Yanarak Can Verdi

Yanarak Can Verdi

Son dakika Yanarak can verdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yanarak can verdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yanarak can verdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanarak Can Verdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanarak can verdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 yanarak can verdi haberi bulunmuştur. Tüm yanarak can verdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siirt'te feci kaza! Anne ve 5 çocuğu kişi yanarak can verdi
Siirt'te feci kaza! Anne ve 5 çocuğu kişi yanarak can verdi Siirt'in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobilde çıkan yangında anne ve 5 çocuğu yanarak hayatını kaybetti, sürücü olan baba yaralandı.
6.11.2023 Gündem
Amasya'da kazadan sonra alev alan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü, 1 yaralı
Amasya'da kazadan sonra alev alan otomobildeki 3 kişi yanarak öldü, 1 yaralı Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde seyir halindeyken arıza nedeniyle aniden duran otomobile arkasından gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada alev alıp yanan park halindeki otomobilde bulunan sürücü Zafer Oktay (45) ile araçta bulunan eşi Elif Oktay (43) ve annesi Sultan Oktay (90) yanarak can verdi, diğer araç sürücüsü de yaralandı.
25.06.2023 Yaşam
Kremlin'e yakın ismin kızı öldürüldü! Saldırının arkasındaki ismi açıkladılar...
Kremlin'e yakın ismin kızı öldürüldü! Saldırının arkasındaki ismi açıkladılar... Ünlü Rus düşünür Aleksander Dugin’in aracına yerleştirilen bombanın infilakı Rusya’da gündemi sarstı. Ülkede halk nezdinde Ukrayna karşıtı hareketlerin ivme kazanması bekleniyor. Suikast sonucu kızını kaybeden 60 yaşındaki Dugin, 2007 yılında Türkiye’de görülen “Ergenekon” davasında da adını duyurmuştu. Suikastın üzerinden 48 saat geçmeden eski Rus vekil saldırının arkasındaki ismi açıkladı.
22.08.2022 Dünya
Arabanın içerisinde yanarak can verdiler! Feci kaza...
Arabanın içerisinde yanarak can verdiler! Feci kaza... Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde kamyonla otomobil kaza yaptı. Kazanın ardından araçlarda yangın çıktı. Çıkan yangında 2 kişi yanarak can verdi. Ekiplerin incelemeleri sürüyor.
29.07.2022 Yaşam
Antalya'da korkunç olay! 3 kişi yanarak can verdi
Antalya'da korkunç olay! 3 kişi yanarak can verdi Antalya’nın Korkuteli ilçesinde tır ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yanarak yaşamını yitirirken, 1 kişi ise ağır yaralandı. Yaralı, hava ambulansı ile Antalya’ya sevk edildi.
14.07.2022 Yaşam
Kilis’ten kahreden haber! İki çocuk yanarak can verdi
Kilis’ten kahreden haber! İki çocuk yanarak can verdi Kilis’te meydana gelen ev yangınında alevler arasında kalan yabancı uyruklu 2 kardeş yanarak hayatını kaybetti. Büyük korku ve paniğin yaşandığı anlar, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
3.06.2022 Yaşam
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi! Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Savaş ülkenin doğusunda yoğunlaşırken kritik bölge el değiştirdi. Ukrayna cephesinden konu ile ilgili peş peşe flaş açıklamalar geldi.
15.05.2022 Dünya
Ukrayna savaşında Rusya'dan korkunç hata! Askerler yanarak can verdi...
Ukrayna savaşında Rusya'dan korkunç hata! Askerler yanarak can verdi... Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle sürerken Rus birliklerinin 'dost ateşi'nde kendi askerlerini hedef aldığı iddia edildi. Alev silahının kullanıldığı saldırı sonrası Rus askerleri yanarak can verirken, Ukrayna ordusu 'yardımlarından' dolayı Rusya'ya teşekkür mektubu yazdı.
11.05.2022 Dünya
Nijerya'da petrol rafinerisinde patlama: 100'den fazla ölü
Nijerya'da petrol rafinerisinde patlama: 100'den fazla ölü Nijerya'nın Rivers eyaletinde yasadışı petrol rafinerisinin deposunda meydana gelen patlamada 100'den fazla kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
23.04.2022 Dünya
Yunanistan'ın insanlık dışı hareketine Bakan Soylu'dan sert tepki: Barbarlık, Canilik...
Yunanistan'ın insanlık dışı hareketine Bakan Soylu'dan sert tepki: Barbarlık, Canilik... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada Yunan Sahil Güvenliği'nin 3 göçmeni denize attığını belirtti ve yaşanan bu olaya sert tepki gösterdi.
31.01.2022 Dünya
Tunceli'de kamuda çalışan hamile ve engelli personele idari izin!
Tunceli'de kamuda çalışan hamile ve engelli personele idari izin! Tunceli’de olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde kamuda çalışan hamile ve engelli personel yarın idari izinli sayılacak.
31.01.2022 Gündem
78 yaşındaki kadının feci ölümü! Yanarak can verdi!
78 yaşındaki kadının feci ölümü! Yanarak can verdi! Ardahan'ın Göle ilçesinde 3 çocuk annesi Fatma Sarıkaya (78) tandırda ekmek pişirirken alevlerin elbisesine sıçraması sonucu yanarak hayatını kaybetti.
31.01.2022 Yaşam
Saatlerce süren yangında 80 kadar hayvan öldü!
