Abant

Abant

Son dakika abant haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abant ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abant haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abant

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abant gelişmeleri de dahil olmak üzere 895 abant haberi bulunmuştur. Tüm abant haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Muhammed Emin Demirkol kimdir? AK Parti Bolu Belediye başkan adayı kim oldu, Muhammed Emin Demirkol nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? AK Parti’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol oldu. Peki Muhammed Emin Demirkol kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler…
18.01.2024 Gündem
Doğuma geldikleri hastanede bebeklerini kaybeden çiftten 'sıra beklettiler' iddiası
Doğuma geldikleri hastanede bebeklerini kaybeden çiftten 'sıra beklettiler' iddiası Bolu'da, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'nde doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi.
26.12.2023 Gündem
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişi, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 08.00-22.00 saatleri arasında trafiğe kapatıldı.
21.11.2023 Gündem
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti, olası heyelan tehlikesine karşı trafiğe kapatıldı.
16.11.2023 Gündem
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 90 metre uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin açılışını yaparak, "23 kilometrelik kesimde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Otoyolun Ankara istikametine erişim sağlayan platformunda 3 bin 25 metrelik tünel portalını çelik konstrüksiyon olarak 90 metre uzattık. Tünel portalının uzatılması ile meydana gelebilecek olası bir heyelanın, ulaşımı olumsuz etkilemesinin önüne geçtik. Yine 3 adet viyadükte 5 adet derz değişimi ile derzlerin üzerine sıvı membran uygulaması yaptık" dedi.
7.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı tüneli yenilendi, 90 metre uzatıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı tüneli yenilendi, 90 metre uzatıldı Türkiye'nin ulaşımında büyük yeri olan Bolu Dağı Tüneli'ndeki tadilat sona erdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Otoyolun Ankara istikametinde erişim sağlayan platformda, tünel portalı çelik konstrüksiyon olarak Ankara yönü tünel girişi 90 metre uzatılarak, tünelin toplam uzunluğu 3 bin 25 metreden 3 bin 115 metreye çıkarılmıştır" dedi.
6.11.2023 Ekonomi
İstanbul-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat: 46 gün kapatılacak
İstanbul-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat: 46 gün kapatılacak İstanbul-Ankara arasında ulaşım sağlayan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde, Kaynaşlı-Abant kavşakları arasında 46 gün süreyle onarım çalışması yapılacak.
21.09.2023 Ekonomi
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda!
Günlük kazancı 3500 lira ama hayatı bir ipin ucunda! Batman'da dağcılık eğitimi alan Enes Taniş (26), 3 yıldır plaza, otel, hastane, iş merkezi gibi yüksek katlı binaların camlarını siliyor, dış cephe onarımlarını gerçekleştiriyor. Metrelerce yükseklikten düşme riskine rağmen işini severek yaptığını belirten Taniş, Batman’ın yanı sıra ihtiyaç duyulması halinde başka şehirlere de gittiğini ifade ederek, “Şu ana kadar çalıştığım en yüksek yapı 318 metre yükseklikteki Çanakkale Köprüsü. Hem dağcılık eğitimini aldık hem de yapılardaki onarım işlerini de yapabiliyoruz. Batı bölgesinde günlük yevmiyemiz 2 bin 500- 3 bin 500 TL civarında. Fakat Batman’da yevmiyelerimiz biraz daha uygun, 2 bin TL” dedi.
16.08.2023 Yaşam
Fotoğraf çekmek için araçtan indi, hayatının şokunu yaşadı
Fotoğraf çekmek için araçtan indi, hayatının şokunu yaşadı Türkiye’nin doğa harikası mekanlarından biri olan Bolu Abant Gölü Milli Parkı'nda sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil göle uçtu.
13.07.2023 Gündem
TEM Otoyolu'nda heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapandı
TEM Otoyolu'nda heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yoğun yağış dolayısıyla Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönünün trafiğe kapandığını açıkladı.
9.07.2023 Gündem
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem
Film gibi hikaye! Yıllarca şoförlük yaptı şimdi akademisyen oldu
