Yemek Programı

Yemek Programı

Son dakika yemek programı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yemek programı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yemek programı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yemek Programı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yemek programı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.389 yemek programı haberi bulunmuştur. Tüm yemek programı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelinim Mutfakta 6 Aralık 2023 puan durumu! Bugün Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin aldı?  GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA BİLEZİKLERİ KİM KAZANDI?
Gelinim Mutfakta 6 Aralık 2023 puan durumu! Bugün Gelinim Mutfakta’da kim birinci oldu, çeyrek altını hangi gelin aldı? GELİNİM MUTFAKTA GEÇEN HAFTA BİLEZİKLERİ KİM KAZANDI? Kanal D'nin sevilen yemek programı Gelinim Mutfakta’nın 3. Gününde çeyrek altını kimin kazandığı merak ediliyor. Hafta içi her gün saat 13.00'de başlayan Gelinim Mutfakta yine heyecan dorukta. Gelinlerin mücadelesinde kaynanaların puan verdiği yarışmada günün kazananı sorgulanıyor. 6 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu araştırmaları hız kazandı. Peki, Gelinim Mutfakta’da bugün çeyrek altını kim kazandı? 6 Aralık 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu nedir, hangi gelin birinci oldu?
6.12.2023 Televizyon
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor
Vedat Milor ile Tadına Doyamadım başlıyor Türkiye’de yeme-içme kültürünün marka ismi Vedat Milor, en özel lezzet rotalarıyla teve2'de. Ünlü gastronomi yazarı, yeni programı 'Vedat Milor ile Tadına Doyamadım' ile şehir şehir dolaşıyor, lokantaların menülerinde öne çıkan tatları keşfediyor.
5.12.2023 Televizyon
15 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı?
15 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı, günün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 15 Mayıs puan durumu izleyiciler tarafından araştırılıyor. Kanal D'nin hafta içi her gün yayınlanan yemek programında günün birincisi ve altını alan gelinin kim olduğu merak konusu oldu. İşte Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? 15 Mayıs 2023 Gelinim Mutfakta puan durumu!
15.05.2023 Magazin
Zuhal Topal hastaneden paylaştı mesaj yağdı!
Zuhal Topal hastaneden paylaştı mesaj yağdı! Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal, eşi, kızı ve erkek kardeşi ile birlikte Dubai'ye tatile gitmişti. Tatil pozlarıyla dikkat çeken Topal, bayramda yaptığı son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Ünlü sunu hastane odasından paylaşım yaptı.
22.04.2023 Magazin
MEB'den 1 milyon 800 bin öğrenciye ücretsiz yemek
MEB'den 1 milyon 800 bin öğrenciye ücretsiz yemek Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğrencilere ücretsiz yemek imkanı sağlanıyor. Bakan Özer konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "1 milyon öğrencimiz ücretsiz öğle yemeği imkânından da yararlanıyorlar. Son bir yılda okul öncesi eğitime erişimi artırmaya odaklandık. Bu nedenle ücretsiz yemeği özellikle okul öncesi eğitim kademesine yaygınlaştırmayı hedefledik. Bu çerçevede şu ana kadar 400 bin okul öncesi çocuğumuzu ücretsiz yemek imkânından faydalandırıyoruz." diye konuştu.
30.11.2022 Eğitim
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? 14 Kasım Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef kaptanlık yarışı
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? 14 Kasım Masterchef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef kaptanlık yarışı Masterchef dün akşam kaptanlık yarışı ne oldu, kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye'de kaptanlık yarışı ekranlara yansıdı. TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programı MasterChef'te günün konsepti tavuğun üç farklı bölgesini kullanarak üç farklı yemek yapmalarıydı. Peki, Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte 14 Kasım 2022 MasterChef kırmızı ve mavi takımlar...
15.11.2022 Televizyon
Masterchef 13 Ekim 2022 nerede çekiliyor? Masterchef’in Ankara’nın neresinde, hangi mahallede çekildi?
Masterchef 13 Ekim 2022 nerede çekiliyor? Masterchef’in Ankara’nın neresinde, hangi mahallede çekildi? 13 Ekim Masterchef nerede çekiliyor, Ankara’nın neresi? MasterChef Türkiye, stüdyo dışı çekimlerine devam ediyor. Ankara'nın başkent oluşunun 99. yıldönümünü şerefine MasterChef çekimleri bu hafta Ankara'da gerçekleşti. Peki, MasterChef 13 Ekim 2022 nerede çekiliyor? MasterChef bugün Ankara'nın neresinde çekiliyor?
