Yeni Araba

Yeni Araba

Son dakika yeni araba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni araba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni araba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Araba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni araba gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.729 yeni araba haberi bulunmuştur. Tüm yeni araba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba alan vatandaşlara uyarı yapıldı! 10 yıl boyunca iade hakkı tanınıyor
Araba alan vatandaşlara uyarı yapıldı! 10 yıl boyunca iade hakkı tanınıyor Sıfır alınan arabada herhangi bir ayıp çıkması durumunda 10 yıl boyunca iade hakkı tanınıyor. Yeni araba alan vatandaşları ilgilendiren konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "Satılan sıfır arabada ayıp çıkması durumunda eğer satıcı ayıbı gizlemişse tüketicinin satın alınan tarihten itibaren 10 yıllık süre boyuncu iade hakkı var." şeklinde konuştu.
6.09.2023 Ekonomi
Sıfır aldığı araba başına bela oldu! Kabus 3 ay sonra başladı: 20 aydır muhatap bulamıyorum
Sıfır aldığı araba başına bela oldu! Kabus 3 ay sonra başladı: 20 aydır muhatap bulamıyorum Ankara'dan sıfır aldığı SUV tipi otomobilde 3 ay sonra boya atma sorunu yaşayan emekli vatandaş, firmanın mağduriyetini gidermesini istiyor.
1.07.2023 Yaşam
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik cevabı! 'Herkes mutlu'
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik cevabı! 'Herkes mutlu' Etiler'de yeni aldığı lüks aracından inerken objektiflere yansıyan oyuncu ve sunucu Aslı Turanlı, meslektaşı Burak Çelik ile biten ilişkisi hakkında konuştu.
26.06.2023 Magazin
Güngören'de şaka ile başlayan kavganın ardından dükkanı kurşunlandı
Güngören'de şaka ile başlayan kavganın ardından dükkanı kurşunlandı Güngören'de iddiaya göre Zülküf Salık'ın dükkanı, şaka ile başlayan kavganın ardından kurşunlandı. Olayda can kaybı veya yaralanan olmadı. Polis ekipleri dükkanı kurşunlayan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. 
25.06.2023 Yaşam
10 ayda 18 kadın yüksekten ‘düşerek’ hayatını kaybetti
10 ayda 18 kadın yüksekten ‘düşerek’ hayatını kaybetti Aksaray’da hemşire Saliha Tuncel, rezidansın 7’nci katından düşerek hayatını kaybetti. Tuncel’in ölümü, kadın cinayetlerini perdeleyen yüksekten düşerek ölümleri tekrar gündeme getirdi.
31.05.2023 Gündem
Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı!
Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı! Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Bu bölümde Rüçan,gelini Türkan'a savaş açıyor.
18.01.2023 Magazin
Uydu fotoğrafı ile arsa satışında 'kapora' dolandırıcılığı
Uydu fotoğrafı ile arsa satışında 'kapora' dolandırıcılığı Trabzon'da, e-Ticaret sitesinde 1 milyon 200 bin TL'ye satılan araziyi almak isteyip, uydu fotoğraflarına inanarak kapora verdikten sonra 3 bin TL'si dolandırılan Yılmaz Çan (43), "Bu dolandırıcılar, en kıymetli lokasyonları belirleyip, 'Google Earth' üzerinden arazinin resimlerini ekleyerek inandırıcılığını had safhaya çıkarıyor; inanmamak elde değil" dedi.
5.01.2023 Ekonomi
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar...
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Araba fiyatları konusunda danışmanlık veren kuruluşlar, çip krizi ve tedarik zinciri sorunları yaşayan otomotiv sektörünün 2023’te talep bozulması sorunuyla karşı karşıya kalacağı görüşünde. Çip sorunları da tam bitmiş değil ve maliyetler EV’lere geçiş metallerinin fiyatlarına bağlı olarak da artıyor. Öte yandan 2023 yılı ile birlikte yeni araba fiyatları belli oldu. 2023 yılında araba markaları tarafından belirlenen zam oranları ile sıfır otomobil fiyatları listesi güncellendi. İşte, Toyota, Opel, Citroen, Peugeot 2023 sıfır araba fiyatları...
5.01.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor Togg’un Google ve Yandex’e rakip olacak Trumore uygulaması hayata geçiyor. Uygulama, girilen rota üzerindeki paralı köprü ve otoyolların ne kadar tutacağını, aracınız elektrikliyse ne kadar enerji harcayacağını gösteriyor. Tarihi yerleri, müzeleri, kültür rotalarını ayrıntılı biliyor. İşte Trumore ile ilgili detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ÖTV gelişmesi sonrası yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları...