Film gibi hikaye! Yıllarca şoförlük yaptı şimdi akademisyen oldu Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Otobüs Kaptanlığı Bölümü'nden mezun olduktan sonra Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde 12 yıl şoför olarak çalışan Mustafa Soner Tok (39), bu sırada hepsi de ön lisans olan 5 farklı bölüm daha okuyup bitirdi. Son olarak yüksek lisans da yapan Tok, yeni mesleğine başladı. İşte haberin detayları...
14.03.2023 Yaşam
Akdeniz'de tsunami ve deprem açıklaması! Herkes bu kente dikkat çekiyor
Akdeniz'de tsunami ve deprem açıklaması! Herkes bu kente dikkat çekiyor Jeoloji Profesörü Selim İnan, Türkiye'de yaklaşık 500 tane haritalanmış fay olduğunu belirterek, "Adana'daki faylar enerji üretse dahi öyle 6,5'u geçecek bir deprem olmaz. Akdeniz'de büyük bir tsunami olacağını düşünmüyoruz. Denizin içinde geçen fayda meydana gelebilecek bir depremde belki ufak çaplı tsunami olabilir" dedi.
8.03.2023 Gündem
Bolu Dağı Tüneli kapalı mı, Bolu Dağı Tüneli İstanbul ulaşıma açık mı 1 Şubat 2023?
Bolu Dağı Tüneli kapalı mı, Bolu Dağı Tüneli İstanbul ulaşıma açık mı 1 Şubat 2023? Bolu Dağı Tüneli'nde, 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. Peki, Bolu Dağı Tüneli kapalı mı, Bolu Dağı Tüneli İstanbul ulaşıma açık mı?
1.02.2023 Gündem
Bolu Dağı'nda zincirleme kaza: İstanbul yolu kapandı
Bolu Dağı'nda zincirleme kaza: İstanbul yolu kapandı Kar yağışının etkili olduğu Bolu Dağı Tüneli'nde, 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle İstanbul yönü, ulaşıma kapandı.
1.02.2023 Gündem
Bolu Dağı’nda görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü
Bolu Dağı’nda görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü Bolu Dağı’nda etkili olan yağmur ve yoğun sis sebebiyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü.
26.12.2022 Gündem
Bolu Dağı’nda göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü
Bolu Dağı’nda göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye kadar düştü Türkiye'nin en önemli geçiş noktalarından olan Bolu Dağı’nda yağmur ve yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 30 metreye kadar düştü. Sürücüler zaman zaman ilerlemekte zorlandı.
13.12.2022 Gündem
Hasta oğlu için 145 gün otomobilde yattı
Hasta oğlu için 145 gün otomobilde yattı Bolu'da, nörolojik bir hastalık olan Guillain-Barre Sendromu (GBS) nedeniyle hastanede tedavi gören oğlu için Bartın'dan gelen Ahmet Yorgun (47), 145 gündür hastanenin otoparkına park ettiği aracında yatıyor. Çevredekilerin fark etmesiyle Ahmet Yorgun, 3 gündür geçici olarak bir hayırseverin kullanmadığı köy evinde kalmaya başladı. Oğlunun tedavi süreci nedeniyle işsiz kaldığını belirten Yorgun, "Yetkililerden oğlumun tedavi sürecince bana kalıcı bir çözüm bulmasını istiyorum" dedi.
10.11.2022 Yaşam
Abant Gölü Milli Parkı'nda elektrikli fayton dönemi
Abant Gölü Milli Parkı'nda elektrikli fayton dönemi Bolu Abant Gölü Milli Parkı'nda köylülerin işlettiği atlı faytonların yasaklanmasıyla yerine elektrikli faytonlar getirildi. Abant’ta ilk deneme sürüşleri yapılan elektrikli fayton, ileriki günlerde tatilcilere hizmet vermeye başlayacak.
4.11.2022 Gündem
Bolu’da nilüfer çiçeklerini koparanlara 109 bin 593 lira ceza verilecek
Bolu’da nilüfer çiçeklerini koparanlara 109 bin 593 lira ceza verilecek Bolu’nun turizm bölgelerinde bulunan endemik tür olan nilüfer çiçeğini koparanlara 109 bin 593 lira cezai işlem uygulanacak.
22.08.2022 Yaşam
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı?
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Kapatılan fen edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı. İşte kapatılan fakülteler 2022…
26.07.2022 Eğitim
Abant Milli Parkı'nda fayton yasaklandı
Abant Milli Parkı'nda fayton yasaklandı Bolu'daki Abant Milli Parkı'nda at ve faytonlarla göl etrafında yapılan turlar sonlandırıldı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün kararının ardından faaliyetlerini milli parkın yakınlarındaki Örencik Yaylası'na kaydıran faytoncular iş yapamaz hale geldi. Abant Gölü Milli Parkı çevresinde at ve fayton faaliyetlerinin sonlandırılmasıyla ilgili Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar 9'uncu Şube Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.
20.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abant ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abant haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.