13.10.2022 Televizyon
Miyase’ye ne oldu? Gelinim Mutfakta Miyase kimdir, Miyase Türkel’in başına geldi?
Miyase’ye ne oldu? Gelinim Mutfakta Miyase kimdir, Miyase Türkel’in başına geldi? Gelinim Mutfakta Miyase’ye ne oldu? Gelinim Mutfakta Miyase’ye ne olduğu merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın yeni bölüm fragmanında Miyase'nin başına gelenler izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Görüntülerde Miyase'nin yardım istediği görülürken, Miyase’ye ne oldu? Gelinim Mutfakta Miyase kimdir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
18.02.2022 Televizyon
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında tanık dinlendi! 'Ellerinde çizikler,bacağında kesikler vardı'
Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında tanık dinlendi! 'Ellerinde çizikler,bacağında kesikler vardı' Birliktelikleri şiddet iddiasıyla biten Deniz Bulutsuz ve oyuncu Ozan Güven'in birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldukları davada, tanık olarak dinlenen Güven'in şoförü "Yüzünün bir kısmında kızarıklık, ellerinde çizikler, bacaklarında kesikler olduğunu gördüm" dedi.
15.02.2022 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 'Dalya' diyor...
Arda ile Omuz Omuza 'Dalya' diyor... Kanal D’nin sunuculuğunu Arda Türkmen’in yaptığı, her hafta Pazar günü ekrana gelen programı “Arda ile Omuz Omuza” 100. bölümüyle dalya yapıyor.
23.10.2021 Televizyon
Masterchef kim potaya gitti 19 Ekim? Dokunulmazlığı kim ve hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?
Masterchef kim potaya gitti 19 Ekim? Dokunulmazlığı kim ve hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu? MasterChef'te dokunulmazlığı kazanan yarışması ve takım merak edilirken eleme potasına giden yarışmacı da merak konusu oldu. Peki,Masterchef’te dokunulmazlığı kim kazandı, kim potaya gitti? MasterChef eleme adayları 19 Ekim 2021…
20.10.2021 Gündem
Aşkın Tarifi'nde Arda Türkmen sürprizi!
Aşkın Tarifi'nde Arda Türkmen sürprizi! Kanal D’nin beğenilerek izlenen dizisi Aşkın Tarifi’nin pazartesi yayınlanacak 3’üncü bölümüne usta şef Arda Türkmen konuk oluyor.
18.06.2021 Televizyon
Haftada iki kutu sardalya tüketimi, tip 2 diyabet riskini azaltabilir
Haftada iki kutu sardalya tüketimi, tip 2 diyabet riskini azaltabilir Haftada iki konserve sardalya tüketiminin tip 2 diyabet riskini azaltabileceği öne sürüldü.
8.05.2021 Sağlık
Arda Türkmen'den yılbaşı menüsü! Yılbaşı tavuğu nasıl yapılır? İşte nefis yılbaşı menüsü
Arda Türkmen'den yılbaşı menüsü! Yılbaşı tavuğu nasıl yapılır? İşte nefis yılbaşı menüsü Kanal D'nin sevilen yemek programı Arda'nın Mutfağı'nda bu hafta Arda Türkmen izleyicilerine yılbaşı menüsü hazırladı. Arda Türkmen yılbaşı menüsü için yılbaşı tavuğu, üç renkli pilav ve ballı profiterol pasta tariflerini paylaştı. Peki, Yılbaşı tavuğu, üç renkli pilav ve ballı Profiterol pasta nasıl yapılır? Yılbaşında ne yapsak diyorsanız işte Arda’nın Mutfağı Yılbaşı menüsü ve yılbaşı tavuğu, üç renkli pilav ve ballı profiterol pasta tarifi yapılışı…
30.12.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanada Başbakanı Trudeau ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanada Başbakanı Trudeau ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile telefonda görüştü.
16.10.2020 Gündem
Arda'nın Mutfağı 77. Bölüm Fragmanı!
