Windows 8

Windows 8

Son dakika Windows 8 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Windows 8 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Windows 8 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Windows 8

haberleri sayfasında son dakika yaşanan windows 8 gelişmeleri de dahil olmak üzere 748 windows 8 haberi bulunmuştur. Tüm windows 8 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kök İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kök İşareti Nasıl Yapılır?
Kök İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kök İşareti Nasıl Yapılır? Matematiksel bir terim olarak öne çıkan kök işareti eğitimde yaygın olarak kullanılır. Önüne getirilmiş olan sayının karekökünü almak için değerlendirilen bir sistem olduğunu söylemek mümkün. Sembol olarak ele alındığında ise √ şeklinde görüldüğünü söylemek mümkün. Hemen önüne gelen rakamı etkilemek suretiyle eğer bu rakamın karekökten çıkması isteniyorsa o vakit karekökü alınır. Birçok matematiksel işlemde önemli bir yere sahiptir ve yaygın biçimde değerlendirilir.
10.07.2023 Eğitim
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir?
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir? Riot Games tarafından piyasaya sürülen bir oyun olan Valorant'ın son zamanlarının en çok rağbet gören oyunlarından biri haline geldiği görülmektedir. Valorant adı verilen oyun çok oyunculu olan bir nişancı oyunu olmaktadır. Oyun ilk olarak 2019 yılında Project A şeklinde yayınlanmakta olup 2020 yılında resmi olarak yayınlanması gerçekleştirilmiştir. Oyuncularına ücretsiz oynama imkanı sunan bu oyunun çok fazla oyuncusu olduğu belirtilmektedir. Oyunda yapılan güncellemeler ve değişiklikler oyuna olan ilgiyi arttırmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı?
Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı? Piyasada kısa sürecede popüler olan ve oyun meraklılarının en çok tercih ettiği oyunların başında gelen GTA 5’nin sistem gereksinimleri merak ediliyor. GTA 5 sürümünde yaşanan sıkıntılar nedeniyle pek çok kullanıcı bilgisayar donanımlarının yeterli olup olmayacağını araştırıyor. Peki, Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte GTA 5 hakkında bilmeniz gerekenler…
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
PUBG Lite ne zaman çıkacak?
PUBG Lite ne zaman çıkacak? PUBG'nin yeni sürprizi PUBG Lite'ın ön kayıt süreci 9 Mayıs'ta başlamıştı. Şimdi oyunla ilgili detayları merakla bekleyenler PUBG Lite ne zaman çıkacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, PUBG Lite sistem gereksinimleri neler?
20.05.2019 Bilim ve Teknoloji
iPhone X'i Galaxy S8'e çevirin!
iPhone X'i Galaxy S8'e çevirin! Bu çentik kaldırma uygulaması ile iPhone X'i Galaxy S8'e çevirebilirsiniz.
15.11.2017 Bilim ve Teknoloji
WannaCrypt Virüsü hakkında Microsoft'dan açıklama
WannaCrypt Virüsü hakkında Microsoft'dan açıklama Microsoft, tüm kullanıcı ve kurumların dev siber saldırıdan korunmak için yapması gerekenleri anlattı.
15.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Windows 10'a özel Share UI güncellemesi geliyor!
Windows 10'a özel Share UI güncellemesi geliyor! Windows 8'den beri yenilenmeyen bu Windows arabirimi, Windows 10'un Creators Update'i için güncelleniyor
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Facebook artık minimum 2GB RAM istiyor
Facebook artık minimum 2GB RAM istiyor Facebook, Windows'un mobil işletim sistemindeki uygulamaları için güncelleme yaptı ve kullanıcıların şikayetlerini büyük oranda çözdü. Fakat Facebook ve Messenger uygulamalarının yeni sürümünü yükleyebilmek için akıllı telefonların minimum 2GB RAM'e sahip olması gerekiyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp web nasıl kullanılır özellikleri neler?
Whatsapp web nasıl kullanılır özellikleri neler? Akıllı telefonların hayatımıza girişi ile Whatsapp gibi uygulamaları da hayatımıza eklemledi. En popüler uygulamalar arasında gösterilen Whatsapp artık sadece telefonlarda değil. İşte Whatsapp'ın yeni uygulamasının detayları...
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp masaüstü uygulaması nasıl kullanılıyor?
