Wireless

Wireless

Son dakika wireless haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan wireless ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını wireless haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Wireless

haberleri sayfasında son dakika yaşanan wireless gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 wireless haberi bulunmuştur. Tüm wireless haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti?
Liz Truss kimdir, istifa mı etti? Liz Truss neden istifa etti? İngiltere Başbakan Liz Truss, Downing Street’teki Başbakanlık Konutu yaptığı açıklamasında görevinden istifa ettiğini duyurdu. Peki, Liz Truss ne yaptı, neden istifa etti? Liz Truss kimdir?
20.10.2022 Dünya
İsveç Başbakanı Andersson  Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu!
İsveç Başbakanı Andersson Liz Truss yerine yanlış kişiyi kutladı sosyal medyada alay konusu oldu! İngiltere'nin yeni başbakanı ve Muhafazakar Parti'nin yeni lideri Liz Truss oldu. Yeni başbakana dünya liderlerinden tebrik mesajları gelirken İsveç'in yayınladığı mesaj sosyal medyanın gündemine oturdu.
6.09.2022 Dünya
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Danıştay Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adaylarda KPSS'den en az 70 puan şartı aranıyor. Başvurular, 30 Temmuz'da sona erecek. Peki, Danıştay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak! 2021 personel alımı müjdesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Şartlar belli oldu. Personel alımı başvurusu için süreç resmen başlıyor. 14 Bin TL maaş ile personel alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 8 Mart'ta alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler?
Ticaret Bakanlığı çeşitli görevler için sözleşmeli personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Şartlar neler? Ticaret Bakanlığı sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Ticaret Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek için aranan personeller için, şartlar neler? Hangi belgeler isteniyor? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar…
22.01.2020 Personel Alımı
Teşhisi zor mide hastalığı: Gastroparezi
Teşhisi zor mide hastalığı: Gastroparezi Mide tembelliği olarak da bilinen gastroparezinin teşhisi, belirtileri diğer mide hastalıklarına benzediği için geç konulabiliyor, bu durum da hastalığın tedavi sürecini zorlaştırabiliyor.
3.01.2020 Sağlık
Kablolu kulaklıktan ilham aldı, küpe tasarladı
Kablolu kulaklıktan ilham aldı, küpe tasarladı Kulaklık kablolarının çantada ya da cepte sürekli dolaşması ABD’li tasarımcı Aleia Murawski’ye ilham verdi. Murawski, kablolu kulaklığını küpeye dönüştürüp 40 dolara internetten satışa çıkardı.
3.01.2020 Dünya
Diyabet hastalarına evden çıkmadan doktor takibi
Diyabet hastalarına evden çıkmadan doktor takibi Dünyanın en büyük mobil sağlık projesi, Sağlık Bakanlığı'nca Türkiye liderliğinde, diyabet alanında gerçekleştiriliyor. Avrupa Birliği’nin 5 milyon euroluk fon ayırdığı “ProEmpower”, tip 2 diyabet hastalarının evlerinden çıkmadan doktorları tarafından “online” olarak takip edilmesini sağlıyor. Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Dahiliye Klinik Şefi Prof. Dr. Sema Basat ve ekibinin yürüttüğü pilot çalışma kapsamında evlerinde izlenen hastaların yüzde 90’ında değerlerin normale döndüğü gözlendi.
19.11.2019 Sağlık
Gizli tehlike, teknolojik aletler
Gizli tehlike, teknolojik aletler Nöroloji Uzmanı Yaşar Alpaslan, teknolojik gelişmelerin bir yandan hayatımızı kolaylaştırdığını belirtirken, diğer taraftan da sağlığımızı ciddi oranda tehdit ettiğini söyledi.
22.07.2019 Sağlık
FaceApp'ten flaş açıklama: Uygulamayı indirenler tehlikede mi?
FaceApp'ten flaş açıklama: Uygulamayı indirenler tehlikede mi? Son zamanların en popüler fotoğraf düzenleme uygulaması FaceApp, güvenilirlik tartışmalarına ilişkin, “Kullanıcı verileri üçüncü şahıslarla paylaşılmıyor” açıklamasını yaptı.
18.07.2019 Bilim ve Teknoloji
AirPods'a Çinlilerden rakip geliyor
