Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler

Son dakika Mehmet Dinçerler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mehmet Dinçerler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mehmet Dinçerler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Dinçerler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet dinçerler gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 mehmet dinçerler haberi bulunmuştur. Tüm mehmet dinçerler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı
Hadise'nin yaptığı reklam anlaşması dudak uçuklattı Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart'ta yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Sandığa giderken görüntülenen ünlülerden Serenay Sarıkaya, Adana Demirspor formasıyla dikkat çekti.
1.04.2024 Magazin
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Önce o, sonra ben'
Hadise sahnede gözyaşlarına boğuldu! 'Önce o, sonra ben' Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise dün sahnede gözyaşlarını tutamadı.
8.10.2023 Magazin
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim
Hadise'den dikkat çeken paylaşım! Sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikah masasına oturan ve aradan geçen 5 ayın ardından olaylı bir şekilde boşanan ünlü şarkıcı Hadise, yaptığı son paylaşımla kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, "Yeni şarkımın adının Sevmiyo olduğuna bakmayın… Hem sevmenin, hem de sevilmenin ne demek olduğunu öğrendiğim bir dönemdeyim" dedi.
29.09.2023 Magazin
Mehmet Dinçerler yeni bir aşka yelken açtı! Hadise ile evliliği 4,5 ay sürmüştü!
Mehmet Dinçerler yeni bir aşka yelken açtı! Hadise ile evliliği 4,5 ay sürmüştü! Şarkıcı Hadise ile evliliği 4,5 ay süren Mehmet Dinçerler aradığı aşkı buldu. Sosyal medya hesabında çizgili gömlek giyen bir erkek kolu paylaşan Hadise'nin yanındakinin kim olduğu merak edilirken o ismin eski eşi Mehmet Dinçerler olduğu iddiası olay olmuştu. Hadise ise konu hakkında "Bizde bir kitap iki kere okunmaz" diyerek iddiaları yalanlamıştı. Hadise'yle boşandıktan sonra adı birçok isimle anılan iş insanı Dinçerler, yeni aşkıyla Londra'da görüntülendi.
27.09.2023 Magazin
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu Tatilde olan Hadise'nin son fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Kalp emojisi taşıyan karedeki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçunun paylaşımı, sadece beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler'i akıllara getirdi.
14.09.2023 Magazin
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Hadise - Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyadan açıkladı, hayranları tepkisiz kalamadı
Hadise - Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyadan açıkladı, hayranları tepkisiz kalamadı Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Ünlü şarkıcının son olarak iş insanıyla barıştığı iddia edilmiş ve ardından bu iddiaları reddetmişti. Hadise, sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak manidar bir not yazdı.
29.08.2023 Magazin
Hadise konserinde hayranlarını büyüledi: Eski eşine gönderme yaptı
Hadise konserinde hayranlarını büyüledi: Eski eşine gönderme yaptı Ünlü şarkıcı Hadise Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki ‘Dalga Beach’ açık hava alanında konser verdi.
28.08.2023 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? İlk ağızdan jet açıklama
Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? İlk ağızdan jet açıklama Ünlü şarkıcı Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddia edildi. Hadise'den açıklama geldi.
25.08.2023 Magazin
Mehmet Dinçerler'den takipçisinin yorumuna olay yanıt: 'Aslan burcu iticiliği düşman başına'
Mehmet Dinçerler'den takipçisinin yorumuna olay yanıt: 'Aslan burcu iticiliği düşman başına' Hadise ile sürpriz bir şekilde evlenen Mehmet Dinçerler, 35. yaş gününü kutladı. Dinçerler'in takipçisinin yorumuna verdiği yanıt gündem oldu.
24.08.2023 Magazin
Hadise'nin bayram pozlarına yorum yağdı: Istakoza dönmüşsün
Hadise'nin bayram pozlarına yorum yağdı: Istakoza dönmüşsün Mehmet Dinçerler ile 4 ay süren evliliğinden sonra özel hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise, son paylaşımıyla da olay yarattı. Makyajsız paylaşımlar yapan başarılı sanatçı son paylaşımıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı takipçileri çok güzel olduğunu savunurken bazılarıysa "Güneş kremi sürmezsen böyle olur" dedi. İşte Hadise'nin pozları...
28.06.2023 Magazin
Hadise'nin yatak pozları sosyal medyada gündem oldu!
Hadise'nin yatak pozları sosyal medyada gündem oldu! İş insanı Mehmet Dinçerler ile 5 ay evli kalan ve evliliği hakkında olay açıklamalar yapan şarkıcı Hadise, son zamanlarda sosyal medyayı aktif kullanıyor. Şarkıcı Hadise, yatakta verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.
4.06.2023 Magazin
Hadise'den çok konuşulacak pozlar! 'Bayan fizik'
Hadise'den çok konuşulacak pozlar! 'Bayan fizik' Mehmet Dinçerler ile 4 aylık evliliği sona eren Hadise sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Boşandıktan sonra yeniden sahne kostümlerinde cesaretini konuşturan Hadise'den yeni bir paylaşım geldi.
1.06.2023 Magazin
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası!
Şarkıcı Hadise’den 3 sunucuya tazminat davası! Şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla 3 program sunucusuna ve televizyon programına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
1.06.2023 Magazin
Hadise hastanelik oldu! 'Doktorum müdahale etti'
Hadise hastanelik oldu! 'Doktorum müdahale etti' Adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi Murda ile çıkardığı 'Sen Dönene Kadar' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren ve son günlerde yoğun konser maratonuyla dikkatleri üzerine çeken popçu Hadise Açıkgöz, iş temposuna dayanamayıp hastanelik oldu.