8.12.2022 Ekonomi
Ersay Üner yeni araba aldı! Fiyatı göreni şoke etti
Ersay Üner yeni araba aldı! Fiyatı göreni şoke etti Demet Akalın için yazıp bestelediği şarkılarla 2000'li yıllarda adından söz ettiren besteci ve yorumcu Ersay Üner, yeni aracıyla adından söz ettirdi. Otomobillere yoğun ilgisi olduğu bilinen Ersay Üner, 4 milyona sattığı eski spor arabasının üzerine yaklaşık 3 milyon TL daha ekleyerek yeni bir otomobil aldı.
8.10.2022 Magazin
Okul servislerine büyük zam! Fiyatlar iki kat arttı
Okul servislerine büyük zam! Fiyatlar iki kat arttı Okul servis ücretleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sınar 30 zam talep ederken UKOME’de geçtiğimiz ay okul servis ücretlerine yüzde 19.21 zam yapılmıştı. İstanbul’da aylık servis ücretleri şöyle: 0-1 km aylık 660 TL, 1-3 km 725 TL, 3-5 km 784 TL, 5-7 km 817 TL, 7-9 km 861 TL, 25 km 1585 TL. 25 km’yi aşan her km için belirlenen ücret de 13.85 lira. Ankara’daki yıllık servis ücretleri ise şöyle: 0-3 km 5 bin 96 TL, 3-6 km 5 bin 616 TL, 6-10 km 6 bin 494 TL, 10-15 km 7 bin 553 TL. 15 kilometreyi aşan her kilometre için de 150 TL alınacak. İzmir’de de en kısa mesafe 679 TL iken en uzak mesafe bin 722 TL olarak ücretlendiriliyor. Bazı servis şirketleri velilerden ilginç gerekçelerle fahiş taşıma ücretleri talep ediyor. Belediyelerin belirlediği tarifelere uymayan servisçiler “hostes ücreti’ ‘yeni araba’ ‘bilgilendirme mesajları’ ‘kameralı araba’ gibi gerekçelerle fiyatları iki katına çıkarıyor. Uzmanlar tarife dışında fiyat isteyenlerle ilgili şikâyette bulunulması konusunda uyarıyor. İşte servis ücretleriyle ilgili öğrencileri ve veliler ilgilendiren detaylar...
20.09.2022 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat! 6 ay ve 6 bin kilometre şartını böyle deliyorlar
Araç alacaklar dikkat! 6 ay ve 6 bin kilometre şartını böyle deliyorlar Araba alacakları yakından ilgilendiren haber. Bakanlığın hamlesi sonrası yeni yöntem buldular. Galericiler yasağı delmek için bu yolu deniyor. Galericiler sıfır araç satışına getirilen 6 ay ve 6 bin kilometre şartını farklı yöntemlerle aşmaya çalışıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
23.08.2022 Ekonomi
Kartal'da içinde yolcuların olduğu minibüs alev aldı
Kartal'da içinde yolcuların olduğu minibüs alev aldı Kartal'da içerisinde yolcuların bulunduğu minibüs seyir halindeyken alev alarak yanmaya başladı. Sürücü ve yolcular canlarını son anda kurtarırken, minibüsün yanma anı cep telefonu kayıtlarına yansıdı.
26.03.2022 Yaşam
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Döviz indirimi sonrası sıfıra indi, ikinci el araba...
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! Döviz indirimi sonrası sıfıra indi, ikinci el araba... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Döviz kuru düştü, sıfır arabada indirim haberleri art arda geldi. İkinci el arabalar yüzde 15 ucuzladı, satışlar ise adeta durma noktasına geldi. Araçlarını pahalıya satın alan sürücüler ucuza satmak istemezken, yeni araba alacaklar ise ucuza satın almak istiyor. Bu durum karşısında piyasada yaşanan belirsizlik, oto galericileri iş yapamaz hale getirdi. Araba fiyatlarına ilişkin açıklama yapan sektör temsilcisi Kalender Yaşasın, “Satışlarımız sıfıra indi. Vatandaşlarda doların ve enflasyonun düşme beklentisi var. İnşallah öyle olur. Bu yüksek fiyatların içinde araç alıp satmak gerçekten zor. Fiyatlar düştüğü müddetçe insanlar rahat rahat aracını alır biner. Yılbaşından sonra yine zam beklentisi de var. Kaos içinde bekliyoruz” dedi.
