Yarışmacı

Yarışmacı

Son dakika yarışmacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarışmacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarışmacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarışmacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarışmacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.886 yarışmacı haberi bulunmuştur. Tüm yarışmacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TEKNOFEST Drone Şampiyonası ikinci etabı Mersin’de başlıyor
TEKNOFEST Drone Şampiyonası ikinci etabı Mersin’de başlıyorTEKNOFEST Drone Şampiyonasının ikinci etabı 21-22 Eylül tarihlerinde Mersin’de gerçekleşecek.
20.09.2024Yaşam
Masterchef'te eleme adayları belli oldu! Yarışmacı resmen çıldırdı
Masterchef'te eleme adayları belli oldu! Yarışmacı resmen çıldırdıMasterchef'te gün geçtikçe heyecan daha da artıyor. Şefler yarışmacılardan esnaf lokantası yemekleri yapmasını istedi. Dokunulmazlığı alan takım ile eleme adayları belli oldu. Yemek hazırlarken karşı takımın yaptığı harekete çok kızan Beyza "Yaptığınız çok saygısızca" diyerek tepki gösterdi. İşte Masterchef'te merak edilen detaylar....
17.09.2024Magazin
Model Uydu Yarışmasında 165 takımdan 15'i finale kaldı
Model Uydu Yarışmasında 165 takımdan 15'i finale kaldıTEKNOFEST 2024 kapsamında TÜRKSAT yürütücülüğünde düzenlenen ve 18-20 Eylül tarihlerinde Aksaray’da gerçekleşecek Model Uydu Yarışmasında 165 takımdan 15'i finale kaldı.
17.09.2024Yaşam
MasterChef'te yeni takımlar ve kaptanları belli oldu
MasterChef'te yeni takımlar ve kaptanları belli olduMasterChef'te haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu için yarışmacılar tezgah başına geçti.Baklavayı en başarılı bir şekilde yaparak günün birincisi olan yarışmacı ise bu haftanın Mavi Takım kaptanı olarak seçildi. Peki, MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?
17.09.2024Magazin
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışma finalleri başlıyor
İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışma finalleri başlıyorTEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali kapsamında, ASELSAN yürütücülüğünde düzenlenen İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması, gençlerin tasarladıkları uzaktan kumandalı veya otonom görev icra edebilen su altı araçlarının üretilmesini ve geliştirilmesini amaçlıyor.
16.09.2024Yaşam
Masterchef'e veda eden yarışmacı belli oldu! Gözyaşlarını tutamadı
Masterchef'e veda eden yarışmacı belli oldu! Gözyaşlarını tutamadıMasterchef'te kıran kırana mücadele devam ediyor. Haftalar ilerledikçe heyecan daha da artıyor. Masterchef'e veda eden isim belli oldu. İlk etapta şefler yarışmacılardan üzüm kullanarak tabak çıkarmalarını istedi. Danilo Şef Nevzat'ı uyardı. İşte merak edilen detaylar...
15.09.2024Magazin
Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması açılışında konuştu
Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması açılışında konuştuTEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Tuz Gölü'nde yarışmaya katılan gençlerin Türkiye'nin Milli Uzay Programı kapsamında ki hedeflerine çok daha kısa sürede varmasını sağlayacaklarını söyledi.
14.09.2024Ekonomi
Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması açılışında konuştu
Selçuk Bayraktar, TEKNOFEST 2024 Roket Yarışması açılışında konuştuTEKNOFEST Yönetim Kurulu ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Tuz Gölü'nde yarışmaya katılan gençlerin Türkiye'nin Milli Uzay Programı kapsamında ki hedeflerine çok daha kısa sürede varmasını sağlayacaklarını söyledi.
14.09.2024Ekonomi
Yenilenen Kelime Oyunu 16 Eylül Pazartesi günün başlıyor
Yenilenen Kelime Oyunu 16 Eylül Pazartesi günün başlıyorÇok sevilen ve kendine Türk televizyonlarında özel bir yer edinen yarışma programı “Kelime Oyunu”, 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün teve2’de olacak.
13.09.2024Magazin
TEKNOFEST 2024 Adana ziyaretçi kayıtları başladı!
TEKNOFEST 2024 Adana ziyaretçi kayıtları başladı!Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 7. yılında Adana’da teknoloji severlerle buluşmaya hazırlanıyor. 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana Şakirpaşa Havalimanında düzenlenecek olan TEKNOFEST Adana için ziyaretçi kayıtları başladı.
12.09.2024Yaşam
Dikey İnişli Roket Yarışması başlıyor
Dikey İnişli Roket Yarışması başlıyorTEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, bu yıl yine genç mühendisleri ve bilim insanlarını buluşturuyor. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek inovatif projelerden biri olan Dikey İnişli Roket Yarışması, dünyada düzenlenen ilk roket itkili iniş yarışması olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Genç yeteneklerin yarışacağı bu büyük mücadele, 11-15 Eylül 2024 tarihleri arasında TÜBİTAK SAGE yerleşkesinde, Ankara’da gerçekleştirilecek.
11.09.2024Yaşam
Mourinho'dan Galatasaray ve Okan Buruk tepkisi
Mourinho'dan Galatasaray ve Okan Buruk tepkisiFenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takıma imza sürecini anlatan Portekizli teknik direktör, transfer çalışmalarına değindi.
10.09.2024Futbol
MasterChef'te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli oldu
MasterChef'te ana kadroya giren son yedek yarışmacı belli olduMasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada yedeklere seçilen yarışmacılar ana kadroya girmek için mücadele etti. Ana kadroya giren son yarışmacı belli oldu.
