Yedigöller

Yedigöller

Son dakika yedigöller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yedigöller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yedigöller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yedigöller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yedigöller gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 yedigöller haberi bulunmuştur. Tüm yedigöller haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Yedigöller'de sonbahar güzelliği
Yedigöller'de sonbahar güzelliği Bolu'nun doğa harikası Yedigöller Milli Parkı'nda sonbaharda oluşan manzarayı görmek isteyenler parka akın etti. Milli Park girişinde uzun araç kuyrukları oluştu. Nazlıgöl, Seringöl, Deringöl, Sazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Büyükgöl'den oluşan Yedigöller, sonbaharla birlikte ayrı bir güzelliğe büründü.
6.11.2022 Yaşam
Bolu’da nilüfer çiçeklerini koparanlara 109 bin 593 lira ceza verilecek
Bolu’da nilüfer çiçeklerini koparanlara 109 bin 593 lira ceza verilecek Bolu’nun turizm bölgelerinde bulunan endemik tür olan nilüfer çiçeğini koparanlara 109 bin 593 lira cezai işlem uygulanacak.
22.08.2022 Yaşam
Afyon'un neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Afyon'un neyi meşhur? Bolu'nun en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Türkiye'nin her bir bölgesinin birbirinden önemli değerleri vardır. Özellikle her şehrin kendine has yemekleri ve ürünleri bulunur. Genellikle Akdeniz ve Ege bölgelerine giden tatilciler çoğu zaman Afyon'a da uğrarlar. Afyon'un ise kendine has bazı ürünleri bulunmaktadır. Afyon tarihte önemli medeniyetlere de ev sahipliği yapmıştır. Tarihte Lidyalılar, Hititler ve Frigyalılar gibi medeniyetler de Afyon'da bulunmuşlardır. Afyon'un yemek kültürü de çok gelişmiştir. 
28.01.2022 Yaşam
Dünyada ilk kez Türkiye'de! Yeni bir endemik bitki türü keşfedildi
Dünyada ilk kez Türkiye'de! Yeni bir endemik bitki türü keşfedildi Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Neval Güneş Özkan ve Bartın Üniversitesi Ulus Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Dr. Bilge Tunçkol, Bolu-Yedigöller Milli Parkı’nda yaptıkları çalışmalarda, bilim dünyası için yeni bir bitki türü tanımladılar.
12.01.2022 Yaşam
Talep gittikçe artıyor! Yüzde 70'i doldu, Türkiye genelinde...
Talep gittikçe artıyor! Yüzde 70'i doldu, Türkiye genelinde... Ara tatil sonrası talep gittikçe artıyor. Doluluk oranı yüzde 70'leri buldu. Hafta sonu tatillerinin de dahil edilmesiyle 9 günü bulan ara tatilde başta havaların sıcak gittiği Antalya olmak üzere sahil bölgeleri ile Kapadokya, Pamukkale, Abant'ta hareketlilik yaşanıyor. Turizm kenti Antalya'daki otellerin rezervasyon oranı yüzde 20 artarken otel doluluk oranı da yüzde 70leri buldu.
13.11.2021 Ekonomi
2020'de Bolu ziyaretçi akınına uğradı
2020'de Bolu ziyaretçi akınına uğradı Bolu'nun önemli turizm merkezlerinden Abant ve Gölcük tabiat parkları ile Yedigöller Milli Parkı, 2020 yılında 1 milyon 247 bin 266 kişi tarafından ziyaret edildi.
31.12.2020 Yaşam
Salgında büyük tehlike! Karantinadan kaçıyorlar
Salgında büyük tehlike! Karantinadan kaçıyorlar Corona virüs testleri pozitif çıktı, evlerinde karantinada olmaları gerekiyordu. Halbuki onlar düğün düğün gezdiler, altın gününe gittiler hatta piknik yaptılar. Bu sorumsuzluklarıyla sadece kendilerinin değil tüm toplumun sağlığını tehlikeye attılar.
5.09.2020 Gündem
Abant, Gölcük ve Yedigöller'e HES kodu ile girilecek
Abant, Gölcük ve Yedigöller'e HES kodu ile girilecek Bolu'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, özellikle il dışından en çok ziyaretçinin geldiği Abant ve Gölcük Tabiat Parkı ile Yedigöller Milli Parkı'na girişlerin Hayat Eve Sığar "HES" uygulaması ile yapılmasına karar verildi.
18.08.2020 Gündem
100 metrelik uçurumdan yuvarlanan orman memuru kurtarıldı
100 metrelik uçurumdan yuvarlanan orman memuru kurtarıldı Bolu Yedigöller Milli Parkı yakınlarında ormanlık alanda yaklaşık 100 metrelik uçurumdan yuvarlanarak ayağı kırılan orman muhafaza memuru Durası Partlak (58), UMKE ve AFAD'ın yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.
17.07.2020 Gündem
Uludağ'da kaybolan dağcılardan acı haber!
Uludağ'da kaybolan dağcılardan acı haber! Uludağ'da kaybolan iki kişiyi arama çalışmalarının 17'nci gününde dağcılar Mert Alparslan ve Efe Sarp'ın cesetlerine ulaşıldı. Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamada; "bulunan ilk cesedin üzerinden Efe Sarp'a ait kimlik çıkmıştır" denildi.
18.12.2019 Gündem
Uludağ'da kayıp iki dağcıdan günlerdir iz yok
Uludağ'da kayıp iki dağcıdan günlerdir iz yok Uludağ'da zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 12'nci günde de devam ediyor. Arama- kurtarma çalışmaları, dağcılara ait mont ve batonların bulunduğu Küreklidere Şelalesi yakınlarında yoğunlaştırılıyor.