Arda'nın Mutfağı 77. Bölüm Fragmanı! Arda'nın Mutfağı 77. Bölümünde Girit Mantısı, Zeytinyağlı Havuç ve Krema Dolgulu Kek tarifleri ekrana gelecek.
13.10.2020 Televizyon
Zuhal Topal neden yok? Zuhal Topal’la Sofra’da bitti mi?
Zuhal Topal neden yok? Zuhal Topal’la Sofra’da bitti mi? Zuhal Toplal’la Sofra’da neden yok? Zuhal Topal bitti mi? Sorusu hafta içi her gün 16:00'da FOX TV ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışması bugün yayınlanmamasıyla merak edilip, arama motorlarından araştırılmaya başlandı. Peki, Zuhal Toplan neden yok? Zuhal Topal'la Sofrada bitti mi?
15.06.2020 Gündem
Arda Türkmen'den 20. gün iftar menüsü: İftara ne yemek yapsam? İftara ne pişirsem? (13 Mayıs 2020)
Arda Türkmen'den 20. gün iftar menüsü: İftara ne yemek yapsam? İftara ne pişirsem? (13 Mayıs 2020) Geleneksel Ramazan sofraları hazırlamak istiyor iftara ne yapsam ve İftara ne pişirsem diyorsanız Arda Türkmen sizin için hem kolay hem de evde bulanabilecek malzemelerden yapabileceğiniz nefis bir ramazan iftar menüsü hazırladı. Kanal D'nın sevilen programı Arda'nın Ramazan Mutfağı'nda Arda Türkmen bugünkü iftar menüsünde güveçte sebzeli köfte, zeytinyağlı fasulye ve yassı kadayıf hazırladı. Güveçte sebzeli köfte, zeytinyağlı fasulye ve yassı kadayıf tariflerinin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız işte ramazana özel 20. gün iftar menüsü ve yapılışı...
13.05.2020 Ramazan
Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi?
Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi? “Bazen yerken zevkten damağıma kramp giriyor” diyerek yemek tariflerini anlatan tıpçı bir ailenin disleksik kızı Refika Birgül yaptığı yemek programları ile gündeme geliyor. Dikkat çeken yaratıcılığı sayesinde yemek konusunda kendini aşan tarifleri ile kendini yemeğe adayanlardan Refika Birgül. Peki, Refika Birgül kimdir? Refika Birgül kaç yaşında, evli mi? İşte Refika Birgül'ün dikkat çeken yaşamı ve hakkında merak edilenler...
18.05.2020 Gündem
Özgür Şef icradan satışa çıkarıldı
Özgür Şef icradan satışa çıkarıldı Ünlü şef Özgür Özcan’a ait olan marka ve logo icradan satılığa çıkartıldı.
8.01.2020 Magazin
Yeni yıla fit girmenin yolları
Yeni yıla fit girmenin yolları Diyetisyen Dilara Demirkan Erkek, yeni yıla fit girmenin yolları hakkında bilgi verdi.
28.12.2019 Sağlık
Aşk yaradı!
Aşk yaradı! Sıla, yeni sevgilisi şef Hazer Amani yüzünden 1.5 ayda dört kilo aldı.
8.09.2019 Magazin
Kurban Bayramı için beslenme uyarısı
Kurban Bayramı için beslenme uyarısı Kurban Bayramı beslenmesi hakkında uyarılarda bulunan Diyetisyen Meryem Arslan Yılmaz, fazla et tüketiminin sindirimin sistemini zorladığını ifade ederek, et ile birlikte limon, kimyon ve sebze tüketiminin sağlıklı bir bayram geçirilmesine yardımcı olacağını belirtti.
12.08.2019 Sağlık
'Maceracı' programının sunucusu Murat Yeni tahliye edildi
'Maceracı' programının sunucusu Murat Yeni tahliye edildi FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan yargılanan, kapatılan Samanyolu TV'de "Maceracı" adlı programı sunan Murat Yeni'nin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi
11.04.2019 Gündem
FETÖ'nün tutuklu 'Maceracı'sı konuştu
FETÖ'nün tutuklu 'Maceracı'sı konuştu Erzincan'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan, kapatılan Samanyolu televizyonunda "Maceracı" isimli programı sunan Murat Yeni, savcılık ifadesinde örgütün etkinliklerinde kendilerini vitrin olarak kullandığını anlattı.
3.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yemek Programı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yemek programı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.