Yedek Subay

Yedek Subay

Son dakika yedek subay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yedek subay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yedek subay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yedek Subay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yedek subay gelişmeleri de dahil olmak üzere 536 yedek subay haberi bulunmuştur. Tüm yedek subay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Askerlik yerleri nasıl öğrenilir, acemi birliği kaç gün sürer? TC kimlik No ile askerlik yeri sorgulama
Askerlik yerleri nasıl öğrenilir, acemi birliği kaç gün sürer? TC kimlik No ile askerlik yeri sorgulama Şubat, mart ve nisan 2024 döneminde silahaltına alınacak yedek subay ve astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları açıklandı. Peki, Askerlik yeri sorgulama e devletten nasıl öğrenilir? Ocak 2024 askerlik yerleri belli oldu mu? İşte Askerlik sorgulama ekranı…
2.02.2024 Gündem
Askerlik yerleri açıklandı mı, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024? Şubat er sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanır? 8 Şubat askerlik yeri
Askerlik yerleri açıklandı mı, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024? Şubat er sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanır? 8 Şubat askerlik yeri 2024 Şubat sınıflandırma duyurusu Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlandı. Yedek subay, astsubay adayları, erbaş ve erlerin sevk tarihleri MSB Askeralma Genel Müdürlüğü'nün internet adresinden paylaşıldı. Peki, 8 Şubat askerlik yerleri ne zaman açıklanacak, şubat ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2024?
1.02.2024 Gündem
(Şubat celbi askerlik sevk tarihleri 2024) Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? Şubat sevk tarihi 2024!
(Şubat celbi askerlik sevk tarihleri 2024) Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? Şubat sevk tarihi 2024! Yedek subay, yedek astsubay ve erler için sınıflandırma sonuçları MSB tarafından duyurulacak. 25 Ocak tarihinde, bedelli askerlik yerleri açıklanmıştı. Şubat ayı askerlik sınıflandırma sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyordu. Şubat 2024 sınıflandırma sonuçlarının 01 Şubat 2024 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak. Peki, Askerlik teslim tarihi nerede yazar, şubatta askere gidecekler ne zaman teslim olacak? Asker teslimi saat kaça kadar? İşte Şubat celbi askerlik sevk tarihleri…
1.02.2024 Gündem
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak
Yurt içi seçmen listeleri 4 Ocak'ta askıda olacak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nün güncelleştirilmesine ilişkin usul ve esasları belirleyen genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.12.2023 Gündem
Piyade ne demek, askerlikte piyade nedir? Piyade ne yapar?
Piyade ne demek, askerlikte piyade nedir? Piyade ne yapar? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından Kasım ayı seçim ve sınıflandırma sonuçları açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı'nın duyurusu sonrasında, askerlik yerleri 27 Ekim 2023 tarihinde e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Sonuçlarını öğrenen adaylar piyade ne demek, sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.
27.10.2023 Gündem
Askerlik sınıflandırma sonuçları e devlet ekranı < Askerlik yeri öğrenme
Askerlik sınıflandırma sonuçları e devlet ekranı < Askerlik yeri öğrenme Askerlik yerleri seçim ve sınıflandırma sonuçlarının açıklanacağı tarih Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyuruldu. 
27.10.2023 Gündem
Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı?
Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı? UEFA Konferans Ligi sonrası Beşiktaş’ta seçimli olağanüstü genel kurulu kararı alındı. Kongrede başkanlığa aday olacak isim merak konusu oldu. Peki, Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı?
10.10.2023 Şampiy10
105 yıllık 'Yeni Adana Gazetesi'nin yayın hayatı son buldu
105 yıllık 'Yeni Adana Gazetesi'nin yayın hayatı son buldu Adana'nın 1918’de Fransız güçlerince işgal edilmesinin hemen ardından yayın hayatına başlayan 'Yeni Adana Gazetesi', 31 Temmuz'da son sayısı ile okurlarına veda etti. 105 yıllık gazetenin kurucularından Ahmet Remzi Yüregir'in torunu Doç. Dr. Oya Yüregir, gözyaşları içinde asırlık vedayı anlattı.
