkat çekti.
24.07.2023 Magazin
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf
Dilan Çiçek Deniz ve Mert Yazıcıoğlu aşkı kısa sürdü! İlişkiyi bitiren fotoğraf Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Dilan Çiçek Deniz, eski sevgilisiyle aynı kareye giren Yazıcıoğlu’yla ilişkisini bitirip ünlü oyuncuyu sosyal medyasından sildi.
16.07.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada
Dilan Çiçek Deniz'i kızdıran kare! Eski aşk, yeni aşk ve küs arkadaş bir arada Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in meslektaşı ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun, Deniz'in eski sevgilisi Furkan Andıç ile Bodrum'da düzenlenen bir partide objektif karşısına geçmesi sosyal medyada gündem olmuştu. Magazin gündemine oturan karenin ardından Deniz ile Yazıcıoğlu'ndan ayrılık söylentilerine neden olacak bir hamle geldi.
15.07.2023 Magazin
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor'
Kim Kardashian'ın gizemli sevgilisi! 'Bütün standartlarımı karşılıyor' Dört çocuğunun babası Kanye West'ten geçtiğimiz sene boşanan Kim Kardashian, ayrılık sürecinde aşk yaşamaya başladığı Pete Davidson ile ağusyos ayında yollarını ayırmıştı. Geçtiğimiz aylarda NFL yıldızı Tom Brady ile bir ilişkisi olduğu iddia edilen reality şov yıldızının, gizemli bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.
8.06.2023 Magazin
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi
Tamer Karadağlı'ya büyük şok! Tahliye kararı verildi Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.
3.06.2023 Magazin
Hazal Subaşı'ndan 'yeni aşk' açıklaması: Sizin için sürpriz oldu
Hazal Subaşı'ndan 'yeni aşk' açıklaması: Sizin için sürpriz oldu Miss Turkey 2015'te üçüncü olmasının ardından kariyerine oyuncu olarak devam etme kararı alan eski manken Hazal Şubaşı, geçtiğimiz hafta ilk kez yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Önceki gün bir AVM'de objektiflere takılan ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, yeni aşkıyla ilgili konuştu.
3.06.2023 Magazin
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni aşk pozu!
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan yeni aşk pozu! İsmail Hacıoğlu meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e gönlünü kaptırmıştı. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün aşkı dolu dizgin devam ediyor. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz son olarak sosyal medya hesaplarından yeni romantik karelerini paylaştı.
14.04.2023 Magazin
Yalı Çapkını dizisinde yeni üçgen oluştu! Halis Ağa ve Hattuç sırrına Saffet Ağa da dahil oluyor!
Yalı Çapkını dizisinde yeni üçgen oluştu! Halis Ağa ve Hattuç sırrına Saffet Ağa da dahil oluyor! Yalı Çapkını dizisinde yeni aşk üçgeni oluşuyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizide Seyran, Ferit ve Pelin arasındaki aşk üçgenini aratmayacak bir kapışma geliyor.
9.04.2023 Televizyon
Hadise ile Icardi birlikte mi?
Hadise ile Icardi birlikte mi? Mehmet Dinçerler ile ayrılığı ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ebru Şancı, ikili hakkında bilinmeyeni açıkladı. İşte detaylar...
2.02.2023 Magazin
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var Aşk-ı Memnu efsanesi "Bihter" adıyla film oluyor. Geçtiğimiz hafta Bihter rolünü Farah Zeynep Abdullah olacağı açıklanmıştı. İşte yeni Behlül için en güçlü aday...
25.01.2023 Televizyon
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var!
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var! Sağlığına kavuştuktan sonra adeta her adımı olay olan, özel hayatıyla ilgili magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam sunucu Ece Erken ile yılbaşı yemeği yedi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen ikili, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken; ünlü şovmen bu kez de 'yeni aşk' sorusuna verdiği cevapla adından söz ettirmeyi başardı.
26.12.2022 Magazin
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı
Hande Erçel'den yeni aşk bombası! Bakın gönlünü kime kaptırdı Instagram paylaşımlarıyla ve oynadığı reklamlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmedi. Ünlü isim şimdilerde ise gönlünü Kartal Özmızrak'a kaptırdı.
15.12.2022 Magazin
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası!
Emily Ratajkowski hakkında eski sevgilisi ile yeni aşk iddiası! Dünyaca ünlü model Emily Ratajkowski'nin, dört yıllık eşi Sebastian Bear-McClard'dan ihanet yüzünden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrılıktan kısa süre sonra Ratajkowski'nin Hollywood yıldızı Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda sessizliğini bozarak bu söylentileri yalanlayan Ratajkowski'nin, Kim Kardashian'ın komedyen eski sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü.
15.11.2022 Magazin
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu!
Mauro Icardi’ye Wanda Nara ayrılığının ardından dünya basınında övgü! Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı gündem oldu! Mauro Icardi ile Wanda Nara’nın ayrılık kararının ardından aldatma iddiaları sosyal medyada gündem olmuştu. Icardi ‘nin Galatasaray - Beşiktaş maçındaki performansı dünya basınında gündem oldu. İtalyan basını “Wanda Nara dans ederken Icardi Türkiye'de elinden gelenin en iyisini yapıyor.” yorumları yaptı. Peki, Mauro Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Icardi kimdir, nereli? İşte detaylar…
6.11.2022 Magazin
Wanda Nara'dan ayrılan Mauro Icardi için yeni aşk iddiası!
Wanda Nara'dan ayrılan Mauro Icardi için yeni aşk iddiası! Paris Saint Germain'den Galatasaray'a transfer olan Arjantinli dünyaca ünlü yıldız Mauro Icardi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli golcünün Instagram beğenileri dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı.
21.10.2022 Galatasaray
Shakira, Pique'den ayrılmıştı! Yeni aşk iddiası olay oldu
Shakira, Pique'den ayrılmıştı! Yeni aşk iddiası olay oldu Barcelona'nın başarılı defans oyuncusu Gerard Pique ile şarkıcı Shakira birlikteliğini sonlandırdıklarını açıklamışlardı. Shakira hakkında şaşırtan bir aşk iddiası ortaya atıldı. Ünlü şarkıcının Cassilas ile birlikte olduğu öne sürüldü.
28.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.