26.05.2023 Magazin
Hadise ve Murda'nın pozu olay oldu! 'Evlenin artık'
Hadise ve Murda'nın pozu olay oldu! 'Evlenin artık' Sahnesiye ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, rapçi Murda ile çıkardığı son şarkısıyla adından sık sık söz ettiriyor. Klipteki samimi halleriyle dikkat çeken ikili, birlikte kamera karşısına geçti. Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler'le pozunun aynısını Murdo ile vermesine sosyal medyada yorum yağdı.
25.05.2023 Magazin
Hadise'den kafa karıştıran paylaşım! 'Yine mi evleniyorsun?'
Hadise'den kafa karıştıran paylaşım! 'Yine mi evleniyorsun?' Mehmet Dinçerler ile evliliği çok kısa süren ünlü şarkıcı Hadise'den kafa karıştıran paylaşım geldi. Hadise, sosyal medyada 'tektaş' ve 'gelinlik' emojileriyle fotoğraf yayınladı. Aşk dolu pozlar verdiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile beş ayda biten evliliğine gönderme yapan takipçileri, ünlü popçuyu yorum yağmuruna tuttu.
11.05.2023 Magazin
Hadise 'Feryat'ın sözleri ile ilgili konuştu, Mehmet Dinçerler yanıtıyla dikkat çekti!
Hadise 'Feryat'ın sözleri ile ilgili konuştu, Mehmet Dinçerler yanıtıyla dikkat çekti! Hadise, sessiz sedasız nikah masasına oturduğu Mehmet Dinçerler'den olaylı şekilde ayrılmıştı. Özel hayatıyla adından söz ettirmeye devam eden popçu yeni şarkısının sözleriyle gündeme oturdu. Önceki gün ödül töreninde görüntülenen Hadise, yeni şarkısı Feryat'ın sözleri ile ilgili konuştu. Şarkıcı, Mehmet Dinçerler yanıtıyla dikkat çekti.
15.04.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu!
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu! Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, 150 kiloya çıkınca 2015 yılında mide küçültme ameliyatı olmuştu. Yeniden sağlık sorunları yaşayan Aysev, şimdi de mide fıtığı ameliyatı geçirdi.
14.04.2023 Magazin
Hadise, Mehmet Dinçerler'e göndermede bulundu, biten evliliğini anlattı!
Hadise, Mehmet Dinçerler'e göndermede bulundu, biten evliliğini anlattı! Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Sözleri Sheyh Ree, bestesi Tekin Akbal’a ait yeni şarkısı 'Feryat'ın hikayesi ile adından söz ettiren ünlü popçu, isim vermeden eski eşine göndermede bulundu.
14.04.2023 Magazin
Hadise'den 'Mutluluktan uçuyorum' pozu!
Hadise'den 'Mutluluktan uçuyorum' pozu! Hadise son günlerde müzik kariyeriyle ve özel hayatıyla magazin gündemine sık sık geliyordu.Ünlü şarkıcı Hadise, son paylaşımıyla akıllarda soru işareti bıraktı. 37 yaşındaki ünlü şarkıcı o anlarını "Mutluluktan uçtuğumu görmüyorsunuz" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
9.04.2023 Magazin
Mehmet Dinçerler mekan çıkışı gazetecilere tepki gösterdi
Mehmet Dinçerler mekan çıkışı gazetecilere tepki gösterdi Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz ile sürpriz evliliği sadece beş ay süren iş insanı Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansıdı. Yanında arkadaşları ve kardeşi Tuğba Dinçerler de bulunan ünlü isim, görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi.
8.04.2023 Magazin
Müjde Uzman üç haftadır uyuyamıyor! Hastalığını açıkladı
Müjde Uzman üç haftadır uyuyamıyor! Hastalığını açıkladı 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Alev Karakteriyle adından söz ettiren oyuncu Müjde Uzman uykusuzluk çektiğini belirterek üç hafta uyumadığını söyledi. Oyuncu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Meditasyon, nefes teknikleri, lavanta, papatya, pasiflora, erken kalkma, çalışma, yorulma..." yazarak hiçbir şeyin işe yaramadığını ifade etti.
19.03.2023 Magazin
Mehmet Dinçerler'den Hadise'nin fenomen arkadaşına dikkat çeken yorum! Fark edilince hemen bunu yaptı
Mehmet Dinçerler'den Hadise'nin fenomen arkadaşına dikkat çeken yorum! Fark edilince hemen bunu yaptı Şarkıcı Hadise ile sürpriz evliliği sadece beş ay süren Mehmet Dinçerler, sosyal medya hamlesi ile magazin gündemine geldi. Eski eşi Hadise'nin arkadaşı olan fenomenin fotoğrafına yazdığı yorum dikkat çeken 34 yaşındaki iş insanı, bir süre sonra yorumu sildi.
19.03.2023 Magazin
Hadise ile Icardi birlikte mi?
Hadise ile Icardi birlikte mi? Mehmet Dinçerler ile ayrılığı ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ebru Şancı, ikili hakkında bilinmeyeni açıkladı. İşte detaylar...
2.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Dinçerler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet dinçerler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.