1.08.2023 Gündem
Askerlik yeri öğrenme (e devlet)! Askerlik yerleri açıklandı mı, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak? MSB PERTEM askerlik yerleri (ağustos celbi sınıflandırma sonuçları 2023) sorgulama
Askerlik yeri öğrenme (e devlet)! Askerlik yerleri açıklandı mı, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak? MSB PERTEM askerlik yerleri (ağustos celbi sınıflandırma sonuçları 2023) sorgulama 2023 Askerlik yerleri açıklandı mı, Ağustos celbi askerlik yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü’nün takvimine göre yoklama, askerlik hizmet tercihi ile celp tercihlerini tamamlayan adayların seçim ve sınıflandırma sonuçları için bugüne işaret edildi. Askerlik yerini öğrenmek isteyenler e-devlet ekranı ile kontrol edebilecek. Peki, 2023 Ağustos celbi Askerlik yerleri belli oldu mu, askerlik yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, MSB seçim ve sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı
28.07.2023 Gündem
Er sınıflandırma sonucu neden gözükmüyor, er sınıflandırma sonucu nasıl öğrenilir? Er sınıflandırma sonucu e devlette görünmüyor (askerlik yerleri sorgulama)
Er sınıflandırma sonucu neden gözükmüyor, er sınıflandırma sonucu nasıl öğrenilir? Er sınıflandırma sonucu e devlette görünmüyor (askerlik yerleri sorgulama) “E devlet er sınıflandırma sonucu gözükmüyor, hata veriyor” paylaşımları arttı. Er sınıflandırma sonucu açılmıyor, diyenler arama motorlarına yöneldi. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Seçim ve sınıflandırma sonuçları 28 Temmuz 2023 tarihinde e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır" denildi. Peki, Er sınıflandırma sonucu neden gözükmüyor, er sınıflandırma sonucu nasıl öğrenilir?
28.07.2023 Gündem
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir?
Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi partiden, nerelidir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, CHP'nin belediye başkanları ile yaptığı 'yerel seçimler' konulu toplantıda yaşananları katıldığı televizyon programında anlattı. İmamoğlu'nun 'sokağa çıkamıyor' diyerek hedef aldığı Kerimoğlu, İmamoğlu'nu eleştirdi. "Bakırköy'de sokağa çıkacak yüzü olmayanlara neden kürsü veriyorsunuz diye bir ifadesi oldu. Bu sorunları çözemediğimiz için de ben sokağa çıkmakta zorlanıyorum, çok haklı" dedi. Yapılan açıklamaların ardından Bülent Kerimoğlu kimdir, hangi partili, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, Bülent Kerimoğlu kimdir? Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu hangi parti, nerelidir?
25.07.2023 Gündem
Mayıs ayı askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri sorgulama ekranı e-Devlet
Mayıs ayı askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri sorgulama ekranı e-Devlet Askerlik için tecillerini bozduracak olan er adayları, 2023 yılında askerlik celp yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. Mart/nisan 2023 celp ve sevk dönemlerinin deprem nedeniyle ertelenmesinin ardından mayıs 2023 askerlik yerlerine gözler çevrilmişti. Merakla beklenen MSB askerlik yerleri açıklandı.
25.04.2023 Gündem
Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2023? Askerlik yerleri açıklandı mı 2023? (Askerlik yerleri sorgulama 2023)
Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2023? Askerlik yerleri açıklandı mı 2023? (Askerlik yerleri sorgulama 2023) Mayıs ayı askerlik yerleri ne zaman belli olur 2023, Mayıs celbi 2023 ne zaman açıklanacak? Mayıs ayı yaklaşırken MSB Askeralma Genel Müdürlüğü internet sitesi sık sık ziyaret ediliyor. 2023 Mayıs döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlüler, askerlik yerlerinin açıklanacağı tarihi merak ediliyor. Peki, askerlik yerleri açıklandı mı, mayıs celbi ayı askerlik ne zaman belli olacak?
23.04.2023 Gündem
Mayıs celbi 2023! Mayıs celbi ne zaman açıklanacak 2023, mayıs askerlik yerleri ne zaman belli olur?
Mayıs celbi 2023! Mayıs celbi ne zaman açıklanacak 2023, mayıs askerlik yerleri ne zaman belli olur? MSB askerlik yerleri açıklandı. MSB yaptığı duyuruda silahaltına alınacak yedek subay, astsubay adayları ve erler arama motorlarında Er sınıflandırma sonucumu duyurdu. Şubat, Mart, Nisan 2023 döneminde silah altına alınacakların yerleri netleşince gözler mayıs celbine çevrildi. Peki, mayıs celbi ne zaman açıklanacak 2023? Mayıs askerlik yerleri ne zaman belli olur?
25.01.2023 Gündem
Askerlik durum belgesi sorgulama! Askerlik durum belgesi (sülüs belgesi) nasıl alınır, askerlik durum belgesine nereden bakılır? E-Devlet Askerlik Durum Belgesi
Askerlik durum belgesi sorgulama! Askerlik durum belgesi (sülüs belgesi) nasıl alınır, askerlik durum belgesine nereden bakılır? E-Devlet Askerlik Durum Belgesi MSB askerlik yerlerini açıkladı. Sonuçlar askerlik şubelerinden veya e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Peki, Askerlik durum belgesi (sülüs belgesi) nasıl alınır, askerlik durum belgesine nereden bakılır? İşte Askerlik durum belgesi sorgulama…
25.01.2023 Gündem
Askerlik yerleri açıklandı! 2023 Şubat celbi belli oldu
Askerlik yerleri açıklandı! 2023 Şubat celbi belli oldu MSB: Şubat, Mart, Nisan 2023 döneminde silah altına alınacak yedek subay, astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları belirlendi.
