Wisconsin

Wisconsin

Son dakika wisconsin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wisconsin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wisconsin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wisconsin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wisconsin gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 wisconsin haberi bulunmuştur. Tüm wisconsin haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular
7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evin camlarını kırıp kaçtı! Çıplak ve dışkı ile kaplanmış bir şekilde bulundular 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk evlerinin camlarını kırarak kaçtılar. Olay sonrası ortaya çıkan detaylar ülkede şok etkisi yarattı. Kilitli tutuldukları evden kırarak kaçan 7 ve 9 yaşındaki iki çocuk annelerinin sosyal medyada çizdiği 'mutlu aile tablosunu' yıktı ve kan donduran gerçeği ortaya çıkardı. Görgü tanıkları çocukların sokakta çıplak ve dışkıyla kaplanmış bir şekilde gezdiğini söylerken, eve baskın yapan polisler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
20.07.2023 Dünya
Kırlangıç Otu Nedir? Kırlangıç Otu Faydaları Nelerdir?
Kırlangıç Otu Nedir? Kırlangıç Otu Faydaları Nelerdir? Kırlangıçotu, bahçede, atık zeminde ve çitlerde kolayca büyüyen çok yaygın bir bitkidir. Bir ot olarak kabul edilir, ancak küçük, sarı çiçekler ve böcekler için nektar sağlayan bitkilerdendir.
9.07.2023 Sağlık
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu...
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu... Aşırı sıcaklar yüzünden ısı çarpmasından kalbinin 3 dakika boyunca durduğunu ve daha sonra tekrar hayata döndüğünü öne süren kadın yaşadıklarını tek tek anlattı. Soyismini açıklamayan Jade isimli kadın, ölümden sonra yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.
14.06.2023 Dünya
Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü
Genç kadın, eski sevgilisini 19 kez bıçakladı! Nedenini duyan jüri şaşkına döndü ABD'de yaşanan ve kan donduran olayda genç kadın sevgilisini defalarca bıçakladı. Mahkemeye çıkan Morgan isimli kadının sözleri ise juriyi şaşkına çevirdi.
9.03.2023 Dünya
ABD Başkanı Biden: Bölgede yaşanan en kötü depremlerden biri
ABD Başkanı Biden: Bölgede yaşanan en kötü depremlerden biri ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye ve Suriye'yi etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin şiddetine vurgu yaparak, "Bu, 100 yılı aşkın bir süredir bölgede yaşanan en kötü depremlerden biri" dedi. 
9.02.2023 Dünya
Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi rektörü Prof. Dr.  M. Sondan Durukanoğlu Feyiz kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi rektörü Prof. Dr.  M. Sondan Durukanoğlu Feyiz kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı kamu kurum ve kuruluşlarına atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz, MEF Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Muhammed Şahin atandı. Peki, Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir? Kadir Has Üniversitesi
28.01.2023 Gündem
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda ve aşırı soğuklarda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.
25.12.2022 Dünya
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'e yükseldi.
24.12.2022 Dünya
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı ABD’nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 4 yaşındaki Logan adlı çocuk, nöbet geçiren annesinin hayatını kurtardı. Acil yardım hattını arayan Logan, doğru bilgi vererek sağlık ekipleri gelene kadar sakince telefonda kaldı ve ağlayan bir yaşındaki kardeşiyle ilgilendi. Polis, Logan’a cesareti simgeleyen sertifika verdi.
8.11.2022 Dünya
Yamyam güneş fırtınası nedir, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?
Yamyam güneş fırtınası nedir, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?  ‘Yamyam’ olarak adlandırılan Güneş patlamaları Dünya’yı etkileyecek. Koronal kütle atımı (CME) olarak bilinen Güneş’ten gelen parçacıkların fırlaması ile Dünya’da GPS sistemlerinde sorun oluşabileceği aktarıldı. Peki, Yamyam güneş fırtınası nedir, neden yamyam deniliyor, dünyayı ne zaman etkileyecek? Yamyam güneş fırtınasının etkileri nelerdir?
18.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Dünya günü nedir, ne zaman, neden kutlanır? 22 Nisan Dünya Günü mesajları (Google “Dünya Günü 2022” için doodle hazırladı)
Dünya günü nedir, ne zaman, neden kutlanır? 22 Nisan Dünya Günü mesajları (Google “Dünya Günü 2022” için doodle hazırladı) Google, iklim değişikliğine özel “Dünya Günü 2022” doodle hazırladı. Google, iklim değişikliği için hazırladığı doodle ile Dünya Günü'ne destek verdi. “Bugün Dünya Günü. Google'ın iklim değişikliğiyle nasıl mücadele ettiğine göz atın' açıklamasının yer aldığı tasarımda Google iklim değişikliği ile ilgili projelerine de kullanıcılarla paylaştı. Peki, Dünya günü nedir, ne demek? İşte Dünya günü ile ilgili merak edilenler ve 22 Nisan Dünya Günü mesajları…
22.04.2022 Gündem
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu?