10.09.2024Magazin
TEKNOFEST Akdeniz’de en iyiler belli oldu
TEKNOFEST Akdeniz’de en iyiler belli olduTürkiye’nin en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in, Antalya’da düzenlenen Teknoloji Yarışmaları büyük bir coşkuyla tamamladı. TEKNOFEST Akdeniz kapsamında düzenlenen Teknoloji Yarışmaları kapanış seremonisi TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve Antalya Valisi Hulusi Şahin’in katılımlarıyla gerçekleşti.
9.09.2024Yaşam
Kim Milyoner Olmak İster'de 100 bin liralık Fatih Terim sorusu!
Kim Milyoner Olmak İster'de 100 bin liralık Fatih Terim sorusu!Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında Fatih Terim'in Galatasaray soyunma odasında yaptığı konuşma 100 bin liralık soru olarak yarışmacıya soruldu.
7.09.2024Galatasaray
Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları Finalleri başladı
Antalya'da düzenlenen TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları Finalleri başladıDünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmalarının final heyecanı Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde başladı.
6.09.2024Yaşam
Teknofest Akdeniz başladı; 1,5 milyonun üstünde yarışmacı başvurdu
Teknofest Akdeniz başladı; 1,5 milyonun üstünde yarışmacı başvurduDünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) teknoloji yarışmaları finallerine bu yıl 5-8 Eylül'de Türkiye turizminin başkenti Antalya ev sahipliği yapıyor. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın da katılımıyla yapay zekadan helikopter tasarımına kadar 25 teknoloji yarışmasına 1 milyon 500 binin üzerinde yarışmacı başvuruda bulundu.
5.09.2024Gündem
TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları başlıyor
TEKNOFEST Akdeniz Teknoloji Yarışmaları başlıyorDünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST kapsamında düzenlenen teknoloji yarışmaları Antalya ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde başlıyor.
4.09.2024Yaşam
Evi ve başvurusu olay olmuştu! MasterChef Ayşe Ekiz rekor kırdı
Evi ve başvurusu olay olmuştu! MasterChef Ayşe Ekiz rekor kırdıMasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosunda yer alan isimlerden Ayşe Ekiz ilk günden beri adından söz ettiriyor. Ayşe'nin katılım videosu sosyal medyayı sallamıştı. Yarışmadaki çabasıyla dikkat çeken Ayşe rekor kırdı.
4.09.2024Magazin
MasterChef'e veda eden yarışmacı belli oldu
MasterChef'e veda eden yarışmacı belli olduMasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmaya veda eden yarışmacı belli oldu. Yarışmacılar arasında 'Kayrılma' tartışması çıktı. İlk turda şefler yarışmacılara Bayramiç Beyazı meyvesini vererek yaratıcılık tabağı bekledi. İşte detaylar...
2.09.2024Magazin
MasterChef'te veda eden isim belli oldu! Bir kişi gitti, iki kişi birbirine girdi
MasterChef'te veda eden isim belli oldu! Bir kişi gitti, iki kişi birbirine girdiMasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmaya veda eden yarışmacı belli oldu. Peki, MasterChef kim elendi, kim gitti? 25 Ağustos MasterChef'e veda eden yarışmacı kim oldu?
26.08.2024Magazin
MasterChef'te kaptanlar belli oldu! Kararı duyunca stüdyoyu gülme krizine soktu
MasterChef'te kaptanlar belli oldu! Kararı duyunca stüdyoyu gülme krizine soktuMasterChef'te kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Mavi takım kaptanı aynı zamanda dokunulmazlığında sahibi oldu. Danilo, Mehmet ve Somer Şef yarışmacılardan, 'simit' yapmaların istedi. En güzel simidi yapan yarışmacı Mavi Takım kaptanı oldu ve takımını belirledi. Mavi Takım kaptanı yaptığı hareketle stüdyoyu resmen kırdı geçirdi. "MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef takımlar nasıl oluştu?"
20.08.2024Magazin
MasterChef'te elenen belli oldu! Kararı duyan Deniz yere yığıldı!
MasterChef'te elenen belli oldu! Kararı duyan Deniz yere yığıldı!MasterChef'te eleme gecesi! MasterChef 2024'e veda eden ikinci yarışmacı bugün belli oldu. Eleme heyecanının yaşandığı akşamda yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Deniz, Zeynep, Ezgi, Ümmühan, Kaan, Kerem ve Emre MasterChef'te kalmak için mücadele etti. Elenen yarışmacı belli oldu.
19.08.2024Magazin
MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren 2. yarışmacı kim oldu? 16 Ağustos MasterChef sonuçları...
MasterChef'te yedeklerden ana kadroya giren 2. yarışmacı kim oldu? 16 Ağustos MasterChef sonuçları...MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yeni bölümde, yedek yarışmacılar ana kadroya girebilmek adına tezgah başına geçti. İşte 16 Ağustos 2024 Cuma MasterChef yedeklerden ana kadroya dahil olan son yarışmacı...
17.08.2024Magazin
Masterchef eleme adayları belli oldu! Yarışmacı elini blendera kaptırdı
Masterchef eleme adayları belli oldu! Yarışmacı elini blendera kaptırdıMasterchef'te Mavi Takım ile Kırmızı Takım kıran kırana bir mücadele sergiledi. Dokunulmazlık alan takım ile 3. ve 4. eleme adayları belli oldu. Bireysel dokunulmazlık yarışında korkunç bir kaza meydana geldi. Alper tabağını hazırlarken elini blendera kaptırdı. İşte Masterchef'te merak edilen detaylar...
14.08.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yarışmacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarışmacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.