Whatsapp masaüstü uygulaması nasıl kullanılıyor? En popüler uygulamalar arasında başı çeken Whatsapp kullanıcılarına kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Sms kullanımını neredeyse rafa kaldıran Whatsapp'ın yeni masaüstü uygulaması nasıl kullanılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Whatsapp'ın yeni uygulamasının ayrıntıları...
12.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'tan sürpriz masaüstü hamlesi!
Whatsapp'tan sürpriz masaüstü hamlesi! Akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile beraber en fazla kullanılan uygulamalar arasında başı çeken Whatsapp bu kez farklı bir işlev üzerinde çalışıyor. Sms kullanımını neredeyse sıfıra indiren Whatsapp'ın yeni uygulaması ve ayrıntıları ne? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Whatsapp'ın yeni hamlesi...
11.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'tan flaş adım!
Whatsapp'tan flaş adım! Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Windows ve OS X platformları için yeni uygulamasını yayınladı.
11.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 ücretsiz yükseltme süresi bitiyor
Windows 10 ücretsiz yükseltme süresi bitiyor Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının eğer Windows 10’a geçmedilerse çok az bir süreleri kaldı...
8.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10, Windows 7'yi Gölgede Bıraktı
Windows 10, Windows 7'yi Gölgede Bıraktı Microsoft sonunda Windows 7’den daha başarılı bir işletim sistemi çıkarmayı başardı...
8.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan Büyük Müjde:Sizi Rahatsız Etmeyeceğiz
Microsoft'tan Büyük Müjde:Sizi Rahatsız Etmeyeceğiz Microsoft, Windows için yürüttüğü aşırı agresif ve açıkça konuşmak gerekirse, kullanıcıların tahammüllerini zorlayan politikasından vazgeçeceğini açıkladı...
5.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan, Windows 10 Uyarısı!
Microsoft'tan, Windows 10 Uyarısı! Microsoft, Windows 10 konusundaki agresif politikasını sürdürmeye devam ediyor...
4.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 işlevlerini 7 ve 8'e getirin!
Windows 10 işlevlerini 7 ve 8'e getirin! Windows 10'un yeniliklerinin benzerlerine, hatta daha iyilerine Windows 10'a geçmeden sahip olun!
2.05.2016 Bilim ve Teknoloji
QuickTime'ın Windows desteği sona erdi
QuickTime'ın Windows desteği sona erdi Apple tarafından geliştirlen QuickTime için önemi bir uyarı duyuruldu...
1.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Yüksek sistem kapasitesi isteyen PC Oyunları!
Yüksek sistem kapasitesi isteyen PC Oyunları! Microsoft Xbox One ve Sony PS4 konsolları kapasitelerini yükselttikçe, PC oyunları da muazzam sistem taleplerinde bulunmaya başladı. Sizin için, 2016 yılının en talepkar, en sistem yakan yapımlarını sizin için inceledik.
14.04.2016 Ekonomi
Hangi bulut depolama hizmeti size daha uygun?
Hangi bulut depolama hizmeti size daha uygun? Google Drive mı, OneDrive mı yoksa Dropbox mı? Hangi bulut depolama hizmeti size daha uygun?
13.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows'un 8 gizli işlevi!
Windows'un 8 gizli işlevi! Hiç "Windows'ta çok daha fazlası olmalıydı" diye düşündüğünüz oldu mu? Windows'ta gerçekten de bildiğinizden çok daha fazla işlev var...
13.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Galaxy J7 2016'nın Exynos işlemcili sürümü de olacak
Galaxy J7 2016'nın Exynos işlemcili sürümü de olacak Samsung ikinci nesil Galaxy J7'de iki farklı işlemciye yer verecek. Exynos işlemcili Galaxy J7 daha düşük özellikler sergileyecek.
1.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 ikinci sıraya yükseldi
Windows 10 ikinci sıraya yükseldi Dağıtım tarihinden bu yana altı ay geçen Windows 10, kullanım oranı itibariyle Windows 8.1 ve Windows XP'yi geride bırakmayı başardı.
1.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Bugün sona eriyor!
Bugün sona eriyor! Windows 8 kullanıcıları bugün küçük bir şok yaşayabilirler, çünkü işletim sisteminin destek süresi bitiyor...
14.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 pazar payı yüzde 10'a ulaştı
Windows 10 pazar payı yüzde 10'a ulaştı Net Applications tarafından açıklanan son verilere göre Windows 10 kullanım oranı %10'u yakaladı.
2.01.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Windows 8 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki windows 8 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.