Yahoo

Yahoo

Son dakika yahoo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yahoo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yahoo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yahoo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yahoo gelişmeleri de dahil olmak üzere 444 yahoo haberi bulunmuştur. Tüm yahoo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı!
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı! Bitcoin fiyatı yükseliş ivmesinde bir kayıp gösteriyor. Uzmanlar, bunun nedeninin yatırımcıların kar realizasyonu yapması olabileceğini belirtirken Bitcoin'in daha düşük bir dip hareketine doğru yönelebileceğini söylüyor.
18.04.2023 Ekonomi
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde!
Amerika'nın en fazla nefret edilen adamı Martin Shkreli yıllar sonra yeniden gündemde! Amerika'da televizyon kanalları ve gazeteler kendisini "bir numaralı halk düşmanı" ilan ettiğinde henüz 32 yaşındaydı. Onun yerinde başka kim olsa bir halkla ilişkiler şirketiyle anlaşır, yerle bir olan imajını düzeltmek için profesyonellerden yardım alırdı. O ise tam tersi bildiğini okumaya ve insanları sinirlendirmeye dozu artırarak devam ediyordu.
21.05.2022 Dünya
Everton - Flamengo derken yeni adresi belli oldu
Everton - Flamengo derken yeni adresi belli oldu Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Everton ve Flamengo gibi takımlarla görüşen Vitor Pereira Brezilya devi Corinthians'la anlaşmaya vardı.
23.02.2022 Futbol
Yahoo Çin pazarından çekildiğini açıkladı
Yahoo Çin pazarından çekildiğini açıkladı Yaygın kullanılan e-posta istemcisi ile tanınan ABD'li internet şirketi Yahoo, "yasal ve iş alanındaki artan zorluklar nedeniyle" Çin pazarından çekilme kararı aldı.
2.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Azerbaycan - Ermenistan sınırında Ermeni çocuklara Amerikan askerlerden silahlı eğitim
Azerbaycan - Ermenistan sınırında Ermeni çocuklara Amerikan askerlerden silahlı eğitim ABD merkezli Washington Examiner dergisi, ABD ordusundan emekli olarak özel güvenlik şirketlerine çalışan askerlerin Azerbaycan ile Ermenistan sınırı yakınındaki Ermeni köyünde çocuklara silahlı eğitim verdiğini öne sürdü.
4.10.2021 Dünya
Rusya'dan bomba iddia! Askeri uçaktaki Afganlar ABD'ye gitiklerini sanıyorlardı ama...
Rusya'dan bomba iddia! Askeri uçaktaki Afganlar ABD'ye gitiklerini sanıyorlardı ama... Dünya Kabil havaalanı'ndaki görüntüleri günlerce konuşmuştu. Taliban'ın Kabil'e girmesi ve Afganistan yönetimine el koyduğunu açıklamasıyla birlikte ülkeden kaçmak isteyenler havalimanına koşmuş, kalkan uçaklara binebilmek için adeta ölümü göze almıştı. İşte o uçaklardan birine binen Afganların görüntüleri dünya gündemine oturmuş, nereye gittikleri uçağın sahibi ABD Hava Kuvvetleri tarından açıklanmamıştı. Rusya'dan konuyla ilgili ortaya atılan flaş iddia duyanı şoke etti.
18.08.2021 Dünya
İlk web sitesi 30 yaşına girdi
İlk web sitesi 30 yaşına girdi İngiliz bilim insanı Tim Berners-Lee, "World Wide Web" projesini tanıtan bir metnin yer aldığı ilk web sitesini 30 yıl önce 6 Ağustos 1991'de dışarıdan erişime açtı.
6.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Cemal Kaşıkçı cinayetinde korkunç uyuşturucu detayı!
Cemal Kaşıkçı cinayetinde korkunç uyuşturucu detayı! Son dakika haberine göre; Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı’yı Ekim 2018'de öldüren Suudi infaz timinin, İstanbul’a uçarken Mısır’ın başkenti Kahire'ye uğrayarak suikastta kullanılmak üzere öldürücü dozda uyuşturucu aldığı iddia edildi. Niteliği ve havaalanında kimden temin edildiği açıklanmayan söz konusu özel uyuşturucunun sol kolundan Kaşıkçı'ya enjekte edildiği ve birkaç dakika içinde ölümcül tesirini gösterdiği kaydedildi.
15.06.2021 Dünya
İranlı Süleymani suikastinde bomba gelişme! İlk kez ortaya çıktı
İranlı Süleymani suikastinde bomba gelişme! İlk kez ortaya çıktı İsrail'in, 3 Ocak 2020'de ABD saldırısında öldürülen İranlı General Kasım Süleymani'nin kullandığı telefon numaralarına erişim sağladığı ve bunları suikasttan saatler önce ABD istihbaratına aktararak Süleymani'nin yerinin tespit edilmesine olanak sağladığı savunuldu.
9.05.2021 Dünya
Haftada iki kutu sardalya tüketimi, tip 2 diyabet riskini azaltabilir
Haftada iki kutu sardalya tüketimi, tip 2 diyabet riskini azaltabilir Haftada iki konserve sardalya tüketiminin tip 2 diyabet riskini azaltabileceği öne sürüldü.
