Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

Son dakika Yeliz Yeşilmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeliz Yeşilmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeliz Yeşilmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeliz Yeşilmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeliz yeşilmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 yeliz yeşilmen haberi bulunmuştur. Tüm yeliz yeşilmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evlilik yanıtı şaşırttı! Yeliz Yeşilmen’in eski esiyle ilgili sözleri olay oldu
Evlilik yanıtı şaşırttı! Yeliz Yeşilmen’in eski esiyle ilgili sözleri olay oldu Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeliz Yeşilmen takipçilerinin sorularını yanıtladı. Takipçilerinin 'Evlilik düşünüyor musunuz? Sorusuna verdiği yanıt şaşırttı.
15.03.2024 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Seni bu kuru toprakta bırakıp gitmek çok acı
Yeliz Yeşilmen: Seni bu kuru toprakta bırakıp gitmek çok acı Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır parkinson hastalığıyla mücadele eden babası Cemal Yeşilmen yaşamını yitirmişti. Acı haberle yıkılan Yeşilmen, babası Cemal Yeşilmen’in mezarını ziyaret etti.
26.10.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum'
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum' Oyuncu-sunucu Yeliz Yeşilmen babası Cemal Yeşilmen hayatını kaybetti. Acı haberi veren Yeşilmen, ‘Babamı kaybettik’ dedi.
23.10.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den Dilan Polat itirafı!
Yeliz Yeşilmen'den Dilan Polat itirafı! Güzellik merkezleri ve çektiği videolarla gündeme gelen Dilan Polat adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir dönem Dilan Polat ile çalışan Yeliz Yeşilmen itirafı ile herkesi şaşırttı.
21.10.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sunarken eski eşinden olay bir yorum geldi. Merve Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde sonra eren DJ Mert Aydın, eski eşinin sosyal medyada gündem olan 'Barbie' pozları hakkında konuştu. Aydın, "Boluğur ile barışma söz konusu mu?" sorusunu da yanıtladı.
5.08.2023 Magazin
Özge Ulusoy'u tiye alan Yeliz Yeşilmen'e cevap: Sana benzeyip 2+1 ev gibi mi olsun?
Özge Ulusoy'u tiye alan Yeliz Yeşilmen'e cevap: Sana benzeyip 2+1 ev gibi mi olsun? Özge Ulusoy yaptırdığı estetiklerle magazin gündeminden düşmüyordu. Ünlü model ve sunucu son olarak yaptırdığı estetikleri kabuk etmedi ve "Ne estetiği bol su içiyorum" deyince eski halleri gündem oldu. Ulusoy'un bu açıklamasına Yeliz Yeşilmen'den yorum gecikmedi.
1.08.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen de 'Barbie' akımına uydu!
Yeliz Yeşilmen de 'Barbie' akımına uydu! Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde 'Barbie' akımına uyup çektiği fotoğrafı paylaşmış ve Yeliz Yeşilmen de oyuncuya yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Boluğur'a "Ay hiç güleceğim yoktu, lütfen herkes denemesin" diyen Yeşilmen'in pembe pompayla 'Barbie' akımına uyması gündem oldu.
27.07.2023 Magazin
Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı! Yeliz Yeşilmen'den yorum geldi
Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı! Yeliz Yeşilmen'den yorum geldi Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sundu. Boluğur bu hamlesiyle sosyal medyayı ikiye böldü.
26.07.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den olay sözler: Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum
Yeliz Yeşilmen'den olay sözler: Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum Oyuncu, şarkıcı Yeliz Yeşilmen yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Kadın ve erkek ilişkileri üzerine konuşan Yeşilmen, 'Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi bıraktı. Sanki roller değişiyor gibi…' dedi.
1.06.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen’in biyografisi! Çarkıfelek, Aşkım Aşkım ve Çarli İş Başında yapımları ile adını duyuran, çıkardığı albümlerle çokça konuşulan Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evliliğinin ardından sahnelere bir süre ara vermişti. Önceki günlerde ise bir mekanda sahne alan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Yeşilmen, sosyal medyada eleştirilerin hedefinde olmuştu. Yeliz Yeşilmen katıldığı televizyon programları ile gündeme geldi. Peki, Yeliz Yeşilmen kimdir, kaç yaşında? Yeliz Yeşilmen boşandı mı? İşte Yeliz Yeşilmen’in biyografisi!
17.11.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz! İş insanı Ali Uğur ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, ayrıldığı eşiyle ilgili konuşarak; barıştıkları yönünde ortaya atılan iddialara son noktayı koydu. "Aleyna Tilki'ye tokat atmak istiyorum" sözlerinden de bahseden şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.
10.11.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den itiraf geldi: Köşeyi dönmek üzereyim!
Yeliz Yeşilmen'den itiraf geldi: Köşeyi dönmek üzereyim! Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, bugün '2. Sayfa' programına konuk oldu. Uzun yıllardır oyunculuk yapmayan ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, kendisine hakaret ve küfür içerikli yorum yazanlara, avukatı aracılığı ile dava açtığını söyledi. Sonrasında uzlaşmaya giderek para kazandığını ifade eden 43 yaşındaki Yeşilmen, detayları canlı yayında anlattı.
6.10.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor
Yeliz Yeşilmen: Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor Armağan Çağlayan'ın Youtube'taki programının bu haftaki konuğu eski model Yeliz Yeşilmen'di. Çağlayan'ın programına katılan Yeşilmen, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Özellikle de erkekler ile ilgili yaptığı açıklamalar yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
1.09.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia!
