Viranşehir

Viranşehir

Son dakika viranşehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan viranşehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını viranşehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Viranşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan viranşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 711 viranşehir haberi bulunmuştur. Tüm viranşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi
MİT, PKK/KCK'nın sözde sorumlusunu etkisiz hale getirdi  Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK/KCK'nın gençlik yapılanması sözde sorumlusu 'Sara Hogir Riha' kod adlı Gülsün Silgir'i (35) Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
4.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tartışmalarla kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Şanlıurfa ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Erdoğan, "Şu anda CHP kendi bünyesinde adeta bir iç savaş yaşıyor. Eskisinin bir taraftan yenisinin bir taraftan birbirine kılıç salladığı bu savaşın ne zaman biteceğini kimse bilmiyor." dedi. Dünkü Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısına değinen Erdoğan "Bu saldırıyı yapan teröristlerin en büyük hamisi CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden bu örgütün cezaevindeki elebaşına bizzat selam gönderdi." ifadelerini kullandı.
7.02.2024 Gündem
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Şanlıurfa belediye başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Şanlıurfa AK Parti Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir? AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Şanlıurfa Belediye Başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Kaza yapan aracı sallaya sallaya çekiciye yüklemeye çalıştılar
Kaza yapan aracı sallaya sallaya çekiciye yüklemeye çalıştılar Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken, hasar gören araçları ise vatandaşlar sallaya sallaya çekiciye yüklemeye çalıştı.
14.01.2024 Gündem
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı
Eşi ve 5 çocuğunun öldüğü otomobili 'gelin arabası' yapıp, 5 ay sonra evlenmişti; tutuklandı Şanlıurfa'da, 8 ay önce otomobilin sulama kanalına uçması sonucu eşi ve 5 çocuğunun boğulduğu kaza sonrası gözaltına alınıp serbest bırakılan ve eşinin ailesinin 'cinayet' iddiaları üzerine tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen sürücü Hasan Çetin (38), üçüncü kez çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hasan Çetin'in kaza yaptığı otomobili 'gelin arabası' olarak kullanıp, olaydan 5 ay sonra evlendiği İslim Çetin ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
5.01.2024 Gündem
Zırhlı araç tarlaya devrildi; 3 asker yaralandı
Zırhlı araç tarlaya devrildi; 3 asker yaralandı Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde lastiği patlayan zırhlı askeri aracın tarlaya devrildiği kazada, 3 asker yaralandı.
29.10.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var
Şanlıurfa'da otobüs devrildi! Ölü ve yaralılar var Şanlıurfa'da yolcu otobüsünün otomobile çarpıp, devrildiği kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 25 kişi yaralandı.
13.10.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü
Şanlıurfa'da, arazi kavgası! Ortalık kan gölüne döndü Şanlıurfa'da, husumetli iki akraba aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada Ali Demir (40) öldü, 2 kişi de yaralandı.
26.09.2023 Yaşam
Depremde ağır hasar gören su kulesi, iş makinesiyle 15 saniyede yıkıldı
Depremde ağır hasar gören su kulesi, iş makinesiyle 15 saniyede yıkıldı Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde depremde hasar gören 55 yıllık su kulesi, iş makinesiyle yaklaşık 15 saniyede yıkıldı. O anlar kamerayla görüntülendi.
15.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Mustafa Artuç kimdir? TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç öldü mü, neden?
Mustafa Artuç kimdir? TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç öldü mü, neden? Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki, Mustafa Artuç kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç neden öldü?
28.07.2023 Gündem
Kalyon Enerji ve Enercon, 260 MW’lık sözleşmeye imza attı
Kalyon Enerji ve Enercon, 260 MW’lık sözleşmeye imza attı Kara rüzgâr türbini teknolojileri şirketi Enercon ve yenilenebilir enerji alanında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük yatırımcılarından olan Kalyon Enerji, YEKA RES-3 projesi kapsamında 260 MW’lık yeni bir iş birliğine imza attı. Anlaşmaya göre Enercon, Kalyon Enerji’nin Türkiye’deki kara projeleri için 64 adet rüzgâr türbini kuracak. İş birliği ile Türkiye’deki projeler için 64 adet E-138 EP3 türbininin tedariki ve kurulumu gerçekleştirilecek.