8.05.2021 Sağlık
Instagram'ın ortağından 'kuruluş' hikayesi
Instagram'ın ortağından 'kuruluş' hikayesi Instagram Kurucu Ortağı Krieger, girişimcilik yolculuğunun doğru ortağı bulmakla başladığını belirterek "Türkiye’de ya da her neredeyseniz oradaki ekosistemi güçlendirmek için yeni yollar bulun." dedi.
26.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Yahoo, 'nefret içeren' paylaşımları yapay zekayla silecek
Yahoo, 'nefret içeren' paylaşımları yapay zekayla silecek Japonya’da Yahoo, siber zorbalığa karşı, nefret ve karalayıcı yorumları yapay zeka kullanarak çevrimiçi sitelerinden sileceğini açıkladı.
24.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Google piyasa değerinde yüzde 92 ile  zirvede
Google piyasa değerinde yüzde 92 ile zirvede Saniyede 40 bin aramanın yapıldığı Google, dünyadan arama motorları arasında yüzde 92,26'lık oranıyla en fazla piyasa değerine sahip arama motoru oldu.
29.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Fed: Uzun ve kısa dönem faizler düşük tutulmalı
Fed: Uzun ve kısa dönem faizler düşük tutulmalı ABD Merkez Bankası (Fed) Boston Fed Başkanı Eric Rosengren, Fed'in hem uzun hem de kısa vadeli faizleri düşük tutmasının gerekli olduğunu vurguladı.
23.06.2020 Ekonomi
FBI "yanlışlıkla" 11 Eylül saldırısı şüphelisi Suudi yetkilinin ismini  açıkladı
FBI "yanlışlıkla" 11 Eylül saldırısı şüphelisi Suudi yetkilinin ismini açıkladı ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), 11 Eylül 2001'de New York'taki Dünya Ticaret Merkezine düzenlenen terör saldırısında El Kaideli teröristlere yardım ettiğinden şüphelenilen Suudi yetkilinin ismini "yanlışlıkla" açıkladı.
13.05.2020 Dünya
Sıcak hava virüs yayılmasını engellemede çok etkili değil
Sıcak hava virüs yayılmasını engellemede çok etkili değil Kanada'da yürütülen bir araştırma, hava sıcaklığının yükselmesinin yeni tip coronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasını engellemede çok etkili olmadığını ortaya koydu.
12.05.2020 Bilim ve Teknoloji
NBA takımlarından Shane Larkin'e büyük ilgi
NBA takımlarından Shane Larkin'e büyük ilgi Anadolu Efes formasıyla EuroLeague'e damga vuran Shane Larkin'i önümüzdeki sezon kadroya katmak için birçok NBA takımının devreye girdiği belirtildi.
27.03.2020 Basketbol
Güvenli internete geçiş tek numarada toplandı
Güvenli internete geçiş tek numarada toplandı BTK tarafından 2011'de ücretsiz hizmete sunulan Güvenli İnternet Hizmeti'ne, tüm mobil operatörlerden "25 00" kısa numarasıyla ulaşılabilecek. Hizmeti tercih eden aboneler arama motorlarında olumsuz içeriklerle karşılaşmayacak.
20.02.2020 Bilim ve Teknoloji
SEGEM sınav başvurusu sonuçları açıklandı mı?
SEGEM sınav başvurusu sonuçları açıklandı mı? SEGEM sonuçları açıklandı mı? sorusu adaylar tarafından merak edilmeye başladı. 28 Eylül’de Ankara, Ağrı, İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa, İzmir, Konya, Mersin ve Trabzon'da SEGEM Teknik Personel Yeterlilik Sınavına katılan adaylar, SEGEM sonuçları açıklandı mı? diye soruyor. Detaylar haberimizde.
9.10.2019 Eğitim
Falcao yarın geliyor!
Falcao yarın geliyor! Galatasaray Yönetimi, bu transferde artık sona geldi! Sarı-kırmızılı heyet Fransa’dan Falcao ile birlikte yarın özel uçakla İstanbul’a gelecek.
31.08.2019 Futbol
Radamel Falcao'da özel madde!
Radamel Falcao'da özel madde! Galatasaray'da Radamel Falcao transferinde sona gelinirken, Fransız basını da sözleşmenin detaylarını duyurmaya başladı.
31.07.2019 Galatasaray
Falcao'dan G.Saray'a transfer şartı!
Falcao'dan G.Saray'a transfer şartı! Galatasaray Falcao konusunda tüm şartları zorlarken oyuncunun menajeri Jorge Mendes'den de iki önemli talep geldi.
30.07.2019 Galatasaray
Vitor Hugo transferinde önemli gelişme!
Vitor Hugo transferinde önemli gelişme! Beşiktaş'ın Palmeiras'a kaptırdığı öne sürülen Brezilyalı stoper Vitor Hugo'nun transferinde bomba gelişme... Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Fiorentina kulübünün Palmeiras'tan gelen teklifi reddettiği öğrenildi.
22.07.2019 Beşiktaş
Türk genci, teknoloji dünyasına damga vurdu
Türk genci, teknoloji dünyasına damga vurdu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarım bölümü 2. sınıf öğrencisi Furkan Kasap, Apple MacBook Pro'lar için geliştirdiği tasarımla dünya teknoloji basınının gündemine oturdu.
31.01.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yahoo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yahoo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.