Gazete Vatan Logo

Masterchef 13 Ekim 2022 nerede çekiliyor? Masterchef’in Ankara’nın neresinde, hangi mahallede çekildi?

13 Ekim Masterchef nerede çekiliyor, Ankara’nın neresi? MasterChef Türkiye, stüdyo dışı çekimlerine devam ediyor. Ankara'nın başkent oluşunun 99. yıldönümünü şerefine MasterChef çekimleri bu hafta Ankara'da gerçekleşti. Peki, MasterChef 13 Ekim 2022 nerede çekiliyor? MasterChef bugün Ankara'nın neresinde çekiliyor?

Masterchef 13 Ekim 2022 nerede çekiliyor? Masterchef’in Ankara’nın neresinde, hangi mahallede çekildi?

Masterchef 13 Ekim 2022 nerede çekiliyor, Ankara’nın neresi? Tv8'in sevilen yemek programı MasterChef Türkiye'de kıyasıya mücadele devam ediyor. Haftanın bir günü yemekler stüdyo dışında yapılıyor. Peki, MasterChef bugün çekildiği yer Ankara’nın neresi, Masterchef 13 Ekim 2022 bölümü hangi mahallede çekildi?

MASTERCHEF 13 EKİM NEREDE ÇEKİLİLİYOR, HANGİ MAHALLE?

MasterChef Türkiye 13 Ekim'de Ankara Etimesgut'ta çekildi.

MASTERCHEF ANKARA'NIN NERESİNDE ÇEKİLDİ?

MasterChef çekimleri Türk Tarih Müzesi ve Parkı'nda gerçekleşti.

Türk Tarih Müzesi ve Parkı; Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bulunan bir açık hava müzesidir. Etimesgut Belediyesi'nin girişimleriyle kurulan müzede, Ergenekon'dan Cumhuriyet'in ilanına kadar geçen sürede Türk dünyasında önemli işler başarmış olan tarihi kişiliklerin heykelleri yer alır.

Yaklaşık 60.000 metrekarelik bir alana yayılmış parkın peyzajı, mermer heykellerle kontrast oluşturarak onları daha çok ön plana çıkartacak şekilde düzenlenmiş ve her daim yeşil kalan bitkiler tercih edilmiştir.

Haberin Devamı

Müze kompleksi bünyesinde ayrıca 7.000 metrekarelik kapalı sergi salonu, 650 kişilik konferans salonu ve kütüphane bulunmaktadır.

Türk Tarih Müzesi ve Parkı, Bağlıca, Kızılelma Caddesi No:1, 06790 Etimesgut/Ankara adresinde yer alıyor.