25.01.2023 Gündem
25 Ocak askerlik saat kaçta açıklanacak, askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 25 Ocak askerlik celp dönemleri!
25 Ocak askerlik saat kaçta açıklanacak, askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 25 Ocak askerlik celp dönemleri! Askerlik yerleri bugün açıklanıyor. Yoklama ve askerlik hizmet tercihi ve celp tercihi tamamlandı, gözler askerlik seçim ve sınıflandırma sonuçları için e devlet ekranlarına çevrildi. Askeralma Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Şubat 2023 celbi askerlik yerlerinin 25 Ocak 2023 tarihinde ilan edileceğini duyurdu. MSB tarafından yapılacak duyuruyla 2023 Şubat celbi Askerlik yerleri öğrenilebilecek. Peki, 25 Ocak askerlik saat kaçta açıklanacak, askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 25 Ocak askerlik celp dönemleri hakkında merak edilenler…
25.01.2023 Gündem
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira Türkiye'de 20 yaşına gelen her Türk genci vatani görevini yapmak için askere gidiyor. 6 aylık askerlik süresini tamamlayan er ve erbaşlardan askerliğini 6 ay daha uzatana her ay en az asgari ücret kadar düzenli maaş ödeniyor, sigorta yapılıyor. 6 ayda ödenen toplam para 51 bin lira oluyor.
12.01.2023 Gündem
EYT’de staj sayılacak mı, staj EYT kapsamında mı? EYT’de staj girişi sayılacak mı? Emekli olmak için geriye dönük borçlanma hakkında merak edilenler…
EYT’de staj sayılacak mı, staj EYT kapsamında mı? EYT’de staj girişi sayılacak mı? Emekli olmak için geriye dönük borçlanma hakkında merak edilenler… EYT düzenlemesine yönelik araştırmalar devam ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra en çok ‘Borçlanma’ konusu araştırıldı. Prim gün sayısı eksik olan borçlanma yoluyla emekli olup olmayacaklarını araştırıyor. Peki, Staj süresi EYT’de sayılacak mı? Staj EYT kapsamında damı, EYT’de staj sayılacak mı?
29.12.2022 Emekli
Asteğmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor?
Asteğmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor? Yedek subay olarak da bilinen asteğmenler Türk Silahlı Kuvvetlerin Hava, Kara ve Deniz kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı’nda görev alan askeri personeldir. Üniversitelerin lisans ve yüksekokullarından mezun olanlardan alınan asteğmenlerin ne kadar maaş aldıkları merak ediliyor. Asteğmenlerin maaşlarına memur maaşlarına gelen zam oranına göre zam yapılıyor. Ocak ayında açıklanacak enflasyon verileri ile birlikte 2023 yılı memur zammı netleşecek. Memurlara verilen zam oranı kadar asteğmen maaşlarına da zam yapılacak. Peki, En yüksek, en düşük asteğmen maaşı ne kadar? Asteğmenler ne kadar maaş alıyor? Asteğmen maaşı 2022’de ne kadar? Asteğmen maaşına 2023’te ne kadar zam yapılacak? Asteğmen maaş zammı ne kadar olacak? İşte 2023 asteğmen maaşı hesaplama…
19.12.2022 Çalışma Hayatı
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede?
Celal Erdoğan öldü mü, neden öldü? Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında, nereli, cenaze töreni ne zaman ve nerede? AK Parti’nin önemli isimlerinden Celal Erdoğan hayatını kaybetti. Celal Erdoğan’ın vefat haberi sonrasında Celal Erdoğan neden öldü, Celal Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Celal Erdoğan cenaze töreni ve ölüm nedeni…
29.11.2022 Gündem
2022 ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA: MSB e-devlet askerlik yeri sorgulama sayfası (Kasım 2022) Askerlik yerleri açıklandı mı?
2022 ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA: MSB e-devlet askerlik yeri sorgulama sayfası (Kasım 2022) Askerlik yerleri açıklandı mı? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kasım 2022 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin yoklama ve askerlik hizmeti tercihi ile celp tercihi ağustos ayında alınmıştı. MSB, seçim ve sınıflandırma sonuçlarının 28 Ekim tarihinde açıklanacağını duyurmuştu. Kasım 2022 celbinin açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki, Askerlik yerleri belli oldu mu? Kasım celbi açıklandı mı? Askerlik sınıflandırma sonucu ve e-Devlet askerlik yeri sorgulama!
28.10.2022 Gündem
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı Yaklaşık 3 aydır bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören sunucu Erkan Yolaç'ın son 10 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında eşi Asuman Tuğberk Yolaç, "Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Onunla konuşabildiğimiz zamanda hep 'ne zaman çıkacağım' diye soruyor. Çıkacağız Erkancığım, yürüyerek geldik, yürüyerek çıkacağız diyorum. Duaları bekliyoruz" dedi.
27.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yedek Subay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yedek subay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.