Yay

Yay

Son dakika yay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yay gelişmeleri de dahil olmak üzere 532 yay haberi bulunmuştur. Tüm yay haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3
Adana Demirspor - Galatasaray maçında rekor üstüne rekor! Sarı-kırmızılılar adım adım şampiyonluğa: 0-3 Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray bu galibiyetle Süper Lig’de puanını 93’e çıkardı ve lig tarihinde Fenerbahçe’ye ait olan en fazla puan toplama rekorunu egale ederken Süper Lig'deki yenilmezlik serisini de 22'ye çıkardı. Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de üst üste 15. maçından galip ayrıldı ve kendisine ait galibiyet serisi rekorunu da geliştirmiş oldu. Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi maçta attığı golle Süper Lig’deki gol sayısını 21’e çıkardı ve yarışta zirveye yerleşti.
26.04.2024 Galatasaray
Tutulma Koç burcunda; etkisi Akrep, Boğa ve Yay'da! Güneş Tutulması haftasında 5 burç her şeyi kafada bitirdi!
Tutulma Koç burcunda; etkisi Akrep, Boğa ve Yay'da! Güneş Tutulması haftasında 5 burç her şeyi kafada bitirdi! Güneş Tutulması haftasında hiçbir şeyin yarım kalmadığı zamanlara giriş yaptığımızı söyleyen Astrolog Aygül Aydın, net olmayan birçok şeyin de hayatlarımızda ışıldayacağını ifade etti. Aygül Aydın'dan 8-14 Nisan haftasında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
8.04.2024 Astroloji
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sismograf Nedir, Ne İşe Yarar? Sismograf İle Ne Ölçülür?
Sismograf Nedir, Ne İşe Yarar? Sismograf İle Ne Ölçülür? Sismograf, yer hareketlerinin düzenli olarak kaydedilmesini ve yer sarsıntılarının süresini, büyüklüğünü, merkezini ve zamanını belirlemeye yarayan aygıt olarak geçer. Depremlerin ölçümünde sismograf yardımcı olur.
10.02.2024 Yaşam
Kalsedon Taşı Özellikleri Nelerdir? Kalsedon Taşının En Bilinen Faydaları...
Kalsedon Taşı Özellikleri Nelerdir? Kalsedon Taşının En Bilinen Faydaları... Kalsedon, kuvars ailesinin bir taşıdır ve geçmişi de Hitit dönemine kadar uzanır. Kalsedon taşı genelde beyaz renkte ve mumsu bir parlaklığa sahiptir.
8.02.2024 Yaşam
Sodalit Taşı Özellikleri Nelerdir? Sodalit Taşının En Bilinen Faydaları...
Sodalit Taşı Özellikleri Nelerdir? Sodalit Taşının En Bilinen Faydaları... Sodalit taşı magmatik kayaçlarda oluşan ve çivit mavisi rengi ile birçok kişinin dikkatini çeken doğal taşlardandır. Sodalit taşı akıl taşı, nirvana taşı ya da mantık taşı olarak da bilinmektedir.
1.02.2024 Yaşam
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları...
Firuze Taşı Özellikleri Nelerdir? Firuze Taşının En Bilinen Faydaları... Firuze taşı, turkuaz taşı olarak da bilinen değerli bir taştır. Türkler tarafından eski çağlarda savaş malzemesi olarak da kullanıldığından diğer adı Türk taşı olarak da bilinir.
30.01.2024 Yaşam
Turkuaz Taşı Özellikleri Nelerdir? Turkuaz Taşının En Bilinen Faydaları...
Turkuaz Taşı Özellikleri Nelerdir? Turkuaz Taşının En Bilinen Faydaları... Turkuaz taşı ismini Fransızca pierre turkuaz ifadesinden almaktadır. En değerli taşlardan biri olan turkuaz taşı yeryüzünün yeşil rengini, gökyüzünün de mavi rengini barındırmaktadır.
13.01.2024 Yaşam
Yakut Taşı Özellikleri Nelerdir? Yakut Taşının En Bilinen Faydaları...
Yakut Taşı Özellikleri Nelerdir? Yakut Taşının En Bilinen Faydaları... Yakut taşı dünya genelinde en değerli dört taştan biridir. Estetik ve güzellik bakımından oldukça değerli olan yakut taşı Hindistanlılar tarafından taşların efendisi olarak da değerlendirilmektedir.
