Virginia

Virginia

Son dakika Virginia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Virginia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Virginia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Virginia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan virginia gelişmeleri de dahil olmak üzere 858 virginia haberi bulunmuştur. Tüm virginia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir?
Postmodernistler Ve Eserleri Nelerdir? Posmodernizm Temsilcileri Kimlerdir? Postmodernizm 20. yüzyılın son çeyreğinde ortaya çıkan bir sanat akımıdır. Bu akım resimden romana, şiirden fotoğrafa kadar birçok sanat türünü kapsar. Postmodernist edebiyatta anlamdan ziyade kurgu ve anlatı ön plandadır.
1.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avusturya, Tunus, Singapur ve Portekiz büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
23.01.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
8 milyar yıllık sinyalin gizemi çözülüyor
8 milyar yıllık sinyalin gizemi çözülüyor İlk kez 1932 yılında mühendis Karl Jansky tarafından keşfedilen, dış uzaydan gelen Radyo dalgaları sakin gece göğünün, pek de sakin olmadığını gösteriyor.
23.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları...
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları... Tarihin en ilginç ve ürkütücü davası ABD'de yaşandı. Ülkenin Batı Virginia bölgesinde 1897 yılında gerçekleşen cinayet davası, kimsenin aklına gelemeyecek bir şekilde çözülmüştü. Günümüzde hâlâ duyanları şaşkına çeviren bu davada bir hayaletin şahitliği kullanılmıştı.
20.06.2023 Dünya
Dişi timsahların tek başlarına üreyebildikleri ortaya çıktı
Dişi timsahların tek başlarına üreyebildikleri ortaya çıktı Kendi kendine hamile kalan ilk timsah örneği Kosta Rika'daki bir hayvanat bahçesinde tespit edildi.
8.06.2023 Dünya
ABD'de silahlı saldırı şoku! Mezuniyet töreni kana bulandı...
ABD'de silahlı saldırı şoku! Mezuniyet töreni kana bulandı... ABD'de bir lisenin mezuniyet törenine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir öğrenci ve babası yaşamını yitirdi. Richmond'daki lisede yaralanan çok sayıda kişi ise hastanelere taşındı.
7.06.2023 Dünya
NASA tarihinde ilk kez halka açık UFO toplantısı
NASA tarihinde ilk kez halka açık UFO toplantısı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), tarihinde ilk kez Tanımlanamayan Uçan Nesne (UFO) ve Tanımlanamayan Hava Fenomeni (UAP) ile ilgili halka açık basın toplantısı düzenledi.
31.05.2023 Dünya
Gerçek 50 yıl sonra ortaya çıktı! Ülke tarihinin en korkunç vakasıydı katil böyle bulundu...
Gerçek 50 yıl sonra ortaya çıktı! Ülke tarihinin en korkunç vakasıydı katil böyle bulundu... Kanada'da 1975 yılında gerçekleşen vahşet ülke tarihindeki en korkunç cinayet vakalarından biri olmuştu. Aradan geçen onlarca yılın ardından katil sonunda bulundu.
24.05.2023 Dünya
Zehra Güneş alınmasın! Dünyanın en seksi voleybol yıldızının bu pozlarına beğeni yağdı!
Zehra Güneş alınmasın! Dünyanın en seksi voleybol yıldızının bu pozlarına beğeni yağdı! Dünyanın en seksi voleybol yıldızı lakabıyla tanınan ABD'li Kayla Simmons'un pozlarına beğeni yağıyor. Batı Virginia'da voleybol oynarken yıldızı parlayan ve sosyal medya fenomeni olan Simmons geniş kitleler tarafından takip ediliyor.
12.04.2023 Güzeller
Zararsız diye başladı hayatının kabusu oldu! Elektronik sigara yüzünden akciğeri tam 4 kez söndü...
Zararsız diye başladı hayatının kabusu oldu! Elektronik sigara yüzünden akciğeri tam 4 kez söndü... ABD'de yaşayan 19 yaşındaki genç zararsız diye başladığı elektronik sigara yüzünden hayatından oluyordu. 13 yaşındayken elektronik sigara kullanmaya başlayan genç adam 4 kez akciğer sönmesi yaşayıp günlerce hastanede kaldıktan sonra kötü alışkanlığından kurtuldu. Elektronik sigaranın zararları konusunda farkındalık yaratmak isteyen gencin açıklamaları bugün ABD basınında kendine geniş yer buldu.
6.04.2023 Dünya
Cezaevinden inanılmaz firar! Mahkumların kaçış yöntemi şaşkınlık yarattı...
Cezaevinden inanılmaz firar! Mahkumların kaçış yöntemi şaşkınlık yarattı... ABD'de gerçekleşen firar olayı polisi şaşkına çevirdi. Virginia eyaletinde bulunan bir hapishanede iki mahkum firar etti. Kaçan mahkumların yöntemi polisi şaşkına çevirirken kaçaklar için insan avı başlatıldı.
23.03.2023 Dünya
Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı!
