Yeliz

Yeliz

Son dakika yeliz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeliz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeliz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeliz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeliz gelişmeleri de dahil olmak üzere 901 yeliz haberi bulunmuştur. Tüm yeliz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi
Taş Kağıt Makas dizisi gündem oldu! O sahne Eylem Tok'un oğlunu akıllara getirdi Taş Kağıt Makas'ın yeni bölüm tanıtımındaki sahne tüm Türkiye’nin yakından takip ettiği yazar Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlunun hikâyesine benzetildi. Söz konusu tanıtım kısa sürede dikkatleri üzerine çekerken; sosyal medyanın da gündemine oturdu.
2.04.2024 Magazin
Evlilik yanıtı şaşırttı! Yeliz Yeşilmen’in eski esiyle ilgili sözleri olay oldu
Evlilik yanıtı şaşırttı! Yeliz Yeşilmen’in eski esiyle ilgili sözleri olay oldu Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeliz Yeşilmen takipçilerinin sorularını yanıtladı. Takipçilerinin 'Evlilik düşünüyor musunuz? Sorusuna verdiği yanıt şaşırttı.
15.03.2024 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Seni bu kuru toprakta bırakıp gitmek çok acı
Yeliz Yeşilmen: Seni bu kuru toprakta bırakıp gitmek çok acı Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır parkinson hastalığıyla mücadele eden babası Cemal Yeşilmen yaşamını yitirmişti. Acı haberle yıkılan Yeşilmen, babası Cemal Yeşilmen’in mezarını ziyaret etti.
26.10.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum'
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum' Oyuncu-sunucu Yeliz Yeşilmen babası Cemal Yeşilmen hayatını kaybetti. Acı haberi veren Yeşilmen, ‘Babamı kaybettik’ dedi.
23.10.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den Dilan Polat itirafı!
Yeliz Yeşilmen'den Dilan Polat itirafı! Güzellik merkezleri ve çektiği videolarla gündeme gelen Dilan Polat adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir dönem Dilan Polat ile çalışan Yeliz Yeşilmen itirafı ile herkesi şaşırttı.
21.10.2023 Magazin
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler
Taksim’de genç çifte çivili sopalı saldırı! Öldüresiye dövdüler Beyoğlu’nda genç kadın ve arkadaşı, bir gece kulübünün çalışanları tarafından öldüresiye dövüldü. Sokaktaki bankta otururken gece kulübü çalışanlarının "Burada oturamazsın" uyarılarına maruz kalan ikili, çivili sopalar ve şişelerle dakikalarca dayak yedi. Yaşanan arbedede kafalarına ağır darbeler alan iki genç hastaneye kaldırılırken, yaşananlar ise kameralara yansıdı. Polis olaya karışan tarafları gözaltına aldı.
2.10.2023 Yaşam
Dedikodu katliamı! Çocuklar tanıklık etti
Dedikodu katliamı! Çocuklar tanıklık etti İslam Keleş, eşi Yeliz Keleş’le ilişki yaşadığı dedikoduları üzerine üvey amcası İsa Ergün’ü sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Ardından eve gelen İslam Keleş, eşini de çocuklarının gözleri önünde kurşun yağmuruna tutarak katletti.
12.09.2023 Yaşam
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sunarken eski eşinden olay bir yorum geldi. Merve Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde sonra eren DJ Mert Aydın, eski eşinin sosyal medyada gündem olan 'Barbie' pozları hakkında konuştu. Aydın, "Boluğur ile barışma söz konusu mu?" sorusunu da yanıtladı.
5.08.2023 Magazin
Özge Ulusoy'u tiye alan Yeliz Yeşilmen'e cevap: Sana benzeyip 2+1 ev gibi mi olsun?
Özge Ulusoy'u tiye alan Yeliz Yeşilmen'e cevap: Sana benzeyip 2+1 ev gibi mi olsun? Özge Ulusoy yaptırdığı estetiklerle magazin gündeminden düşmüyordu. Ünlü model ve sunucu son olarak yaptırdığı estetikleri kabuk etmedi ve "Ne estetiği bol su içiyorum" deyince eski halleri gündem oldu. Ulusoy'un bu açıklamasına Yeliz Yeşilmen'den yorum gecikmedi.
1.08.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen de 'Barbie' akımına uydu!
Yeliz Yeşilmen de 'Barbie' akımına uydu! Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde 'Barbie' akımına uyup çektiği fotoğrafı paylaşmış ve Yeliz Yeşilmen de oyuncuya yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Boluğur'a "Ay hiç güleceğim yoktu, lütfen herkes denemesin" diyen Yeşilmen'in pembe pompayla 'Barbie' akımına uyması gündem oldu.
27.07.2023 Magazin
Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı! Yeliz Yeşilmen'den yorum geldi
Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı! Yeliz Yeşilmen'den yorum geldi Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sundu. Boluğur bu hamlesiyle sosyal medyayı ikiye böldü.