3.01.2024 Gündem
2024'te şansı dönen tek burç: Astrolog Aygül Aydın'dan Yay burcu yorumu....
2024'te şansı dönen tek burç: Astrolog Aygül Aydın'dan Yay burcu yorumu.... Astrolog Aygül Aydın, Yay burcu 2024 yorumunu Radyo D ve Youtube kanalından takipçileriyle paylaştı. Bu sene eğlenceli işler peşinde olacak Yaylar için "şansın döndüğü bir yıl olacak" değerlendirmesinde bulundu.
28.12.2023 Astroloji
6. Sınıf Açılar: Açılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
6. Sınıf Açılar: Açılar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! İki ışın ortak bir noktada birleştiğinde bir açı oluşur. Buradaki ortak noktaya düğüm veya köşe adı verilir ve iki ışına da açının kolları denir. Açı ' ∠ ' sembolüyle temsil edilir. Açı kelimesi Latince Angulus kelimesinden gelmektedir. Açı genellikle bir iletki kullanılarak derece cinsinden ölçülür. 30°, 45°, 60°, 90°, 180° dereceleri burada farklı açıları gösterir. Açı türleri açıların derece cinsinden değerlerine dayanmaktadır.
26.12.2023 Eğitim
MKP terör örgütü üyesi hükümlü yakalandı
MKP terör örgütü üyesi hükümlü yakalandı Adana’da hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan MKP silahlı terör örgütü üyesi, terör polisleri tarafından yakalandı.
26.12.2023 Gündem
Tundra Nedir, Nerelerde Bulunur? Tundra Özellikleri Nelerdir?
Tundra Nedir, Nerelerde Bulunur? Tundra Özellikleri Nelerdir? Ağaçlanmanın ya da yeşermenin zorluk yaşandığı bölgeler tundra bölgeleri olarak öne çıkar. O yüzden bu bölgelerde canlı yaşamı da oldukça düşüktür. Sadece canlı yaşamının düşük olması değil aynı zamanda insanlık açısından yerleşim alanı olarak da tercih edilmeyen bölgeler olarak ön plana çıkar.
24.12.2023 Eğitim
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları...
Yıldız Taşı Özellikleri Nelerdir? Yıldız Taşının En Bilinen Faydaları... Yıldız taşı azim taşı olarak da bilinen bir taştır. Laboratuvar ortamında üretilen yıldız taşı genelde kırmızı tonlarda olsa da farklı renklerde üretilmeleri de mümkündür.
23.12.2023 Yaşam
Meridyen Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kaç Meridyen Vardır, Aralarındaki Mesafe Ne Kadar?
Meridyen Nedir, Özellikleri Nelerdir? Kaç Meridyen Vardır, Aralarındaki Mesafe Ne Kadar? Coğrafi koordinatlar, haritacılar için çok yararlı olan iki tür çizgi sayesinde elde edilebilen enlem ve boylamdır. Meridyenler ve paraleller de bu konuda yardımcı araçlar olarak düşünülebilir. Merdiyenler, gezegenimizi coğrafi bölgelere ayırabilmek ve her bir bölgenin konumunu Greenwich Meridyeni olarak net bir şekilde tespit edebilmek için son derece önemlidir. Dünyayı doğu ve batı olarak iki yarım küreye bölmektedir. 
18.12.2023 Eğitim
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
Yağmur yağdığında okunacak dua! Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı? Yağmur yağarken okunacak dilek duası ile ilgili aramalar arttı. Yağmur yağarken Allah’a şükür etmek, bu doğa olayı karşısında istedikleri dileklerin kabul olacağına inanlar yağmur yağdığında okunacak duanın ne olduğunu arama motorları aracılığıyla sorgulamaya başladı. Peki, Yağmur yağarken dilek duası nasıl okunur, dilek dilerken hangi dualar okunmalı?
