Xperia Sp

Xperia Sp

Son dakika Xperia SP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Xperia SP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Xperia SP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Xperia Sp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan xperia sp gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 xperia sp haberi bulunmuştur. Tüm xperia sp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Android 4.3 sonrası Xperia SP''de sorun yaşanıyor
Android 4.3 sonrası Xperia SP''de sorun yaşanıyor Bazı kullanıcılar güncelleme sonrası ekran ışığı titreme sorunu yaşadığını belirtiyor.
17.04.2014 Bilim ve Teknoloji
Sony, Android 4.3 güncellemesini dağıtmaya başlıyor
Sony, Android 4.3 güncellemesini dağıtmaya başlıyor Xperia SP''nin de içerisinde yer aldığı telefonlar ocak sonundan itibaren güncellemeye kavuşmaya başlayacak.
17.01.2014 Bilim ve Teknoloji
Xperia SP için Android 4.3 güncellemesi ne zaman?
Xperia SP için Android 4.3 güncellemesi ne zaman? Sony yetkililerine göre çalışmalar devam ediyor ve güncelleme en kısa süre içerisinde dağıtıma sunulacak.
2.01.2014 Bilim ve Teknoloji
Sony, Xperia SP için güncelleme dağıtımına her an başlayabilir
Sony, Xperia SP için güncelleme dağıtımına her an başlayabilir Android 4.3 güncellemesine kavuşacak telefon sahipleri, önümüzdeki yıl ise Android 4.4''ün keyfini yaşayacak.
27.12.2013 Bilim ve Teknoloji
Xperia SP için Android 4.3 güncellemesi kasım ayında bekleniyor
Xperia SP için Android 4.3 güncellemesi kasım ayında bekleniyor Sony''nin telefon için Android 4.2 güncellemesini atlaması bekleniyor.
10.10.2013 Bilim ve Teknoloji
Sony, orta seviye telefonu için yeni bir güncelleme yayımladı
Sony, orta seviye telefonu için yeni bir güncelleme yayımladı Xperia SP için sunulan güncelleme neticesinde telefonun Android sürümü 4.1.2 olarak kalmaya devam ediyor.
13.08.2013 Bilim ve Teknoloji
DUALSHOCK 3 desteği Xperia telefonlara geliyor
DUALSHOCK 3 desteği Xperia telefonlara geliyor Xperia SP''de ortaya çıkan yeniliğin kısa süre içerisinde başta Xperia Z olmak üzere diğer telefonlara da gelmesi bekleniyor.
9.04.2013 Bilim ve Teknoloji
Sony''nin yeni akıllı telefonlarının tanıtım video ve görselleri
Sony''nin yeni akıllı telefonlarının tanıtım video ve görselleri Sony Xperia SP ve Xperia L akıllı telefonun tanıtım video ve görselleri yayınlandı.
21.03.2013 Bilim ve Teknoloji
Sony''nin bu akıllı telefonu sızdırıldı
Sony''nin bu akıllı telefonu sızdırıldı Sony''nin yeni akıllı telefonu Xperia SP''in görüntüsü ve özellikleri internete sızdırıldı.
16.03.2013 Bilim ve Teknoloji
Teknoloji ‘cep’te!
Teknoloji ‘cep’te! Barselona’da geçen hafta yapılan Mobile World Congress 2015’te akıllı cep telefonları ve giyilebilir teknolojiler öne çıktı. Hemen hemen her marka en yeni modellerini tanıttı.
8.03.2015 Bilim ve Teknoloji
İzleyenleri büyülediler
İzleyenleri büyülediler Türkiye Basketbol Ligi'nin yıldızlarını karşı karşıya getiren "All-Star 2015" organizasyonu, Ankara Arena'da yapıldı.
18.01.2015 Basketbol
İstanbul’da neler oluyor?
İstanbul’da neler oluyor? Nişantaşı’nda 10 yıldır hizmet veren adıyla da beni kendine aşık eden Grissini şehirdeki en sıcak İtalyan restoranı...
7.03.2014 Arşiv
Cep sahibini tanıyacak!
Cep sahibini tanıyacak! Las Vegas’ta dün kapılarını açan dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2014’te 3 bin 200 şirket cep telefonundan akıllı eve, otomotivden tablete, kameradan kulaklığa her alanda en yeni teknolojilerini sergiliyor...
8.01.2014 Ekonomi
Sony, suya dayanıklı Walkman modelini duyurdu
Sony, suya dayanıklı Walkman modelini duyurdu MP3 Player, zorlu koşullarda bile keyifli bir müzik deneyimi sunuyor.
20.01.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Xperia Sp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki xperia sp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.