Yabancı Turistler

Yabancı Turistler

Son dakika yabancı turistler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yabancı turistler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yabancı turistler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yabancı Turistler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yabancı turistler gelişmeleri de dahil olmak üzere 955 yabancı turistler haberi bulunmuştur. Tüm yabancı turistler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı kendi rekorunu kırdı! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
24.04.2024 Adana
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor
Adana'da yapıldı, Türkiye konuştu! Giden bir daha gitmek istiyor Bu yıl 12. kez düzenlenen ve yüz binlerce kişinin sokaklarda kutladığı Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi. Karnaval için Adana’ya gelen yerli ve yabancı turistler 1 hafta boyunca sokakları doldurdu. Karnavalda kent genelinde 310 tona yakın et tüketildiği açıklanırken, esnafın yüzü karnavalda güldü. İşte Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'yla ilgili detaylar...
23.04.2024 Adana
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti
Venedik değil, Adana! Yerli yabancı turistler akın etti Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri'nin keyfini gondol ile sürüyor.
17.04.2024 Adana
Tatil sezonu erken açıldı! Resmen zirve yaptı, yabancı turistler indirime koştu
Tatil sezonu erken açıldı! Resmen zirve yaptı, yabancı turistler indirime koştu Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar
Sıcak havayı fırsat bildiler! Mart ayında deniz keyfi yaptılar Mersin'in Erdemli ilçesindeki tarihi Kızkalesi bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, denize girip, güneşlendi.
17.03.2024 Gündem
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede
Adana’nın en güzel ve en iyi 8 plajı! Şehir merkezine sadece 1 saat mesafede Tarihi, kültürü ve eşsiz mutfağıyla Türkiye'nin gözbebeği olan Adana tatil için yerli ve yabancı turistler içinde benzersiz olanaklar sunuyor. Doğal güzelliklerinin yanı sıra plajlarıyla da dikkat çeken AK Deniz'in incisi Adana turizm açısından bir çekim noktası olmak üzere. İşte kente bağlı üç ilçenin güzel kumsallarından bir kaç tanesi...
6.03.2024 Adana
Uludağ'da faciadan dönüldü! Telesiyejin telleri koptu, bir turist yaralandı
Uludağ'da faciadan dönüldü! Telesiyejin telleri koptu, bir turist yaralandı Uludağ’da kayakçıların ve tatilcilerin kullandığı telesiyejin telleri kopunca bir turist yaralandı. Jandarma ekiplerince kar motoruyla hastaneye kaldırılan turist tedavi altına alınırken, telesiyeji tamir etmek için gelen işçi ise adeta ölüme meydan okudu. Arka arkaya yaşanan ihmaller kameraya yansıdı.
3.02.2024 Gündem
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
Fatih'te değnekçilere gözaltı; 250 lira veren turistlere polisten uyarı
Fatih'te değnekçilere gözaltı; 250 lira veren turistlere polisten uyarı Fatih'te sokağa park etmek isteyen sürücülerden para isteyen değnekçiler polis ekiplerinin operasyonuyla suçüstü yakalandı. Şüpheliler gözaltına alınırken, değnekçilere 250 lira park ücreti ödeyen turist çift de polis ekipleri tarafından bilgilendirildi. 
12.01.2024 Gündem
Antalya'nın rekoru değişti, turist sayısı 16 milyonu aştı
Antalya'nın rekoru değişti, turist sayısı 16 milyonu aştı Antalya'ya 2023 yılında gelen yabancı turist sayısı, 395 bin 479 transfer yolcusunun eklenmesiyle 16 milyon 84 bin 737 olarak güncellendi. Antalya turizm tarihinde ilk kez 16 milyon rakamı aşıldı.
9.01.2024 Gündem
Antalya'da yeni yılın ilk gününde denize girdiler
Antalya'da yeni yılın ilk gününde denize girdiler Antalya'da yerli ve yabancılar, 2024 yılının ilk gününde denize girdi.