18.11.2023 Yaşam
Aşırı sıcak ve soğuk havalar da öfkeyi tetikliyor! Öfkeyi yok saymayın, ifade edin: İlk 15 dakika önemli
Aşırı sıcak ve soğuk havalar da öfkeyi tetikliyor! Öfkeyi yok saymayın, ifade edin: İlk 15 dakika önemli Bin anlık öfke… Tartışmalar, kavgalar, cinayetler… Hepsi aslında bir anlık öfkeyle ortaya çıkıyor. Sadece insana ait de olmayan bu duygu, doğru şekilde ifade edilemediğinde işleri çığırından çıkılmaz hale getirebiliyor. Sağlıklı ve gerekli bir duygu olsa da öfkenin kontrol edilemediği durumlarda ne olacağı basına yansıyan şiddet ve ölüm haberleriyle kendini gösteriyor. Kadın cinayetleri, trafikte yol vermeme kavgaları, hekimlerin görev başında uğradıkları şiddet haberleri öfke kontrolünün sağlanamadığı durumlarda nelerin yaşanabileceğini ortaya koyuyor. Uzman Klinik Psikolog Selin Erekli de öfkeyi “Hissedilmesi son derece normal, olağan ve diğer her duygu gibi geçicidir” diye tanımlayarak yıkıcı davranışların, şiddetin doğmasının en büyük sebebinin öfkenin bastırılması olarak görüyor. İşte uzmanından öfke ve öfke kontrolüne yönelik bilgilendirici detaylar…
31.08.2023 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
2023'te zengin olacak burçlar açıklandı: Paraya para demeyecekler
2023'te zengin olacak burçlar açıklandı: Paraya para demeyecekler 2023 yılının belki de en şanslı burcu onlar. Zenginliği tadacaklar, rahat bir hayata merhaba diyecekler. Önlerine hiç beklemedikleri fırsatlar çıkacak. İşte bu sene zengin olacak 5 burç!
6.08.2023 Astroloji
İnternette vakit geçirmeye bayılıyorlar: İşte sosyal medya tutkunu o burçlar!
İnternette vakit geçirmeye bayılıyorlar: İşte sosyal medya tutkunu o burçlar! Bazı insanlar için sosyal medya büyük önem taşır. Günlerinin bir çoğunu sosyal medyada geçirirler, fotoğraf atarlar, videolar paylaşırlar kimi zamanda stalk yaparlar. Sosyal medyaya düşkünlüğü ile bilinen bu insanların burçlarını araştırdık. İşte internet tutkunu o burçlar...
3.08.2023 Yaşam
Süspansiyon Nedir, Ne İşe Yarar? Süspansiyonlar Nasıl Çalışır?
Süspansiyon Nedir, Ne İşe Yarar? Süspansiyonlar Nasıl Çalışır? Araçların gövdesi ile tekerlekleri arasında yer alan, güvenli şekilde yolda devam edilebilmesini sağlayan sistem süspansiyon olarak bilinmektedir. Türkçe üzerinden ise ayrıca bir yay sistemi olduğunu ifade etmek mümkün. Bu durum bisiklet ya da motosiklet ile birlikte tüm araçlarda yer alır.
1.06.2023 Gündem
Coilover Nedir, Ne İşe Yarar? Coilover Nasıl Çalışır?
Coilover Nedir, Ne İşe Yarar? Coilover Nasıl Çalışır? Coilover, arabalarda kullanılmakta olan bir sistem olarak bilinmektedir. Amortisörü çevreleyen ve saran bir yay olarak da ifade edilebilir. Coilover, kelime anlamı olarak düşünüldüğünde ise etrafını saran manasına gelmektedir. Genel olarak tek parça olarak üretilmekte olan bir sistem olarak bilinmektedir. Araçların birçok özel parçası bulunmaktadır. Coilover ise süspansiyon sistemi olarak ifade edilebilir. 
30.05.2023 Yaşam
Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu?
Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu? İlk kez 13. Yüzyılda Çinliler tarafından kullanılan mancınık Orta Çağ'da savaşlarda ve kuşatmalarda hatta İstanbul'un Fethi'nde de kullanılmıştır. Peki, Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu?
26.05.2023 Gündem
İkizler burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır?
İkizler burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır? Merkür zekasına sahip olan ikizler burcu coşkulu, neşeli ve üst düzey yaşam enerjisine sahip insanları tercih eder. Bu özelliklere uygun olan koç, yay ve aslan burcu erkekleri ile kısa zamanda uyum sağlayarak iyi anlaşır.
11.05.2023 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Yay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.