Yeliz Şar

Yeliz Şar

Son dakika Yeliz Şar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeliz Şar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeliz Şar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeliz Şar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeliz şar gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 yeliz şar haberi bulunmuştur. Tüm yeliz şar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim
Yeliz Şar'dan duygusal paylaşım: Şimdi her şeyimi kaybettim Yeliz Şar(44), annesi Şehriban Şule Şar'ın acısıyla sarsılmasının ardından duygusal bir mesaj kaleme aldı. Oyuncu, sosyal medya hesabından içini dökerek "Babamla buluştun, nurlar içinde uyuyun ama ben 5 yıl önce yarım kalmışken şimdi her şeyimi kaybettim" dedi.
23.04.2023 Magazin
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum
Yeliz Şar'dan annesine duygusal veda: Hayat bundan sonra nasıl gidecek bilmiyorum Geçtiğimiz günlerde annesi Şehriban Şule Şar'ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybeden oyuncu Yeliz Şar sosyal medyadan annesine duygu dolu bir paylaşımla veda etti.
22.04.2023 Magazin
Yeliz Şar'ın zor günü! Anneye son veda
Yeliz Şar'ın zor günü! Anneye son veda Oyuncu Yeliz Şar’ın annesi Şehriban Şule Şar (78) önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
20.04.2023 Magazin
Oyuncu Yeliz Şar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Oyuncu Yeliz Şar'ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Oyuncu Yeliz Şar'ın annesi Şehriban Şule Şar hayatını kaybetti. Şar, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
19.04.2023 Magazin
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı'
Burcu Binici-Tankurt Manas evliliğinde ihanet iddiası! 'Eşinin mesajlarını yakaladı' Oyuncu Burcu Binici (36) ile rapçi Tankurt Manas (30), Eylül 2022'de sürpriz bir şekilde nikâh masasına oturmuştu. Binici, geçtiğimiz ay boşanmanın eşiğinden dönmüş, daha sonra "Fevri davrandık" açıklamasında bulunmuştu. Son olarak ünlü çiftin evliliğiyle ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
23.12.2022 Magazin
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı!
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren oyuncu Metin Çekmez, son yolculuğuna uğurlandı. Çekmez, vasiyeti üzerine Kuşadası'nda toprağa verildi.
27.08.2021 Magazin
Sadettin Saran sorusu Yeliz Şar'ı gülümsetti
Sadettin Saran sorusu Yeliz Şar'ı gülümsetti Bir dönem Sadettin Saran’la aşk yaşayan Şar’a geçtiğimiz günlerde çıkan “Saran’ı unutamadı” haberleri soruldu.
21.07.2021 Magazin
Yeliz Şar, eski aşkı Sadettin Saran'ı unutamadı!
Yeliz Şar, eski aşkı Sadettin Saran'ı unutamadı! Yeliz Şar, 2019 yılında aşk yaşadığı Sadettin Saran’ı unutamadı. İki yıldır hayatına kimseyi almayan oyuncunun, yakın çevresine "Benim aklım hala onda. Hikâyemiz yarım kaldı" dediği öğrenildi.
15.07.2021 Magazin
Yeliz Şar: Keşke hayat arkadaşım olsaydı
Yeliz Şar: Keşke hayat arkadaşım olsaydı Hakan Eratik, “Amiral Battı Kaçıyorusss” adlı tiyatro oyununda birlikte rol aldığı Yeliz Şar’la Instagram’da canlı yayın yaptı.
2.05.2020 Magazin
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor!
“Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir’de seyirciyle buluşuyor! Son dönemlerde isminden sıkça söz ettiren; kadrosu, dekoru ve kostümleriyle sezonun iddialı oyunu “Amiral Battı Kaçıyorusss” İzmir seyircisiyle buluşuyor.
8.01.2020 Kültür Sanat
Yeliz Şar annesi için dua istedi!
Yeliz Şar annesi için dua istedi! Oyuncu Yeliz Şar, annesinin sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiriyor
11.06.2019 Magazin
Ekrana döndü
Ekrana döndü “Yasak Elma” dizisi sürpriz isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor.
30.09.2018 Magazin
Eski koca ile aşk sona erdi
Eski koca ile aşk sona erdi Yeliz Şar ile Tolga Güleç’in mutlu başlayan tatilleri ayrılıkla son buldu.
27.08.2018 Magazin
Yeliz Şar kimdir?
Yeliz Şar kimdir? Yeliz Şar kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Güzel ve başarılı oyuncu Yeliz Şar'ın yaşı, eğitimi, kariyeri vs. konular araştırılıyor. İşte Tolga Güleç'in eski eşi Yeliz Şar hakkındaki bilgiler...
27.08.2018 Gündem
Bu kez bitti
Bu kez bitti Boşanmalarına rağmen ilişkilerini sürdüren Yeliz Şar ile Tolga Güleç, Bodrum tatilinde kıskançlık kavgası sonrası yollarını ayırdı.
26.08.2018 Magazin
Aşıklar buluşması
Aşıklar buluşması Boşandıktan sonra yeniden bir araya gelen Yeliz Şar ile Tolga Güleç ve taze aşıklar Furkan Palalı ile Burcu Kıratlı, önceki gün Türkbükü’nde buluştu.
20.07.2018 Magazin
Boşandığı eşiyle fotoğrafını paylaştı
Boşandığı eşiyle fotoğrafını paylaştı Oyuncu Tolga Güleç, Aralık ayında boşandığı eşi Yeliz Şar'la çektirdiği fotoğrafı "Ne muazzam şey seni sevmek" notuyla paylaştı. Paylaşımı gören Işın Karaca, çifte barış çağrısında bulundu.
2.05.2018 Magazin
Babasına son kez sarıldı!
Babasına son kez sarıldı! Oyuncu Yeliz Şar'ın babası Yalçın Şar, önceki gün hayata gözlerini yumdu. Yalçın Şar'ın cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınan öğle namazına müteakip Karacaahmet mezarlığına defnedildi.
27.02.2018 Magazin
Ünlü oyuncunun en acı günü!
Ünlü oyuncunun en acı günü! Yeliz Şar'ın babası hayatını kaybetti.
26.02.2018 Magazin
Bitmesi gerekiyordu bitti
Bitmesi gerekiyordu bitti İki ünlü oyuncu Tolga Güleç (36) ile Yeliz Şar (39), dün sabah Kartal Adliyesi’nde görülen dava ile anlaşmalı olarak boşandı.
8.12.2017 Magazin
Tolga Güleç ile Yeliz Şar boşandı!
Tolga Güleç ile Yeliz Şar boşandı! Ünlü oyuncular Tolga Güleç ile Yeliz Şar, 5 yıllık evliliklerini resmi olarak sonlandırdı.
8.12.2017 Magazin
6’ncı yıl kutlaması
6’ncı yıl kutlaması Oyuncu Tolga Güleç, altı yıl önce evlendiği oyuncu eşi Yeliz Şar’la önceki gece Cihangir sokaklarında yürürken görüntülendi.
9.11.2017 Magazin
Açıkhava’da Broadway rüzgarı esti
Açıkhava’da Broadway rüzgarı esti Broadway’den İstanbul’a Müzikaller, 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuvarı ile önceki akşam Harbiye Açıkhava’da yeniden görücüye çıktı.
11.10.2017 Magazin
Broadway yıldızları
Broadway yıldızları Broadway’den İstanbul’a Müzikaller, 11 yıl aradan sonra yepyeni repertuvarı ve güçlü kadrosu ile önceki akşam Harbiye Açıkhava’da yeniden görücüye çıktı.
11.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeliz Şar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeliz şar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.