7.06.2023 Ekonomi
Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, anne ve 5 çocuğu kayıp
Şanlıurfa'da otomobil sulama kanalına uçtu; baba kurtuldu, anne ve 5 çocuğu kayıp Şanlıurfa'da, içerisinde 7 kişilik ailenin bulunduğu otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 7 metre derinliğindeki sulama kanalına uçtu. Otomobilin sürücüsü baba kendi imkanlarıyla kurtulurken; anne ve 5 çocuğu ise akıntıya kapılarak, kayboldu.
6.05.2023 Yaşam
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu
Sel suları Hilvan - Bozova yolunu yuttu Şanlıurfa’da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Siverek, Hilvan, Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde sağanak yağış sele dönüştü. Yağış dolayısıyla birçok ev ve işyeri su altında kaldı. Ev ve işyerlerine giren sular vatandaşlar ve belediye ekiplerince tahliye edildi.
15.03.2023 Vatan TV
Depremler Mersin'de de yoğun şekilde hissedildi! 'Ciddi riskler barındırıyor'
Depremler Mersin'de de yoğun şekilde hissedildi! 'Ciddi riskler barındırıyor' Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin yoğun olarak hissedildiği Mersin'de, Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Erkan Demir, "Kentin yapı stokunun yarısından fazlası 40 yılın üzerinde binalardan oluşuyor. Bu da yakın civarda olacak 6 ve üzeri depremde risk barındırıyor" dedi.
21.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Şanlıurfa mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa mitingi saat kaçta, nerede?
Şanlıurfa mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa mitingi saat kaçta, nerede? Erdoğan Şanlıurfa mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu mesaisinin ilk gününde Şanlıurfalılarla buluşacak. Erdoğan, Urfa’da birçok projenin açılışını yapacak. İbrahim Tatlıses de açılış törenine katılmak için Şanlıurfa’ya geldi. Peki, Şanlıurfa mitingi ne zaman?
3.12.2022 Gündem
Tırın çadırını katlayan genç kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti
Tırın çadırını katlayan genç kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti Afyonkarahisar’da yem getirdiği fabrikada tırın çadırını katlayan 17 yaşındaki genç kepçenin altında kalarak hayatını kaybetti.
19.11.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da okul önündeki silahlı kavgada 2 öğrenci öldü, 13 kişi yaralandı
Şanlıurfa'da okul önündeki silahlı kavgada 2 öğrenci öldü, 13 kişi yaralandı Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, öğrencilerin okul çıkışı saatinde lise önünde iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada ateşlenen silahlardan çıkan kurşunlar yoldan geçen öğrenci servis minibüsünde bulunan Ömer Faruk Çınar (16) ile Sümeyye Yeten'in (16) hayatını kaybetmesine yol açtı. Çatışmada 13 kişi de yaralanırken, ilçede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
24.10.2022 Gündem
Sözleşmeli öğretmen, PKK üyeliğinden tutuklandı
Sözleşmeli öğretmen, PKK üyeliğinden tutuklandı Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde terör örgütü PKK/YPG üyesi olduğu gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Pınar Çelik, tutuklandı.
22.10.2022 Gündem
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz
Bakan Nebati: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber yazmaya devam ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyarette bulunmak üzere Şanlıurfa’ya geldi.
18.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Şanlıurfa'da doktoru darbeden 3 kardeşe tahliye
Şanlıurfa'da doktoru darbeden 3 kardeşe tahliye Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, Dr. Şeyhmus Baraj'ı darbettikleri iddiasıyla 3 suçtan haklarında 8'er yıla kadar hapis cezası istenen tutuklu 3 kardeş, ikinci duruşmada tahliye edildi.
18.08.2022 Yaşam
Terör örgütünde silahlı faaliyet gösteren 6 kişi Şanlıurfa’da yakalandı
Terör örgütünde silahlı faaliyet gösteren 6 kişi Şanlıurfa’da yakalandı Suriye’de PKK/PYD/YPG terör örgütü içerisinde silahlı faaliyet yürüttükleri belirlenen 6 zanlı Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonla yakalandı.
14.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Viranşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki viranşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.