29.12.2021 Otomobil
Velilere kötü haber! Yüzde 35 gizli zam
Velilere kötü haber! Yüzde 35 gizli zam Milyonlarca veliye kötü haber! İstanbul'da okul servis araçlarına UKOME'nin yüzde 15'lik zammına rağmen 'yeni araba', 'iyi araba', 'hostes bedeli' gibi gerekçelerle yüzde 35'e varan ek ücret talep edilmesi velilerin tepkisine neden oldu. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, "Hostes için velilerimiz yüzde 35 artı bir ücret ödemek durumunda" dedi. İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan ise ücretlerin belirlenenden fazla istenmesi durumda velilerin tüketici hakem heyetlerine başvurmaları gerektiğini bildirdi.
4.09.2021 Ekonomi
ÖTV indirimi! 50 bin lira düştü! İşte yeni araba fiyatları...
ÖTV indirimi! 50 bin lira düştü! İşte yeni araba fiyatları... ÖTV indirimi ile ilgili son dakika kararı! Araba fiyatları 50 bin lira düşüyor. ÖTV matrahlarında büyük düşüş yaşanıyor. Yüzde 80 ÖTV dilimine giren birçok model yüzde 50 ÖTV dilimine girmeye başlıyor. Peki ÖTV indirimi hangi arabaları kapsıyor... İşte marka marka fiyatları düşen arabalar...
13.08.2021 Ekonomi
Sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, kafeteryaya girdi
Sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, kafeteryaya girdi Ankara'da sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, ortalığı birbirine kattıktan sonra bir kafeteryaya girdi. Peşindekileri kilometrelerce koşturan ve yakalamaya çalışan bazı kişileri boynuz ile çifte darbeleriyle yaralayan kızgın boğa, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile sakinleştirilerek yakalandı.
20.07.2021 Gündem
Araba fiyatlarıyla ilgili kötü haber! Büyük zam
Araba fiyatlarıyla ilgili kötü haber! Büyük zam Sıfır veya sahibinden ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili kötü haber. Ramazan Bayramı sonrası zam geliyor. Pandemi sebebiyle yaşanan çip krizi araba fiyatlarını vuracak. BMV, Fiat, Mercedes, Renault, Suzuki, Hyundai, Honda, Volkswagen, Citroen gibi birçok dev firma üretime ara verdiğini duyurdu. Konuyla ilgili konuşan sıfır ve ikinci el araba satıcıları, çip krizi sebebiyle yeni araba üretilemediği için Ramazan Bayramı sonrası fiyatlarda yüzde 20 zam geleceğini ifade etti. İşte araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
30.04.2021 Ekonomi
Cem Yılmaz'ın 4.3 milyon liralık yeni arabası! İlk kez görüntülendi
Cem Yılmaz'ın 4.3 milyon liralık yeni arabası! İlk kez görüntülendi Cem Yılmaz, önceki gün Etiler'de markette görüntülendi. Kendi alışverişini kendisi yapan komedyen, çıkışta yeni aldığı lüks aracı ile ilk kez görüntülendi.
17.04.2021 Magazin
Berkay: Yeni arabam güzel mi?
Berkay: Yeni arabam güzel mi? Kısa süre önce aldığı lüks cipiyle dikkat çeken Berkay Şahin, yine aracını değiştirdi. 2 milyon TL değerindeki yeni aracıyla poz veren şarkıcı, muhabirlere esprili bir dille “Yeni arabam güzel mi?” diye sordu.
23.10.2020 Magazin
Berkay: Ben galerici değilim, şarkıcıyım
Berkay: Ben galerici değilim, şarkıcıyım Berkay, önceki gün eşi Özlem Ada Şahin ve kızıyla birlikte Bebek’te görüntülendi. Ünlü popçu, sahnede playback şarkı söylemediğini, diğer kişilerin ise kendisini ilgilendirmediğini belirtti.
21.10.2020 Magazin
Başkan açıkladı: Fiyatlar 5 günde bir artıyor!
Başkan açıkladı: Fiyatlar 5 günde bir artıyor! Son dönemlerde altın ve dövizin yükselmesi, pandemi nedeniyle de ‘0’ araç üretiminde yaşanan sorunlardan kaynaklı ikinci el araç piyasasındaki fiyat artışı devam ediyor. Adana Oto Alım Satım Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Mehmed Güveloğlu, korona virüste ikinci dalga söylentisinin bile fiyatlara yansıdığına dikkat çekerek, her 5-10 günde bir fiyatların güncellendiğini kaydetti.
12.08.2020 Ekonomi
Yeni sevgiliye yeni araba!
Yeni sevgiliye yeni araba! Serenay Sarıkaya ile ilk kez Levent'teki evinin önünde görüntülenen komedyen Cem Yılmaz, önceki gün ofisinden çıkarken objektiflere takıldı.
5.03.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Araba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni araba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.