Windows 7

Windows 7

Son dakika windows 7 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan windows 7 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını windows 7 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Windows 7

haberleri sayfasında son dakika yaşanan windows 7 gelişmeleri de dahil olmak üzere 561 windows 7 haberi bulunmuştur. Tüm windows 7 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir?
Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir? Bilgisayar işletim sistemleri donanım kaynaklarını yönetmekte ve çeşitli uygulama yazılımları için yaygın servisleri sağlamaktadır. Kısacası yazılım bütününe işletim sistemleri denmektedir. Bu sistemler bilgisayarda çalışarak uygulama programlarıyla bilgisayar donanımları arasında iletişimi sağlamaktadır. Rocket League Sistem de bir işletim sistemi programıdır. Gereksinimleri ve belirli özellikleri bulunmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir?
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir? Riot Games tarafından piyasaya sürülen bir oyun olan Valorant'ın son zamanlarının en çok rağbet gören oyunlarından biri haline geldiği görülmektedir. Valorant adı verilen oyun çok oyunculu olan bir nişancı oyunu olmaktadır. Oyun ilk olarak 2019 yılında Project A şeklinde yayınlanmakta olup 2020 yılında resmi olarak yayınlanması gerçekleştirilmiştir. Oyuncularına ücretsiz oynama imkanı sunan bu oyunun çok fazla oyuncusu olduğu belirtilmektedir. Oyunda yapılan güncellemeler ve değişiklikler oyuna olan ilgiyi arttırmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Pubg sistem gereksinimleri nelerdir?
Pubg sistem gereksinimleri nelerdir? Dünyada ilk kez 2017 yılının başlarında Steam platformunda çıkmış olan PUBG yani PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunu, hayatta kalma oyunlarının atası olarak adlandırılmaktadır. Daha sonraki yıllarda mobil cihazlar için PUBG mobil adı ile sürümü çıkmıştır. PUBG Steam yani bilgisayar versiyon oyunu, yüksek kapasiteli cihazlar için uyumlu olmaktadır. Bu nedenle PUBG sistem gereksinimleri nelerdir ve bilgisayarım açar mı tarzı sorular merak edilmektedir.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı?
Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı? Piyasada kısa sürecede popüler olan ve oyun meraklılarının en çok tercih ettiği oyunların başında gelen GTA 5’nin sistem gereksinimleri merak ediliyor. GTA 5 sürümünde yaşanan sıkıntılar nedeniyle pek çok kullanıcı bilgisayar donanımlarının yeterli olup olmayacağını araştırıyor. Peki, Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte GTA 5 hakkında bilmeniz gerekenler…
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Euro Truck Simulator 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
Euro Truck Simulator 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Ülkemizde en fazla oynanan simülasyon oyunlarından birisi olan Euro Truck Simulator (ETS2) oyunu, tır simülasyon oyunu olarak geçmektedir. ETS2 oyunu geniş harita desteği ile birlikte bilgisayarlarda fazla yer kaplayan oyunların başında geliyor. ETS2 oyunu için minimum RAM gereksinimi 4 GB şeklindedir.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Fortnite sistem gereksinimleri nelerdir?
Fortnite sistem gereksinimleri nelerdir? 2017 Yılında piyasaya çıkmış olan Fortnite, dünyada büyük bir kitle tarafından ilgi ile oynanmaktadır. Türkiye’de de büyük bir kitleye sahip olan oyun, daha çok yurtdışında oldukça popülerdir. Sıradan bir hayatta kalma ve FPS türü oyunlarının harmanlanarak sunulmuş olduğu oyun, yüksek bir sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'tan acil güvenlik uyarısı! Hemen güncelleyin
Microsoft'tan acil güvenlik uyarısı! Hemen güncelleyin Yazılım şirketi Microsoft, güvenlik yetkililerinin Windows işletim sistemlerinde güvenlik açığı bulması nedeniyle kullanıcılarını acil olarak güncellemeleri yüklemeye çağırdı. PrintNightmare olarak bilinen güvenlik açığının, Windows yazdırma hizmetini etkilediği belirtildi.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Fiyatı 149 lira olan 2 oyunu ücretsiz oldu!
Fiyatı 149 lira olan 2 oyunu ücretsiz oldu! Epic Games her hafta bazı oyunları ücretsiz yapıyor. Bu oyunları kütüphanelerine ekleyen oyuncular istedikleri zaman oynayabiliyorlar. Epic Games bu hafta hangi oyunların ücretsiz olduğunu duyurdu.
25.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Cyberpunk 2077 çıktı mı? Cyberpunk 2077 fiyatı ne kadar olacak? Gereksinimleri…
