Yaya Geçidi

Yaya Geçidi

Son dakika yaya geçidi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yaya geçidi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yaya geçidi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaya Geçidi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaya geçidi gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 yaya geçidi haberi bulunmuştur. Tüm yaya geçidi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler
Tokyo’da gençlerin gözdesi yavru köpekli kafeler Japonya’nın başkenti Tokyo’da önemli sosyalleşme ve canlı sokak etkinlikleri merkezleri arasında Shibuya ve Harajuku semtleri yer alıyor. Shibuya’nın Haçiko Heykeli ve ünlü beşli Yaya Geçidi bölgenin merkezinde yer alırken gençlerin favorileri arasında bulunan Harajuku’daki evcil hayvan kafeleri yoğun ilgi görüyor.
1.01.2024 Dünya
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı
Yaya geçidinde Sıla'ya çarpıp ölümü neden olan sürücünün yargılandığı davada karar çıktı Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaya geçidinde lise öğrencisi Sıla Akgül'e (15) çarpıp, ölümüne neden olan otomobil sürücüsü Tolga Yağcı'nın (30) 'taksirle ölüme neden olma suçundan' 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı. Hakim, Yağcı'ya önce 4 yıl hapis cezası verdi ardından 'iyi hal' indirimiyle bu cezasını 3 yıl 4 aya indirip, 24 ayda ödenmek üzere 24 bin 300 lira para cezasına çevirdi.
19.10.2023 Gündem
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti Antalya'da skuterle yaya geçidinden geçen liseli 2 gence çarpıp ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü Muhammet Can Gülmez'e verilen 8 yıl 4 ay 24 günlük hapis cezası kararı, hem sanığın, hem kazada yaşamını yitiren Ada Kayahan ve Mahmut Yağız Balcı'nın aileleri tarafından istinafa taşındı. Liseli gençlerin aileleri üst sınırdan 22,5 yıl ceza verilmesini talep ederken, sanık ise beraatini istedi.
5.05.2023 Gündem
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı
Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Bakan Soylu, bombalı saldırının faillerinin yakalandığını açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da cezaevi servis aracına düzenlenen, infaz koruma memuru Cengiz Yiğit'in şehit olduğu bombalı saldırıyı düzenlenen MLKP üyesi 3 kişinin yakalandığını açıkladı. Soylu, "Arkadaşlarımızın istihbaratta ortaya koyduğu bu büyük başarıyla beraber eylemi gerçekleştiren Seda Baykal MLKP terör örgütü üyesi, eylemi gerçekleştiren Dilek Aksu, bunlara da kuryelik yapan Mehmet Mustafa Uskar, emniyet istihbaratımız tarafından yakalanmış ve derdest edilmişlerdir" dedi.
17.09.2022 Gündem
Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS kura çekimi hangi gün olacak?
Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? EKPSS kura çekimi hangi gün olacak? Engelli memur ataması ne zaman yapılacak? AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Son 20 yılda engelli memur sayısını yaklaşık 10 kat, işçi sayısını ise 3 kat artırdık. 17 Şubat'ta bir engelli memur ataması daha yapacağız" dedi.
8.02.2022 Memur
Seyahat süresi 35 dakika kısalıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak
Seyahat süresi 35 dakika kısalıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak Konya ile Karaman arasında yolculuğu 1 saat 15 dakikadan 40 dakikaya (fark 35 dakika) düşürecek hızlı tren hattı açılıyor. Konya'dan Karaman'a gerçekleştirilecek ilk sefere Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Erdoğan'ın açılışını yapacağı hat yıllık 63 milyon lira tasarruf sağlayacak.
8.01.2022 Gündem
Yayalara yol vermeyen sürücüler dronla tespit edildi
Yayalara yol vermeyen sürücüler dronla tespit edildi Ataşehir'de 'Yaya Geçidinde Yayalara Öncelik Verilmesi' kurallarına uymayan sürücüler, polis dronu ile tespit edilerek cezai işlem uygulandı. Çok sayıda sürücüye yayalara yol vermedikleri gerekçesi ile 652 lira ceza kesildi.
11.11.2021 Yaşam
Yaya ölümleri 1 yılda yüzde 22 oranında azaldı
Yaya ölümleri 1 yılda yüzde 22 oranında azaldı İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, 2017 yılında trafik kazalarında 7 bin 400 kişinin hayatını kaybettiğini ve bakanlık olarak yürütülen proje ve çalışmalarla bu rakamın 2020 yılında 4 bin 866’ya kadar gerilediğini ifade etti. Ersoy, 2019 yılının şubat ayında başlattıkları " öncelik yayanın" kampanyasıyla yaya ölümlerinde 1 yıl içinde yüzde 22 oranında azalma sağlandığını söyledi
30.03.2021 Yaşam
Şişli'de yaya geçidini kullanmayan kadına otomobil çarptı
Şişli'de yaya geçidini kullanmayan kadına otomobil çarptı İstanbul Şişli'de 50 metre ilerideki yaya geçidini kullanmayıp yolun karşısına geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Yaralı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra aynı noktada bir çok kişinin 50 metre ilerideki yaya geçidini kullanmayıp akan trafikte yolun karşısına geçmeleri kameraya yansıdı.