1.01.2024 Gündem
Suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar yılbaşında Taksim Meydanı'nda
Suç örgütlerinden ele geçirilen lüks araçlar yılbaşında Taksim Meydanı'nda İstanbul'da suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen ve mahkeme kararıyla emniyetin kullanımına verilen lüks otomobiller yılbaşında görevde. Taksim Meydanı'nda görevlendirilen araçlar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı vatandaşlar lüks polis araçlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
31.12.2023 Gündem
Antalya'da yağış sonrası deniz keyfi
Antalya'da yağış sonrası deniz keyfi Antalya'da yağış sonrası güneşli havayı gören yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
17.12.2023 Vatan TV
Antalya'da Aralık ayında deniz keyfi!
Antalya'da Aralık ayında deniz keyfi! Antalya'da yağış sonrası güneşli havayı gören yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
17.12.2023 Gündem
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti Bodrum’da Eylül ayının son haftasında sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Kavurucu sıcakların geldiği ilçede hava sıcaklığı 38 derecelere kadar ulaştı.
23.09.2023 Yaşam
Sıcaktan bunalanlar sahile koştu!
Sıcaktan bunalanlar sahile koştu! Antalya'da yüksek nem ve sıcak havadan bunalanlar Konyaaltı Sahili'ne geldi.
3.09.2023 Yaşam
Otelde yangın paniği! Turistler tahliye edildi
Otelde yangın paniği! Turistler tahliye edildi Fatih'te 5 katlı bir otelin giriş katında bulunan elektrik panosunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın, otelde konaklayan turistler de büyük paniğe yol açtı. Turistler, ekiplerin çalışmalarıyla bulundukları odalardan tahliye edildi.
1.09.2023 Yaşam
Kapadokya'da balonlar, Türk bayraklarıyla havalandı
Kapadokya'da balonlar, Türk bayraklarıyla havalandı  Türkiye’nin önemli kültür turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türk bayrakları ile havalandı.
30.08.2023 Yaşam
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor!
Mağarayı lüks eve çevirdi, kiraya vererek paraya para demiyor! ABD'de yaşayan adam mağarayı lüks eve çevirdi, evini kiraya vererek müthiş bir gelir elde eden adam bunun için hayatının 25 yılını harcadı. 17 yaşında okuldan kovulan adam, kendi mağarasını yapmak için yıllarını harcadı. 530 metrekarelik mağarayı üç yatak odalı lüks bir eve çeviren adam şimdi paraya para demiyor.
17.07.2023 Dünya
Yerli ve yabancı turistler akın ediyor! Assos’un gözdesi oldu
Yerli ve yabancı turistler akın ediyor! Assos’un gözdesi oldu Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde asırlardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan Assos, günümüzde kuzey yamacına kurulmuş olan Behram köyünde kumda kahve, yerli ve yabancı birçok turistin ilgisini çekiyor. Kum havuzu içinde alttan ısıtma sistemiyle pişirilen kumda kahve, özel ilgi görüyor. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, kumda kahveyi içmek için yarım saat bekliyor.
1.07.2023 Yaşam
İstanbullular bayramda akın etti! Uzun kuyruklar oluştu
İstanbullular bayramda akın etti! Uzun kuyruklar oluştu Kurban Bayramı'nı İstanbul'da geçiren yerli ve yabancı turistler tarihi mekanlara akın etti. Özellikle, Eminönü, Ayasofya ve Eyüpsultan ziyaretçi akınına uğradı.  
30.06.2023 Yaşam
İstanbullular hafta sonu Büyükada'ya akın etti!
İstanbullular hafta sonu Büyükada'ya akın etti! İstanbul'da sıcak havayı fırsat bilenler Büyükada'ya akın etti. Yerli ve yabancı turistler ada içerisinde gezi turu yapmak için duraklarda kuyruk oluştururken, bazıları da dondurma dükkanlarının önünde bekledi.
18.06.2023 Yaşam
Bodrum'da turistler yağmura rağmen denize girdi
Bodrum'da turistler yağmura rağmen denize girdi Muğla'nın Bodrum ilçesinde bazı yabancı turistler, zaman zaman sağanağa dönen yağmurda denize girdi. 
24.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yabancı Turistler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yabancı turistler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.