Cyberpunk 2077 çıktı mı? Cyberpunk 2077 fiyatı ne kadar olacak? Gereksinimleri… Cyberpunk 2077 çıktı mı? Oyun severlerin merakla beklediği Cyberpunk 2077 oyunu yakında oyuncularla buluşacak. Polonyalı firmanın Witcher 3'de yakaladığı başarının ardından Cyberpunk 2077 yakından takip ediliyordu. 3 kez ertelenmenin ardından Cyberpunk 2077 oyunu sonunda görücüye çıkıyor. Peki, Cyberpunk 2077 fiyatı ne kadar olacak? Cyberpunk 2077 ne zaman çıkacak? Cyberpunk 2077 gereksinimleri…
9.12.2020 Gündem
Battlefield 3 ücretsiz nasıl oynanır? Amazon prime Battlefield 3 sistem gereksinimleri!
Battlefield 3 ücretsiz nasıl oynanır? Amazon prime Battlefield 3 sistem gereksinimleri! Epic Games’in ücretsiz verdiği oyunlara Amozon tarafından bir yenisi daha eklendi. Battlefield 3 Amazon Prime Gaming üyelerine ücretsiz olarak dağıtılıyor. Oyun Amazon Prime tarafından verilen kod ile Origin kütüphanesine eklenebiliyor.
2.12.2020 Gündem
Windows 7'ye bir güncelleme daha
Windows 7'ye bir güncelleme daha Microsoft, geçtiğimiz ay Windows 7 için son güncellemesini yayınlamış ve işletim sistemine olan desteğinin artık sona erdiğini söylemişti. Ancak bu güncellemeden sonra bir güncelleme daha yayınlandı.
8.02.2020 Bilim ve Teknoloji
PUBG Lite ne zaman çıkacak?
PUBG Lite ne zaman çıkacak? PUBG'nin yeni sürprizi PUBG Lite'ın ön kayıt süreci 9 Mayıs'ta başlamıştı. Şimdi oyunla ilgili detayları merakla bekleyenler PUBG Lite ne zaman çıkacak sorusuna yanıt arıyor. Peki, PUBG Lite sistem gereksinimleri neler?
20.05.2019 Bilim ve Teknoloji
O bildirim artık çıkmayacak!
O bildirim artık çıkmayacak! ABD'li işletim sistemi üreticisi Microsoft, Windows 10'a getirilen yeni güncellemeyle bilgisayarlara takılan harici belleklerin "Güvenli Çıkart" komutu verilmeden çıkarılabileceğini belirtti.
9.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Dev Steam anketinin sonuçları açıklandı
Dev Steam anketinin sonuçları açıklandı Valve'ın sahip olduğu oyun platformu Steam'de olan verilere göre oyuncular, büyük çoğunlukta Windows 10 kullanıyorlar.
3.04.2019 Bilim ve Teknoloji
The Division 2 sistem gereksinimleri
The Division 2 sistem gereksinimleri Satışa sunulan ilk oyunuyla hayal kırıklığı yaratan ünlü yapım Tom Clancy's The Division 2 ile sahalara geri dönüyor. 15 Mart'ta raflardaki yerini alması beklenen oyunun sistem gereksinimleri açıklandı.
14.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Steam’de 61 liraya satılan oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu
Steam’de 61 liraya satılan oyun kısa süreliğine ücretsiz oldu Steam oyuncularını sevindirecek bir haber daha geldi. Geçetiğimiz haftalarda kısa süreli ücretsiz olan Sins of a Solar Empire: Rebellion, tekrardan ücretsiz oldu.
18.12.2018 Bilim ve Teknoloji
WannaCrypt Virüsü hakkında Microsoft'dan açıklama
WannaCrypt Virüsü hakkında Microsoft'dan açıklama Microsoft, tüm kullanıcı ve kurumların dev siber saldırıdan korunmak için yapması gerekenleri anlattı.
15.05.2017 Bilim ve Teknoloji
StarCraft artık ücretsiz !
StarCraft artık ücretsiz ! Blizzard'ın efsane oyunu Starcraft ve DLC paketi Brood War, bundan sonra ücretsiz olarak oynanabilecek.
20.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Microsoft'un BITS hizmetine zararlı bulaşmış!
Microsoft'un BITS hizmetine zararlı bulaşmış! Dell SecureWorks bünyesindeki araştırmacılar Microsoft'un Background Intelligent Transfer Service (BITS) adlı dosya transfer hizmetini tehlikeli sonuçlara yol açabilecek yeni bir yanlış kullanımını tespit ettiler...
13.06.2016 Bilim ve Teknoloji
Total War: Warhammer Gecikti, Gereksinimler Belli!
Total War: Warhammer Gecikti, Gereksinimler Belli! Geçtiğimiz hafta PC ve Mac platformlarında satışa sunulması beklenen Total War: Warhammer gecikse de, uygun sayılabilecek resmi PC sistem gereksinimleri, oyun müdavimlerinin yüzünü güldürecek...
12.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 ücretsiz yükseltme süresi bitiyor
Windows 10 ücretsiz yükseltme süresi bitiyor Windows 7 ve Windows 8 kullanıcılarının eğer Windows 10’a geçmedilerse çok az bir süreleri kaldı...
8.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Windows 10, Windows 7'yi Gölgede Bıraktı
Windows 10, Windows 7'yi Gölgede Bıraktı Microsoft sonunda Windows 7’den daha başarılı bir işletim sistemi çıkarmayı başardı...
8.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Bu güncelleme Windows 7'yi riske atıyor!
Bu güncelleme Windows 7'yi riske atıyor! Microsoft tarafından sunulan bir güncelleme, Windows 7'yle çalışan PC'lerde sorun yaratıyor!
8.05.2016 Bilim ve Teknoloji
Asus PC Kullanıcılarına Uyarı!
Asus PC Kullanıcılarına Uyarı! Bazı Asus PC kullanıcılarının evine, düzeni sağlamak isterlerken, “kaos” geldi...
7.05.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Windows 7 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki windows 7 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.