Yağ

Yağ

Son dakika yağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.521 yağ haberi bulunmuştur. Tüm yağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mutfak tezgahı temizliğinde en iyi yağ sökücüye 10 kat fark atıyor - Bu karışım zaten evinizde var: Kaşığın ucuyla ekleyin, neler oluyor izleyin
Mutfak tezgahı temizliğinde en iyi yağ sökücüye 10 kat fark atıyor - Bu karışım zaten evinizde var: Kaşığın ucuyla ekleyin, neler oluyor izleyin Mutfak ve tuvalet temizliği herkesin muzdarip olduğu konulardan birisidir. Daha kolay ve etkili bir temizlik yöntemi aranır. Evde bulunana iki malzemeyle yapacağınız detarjan karışımına kaşığın ucuyla eklediğinde farkı fark ediyorsunuz.
26.04.2024 Yaşam
Her bir saç telini halat gibi sağlam yapıyor - 1 saat saç köklerinde bekletin: 15 günde kafadaki saçları çoğaltıyor
Her bir saç telini halat gibi sağlam yapıyor - 1 saat saç köklerinde bekletin: 15 günde kafadaki saçları çoğaltıyor Saçların zamanla yıpranması kaçınılmazdır. Eski haline döndürmek için yüklü miktarda harcama yapılır. Yağlar, şampuanlar, bakım kremleri... Ancak deneyimleyen pek çok kişinin önerdiği bir yağ var ki her bir saç telini kökten uca halat gibi sağlam yapıyor.
24.04.2024 Yaşam
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira Bayram baklavasız; baklava da cevizsiz, fıstıksız, tereyağsız olmaz. Bir kilo baklavada 150 gram fıstık, 250 gram da tereyağı kullanıldığını söyleyen BAKTAD Başkanı Mehmet Yıldırım’ın ortaya koyduğu baklava hesabı net: “150 gram fıstık 142.5 TL, 250 gram yağ ise 125 TL. Yani sadece iki kalemdeki maliyet 267.5 TL. Kilosu 150-200 liradan satılan baklavaların içeriğine dikkat etmek şart.”
9.04.2024 Ekonomi
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.
6.04.2024 Gündem
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül
Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için 10 altın formül Ramazan’da kilo almamak, hazımsızlık ve mide yanmaları yaşamamak için önerilerde bulunan Prof. Dr. Gülbanu Canbaloğlu “Sahur kahvaltının yerini almalıdır. Sahura kalkmamak ya da sahurda sadece su içmek açlık kan şekerinin erken saatlerde düşmesine, güne hazırlıksız başlanmasına, gün içinde halsizliğe yol açar. Mideyi rahatsız etmemek ve kalori fazlalığını önlemek için en doğru pişirme yöntemleri ızgara, fırınlama, haşlama veya buğulamadır” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Prof. Dr. Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor! Zeytinyağı içmek faydalı
Prof. Dr. Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor! Zeytinyağı içmek faydalı Canan Karatay'ın son formülü hayat kurtarıyor. Kendisinin de sıklıkla önerdiği zeytinyağının çok faydaları var. Sağlıklı yaşam için organlara inanılmaz faydaları kanıtlanmış durumda. Cilt güzelliğine ek olarak işte zeytinyağının faydaları...
17.03.2024 Yaşam
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.
15.03.2024 Adana
Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı? Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı, oruçluyken spor yapınca yağ yakar mı?
Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı? Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı, oruçluyken spor yapınca yağ yakar mı? Ramazan ayının gelmesiyle oruç ibadetini yerine getirenlerin araştırmaları da hız kazandı. Fitness, pilates ve diğer spor türlerine düzenli olarak devam edenler, planlarını aksatmamak için ramazan boyunca nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini araştırıyor. Peki, Ramazanda egzersiz ne zaman yapılmalı, Ramazanda aç karnına spor yapılır mı, sahurdan sonra egzersiz yapılır mı?
12.03.2024 Ramazan
Hipertansiyon, diyabet ve kalp hastaları oruç tutabilir mi?
Hipertansiyon, diyabet ve kalp hastaları oruç tutabilir mi? İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Barış Doğukan Işıkoğlu, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte günlük ortalama 13-15 saat arasında değişecek uzun süreli açlık dönemlerine dikkat çekerek, kronik hastalıkları olanlara uyarılarda bulundu. Özellikle diyabet, hipertansiyon ve kalp hastalığı gibi sağlık sorunları bulunanların, oruç tutmaya karar vermeden önce mutlaka doktorlarıyla görüşmeleri gerektiğini söyledi.
11.03.2024 Sağlık
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı Ramazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024 Ekonomi
Kadınlarda kalp hastalıkları riskini 3-7 kat artırıyor! Uzman isimden kritik uyarılar
Kadınlarda kalp hastalıkları riskini 3-7 kat artırıyor! Uzman isimden kritik uyarılar Kalp hastalıkları açısından önemli bir risk faktörünü oluşturan diyabetin özellikle 60 yaşından sonra kadınları erkeklerden daha çok etkilediğini ifade eden Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ayça Türer Cabbar, kadın hastalarda diyabetin kalp damar hastalıkları oranını üç ila yedi kat artırdığını söyleyerek “Buna karşın, diyabetli erkeklerin yalnızca iki ila üç kat artan kalp damar hastalıkları riski vardır. Diyabet ayrıca kalp yetmezliğinin gelişimi ile de ilişkilidir” dedi.