26.07.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den olay sözler: Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum
Yeliz Yeşilmen'den olay sözler: Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum Oyuncu, şarkıcı Yeliz Yeşilmen yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Kadın ve erkek ilişkileri üzerine konuşan Yeşilmen, 'Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi bıraktı. Sanki roller değişiyor gibi…' dedi.
1.06.2023 Magazin
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim Yeliz Şar(44), annesi Şehriban Şule Şar'ın acısıyla sarsılmasının ardından duygusal bir mesaj kaleme aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından içini dökerek "Babamla buluştun, nurlar içinde uyuyun ama ben 5 yıl önce yarım kalmışken şimdi her şeyimi kaybettim" dedi.
23.04.2023 Magazin
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum Geçtiğimiz günlerde annesi Şehriban Şule Şar'ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Yeliz Şar sosyal medyadan annesine duygu dolu bir paylaşımla veda etti.
22.04.2023 Magazin
Yeliz Şar'ın zor günü! Anneye son veda
Yeliz Şar'ın zor günü! Anneye son veda Oyuncu Yeliz Şar’ın annesi Şehriban Şule Şar (78) önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
Oyuncu Yeliz Şar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Oyuncu Yeliz Şar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Oyuncu Yeliz Şar'ın annesi Şehriban Şule Şar hayatını kaybetti. Şar, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı Adnan Oktar ve 14 kişiye verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından onandı.
12.04.2023 Gündem
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırmışlar
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırmışlar Ankara'da sahte kiralık ev ilanı ile deprem bölgesinden gelen 2 afetzede aileyi dolandıran emlakçı baba ve 2 oğlu, polis operasyonuyla gözaltına alındı. 30 bin lira dolandırılan kanser hastası depremzede Yeliz Güzel (38), "1,5 yıldır meme kanseri ile mücadele ediyorum. Kanser olduğumda emlakçının dolandırdığı kadar üzülmemiştim. İnsanlık ölmüş" dedi.
10.03.2023 Haber
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırdılar
Sahte kiralık ev ilanıyla kanser hastası depremzedeyi dolandırdılar Ankara'da sahte kiralık ev ilanı ile deprem bölgesinden gelen 2 afetzede aileyi dolandıran emlakçı baba ve 2 oğlu, polis operasyonuyla gözaltına alındı. 30 bin lira dolandırılan kanser hastası depremzede Yeliz Güzeli ‘insanlık ölmüş’ diyerek başından geçenleri anlattı.
10.03.2023 Yaşam
Yeliz’i öldüren kocası: Boşanmak istemediğimi söyledim, kabul etmeyince bıçakladım
Yeliz’i öldüren kocası: Boşanmak istemediğimi söyledim, kabul etmeyince bıçakladım Ordu'nun Altınordu ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Yeliz Gültaş'ı (32) 10 yerinden bıçaklayarak öldüren Muhammer Gültaş (47), adliyeye sevk edildi. Gültaş'ın jandarmadaki ifadesinde, "Kendisinden boşanmak istemediğimi söyledim. Ancak bu talebimi kabul etmedi. Kendime hakim olamayarak bıçakladım" dediği belirtildi.
9.03.2023 Gündem
On yıldır hostesi olduğu otobüse kaptan şoför oldu
On yıldır hostesi olduğu otobüse kaptan şoför oldu Zonguldak'ta yaşayan 29 yaşındaki Yeliz Toronoğlu, 10 yıldan bu yana hosteslik yaptığı şehirlerarası yolcu otobüsünün kaptanı oldu. Kendisini şoför koltuğunda gören yolcuların şaşırdığını anlatan Toronoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla da kadınlara çağrıda bulundu.
8.03.2023 Yaşam
Karısını defalarca bıçaklayarak öldürdü! 'Sizden bıktım'
Karısını defalarca bıçaklayarak öldürdü! 'Sizden bıktım' Ordu'nun Altınordu ilçesinde Muhammer Gültaş (47), boşanma aşamasında eşi Yeliz Gültaş'ı (32) bıçaklayarak öldürdü.
7.03.2023 Yaşam
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim
Filiz Akın'dan üzen haber geldi: Yeniden ameliyat olabilirim Yeşilçam’ın usta isimlerinden Filiz Akın, geçen ay kanser şüphesiyle kulağının üst kısmından ameliyat olmuştu. Akın'dan hayranlarını endişelendiren haber geldi.
30.01.2023 Magazin
Kısmetse Olur Erol kimdir? Kısmetse Olur Erol Yıldırım kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Kısmetse Olur Erol kimdir? Kısmetse Olur Erol Yıldırım kaç yaşında, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur programı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın en favori isimleri arasında olan Erol Yıldırım hakkında araştırmalar da başladı. Stili ile dikkat çeken ve Yeliz'le olan diyalogları takip edilen Kısmetse Olur Erol kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Erol Yıldırım ne iş yapıyor, nereli? İşte detaylar...
27.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yeliz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeliz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.