24.02.2021 Gündem
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
ABD'de yetişkinlerin yüzde 40'ı obez
ABD'de yetişkinlerin yüzde 40'ı obez Ülkede 5 bin kişi üzerinde yapılan araştırma, her 10 yetişkinden 4'ünün obez ve her 10 kişiden birinin aşırı obez olduğunu ortaya koydu
27.02.2020 Sağlık
Hız sınırı isyanı! Onlarca araç konvoy halinde...
Hız sınırı isyanı! Onlarca araç konvoy halinde... Turizm taşımacılığı yapan şirketler ve şoförler, kesilen trafik cezalarının geç tebliğ edildiğini öne sürerek eylem yaptı. Hasdal-Kemerburgaz arasında hız sınırının 70 kilometre olduğu yolu kullanan sürücülere kesilen EDS cezalarının, aylar sonra tebliğ edildiğini belirten turizm taşımacılığı şirketleri ve şoförleri, Atatürk Havalimanı karşısında basın açıklaması yaptı. Grup, cezaları ve hız limitini protesto etmek için konvoy halinde İstanbul Havaalanı'na ilerledi.
16.01.2020 Gündem
Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitti çıkışta hayatını kaybetti!
Rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitti çıkışta hayatını kaybetti! Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 49 yaşındaki kadının hastane çıkışında yolun karşısına geçmek istediği ve kamyonun altında kalarak hayatını kaybettiği kaza anları bir taksi durağının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Taksi durağında çalışan şoför de durakta oturdukları ve çarpmanın etkisiyle oluşan gürültü sonucu dışarıya koştukları anları anlattı.
25.12.2019 Yaşam
Avrasya Tüneli'nden yıllık 1,2 milyar lira tasarruf
Avrasya Tüneli'nden yıllık 1,2 milyar lira tasarruf İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprülerinin trafik yüklerini paylaşarak, daha dengeli şehir içi ulaşımına katkıda bulunan Avrasya Tüneli'nin bu yıl yaklaşık 1,2 milyar lira tasarruf sağladığı hesaplandı.
20.12.2019 Gündem
Yaşlı adam metrelerce havaya fırladı
Yaşlı adam metrelerce havaya fırladı Beylikdüzü’nde fatura ödemek için yolun karşısına geçen 79 yaşındaki adama lüks otomobilli kadın sürücü çarparak ağır yaraladı. Yaşlı adam metrelerce savrulurken yaşanan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşlı adamın çarpmanın etkisiyle savrulan kafasındaki şapkası ise yolda kaldı.
17.10.2019 Gündem
Yapılalı 10 yıl oldu, bir gün bile kullanılmadı
Yapılalı 10 yıl oldu, bir gün bile kullanılmadı Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde şehirler arası otobüs terminali arkasındaki alt geçidin tinercilerin meskeni haline geldiği için halk, ne gündüz ne de gece kullanmaya cesaret edemiyor.
10.10.2019 Yaşam
Valiye ‘Yaya Geçidi Nöbeti’nde az kalsın araba çarpıyordu!
Valiye ‘Yaya Geçidi Nöbeti’nde az kalsın araba çarpıyordu! Bilecik'te düzenlenen "Yaya Geçidi Nöbeti” etkinliğinde Bilecik Valisine az kalsın araba çarpıyordu.
2.10.2019 Gündem
Yaya geçitlerinde 2 saat nöbet tutacaklar!
Yaya geçitlerinde 2 saat nöbet tutacaklar! Trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla yarın 20 bin yaya geçidinde 200 bin kolluk görevlisi, ikişer saat yaya nöbeti tutacak.
1.10.2019 Gündem
Yayaya geçiş hakkı vermeyen bin 603 sürücüye ceza
Yayaya geçiş hakkı vermeyen bin 603 sürücüye ceza Türkiye genelinde yaya önceliği konusunda gerçekleştirilen denetimlerde, kurallara uymayan 514 yayaya ve ışıksız yaya geçitlerinde yayalara geçiş hakkını vermeyen bin 603 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
27.06.2019 Gündem
Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi
Ünlü oyuncu trafik kazası geçirdi Kadıköy'de oyuncu Selahattin Taşdöğen'in otomobiliyle çarptığı motosikletin sürücüsü yaralandı.
24.06.2019 Magazin
‘Ezer geçerim’ mantığı sürüyor!
‘Ezer geçerim’ mantığı sürüyor! ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’nda İstanbul’da yarım saatte üç boyutlu yaya geçidinde 60 araçtan sadece 18’i, tek boyutlu yaya geçidinde ise 113 araçtan sadece 15’i yayalara öncelik tanıdı.
23.05.2019 Gündem
Bilkent Şehir Hastanesi açılıyor!
Bilkent Şehir Hastanesi açılıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Hayalim' dediği projelerden biri olan Bilkent Şehir Hastanesi bugün açılıyor. Hastane Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi oldu.
14.03.2019 Gündem
Avrupa'nın en büyüğü yarın açılıyor!
Avrupa'nın en büyüğü yarın açılıyor! Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle yarın resmi olarak açılacak.
13.03.2019 Gündem
81 ile gönderildi! Yaya ve okul geçitlerine "Önce Yaya" görselleri çizilecek
81 ile gönderildi! Yaya ve okul geçitlerine "Önce Yaya" görselleri çizilecek İçişleri Bakanlığınca, trafikte yaya önceliğine dikkat çekilmesi amacıyla hazırlanan "Önce Yaya" görsellerinin sürücülerin görebileceği şekilde yaya ve okul geçitleri önüne çizilmesine ilişkin 81 il valiliğine genelge gönderildi
5.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaya Geçidi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaya geçidi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.