Windows 10

Windows 10

Son dakika Windows 10 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Windows 10 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Windows 10 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Windows 10

haberleri sayfasında son dakika yaşanan windows 10 gelişmeleri de dahil olmak üzere 599 windows 10 haberi bulunmuştur. Tüm windows 10 haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur
İşletim sistemlerinde yeni karar! Ürün kullanmak suçtur Siber saldırıların önüne geçmek için lisanslı ürünler kullanılması gerektiğini söyleyen PintiPin'in kurucusu Bahadır Düzgün, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur" ve şöyle devam etti, "İşletim sistemlerinde lisanssız ürün kullanmak suçtur. Biz de bilgisayarlarda kullanılan son sürüm Windows 10 Pro işletim sistemi" dedi.
22.03.2024 Gündem
Freedos Nedir, Ne İşe Yarar? Freedos Bilgisayar Alınır Mı?
Freedos Nedir, Ne İşe Yarar? Freedos Bilgisayar Alınır Mı? FreeDos, işletim sistemi bulunmayan demektir. İşletim sistemsiz halde bulunduğu ifadesinin tanımıdır. FreeDos ifadesi, satın alacağınız bilgisayar bilgileri arasında bulunabilir. Tercih ettiğiniz bilgisayarın işletim sistemsiz demek anlamına gelecektir. FreeDOS sistemli ürün, açık kaynaklı işletim özelliğine sahiptir. Arzu ettiğiniz işletim sistemini kurarak işlerinizi yürütebilirsiniz. FreeDOS özellikli bir bilgisayar satın alındığında, işletim sistemi kurulu olmadığından işlem yapılamayacaktır. 
28.01.2024 Gündem
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu!
ŞOK aktüel ürünler belli oldu! 12 Ekim Çarşamba ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu! ŞOK aktüel 12 Ekim 2022 kataloğu yayınlandı. ŞOK markette her hafta yine birbirinden farklı ürünler cazip fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Buharlı Kırışık Giderici, Elektrikli Scooter, Fiber Destekli Modem, Mekanik Dikiş Makinesi gibi ürünler uygun fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, 12 Ekim ŞOK kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte ŞOK aktüel 12 Ekim 2022…
12.10.2022 Ekonomi
Seyhan Belediyesi kendi bilgisayarını üretti
Seyhan Belediyesi kendi bilgisayarını üretti Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) Bilge 01 adıyla piyasadaki emsallerinin çok daha düşük maliyetle bilgisayar üretmeye başladı. Cep telefonundan biraz daha büyük boyutu ile her yere taşınabilen, standart bir kişisel bilgisayarla yapılabilen tüm işlemlerin yapılabildiği Bilge 01, ilk olarak Bilgi Evlerinde kullanılmaya başlandı.
14.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi ertelendi mi? Battlefield 2042 ne kadar, Türkiye fiyatı kaç lira?
Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi ertelendi mi? Battlefield 2042 ne kadar, Türkiye fiyatı kaç lira? Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, ertelendi mi? Ekim ayında çıkış yapması planlanan Battlefield 2042, ertelendi. İşte Battlefield 2042 hakkında merak edilenler…
16.09.2021 Gündem
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi?
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi? Epic Games Store’dan oyunseverleri heyecanlandıran haber geldi. Saints Row: The Third Remastered oyununu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Epic Games üyesi olan oyunseverler, Saints Row: The Third Remastered'i ücretsiz olarak hesaplarına ekleyebiliyor ve bilgisayarlarına kurulumunu gerçekleştirerek oyunu oynayabiliyor. Peki, Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar…
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir?
Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir? Bilgisayar işletim sistemleri donanım kaynaklarını yönetmekte ve çeşitli uygulama yazılımları için yaygın servisleri sağlamaktadır. Kısacası yazılım bütününe işletim sistemleri denmektedir. Bu sistemler bilgisayarda çalışarak uygulama programlarıyla bilgisayar donanımları arasında iletişimi sağlamaktadır. Rocket League Sistem de bir işletim sistemi programıdır. Gereksinimleri ve belirli özellikleri bulunmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir?