7.03.2024 Sağlık
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin
Adanalılara önemli uyarı geldi! Yatmadan 1-2 saat önce yemek yemeyi kesin Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, uyku kalitesinin metabolizmaya sağladığı katkıya dikkat çekerek, "Her gün mutlaka 6 ila 8 saat uyuyun. Uyku probleminiz var ise yatmadan 1-2 saat öncesinde yemek yemeyi sonlandırmış olun. Çay, kahve yerine melisa ve papatya çayı için" dedi
6.03.2024 Adana
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları
Genç bir cilde sahip olmak hayal değil! Uzmanından cildi genç tutmanın yolları Güzelliği keşfetmek, özgüveni artırmanın, dış görünümü daha fazla vurgulamanın ve her gün kendimizi daha iyi hissetmenin bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. Bu yolculuk, daha güzel görünme arayışında atılan adımlarla başlıyor. İlk adım ise cilt ve cilt güzelliği olarak karşımıza çıkıyor.
25.02.2024 Yaşam
Prof. Dr. Kadir Aydın: Araç yangınlarının sebebi yanlış yakıt kullanımı'
Prof. Dr. Kadir Aydın: Araç yangınlarının sebebi yanlış yakıt kullanımı' Otomotiv Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Aydın, araç yangınlarının sebepleri arasında bakımsızlık, yanlış yakıt kullanımı, aşırı tonaj ve elektrik arızalarının yer aldığını belirterek, yangınları önlemek için ise bakım, periyodik kontrol ve kaliteli yakıt kullanımının yapılması gerektiğini ifade etti.
25.02.2024 Adana
Uzmandan gluten uyarısı: Vücutta eksikliklere yol açabilir
Uzmandan gluten uyarısı: Vücutta eksikliklere yol açabilir Glutensiz diyetin yararlarının yanında zararlarının’da bulunduğunu belirten Diyetisyen Cemile Gül, “Daha iyi bağırsak sağlığı gibi muhtemel sağlık  faydaları için buğday ve glutenden kaçınmalıdırlar” dedi.
16.02.2024 Yaşam
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti
Adana'da dereyi kirleten fabrikaya para cezası uygulandı! Büyük tepki çekmişti Adana'nın Kozan ilçesinde Deliçay Deresi fabrika atıkları nedeniyle siyah ve mor aktı. Yapılan incelemeden sonra dereyi kirleten fabrika belirlenerek para cezası uygulandı.
15.02.2024 Adana
Koreli karışımı: Göbeği kağıt gibi inceltiyor! Sabah, öğle, akşam yağlar cayır cayır yakıyor, tüm malzemeler evinizde
Koreli karışımı: Göbeği kağıt gibi inceltiyor! Sabah, öğle, akşam yağlar cayır cayır yakıyor, tüm malzemeler evinizde Göbek bölgesini inceltme konusunda Korelilerin kendine özgü yöntemleri olduğu tüm dünyaca biliniyor. Bu yöntemler sabah, öğle ve akşam uygulandığında yağları cayır cayır yakıyor.
14.02.2024 Yaşam
Yoğurtla birlikte tüketmediyseniz mutlaka deneyin! Göbekte bir gram yağ bırakmıyor: Alışan kaşık kaşık tüketiyor
Yoğurtla birlikte tüketmediyseniz mutlaka deneyin! Göbekte bir gram yağ bırakmıyor: Alışan kaşık kaşık tüketiyor Yoğurtla birlikte tüketilince asıl faydası ortaya çıkan tarçın, sütlaç ve sahlep gibi içeceklerin başlıca baharatıdır. İşte yoğurt ve tarçının faydaları...
11.02.2024 Yaşam
İnatçı yağ lekesini yok eden oksijen yöntemi! Bir çırpıda akıp gidiyor
İnatçı yağ lekesini yok eden oksijen yöntemi! Bir çırpıda akıp gidiyor İstenmeyen lekeler günlük hayatta en olmadık anlarda ortaya çıkabilir. Yemek yaparken ya da yemek yerken bir anda yağ lekesiyle baş başa kalabiliriz. Böyle olunca da yağ lekesini yok eden bir çözüm ararız. İşte basit ve bir çırpıda işe yarayan yöntem!
8.02.2024 Yaşam
1 kasesi göbek yağını su gibi eritiyor: Yağ yaktırıyor çünkü doğada en çok antosiyanin bu meyvede!
1 kasesi göbek yağını su gibi eritiyor: Yağ yaktırıyor çünkü doğada en çok antosiyanin bu meyvede! Hedefinizdeki kiloya ulaşmanıza yardımcı olacak en etkili yiyeceği Dr. Neal Barnard açıkladı. Tabi aklınıza süper sebzeler gelmiş olabilir. Ancak yağ yakmak için minik bir tatlı yetiyor.
8.02.2024 Yaşam
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı! Trabzon'da bir evin duvarına çarpıp, devrilen yolcu midibüsündeki 1'i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Raporda; yaralı sürücünün, kazadan saatler önce ilk kez teslim aldığı aracın frenlerinin sertleştiğini ilgililere bildirmesine rağmen yola devam ettiği, kronik fren arızasının giderilmediği, kapasitesi üzerinde ayakta yolcu alınan ve arka fren mekanizmasında yağ kaçağı tespit edilen midibüsün rutin bakımların usulüne uygun yapılmadığı belirlendi. Kaza anına dair araç içi görüntüler ortaya çıkarken; belediye bünyesindeki ilgili şirket 'asli', tahliye edilen sürücü 'tali' kusurlu bulundu.
7.02.2024 Gündem
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) ajan ağının deşifre edildiğini duyurdu. SBU, gözaltına alınan kişiler arasında Donetsk bölgesindeki savunma fabrikasının mühendisi ve belediye meclisi yetkilisinin de bulunduğunu açıkladı.
5.02.2024 Dünya
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.
4.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.