Saatlerce süren yangında 80 kadar hayvan öldü! Eskişehir’de meydana gelen bir ağıl yangınında, içeride bulunan çok sayıda büyükbaş ve küçükbaş hayvan telef oldu. Ağılın sahibi Ayhan Kıpçak ise “700-800 bin lira zararımız var, perişan haldeyiz” sözleriyle çaresiz bekleyişini sürdürdü.
26.01.2022 Yaşam
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Kamyon şoförü yanan kamyonda hayatını kaybetti
Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza! Kamyon şoförü yanan kamyonda hayatını kaybetti Kuzey Marmara Otoyolunda bir kamyon, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle yol kenarında bulunan menfeze çarparak yan yattı. Devrilen kamyon alev alarak hurdaya dönerken kamyon şoförü yanarak can verdi.
18.01.2022 Yaşam
Yalnız yaşayan adamın feci ölümü! Evde çıkan yangında...
Yalnız yaşayan adamın feci ölümü! Evde çıkan yangında... Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde Bayram Kumaş (75), yalnız yaşadığı evde çıkan yangında hayatını kaybetti.
17.01.2022 Yaşam
46 kişinin hayatını kaybettiği faciada on numara yağ ve sabotaj şüphesi
46 kişinin hayatını kaybettiği faciada on numara yağ ve sabotaj şüphesi  Bulgaristan'da alev alarak infilak eden otobüste 46 kişi hayatını kaybetti. Otobüs yangınını uzman isimler değerlendirdi. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, "İnsanın aklına ilk olarak on numara yağ ve beraberinde tiner gibi karışımların kullanılması geliyor. Yangın hızına bakıldığı zaman böyle bir şüphe uyandırıyor" diye konuştu. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Zekeriya Çelik ise, "Yolcuların birinde patlayıcı malzeme de olabilir. El yapımı patlayıcı olabilir, sabotaj olmuş olabilir. Uçaklardaki gibi otobüslerde de bu tehditle karşı karşıyayız. Bir yolcu tarafından sabotaj da söz konusu olabilir" dedi.
23.11.2021 Gündem
46 kişi yanarak can verdi! Otobüsün görüntüleri ortaya çıktı
46 kişi yanarak can verdi! Otobüsün görüntüleri ortaya çıktı Bulgaristan'da bir otoyolda gece yarısı alev alan otobüste 46 kişi hayatını kaybetti. İstanbul'dan hareket eden otobüste 53 kişinin bulunduğunu belirtildi. Tur otobüsünün Esenler'de bir otelden hareket ettiği belirlendi. Otobüse yolcuların binmesi ve aracın hareket etmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
23.11.2021 Vatan TV
Bulgaristan'da korkunç facia! Yanan yolcu otobüsünde 46 kişi hayatını kaybetti
Bulgaristan'da korkunç facia! Yanan yolcu otobüsünde 46 kişi hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; Bulgaristan'da başkent Sofya'nın batısında, Kuzey Makedonya plakalı bir yolcu otobüsünün yanması sonucu, ilk belirlemelere göre en az 46 kişi yanarak hayatını kaybetti.
23.11.2021 Dünya
İstemediği adamla evlenen kızını canlı canlı yaktı
İstemediği adamla evlenen kızını canlı canlı yaktı Pakistan'da kızı istemediği birisiyle evlenen baba dehşet saçtı. Çocuklarıyla birlikte yaşayan kızlarının evini ateşe veren adam kayıplara karıştı. Evdeki 7 kişi ise feci şekilde can verdi.
19.10.2021 Dünya
Sosyal medya fenomeni feci şekilde can verdi
Sosyal medya fenomeni feci şekilde can verdi Otoyolda seyahat eden 18 yaşındaki sosyal medya fenomeninin lüks aracı, ağaçlara çarpıp takla attı. Patlayan araçtakilerin tümü yanarak can verdi.
3.10.2021 Dünya
12 bin hindi yavrusu yanarak can verdi! Çiftlik sahibi gözyaşına boğuldu
12 bin hindi yavrusu yanarak can verdi! Çiftlik sahibi gözyaşına boğuldu Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir çiftlikte çıkan yangında 12 bin hindi yavrusu telef oldu. Çiftlik sahibi, telef olan yavruları eline alarak gözyaşlarına boğuldu.
21.07.2021 Gündem
Bangladeş'te facia! 43 kişi yanarak can verdi
Bangladeş'te facia! 43 kişi yanarak can verdi Son dakika haberi... Bangladeş'in başkenti Dakka'da bir fabrikada çıkan yangında en az 52 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.
9.07.2021 Dünya
Feci kaza! İki kişi yanarak can verdi
Feci kaza! İki kişi yanarak can verdi Antalya'nın Korkuteli ilçesinde çekiciyle kamyonetin çarpıştığı kazanın ardından yangın çıktı. Kamyonette sıkışan sürücü Sabri Kavuk (30) ile İsa İşlek (32) yanarak yaşamını yitirirken, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan çekicinin sürücüsü gözaltına alındı.
3.05.2021 Yaşam
Antalya dehşet! Yatalak kadın yanarak can verdi!
Antalya dehşet! Yatalak kadın yanarak can verdi! Antalya'nın Aksu ilçesinde bir evde çıkan yangında, 83 yaşındaki yatalak kadın hayatını kaybetti.
30.01.2021 Yaşam
Korkunç! Çanakkale'de yaşlı kadın yanarak can verdi
Korkunç! Çanakkale'de yaşlı kadın yanarak can verdi Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde konteyner evde çıkan yangında yalnız yaşayan 87 yaşındaki Emine Dudu Mutlu yaşamını yitirdi.
23.12.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yanarak Can Verdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanarak can verdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.