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir? Riot Games tarafından piyasaya sürülen bir oyun olan Valorant'ın son zamanlarının en çok rağbet gören oyunlarından biri haline geldiği görülmektedir. Valorant adı verilen oyun çok oyunculu olan bir nişancı oyunu olmaktadır. Oyun ilk olarak 2019 yılında Project A şeklinde yayınlanmakta olup 2020 yılında resmi olarak yayınlanması gerçekleştirilmiştir. Oyuncularına ücretsiz oynama imkanı sunan bu oyunun çok fazla oyuncusu olduğu belirtilmektedir. Oyunda yapılan güncellemeler ve değişiklikler oyuna olan ilgiyi arttırmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Fortnite sistem gereksinimleri nelerdir?
Fortnite sistem gereksinimleri nelerdir? 2017 Yılında piyasaya çıkmış olan Fortnite, dünyada büyük bir kitle tarafından ilgi ile oynanmaktadır. Türkiye’de de büyük bir kitleye sahip olan oyun, daha çok yurtdışında oldukça popülerdir. Sıradan bir hayatta kalma ve FPS türü oyunlarının harmanlanarak sunulmuş olduğu oyun, yüksek bir sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Microsoft Windows 11'i tanıttı
Microsoft Windows 11'i tanıttı Microsoft'un kamuoyuna tanıttığı yeni işletim sistemi Windows 11'in 2021 sonuna doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.
29.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Microsoft duyurdu! 25 yıl sonra fişini çekiyor
Microsoft duyurdu! 25 yıl sonra fişini çekiyor Microsoft yaptığı açıklamada Internet Explorer'ın fişini 15 Haziran 2022'de çekeceğini belirtti. Yerine ise birkaç yıldır bizimle birlikte olan ve son dönemde Google Chrome'un tarayıcı motoru Chromium'a geçiş yapan Microsoft Edge tarayıcısı geçecek.
20.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş iddia! Bilgisayar korsanları...
Google'dan flaş iddia! Bilgisayar korsanları... Kuzey Kore yönetimi tarafından desteklendiğinden şüphelenilen bilgisayar korsanlarının, sahte sosyal medya hesapları kullanarak veya bilgisayar güvenliğiyle ilgilenen "bloggerlar" gibi davranarak siber güvenlik araştırmacılarından bilgi çalmaya çalıştıkları iddia edildi.
27.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve... Milyonlarca kişiyi sevindiren haber. Bankalar tek tek duyurdu. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı bulunuyor. ING Türkiye, Yapı Kredi, DenizBank, Garanti BBVA, ING Bank harekete geçti. Uzaktan eğitime geçilmesi ile özellikle öğrenci ve öğretmenlerin bilgisayar ve tablet ihtiyacı arttı. Teknoloji ürünlerinde görülen artış nedeni ile pek çok kişi bilgisayar ihtiyacını öteledi. Bu noktada banklar ile teknoloji perakendecileri ortak karar, vatandaşlara alarak düşük faizli kredi imkanı sunmaya başladı. 30 bin liraya kadar kullanılabilen kredilerde 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı da söz konusu.
20.01.2021 Ekonomi
Adobe Flash Player neden kalkıyor? Adobe Flash Player engelledi ne demek?
Adobe Flash Player neden kalkıyor? Adobe Flash Player engelledi ne demek? Adobe Flash Player kalkıyor mu? Adobe'un bir döneme damga vuran popüler yazılımlarından Flash, bugün itibariyle ömrünü tamamladı. Flash'ın ömrünün dolduğunu herkes bilmediği için tüm Windows 10 kullanıcılarına da uyarı mesajı göndermeyi sürdürüyor.
1.01.2021 Gündem
Cyberpunk 2077 çıktı mı? Cyberpunk 2077 fiyatı ne kadar olacak? Gereksinimleri…
Cyberpunk 2077 çıktı mı? Cyberpunk 2077 fiyatı ne kadar olacak? Gereksinimleri… Cyberpunk 2077 çıktı mı? Oyun severlerin merakla beklediği Cyberpunk 2077 oyunu yakında oyuncularla buluşacak. Polonyalı firmanın Witcher 3'de yakaladığı başarının ardından Cyberpunk 2077 yakından takip ediliyordu. 3 kez ertelenmenin ardından Cyberpunk 2077 oyunu sonunda görücüye çıkıyor. Peki, Cyberpunk 2077 fiyatı ne kadar olacak? Cyberpunk 2077 ne zaman çıkacak? Cyberpunk 2077 gereksinimleri…
9.12.2020 Gündem
FİFA 21 ne zaman çıkacak? FİFA 21 çıkış tarihi…
FİFA 21 ne zaman çıkacak? FİFA 21 çıkış tarihi… FIFA 21 çıkış tarihi ne zaman? Fenomen oyun FIFA 21’in EA Sports tarafından ne zaman sunulacağı merak ediliyor. Futbol ve oyun dünyası sabırsızlık FİFA 21’in çıkış tarihini beklerken, PlayStation ve Xbox FIFA 21 satış fiyatı ne kadar, sorusuna da yanıt arıyor.
