Gazete Vatan Logo
Magazin Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı!

Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı!

Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Bu bölümde Rüçan,gelini Türkan'a savaş açıyor.

Üç Kız Kardeş'te Rüçan,Türkan'a savaş açtı!

Rüçhan, Sevilay ile yüzleşirken acı gerçekleri öğrendi.

RÜÇHAN VE TÜRKAN ARASINDA SAVAŞ BAŞLIYOR

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Sevilay'ın kim olduğunu öğrenen Türkan, başta ortaklığını bozmak istedi. Fakat sonradan Rüçhan'ın, Sevilay hakkında Türkan'ı maşa gibi kullandığını öğrenince daha da hırslandı. Rüçhan ile burun buruna gelen Türkan, rest bayrağını çekti.

Türkan'ı Mine ile tehdit eden Rüçhan, Türkan'dan "Yapmadığınız şey değil! Sizden korkmuyorum" cevabını aldı.

DÖNÜŞ BAYILIYOR

Hastaneye gitmemesi için ailesi Dönüş'ü odaya kilitledi. Mesut'un yardımıyla odadan kaçan Dönüş, Fatih ile hastaneye gitti. Dönüş tam tahlil yaptıracağı sırada yere yığılıp kaldı. O sırada Fatih'e ulaşamayan Nesrin ve Sadık hastaneye geldi. Dönüş'ün bayıldığını görünce Fatih'in üzerine yüklendi.

SEVİLAY VE RÜÇHAN GERÇEKLERİ KONUŞUYOR

Sevilay'ın evine giden Rüçhan, açık kalan kapıdan Sevilay ve Türkan'ın yeni iş aldığını öğrendi. Sevilay kapıyı kapatmak için geri döndüğünde Rüçhan'ı gördü. Direk konuya giren Rüçhan, Sevilay'a metres dedi. Rüçhan'ın söylediklerini kabul etmeyen Sevilay, gerçekleri anlatmaya başladı. Zamanında Özer'in annesi Kiraz'ın ilişkilerini nasıl desteklediğini ve evlerine geldiğinde Rüçhan'ı uzaktan gösterip evin hizmetçisi olarak tanıttığını anlattı. Hırsına yenilen Rüçhan, bunları dinlemek istemediğini söyleyip, Sevilay'ı tehdit etti.

Haberin Devamı

TÜRKAN VE SOMER'İ SEVİNDİREN HABER

Türkan'a sabah saatlerinde gelen telefon, bebek tedavisi hakkında bir müjde verdi. Türkan hemen Somer'i aradı. Mine'ye yeni ev alan Somer, Mine ve Kiraz2ı yeni eve yerleştiriyordu. O sırada Türkan'dan gelen telefona çok sevinen Somer koşarak Türkan'ın yanına gitti. Birlikte doktora giden çift, doktordan tedavinin başarılı ilerlediğini öğrendi.

ÖZER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Mustafa'nın kapısının önüne adam diren Somer, Mustafa'nın adamlarını görünce ikisini birden dövdü. Durumu öğrenen Somer arabaya atladığı gibi Mustafa'nın evinin yolunu tuttu. Özer ise Somer'i çıldırmış görünce peşine takıldı. Somer'i vazgeçirmeye çalışan Özer bir türlü yoldan döndüremedi. Yolda tekerlek patlayınca Somer ve Özer konu hakkında konuşmaya başladı. Özer içindekileri anlatınca Somer hak vermeye başladı. Somer'e sıkı sıkı sarılan Özer gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

GENÇLER AŞK ACISI ÇEKİYOR

Derya ile arası bozuk olan Mustafa, dertleşmek için Serdar'ı aradı. Dönüş ile Serdar'ın da arası bozuk olunca gençler meyhaneye gitti. Alkolü fazla kaçıran gençler, gecenin bir yarısı kızların kapısına dayandı. Bağırarak şarkı söyleyen gençleri duyan Sadık camdan baktı. Mustafa ve Serdar saklandı. Kızların aşağıya inmesini bekleyen gençler, kapının önünde sızıp kaldılar.

SOMER'DEN İLK İŞ HEDİYESİ

Türkan ve Sevilay'ın ilk müşterisini almasını sağlayan Somer, akşam iki ortağı yemeğe çıkardı. Sevilay'ın kim olduğunu Somer'e söylemeyen Türkan, Somer'in yeni araba aldığını görünce çok sevindi ama gerçekleri sağladığı içinde çok üzgündü.

RÜÇHAN VE TÜRKAN'IN ARASI AÇILIYOR

Sevilay ile ortaklığını bitirmeyen Türkan'ı zora sokmak için Rüçhan aldığı bütün iş makinelerini evden geri aldırdı. Durumu sindiremeyen Türkan, Sevilay ile gidip senetle yeni makine aldı.

Haberin Devamı

Rüçhan ise vakit kaybetmeden gidip Nesrin'e dert yandı. Nesrin ise Türkan'a bu ortaklığı bitirmesi için baskı kurdu. Türkan ise asla geri adım atmayım Rüçhan'ın karşısına dikildi. Ortaklığı bitirmemekte direnen Türkan, Rüçhan ile bir savaşın içine girdi. Rüçhan ise intikam yemini etti.

RÜÇHAN'IN BÜYÜK İNTİKAMI

Türkan'dan intikam almak isteyen Rüçhan, Kiraz'a bir sürü hediye alarak Mine'nin evine gitti. Kiraz'ın baba dediğini iddia ederek Somer ve Özer'i de eve topladı. Özenle akşam yemeği hazırlayan Türkan'ı arayıp haber veren Rüçhan, akşam yemeğini Somer ve Özer ile birlikte Mine'de yiyeceklerini ve beklememesini söyledi. Rüçhan ile aynı yerden kanayan Türkan, yapayalnız kaldı.

 SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.