Gazete Vatan Logo

İstanbul’da neler oluyor?

Nişantaşı’nda 10 yıldır hizmet veren adıyla da beni kendine aşık eden Grissini şehirdeki en sıcak İtalyan restoranı. Sahibi Hülya Ergün ve işletmecisi yine aileden olan Vildan Hanım her zaman Grisini’deler. Her zaman işin tam da ortasında durmak, restorancılığı ne kadar büyüse de butik haline sokar. Dolayısıyla Grissini’yi ziyaret edin.

Lezzetli sushilerin adresi

Akatlar’daki Sushi Miyabi hem tepanyakisi hem de sushi rollarıyla gönlümüzü fethetti. Hem rahatlıkla gidip hem de lezzetli sushi yemek için harika bir adres. Çocuklarımla gittiğimde ya da kendi arkadaşlarımla gittiğimde de çok keyif aldık. Şehirde gerçekten lezzetli bir o kadarda dilediğin gibi rahat kıyafetle gidebilme özgürlüğüne sahip nadir mekanlardan biri.

Heyecanla beklediğimiz moda haftası

İstanbul Fashion Week başlıyor. Bu sene Zeynep Tosun defilesini Avusturya Konsolosluğu’nda yaparken öte yandan Karaköy Antrepo’daki program yoğun. Kimi tasarımcılar farklı yerlerde defile yapmayı tercih ediyor. En çok merak ettiğim defileler ise Atıl Kutoğlu, Özlem Ahiakin, Gamze Saraçoğlu ve Zeynep Tosun.

Powder Room Bebek’te

Makyaj sevmeyen, kozmetiğe bayılmayan kadın yoktur. Bebek’te artık bir Powder Room var. Amerika’da bu makyaj stüdyoları oldukça yaygın. New York ve LA’de 13 yıl yasamış ve ünlü makyaj artistlerinden asistanlığını yapmış Elif Girgin bu projeyi İstanbul’a getirdi. Hollywood ünlülerinin aynısı ve trendlerine uygun ya da suratınızda makyaj yokmuşcasına bir uygulama istiyorsanız Powder Room sizin için doğru adres olacaktır.

Cin Ali’lerle yeniden!

Remzi Kitabevi’nden benim çocukluğumun mentoru olan Cin Ali serisini alın ve çocuğunuza armağan edin. Çünkü eski baskısının birebir aynısı olarak Cin Ali’ler yeniden hayata geçmiş!

Spor yapmak daha özel

Sony’nın yeni mobil telefonu Xperia Z2 spor bağımlılarının yeni gözdesi. 4K özelliği olan ve spor yaparken adım sayan günlük kalori hesaplayan bileziği sayesinde spor yapmak daha özel.

Haberin Devamı