Yeliz Yeşilmen hakkında şaşırtan iddia! Yeliz Yeşilmen ile eşi Ali Uğur Akbaş hakkında flaş gelişme...
17.04.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den olay yaratan paylaşım!
Yeliz Yeşilmen'den olay yaratan paylaşım! Geçtiğimiz günlerde katıldığı TV programı Beyin Dedektifi'nde zor anlar yaşayan Yeliz Yeşilmen, kendini neşelendirmek için hamam keyfi yaptı. Sosyal medyadan hamamda çekilen fotoğraflarını paylaşan Yeşilmen'e yorum yağdı.
12.04.2022 Magazin
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler'
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler' Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.
12.03.2022 Magazin
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu...
Gülşen bu sefer de menajerine kalça hareketi yaptı! Yeliz Yeşilmen'den 'Parayı veren şaplak atıyor' yorumu... Gülşen'den çok konuşulacak bir hareket daha! Sahne kıyafetleri ile gündeme gelen Gülşen, bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturmuş ve bu hareketi çok konuşulmuştu. Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen'den ise dikkat çeken bir yorum geldi...
12.03.2022 Magazin
Seyhan Soylu Yeliz Yeşilmen'in özel hayatını ifşa etti! "Boşanmalarına rağmen birlikte oluyorlar"
Seyhan Soylu Yeliz Yeşilmen'in özel hayatını ifşa etti! "Boşanmalarına rağmen birlikte oluyorlar" Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Youtube yayınında şarkıcı Yeliz Yeşilmen'i ifşa etti. Ünlü iş adamı Ali Uğur Akbaş'ın 2010 yılında evlendiği ve geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Yeliz Yeşilmen'e süit oda tuttuğunu söyledi. Soylu açıklamalarının devamında "Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar" ifadelerini kullandı. Yeşilmen ise bu ifşanın ardından "Yabancıya gitmiyor" yanıtıyla herkesi şoke etti.
21.02.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen ağlayarak anlattı! 'Hayatımdaki tüm erkeklerden şiddet gördüm'
Yeliz Yeşilmen ağlayarak anlattı! 'Hayatımdaki tüm erkeklerden şiddet gördüm' Oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen TV100’de katıldığı bir programda olay itiraflarda bulundu. 16 yaşında evlendirilip, Almanya'ya gönderilişini anlatırken zor anlar yaşadı. Babası ve eski eşinden dayak yediğini söyleyen ünlü isim, dayanamayıp fenalık geçirdi.
21.02.2022 Magazin
Açıklamalarıyla tepki çeken Yeliz Yeşilmen kendini savundu!
Açıklamalarıyla tepki çeken Yeliz Yeşilmen kendini savundu! Ali Uğur Akbaş ile boşanmasıyla gündeme gelen Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Şiddet görmek istemeyen kadın çenesini tutsun" açıklaması ile eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Bugün '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü isim, hem sözlerine açıklık getirdi hem de kendini savundu.
14.01.2022 Magazin
'Sonum Bergen gibi olmasın' demişti!  Yeliz Yeşilmen'den tepki çeken açıklama
'Sonum Bergen gibi olmasın' demişti! Yeliz Yeşilmen'den tepki çeken açıklama Şiddet gördüğü gerekçesiyle iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan boşanan Yeliz Yeşilmen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. 2020'de sosyal medyada gözyaşları içinde yayınladığı videosunda "Sonumun Bergen gibi olmasını da istemiyorum" diyen iki çocuk annesi şarkıcı, tepki çekecek açıklamalara imza attı.
8.01.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı!
Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda kutladı! Yeliz Yeşilmen yeni yaşını hamamda dansözlü bir partiyle kutladı. Dansözlerin göbek taşı üstünde dans ettiği kutlamada Yeşilmen de geleneksel Hint kıyafeti giydi, gösterişli takılar taktı.
14.12.2021 Magazin
Bahar Candan yine şaşırttı! 'Yedinci boyuttayım'
Bahar Candan yine şaşırttı! 'Yedinci boyuttayım' 2. Sayfa programına konuk olan Bahar Candan, insanların üçüncü boyutta olduğunu ancak kendisinin yedinci boyutta olduğunu belirterek Gülşen Yüksel Salt'a "Arkanda uzaylı var" dedi. Candan'ın sözleri karşısında şoke olan sunucuarkasına dönüp bakarken, konuk Yeliz Yeşilmen gülme krizine girdi.
1.10.2021 Magazin
Yeliz Yeşilmen'den boşanma açıklaması: Konuşursam 50 bin dolar öderim!
Yeliz Yeşilmen'den boşanma açıklaması: Konuşursam 50 bin dolar öderim! İki çocuğunun babası Ali Uğur Akbaş ile evliliğini bitiren Yeliz Yeşilmen, Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yeşilmen, merak edilenleri canlı yayında anlattı.
1.10.2021 Magazin
Yeliz Yeşilmen 11 yıllık eşinden boşandı! İlk açıklaması...
Yeliz Yeşilmen 11 yıllık eşinden boşandı! İlk açıklaması... Yeliz Yeşilmen, eşinden sessiz sedasız boşandı. "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyen oyuncu ve şarkıcı 11 yıldır Ali Uğur Akbaş ile evliydi.
9.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeliz Yeşilmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeliz yeşilmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.