13.12.2019 Gündem
Uludağ’da kaybolan dağcılardan 7 gün sonra iz bulundu
Uludağ’da kaybolan dağcılardan 7 gün sonra iz bulundu ULUDAĞ'da, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 7'nci gününde de sürerken, ekipler bu sabah iki ize rastlandı. Uludağ'ın kuzeybatısındaki dere yatağında Efe Sarp'a ait olduğu belirlenen kırmızı mont ve yeşil bere bulundu.
8.12.2019 Yaşam
Uludağ'da 2 dağcıyı ararken kaybolan AKUT ekibiyle ilgili flaş gelişme!
Uludağ'da 2 dağcıyı ararken kaybolan AKUT ekibiyle ilgili flaş gelişme! Uludağ'da pazar akşamı zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, aralıksız sürdürülüyor. Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Jandarma Özel Harekat (JÖH), AFAD, BAKUT, İHH, AKUT ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekiplerinden oluşan toplam 178 kişi, iki dağcıdan herhangi bir ize rastlayamadı. Bölgede etkili olan kar yağışı ve sis, arama-kurtarma ekiplerine zor anlar yaşatıyor. Öte yandan dün akşam arama çalışmalarına katılan 4 kişilik AKUT ekibi, sabah saatlerinde bölgede kayboldu. Telsizle iletişim kurulması sonucu donma tehlikesi geçiren ekibin yeri tespit edildi ve kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalar sonucunda kaybolan 4 kişilik AKUT ekibine ulaşıldı.
4.12.2019 Gündem
Kara teslim! Uyarılar peş peşe gelmişti
Kara teslim! Uyarılar peş peşe gelmişti Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartepe, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı, Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Kayak Merkezi, Düzce'deki yaylalar ve Ilgaz Dağı Kayak Merkezi'nde mevsimin ilk kar yağışı etkili oluyor. Sivas-Tokat karayolunun Çamlıbel Geçidi'nde etkili olan yağış ulaşımda aksamalara neden olurken Bolu'da da Yedigöller Milli Parkı’na giden yol trafiğe kapatıldı. Yağışın etkili olduğu noktalarda trafik ekipleri sürücüleri dikkatli gitmeleri için uyardı. Ilgaz'da Tır sürücülerinin bazıları, ekiplerin yolu açması için araçlarını yol kenarında bekletiyor.
1.12.2019 Yaşam
Bolu'nun yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı
Bolu'nun yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı Bolu'da yüksek kesimler, yoğun kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Önemli kayak merkezlerinden olan Kartalkaya'ya çıkan vatandaşlar kartopu oynadı. Kar yağışı nedeniyle Yedigöller Milli Parkı'na yol trafiğe kapatıldı.
1.12.2019 Gündem
Yazdan sonra kıştan önce tatil
Yazdan sonra kıştan önce tatil Sıcaklardan kurtulduk. Soğuklara da daha çok var. Belki de seyahate çıkmanın en güzel zamanı. Dağa mı çıkmak istersiniz yoksa adaya mı kaçmak? İsteyene milli park, isteyene göl... Kamping de mümkün, yürüyüş de keşif de...
15.09.2018 Arşiv
HGS'de yeni dönem
HGS'de yeni dönem DKMP Genel Müdürü Nurettin Taş, ilk aşamada korunan 5 alanda uygulamaya konulan Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) ziyaretçi kullanımına açık tüm korunan alanlarda yaygınlaştırılmasını planladıklarını söyledi. Sistemin hayata geçirilmesiyle HGS'ye sahip araçların söz konusu bölgelere beklemeden giriş yapabileceğini aktaran Taş, HGS ile ziyaretçilerin de yaya olarak korunan alanlara girebileceklerini belirtti.
25.05.2018 Ekonomi
Böyle giderse çim kayağı öğreneceğiz
Böyle giderse çim kayağı öğreneceğiz Kayak tesislerine beklenen kar bir türlü düşmeyince turizmciler yüksek maliyete rağmen kar makineleri ile pistleri doldurdu. Kar makinesi kullanmayan bölgelere giden tatilciler de kayak yapmayı beklerken çimlerde piknik yapıp hayal kırıklığı ile evlerine geri döndü
8.01.2018 Ekonomi
Karacayı öldüren kaçak avcılara ağır ceza!
Karacayı öldüren kaçak avcılara ağır ceza! Bolu’da, Yedigöller Milli Parkı içerisinde kaçak avlanan 5 kişiye 13 bin 500 lira para cezası verildi.
2.12.2017 Yaşam
Bakanlık açıkladı! Koruma alanlarına HGS geliyor
Bakanlık açıkladı! Koruma alanlarına HGS geliyor Milli Parklarda vatandaş zaman kaybetmesin diye, HGS uygulaması hayata geçiriliyor
29.09.2021 Gündem
Erkan Petekkaya: Aylık gelirim 450 bin lira
Erkan Petekkaya: Aylık gelirim 450 bin lira Oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın, oyuncu Erkan Petekkaya'ya cep telefonu mesajlarıyla "hakaret" ettiği gerekçesiyle yargılanmasına başlandı...
4.11.2016 Magazin
Bolu'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi
Bolu'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi Bolu'da etkili kar yağışı nedeniyle Bolu-Seben karayolunda sürücüler zor anlar yaşadı.
31.10.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yedigöller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yedigöller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.