29.09.2020 Gündem
'Karatahta ile eğitim son bulana dek çalışacağız'
'Karatahta ile eğitim son bulana dek çalışacağız' Yeni teknolojileri kullanan ülkelerin eğitim sistemleri başarılı öğrenciler yetiştiriyor. Eğitimde yeni donanım ve yazılımların yarattığı etkiyi anlatmak için Türkiye’ye gelen ViewSonic Teknoloji Başkanı (CTO) Craig Scott, “Eğitim düzeyi yüksek ülkelere baktığınızda gayri safi milli hasılalarının ve insani gelişmiş düzeylerinin dünyada ilk sıralarda olduğunu görüyoruz. İyi eğitilen bireyler iyi bir gelecek yaratabilirler. Misyonumuz eğitim kalitesini arttıracak teknolojiler geliştirmek. Karatahta ile eğitim son bulana dek çalışacağız” ifadelerini kullandı.
9.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Küresel bilgisayar satışları 2011’den beri ilk defa arttı
Küresel bilgisayar satışları 2011’den beri ilk defa arttı 2019'da 261,2 milyon adetlik satış gerçekleşirken 8 yıllık aradan sonra yaşanan yükseliş dikkati çekti.
15.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 işletim sistemini kullananları bekleyen tehlike! Şifre...
Windows 10 işletim sistemini kullananları bekleyen tehlike! Şifre... ABD'nin dijital istihbarat kurumu Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA), Microsoft'un ürettiği Windows 10 bilgisayar işletim sisteminde büyük bir güvenlik açığı tespit etti.
15.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Küresel bilgisayar satışları 2011’den beri ilk defa arttı
Küresel bilgisayar satışları 2011’den beri ilk defa arttı 2019'da 261,2 milyon adetlik satış gerçekleşirken 8 yıllık aradan sonra yaşanan yükseliş dikkati çekti.
14.01.2020 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak
WhatsApp artık o telefonlarda kullanılamayacak WhatsApp, Windows işletim sistemli telefonlarda artık kullanılmayacak. Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemelerine devam edecek ama WhatsApp uygulamasını 16 Aralık'tan itibaren mağazadan kaldıracak.
21.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Windows 10 yüklü avuç içine sığan PC
Windows 10 yüklü avuç içine sığan PC Teknoloji geliştikçe yepyeni çözümler hayatımıza giriyor. Bunlardan biri de Windows 10 işletim sistemiyle çalışan; ancak boyutları itibarıyla bir avuç içine sığan PC oldu.
26.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Windows 10'un hesap makinesinde artık trigonometri ve fonksiyon da olacak
Windows 10'un hesap makinesinde artık trigonometri ve fonksiyon da olacak Microsoft yayınladığı son güncellemeyle Windows 10'daki hesap makinesi uygulamasına iki yeni özellik getirdi.
17.10.2019 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy Book S tanıtıldı
Samsung Galaxy Book S tanıtıldı Samsung, dün gece gerçekleştirdiği ve Unpacked adını verdiği etkinlikte Galaxy Note ve Galaxy Note 10 Plus model telefonlarıyla birlikte Galaxy Book S model yeni nesil bilgisayarını görücüye çıkardı.
8.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Sizden habersiz konumunuzu paylaşıyor
Sizden habersiz konumunuzu paylaşıyor Uzun yıllardır hayatımızda olan ve son olarak 5.0 sürümüne güncellenen Bluetooth teknolojisinde güvenlik açığı tespit edildi. Bu açık nedeniyle Bluetooth üzerinden kullanıcıların konum bilgilerinin sızdırılabildiği görüldü.
19.07.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Windows 10 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki windows 10 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.