Cem Özdemir kimdir, aslen nereli? Cem Özdemir Almanya’da Tarım Bakanı mı oldu? Almanya’da Yeşiller partisinin en deneyimli siyasetçilerinden 55 yaşındaki Cem Özdemir’in kurulma aşamasında olan yeni koalisyon hükümetinde tarım bakanı olarak görev alacağı açıklandı. Angela Merkel’in yerine başbakanlık koltuğuna oturacak olan SDP üyesi Olaf Scholz, koalisyona katılacak partilere üye delegelerin 10 gün içinde ortak hükümet programına onay vereceklerini açıkladı. Peki, Cem Özdemir kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
26.11.2021 Gündem
ABD'nin Wisconsin eyaletinde dehşet! Araç kalabalığa daldı Noel geçidi kana bulandı
ABD'nin Wisconsin eyaletinde dehşet! Araç kalabalığa daldı Noel geçidi kana bulandı Son dakika haberine göre; ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir araç sürücüsünün arabasını yolda kalabalığın üzerine sürmesi sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
22.11.2021 Dünya
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın'
Aşı karşıtı doktordan TikTok'ta akılalmaz reçete! 'Bunu sakın yapmayın' Kovid-19 aşıları hali hazırda salgına karşı elimizdeki en büyük silah olmaya devam ediyor. Ancak buna rağmen dünyanın birçok yerinde yükselen bir aşı karşılığı da mevcut. Çeşitli platformlarda örgütlenen aşı karşıtları insanlara vücutlarında aşıyı atmak için 'detox' reçeteleri verirken doktorlar bu konuda kritik uyarılarda bulunuyor.
14.11.2021 Dünya
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır? Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi… ABD'de 37 eyalette yüzlerce kişiyi hasta eden 'salmonella' salgınının arkasında Meksika'dan ithal edilen soğanlar çıktı. Yetkililer "Aldığınız soğanların nereden geldiklerini bilmiyorsanız hemen çöpe atın. Bu soğanlarla temas etmiş olabilecek tüm yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin" uyarısında bulundu. Söz konusu uyarının ardından “Salmonella virüsü nedir, salmonella virüsü nasıl ve nereden bulaşır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Salmonella virüsü belirtileri ve tedavisi…
21.10.2021 Gündem
ABD'deki üslerde tutulan yaklaşık 53 bin Afgan topluma katılmayı  bekliyor
ABD'deki üslerde tutulan yaklaşık 53 bin Afgan topluma katılmayı bekliyor Afganistan'dan tahliye edilen ve ABD'deki askeri üslerde geçici olarak tutulan yaklaşık 53 bin Afgan'ın normal hayata dönmeyi beklediği belirtildi.
3.10.2021 Dünya
ABD basını: Afganların 20 bini ABD'de, 40 bini ülke dışında
ABD basını: Afganların 20 bini ABD'de, 40 bini ülke dışında Amerikan basınına sızan belgelere göre, ABD Afganistan'dan tahliye ettiği 20 bin Afgan'a yurt içindeki, 40 bin Afgan'a da yurt dışındaki askeri üslerde ev sahipliği yapıyor.
2.09.2021 Dünya
ABD'de  kumarhaneye silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
ABD'de kumarhaneye silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var ABD'nin Wisconsin eyaletindeki bir kumarhanede düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
2.05.2021 Dünya
Dünya günü nedir? Google'da Doodle olan 22 Nisan Dünya günü ne demek 2021?
Dünya günü nedir? Google'da Doodle olan 22 Nisan Dünya günü ne demek 2021? Dünya Günü Google'da Doodle oldu. 22 Nisan Perşembe günü kutlanan Dünya Günü, Google Doodle tasarımı ile gündeme gelince, hakkında yapılan araştırmalar da arttı. "Doodle" oluşturan Google müzikli animasyon kısa filmi ile milyarlarca kullanıcıya farkındalık yaratmayı planlıyor. Peki, Dünya Günü nedir, ne demek? 22 Nisan Dünya Günü hakkında merak edilenler…
22.04.2021 Gündem
'Yaşanılan çevre insan beynini etkileyebilir'
'Yaşanılan çevre insan beynini etkileyebilir' ScienceDaily'nin haberine göre, Wisconsin Üniversitesinden bilim insanları, 601 kişiyle yapılan araştırmada yaşanılan çevrenin insan beyni üzerindeki etkilerini inceledi.
21.04.2021 Bilim ve Teknoloji
ABD'de silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
ABD'de silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir silahlı saldırı yaşandı. AP'den gelen son dakika bilgisine göre, saldırı nedeniyle 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı.
18.04.2021 Dünya
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı
Maske ile ilgili flaş karar! Zorunluluk kaldırıldı ABD'de Başkan joe Biden koronavirüsü tedbirlerinin devamından yana tutum sergilerken, ülkenin 23 eyaletinde maske takma zorunluluğu kaldırıldı.
13.04.2021 Dünya
Sıcaklık rekoru kırıldı! Eksi 111 derece görüldü
Sıcaklık rekoru kırıldı! Eksi 111 derece görüldü Noaa-20 adlı uydu tarafından 2018 yılında gerçekleştirilen araştırmada süper soğuk fırtınada, eksi 111 derece ile sıcaklık rekoru kırıldığı açıklandı.
27.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Wisconsin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wisconsin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.