AirPods'a Çinlilerden rakip geliyor Çin'li telefon üreticilerinden OnePlus'ın bu yıl piyasaya süreceği amiral gemisinin yanında kablosuz kulaklıkta gelebilir.
15.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! İşte maaş ve başvuru şartları...
Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alıyor! İşte maaş ve başvuru şartları... Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyururken, yayınladığı başvuru kılavuzunda işe alınacak adaylar için 15 - 19 Nisan tarihleri arasında sınav düzenleneceği açıklandı. İşte sözleşmeli personel başvuru...
19.02.2019 Personel Alımı
3499 TL'lik fiyatıyla Türkiye'ye geldi
3499 TL'lik fiyatıyla Türkiye'ye geldi Apple’ın yeni iPhone modelleriyle birlikte tanıttığı yeni akıllı saati Türkiye pazarında satışa sunuldu. ABD’de fiyatı 399 dolardan başlayan Apple Watch Series 4 Türkiye’de ise 3499 TL’den satılıyor.
19.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Nokia 7.1 tek başına gelmedi
Nokia 7.1 tek başına gelmedi Nokia, yeni akıllı telefonu Nokia 7.1'in yanında bir de sürpriz ürün tanıttı. Ama hepsi bu kadarla da sınırlı değil...
6.10.2018 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'nün şifreli iletişim taktiği çözüldü, 331 asker gözaltına alındı
FETÖ'nün şifreli iletişim taktiği çözüldü, 331 asker gözaltına alındı TEKİRDAĞ'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki 'kripto yapılanması'na yönelik hazırlanan iddianamede 'Asker abileri'nin örgüt üyeleriyle iletişim kurmak için 5 farklı yöntem izledikleri ve bunların deşifre edilmesinin ardından güvenlik güçlerince 331 'gizli örgüt üyesi' askerin gözaltına alındığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
iPhone 8 bu otomabillerde çalışacak!
iPhone 8 bu otomabillerde çalışacak! Apple yeni iPhone modellerine wireless (kablosuz) şarj desteği sunan otomobillerin tam listesini yayınladı.
25.10.2017 Bilim ve Teknoloji
İphone 8 ne zaman tanıtılacak? İphone 8 fiyatı belli oldu mu?
İphone 8 ne zaman tanıtılacak? İphone 8 fiyatı belli oldu mu? İphone 8 Apple fanları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Köklü değişikliklerin beklendiği İphone 8 için en fazla merak edilen konuların başında ne zaman tanıtılacağı geliyor. İşte İphone 8'e ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
5.09.2017 Bilim ve Teknoloji
4.5G hızında interneti havadan evlere taşıyor
4.5G hızında interneti havadan evlere taşıyor Turkcell, fiber erişim bölgesinde olmayan evlere hızlı internet götürmek için ‘Superbox’ çözümünü geliştirdi. Cihaz, kablodan bağımsız olarak evlere havadan 4.5G hızında internet sağlayacak
1.08.2017 Ekonomi
Turkcell'den evlere özel 4.5G hızında internet
Turkcell'den evlere özel 4.5G hızında internet Turkcell'in yenilikçi cihazı SUPERBOX sayesinde 4.5G baz istasyonu üzerinden tüm evler hızlı mobil interneti kullanabiliyor.
1.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili Geçtiğimiz hafta Londra Onur yürüyüşüne katılan süpermodeller Kendall Jenner ve Bella Hadid bugünlerde ise Mikonos’un keyfini sürüyor.
11.07.2017 Magazin
iPhone 8'in tanıtım tarihi ne zaman?
iPhone 8'in tanıtım tarihi ne zaman? Apple'ın yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar gelmeye devam ediyor. Daha önce Apple'ın henüz tanıtmadığı ürünler ile ilgili yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran isimler ve firmalar telefon ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Reddit tarafından kimliği doğrulanan bir Foxconn yetkilisi Reddit'te iPhone 8 ile ilgili yeni bilgiler paylaştı. İşte iPhone 8'in tanıtılacağı tarih ve cihazında yer alması muhtemel özellikler...
6.06.2017 Bilim ve Teknoloji
Siber saldırılar sağlığımızı tehdit ediyor
Siber saldırılar sağlığımızı tehdit ediyor Dünya geniş çaplı bir siber saldırının tehdidi altında. Birçok sektör gibi sağlık da bu saldırılardan etkilenen sektörlerin başında geliyor.
23.05.2017 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Wireless ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki wireless haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.