Yalova Üniversitesi

Yalova Üniversitesi

Son dakika Yalova Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yalova Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yalova Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yalova Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yalova üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 yalova üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm yalova üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” dedi.
11.03.2024 Gündem
İlk görev yeri olan Adıyaman'da, kaldığı otel yıkılan uzman çavuş hayatını kaybetti
İlk görev yeri olan Adıyaman'da, kaldığı otel yıkılan uzman çavuş hayatını kaybetti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman'da yıkılan Ünal Otel'in enkazı altında kalan Uzman Çavuş Emir Özalp (24) hayatını kaybetti. İlk görev yeri olan Adıyaman'a gittiği gün, kaldığı otelde depreme yakalanan Özalp'in cenazesi, memleketi Bursa’da toprağa verilecek.
11.02.2023 Gündem
Zayıflamak isteyenlere yoğurt suyu! Dikkat çeken tahta kaşık uyarısı
Zayıflamak isteyenlere yoğurt suyu! Dikkat çeken tahta kaşık uyarısı Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, çocuk ve erişkinler için önemli bir besin olan yoğurdun suyunun zayıflamak için kullanılabileceğini söyledi.  
8.01.2023 Sağlık
Yalova Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Yalova Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Yalova Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Yalova Üniversitesi’ne büro personeli, teknisyen, destek personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 11 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Yalova Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Yalova Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
27.04.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 üniversiteye rektör atadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 üniversiteye rektör atadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 üniversiteye rektör atadı.
7.04.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Yılmaz Özdil hakaret davasında hakim karşısına çıktı
Yılmaz Özdil hakaret davasında hakim karşısına çıktı "Yobazın Tehdidi" başlıklı köşe yazısında Yalova Üniversitesi İslamî İlimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sifil'e hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan gazeteci-yazar Yılmaz Özdil hakim karşısına çıktı. Özdil, "Şikayetçiye hakaret etme kastım yoktur. Yobaz kelimesini kavramsal olarak yazımda irdeledim" dedi.
7.10.2021 Gündem
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Bilim insanlarının geliştirdi: Onarımını yapacak
Bilim insanlarının geliştirdi: Onarımını yapacak Yalova Üniversitesindeki bilim insanlarınca hazırlanan TÜBİTAK destekli proje kapsamında üretilen reçine, hasarlı rüzgar türbini kanatlarının yerinde ve kısa sürede onarılmasını sağlayacak.
26.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Ara tatil seminer programı! Öğretmenlerin ara tatil mesleki çalışma programı belli oldu!
Ara tatil seminer programı! Öğretmenlerin ara tatil mesleki çalışma programı belli oldu! Okullarda ara tatilin başlamasıyla birlikte Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlerin mesleki çalışma programını da yayınladı. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, 16-20 Kasım 2020 ara tatilinde mesleki çalışma programını çevrim içi olarak gerçekleştirecek. İşte öğretmenlerin ara tatil seminer programı...
13.11.2020 Eğitim
Türk bilim insanları Diyarbakır'da üretti!
Türk bilim insanları Diyarbakır'da üretti! Diyarbakır'da sanayicilerin isteği üzerine Türkiye'de üretimi olmayan ve tamamen dışa bağımlı olunan kontak lens solüsyonu Dicle Üniversitesi ve Teknokent işbirliğiyle, Türk bilim insanlarınca PRO-VISION markası ile üretildi. 2021 yılı başında piyasaya sunulması beklenen solüsyonu üreten ekibin başında yer alan Dicle Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Aydemir, TÜİK verilerine göre geçen yıl solüsyonda 100 milyon dolar tutarında ithalat gerçekleştiğini belirterek, "Mevcut ürünlerden daha iyi bir hale getirmek için tüm fiziksel ve kimyasal testleri yaparak, farklı bir ürün ortaya çıkardık. Herhangi bir bakteri ve virüse karşı duyarlı bir solüsyondur. Şu an CE belgesi başvurusunu yaptık, inceleme aşamasında" dedi.
30.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Yalova'da üretildi, üniversitede kullanılmaya başlandı
Yalova'da üretildi, üniversitede kullanılmaya başlandı Yalova Üniversitesinde (YAÜ) bir grup akademisyen tarafından yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına karşı üretilen alkolsüz dezenfektanın kullanımına yerleşkede başlandı.
19.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Kurum: 2021 sonuna kadar hizmete açacağız
Bakan Kurum: 2021 sonuna kadar hizmete açacağız Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "81 ilimize, 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefiyle yola çıktık. 23 tanesinin açılışını gerçekleştirdik. Bu çerçevede yeşil Yalova’ya daha fazla yeşil alan kazandırma amacıyla eski devlet hastanesinin hemen arkasında bulunan Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki 113 dönümlük alanı millet bahçesi yapıyoruz. İçerisinde millet kıraathanesinin yürüyüş yollarının olduğu alanı da Yalova’ya kazandıracağız. 2021 sonuna kadar inşallah hizmete açmış olacağız" dedi.
4.07.2020 Ekonomi
Yalova'nın endemik bitkileri koruma altında
Yalova'nın endemik bitkileri koruma altında Yalova Üniversitesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi iş birliğinde yürütülen projeyle "uludüğme, ipek sığırkuyruğu, öküz çıngırağı" gibi 7 bitki türünün yok olmaması için tohumlarından fideler elde edildi.
16.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Rektör, doçenti kovdu! Üniversite karıştı...