Ünlü isim evinin banyosunda doğum yaptı! Ünlü televizyon kanallarında sunuculuk yapan Kasie Hunt, tüm dünyayı şaşkınlığa uğratan bir olayla gündeme geldi. Hunt, sezaryenle doğurmak için plan yaptığı kızını; evinin banyosunda doğurmak zorunda kaldı. Yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlatan ve peş peşe fotoğraf paylaşan ünlü isim, kısa sürede magazin dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.
7.03.2023 Magazin
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı deprem tüm dünyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremlerde, yıkılan binaların müteahhitleri hakkında soruşturma başlatıldı. ABD'li gazete New York Times, Türkiye'deki binaların 'depreme dayanıklı' olarak satılmasına rağmen yine de yıkıldığını yazdı. İşte haberin detayları...
14.02.2023 Dünya
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı Hong Kong'da okumak için hazırlıklar yapıyordu, ancak okul başlamadan önce unutulmaz bir maceraya atılmayı kafasına koymuştu. "Annenizin uzak durmanızı isteyeceği yerlere ekonomik seyahat" sloganlı bir firma ile Kuzey Kore'ye giden genç adam, burada bir propaganda posteri çaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ülkesinin araya girmesi ile evine getirildiğinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı.
24.01.2023 Dünya
6 yaşındaki çocuk öğretmenini vurdu! Olayın detayları dehşete düşürdü
6 yaşındaki çocuk öğretmenini vurdu! Olayın detayları dehşete düşürdü ABD'nin Virginia eyaletinde 6 yaşındaki bir çocuk okula getirdiği silahla 25 yaşındaki öğretmeni Aby Zwerner'i vurdu. Olayın kaza olmadığını belirten yetkililer, çocuğun silaha nasıl ulaştığını araştırıyor. Korkunç olayın detayları ise ortaya çıktı.
7.01.2023 Dünya
51 yıldır gizemi çözülemiyor! Polislerin okuması için bu notu bıraktı: Yapabilirseniz...
51 yıldır gizemi çözülemiyor! Polislerin okuması için bu notu bıraktı: Yapabilirseniz... Öldürdüğü kurbanlarının cesetlerini otoyol kenarına attığı için 'Otoyol Hayaleti' adı verilen seri katilin kim olduğu yıllardır bulunamıyor. ABD'nin başkenti Washington D.C.'nin ilk seri katili olarak biliniyor. Bir cinayetin ardından kurbanının üzerine polisler için bir not da bıraktı ve cinayetlerine devam etti. Gizemli katilin gizemi günümüzde hala sürüyor.
27.12.2022 Dünya
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın
Avatar uygulaması çılgınlığı sürüyor! Uzmanlar uyardı sakın bunu yapmayın Sosyal medyada yeni bir akım daha başladı. Yüklediğiniz selfieleri avatarlara dönüştüren uygulama Lensa, son haftalarda sosyal medyada yeni bir trend haline geldi. Yapay zeka fotoğraf uygulaması Lensa AI'ı kısa sürede milyonlarca kişi telefonuna indirdi. Peki bu yapay zeka uygulamaları ne kadar güvenli? Paylaşım rekoru kıran uygulamada kişisel bilgileriniz sızabilir mi? Tehlike çanları çalıyor mu? İşte detaylar...
22.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Ay'ın karanlık tarafında gördüğü şey dehşete düşürdü! Açıklamak için 30 yıl bekledi
Ay'ın karanlık tarafında gördüğü şey dehşete düşürdü! Açıklamak için 30 yıl bekledi Çavuş Karl Wolfe, NASA'ya yardımcı olmak için görevlendirilmişti. Görevi uzay mekiğindeki hatalı çalışan fotoğraf ekipmanlarını onarmaktı. Ancak bu sırada gördüğü bazı fotoğraflar, onu dehşete düşürdü. Gördüklerini dünyaya duyurmak için 30 yıl bekledi. Çünkü kendisinin bile inanması son derece güçtü.
16.12.2022 Dünya
ABD'de silahlı saldırı şoku! Çok sayıda ölü ve yaralı var
ABD'de silahlı saldırı şoku! Çok sayıda ölü ve yaralı var Virginia eyaletinde meydana gelen saldırı haberi ABD'yi sarstı. Bir süpermarket meydana gelen saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.
23.11.2022 Dünya
7 öğrenci birden aynı gün öldü! Genç kızın doğum günü notu dikkat çekti
7 öğrenci birden aynı gün öldü! Genç kızın doğum günü notu dikkat çekti ABD'de pazar günü iki farklı üniversitede toplamda 7 öğrenci hayatını kaybetti. Idaho Üniversitesi, okulda ölü olarak bulunan öğrencilerin kimliklerini açıklarken kan donduran detaylar da ortaya çıktı...
15.11.2022 Dünya
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü ABD’nin Ohio eyaletinde küçük uçağın araç galerisinin otoparkına düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
18.10.2022 Dünya
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Virginia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki virginia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.