Rektör, doçenti kovdu! Üniversite karıştı... Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Suat Cebeci, Kulüpler Birliği Toplantısı'nda polemik yaşadığı aynı üniversitede görevli öğretim üyesi Doç.Dr. Ebubekir Sifil'i 'Haddini bil, derhal lütfen dışarı çık' dedi. Kayda alınıp, sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki topladı. Bunun üzerine açıklama yapan Sifil, "Kimi paylaşımlarda hakaret içeren ifadelerin yer almasının tasvip ettiğim bir durum olmadığının özellikle bilinmesini isterim" dedi. Yalova Üniversitesi (YAÜ) Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, "Bana yapılan hakaretleri kesmişler, o kısmı vermişler. Oradan bir mağduriyet oluşturmak için algı yönetimine başlamışlar" dedi.
30.11.2019 Gündem
Rektörle öğretim üyesi arasında tepki çeken tartışma!
Rektörle öğretim üyesi arasında tepki çeken tartışma! Yalova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Suat Cebeci, Kulüpler Birliği Toplantısı'nda polemik yaşadığı aynı üniversitede görevli öğretim üyesi Doç.Dr. Ebubekir Sifil'i 'Haddini bil, derhal lütfen dışarı çık' dedi. Kayda alınıp, sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki topladı. Bunun üzerine açıklama yapan Sifil, "Kimi paylaşımlarda hakaret içeren ifadelerin yer almasının tasvip ettiğim bir durum olmadığının özellikle bilinmesini isterim" dedi.
30.11.2019 Gündem
Sapık fotoğrafçı tutuklandı.
Sapık fotoğrafçı tutuklandı. Yalova'da fotoğraf stüdyosu sahibi İsmail K., (40) kadın çalışanları ve müşterilerini iş yerine yerleştirdiği gizli kamerayla soyunurken görüntülediği iddiasıyla gözaltına alındı. İlk sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan İsmail K.'nin dükkanının tabelası sökülürken, camları gazete kağıtları ile kaplandı. Şikayetlerin ardından İsmail K. tutuklandı.
9.10.2019 Gündem
Mahkemeden çok önemli bütünleme sınavı kararı!
Mahkemeden çok önemli bütünleme sınavı kararı! Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıfında öğrenim gören Zehra Betül Bulut'un açtığı davada mahkeme, Üniversite Senatosunun bütünleme sınavlarına ilişkin 3 ders sınırlaması getiren kararının yürütmesinin durdurulması ve iptaline hükmetti. Rektör Prof. Dr. Suat Cebeci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mahkeme kararının uygulanacağını duyurdu.
26.01.2019 Gündem
Dört yeni fakülte kuruldu!
Dört yeni fakülte kuruldu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Dört yeni fakülte kurulurken, 3 yüksekokul ise kapatıldı.
25.01.2019 Eğitim
4 yeni fakülte kuruldu, 3 yüksekokul kapatıldı
4 yeni fakülte kuruldu, 3 yüksekokul kapatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Yalova Üniversitesi bünyesinde 4 yeni fakülte kuruldu. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesindeki 3 yüksek okul kapatıldı.
25.01.2019 Gündem
Son dakika: Asgari ücrette ilk toplantı yapıldı
Son dakika: Asgari ücrette ilk toplantı yapıldı Asgari Ücret Tespit Komisyonu yeni yılın maaşını belirlemek üzere bugün saat 11.00'da toplandı. Komisyonda ilk kez asgari ücretle geçinen bir işçi de yer aldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk asgari ücretle ilgili "184 lira düzeyinde olan asgari ücret, 1603,12 liraya yükselttik. Yüzde 770, reel olarak ise yüzde 102 arttığını görmekteyiz. Asgari ücretin çalışma barışına olumlu katkıda bulunacak, işçilerimizin ve işverenlerimizin taleplerine uygun seviyede tespit edilmesini temenni ediyorum" ifadesinde bulundu. Komisyon, ikinci toplantısını ise 13 Aralık günü yapacak.
6.12.2018 Ekonomi
Diyanet'e 9 bin 500 kişi alınacak
Diyanet'e 9 bin 500 kişi alınacak Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Geçtiğimiz 6 ay öncesinde 3 bin Kuran kursu öğreticisi aldık. 6 bin imam aldık, 500 müezzin aldık. 9 bin 500 kişi. İnşallah önümüzdeki aylarda bir 9 bin 500 kişiyi daha kadrolarımıza katmış olacağız." dedi.
6.07.2018 Gündem
İnce'den 'bedelli askerlik' açıklaması
İnce'den 'bedelli askerlik' açıklaması CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,  "Cumhurbaşkanı seçildiğimde askerlik konusunu yeniden düzenleyeceğiz ama bu arada  bir defaya mahsus olmak üzere bedelli askerliği bir şartla çıkarabiliriz. Asla  ikincisi yok. Toplanan parayı üçe böleceğiz. Üçte birini er olarak askere  gidenlere vereceğiz. Üçte birini şehit ve gazi yakınlarına. Üçte birini savunma  sanayisine." dedi.
15.06.2018 Siyaset
Rektör ataması Resmi Gazete'de
Rektör ataması Resmi Gazete'de Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Suat Cebeci'nin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.03.2018 Gündem
Resepsiyon görevlisini özel kalem müdürü  yapmış
Resepsiyon görevlisini özel kalem müdürü yapmış Yalova’da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üye oldukları iddia edilen tutuksuz sanık eski Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu ile tutuklu sanık eski özel kalem müdürü Mehmet Güler’in yargılanmasına devam edildi.
13.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yalova Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yalova üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.