Gazete Vatan Logo

Şanlıurfa mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa mitingi saat kaçta, nerede?

Erdoğan Şanlıurfa mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu mesaisinin ilk gününde Şanlıurfalılarla buluşacak. Erdoğan, Urfa’da birçok projenin açılışını yapacak. İbrahim Tatlıses de açılış törenine katılmak için Şanlıurfa’ya geldi. Peki, Şanlıurfa mitingi ne zaman?

Şanlıurfa mitingi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa mitingi saat kaçta, nerede?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreni için Şanlıurfa'ya gidecek. Erdoğan, Abide Kavşağı'nda, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılacak.

Şanlıurfa mitingi ne zaman, saat kaçta?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aralık ayında Urfa'ya gelerek çeşitli açılışlarda bulunacak.

Erdoğan’ın 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'te Abide Kavşağı'nda bir miting düzenleyeceği ve mitingin ardından toplu açılış törenine katılacağı bildirildi.

AK Parti Şanlıurfa Teşkilatı Erdoğan’ın gelişine ilişkin yaptığı açıklamada tüm vatandaşları mitinge davet etti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Urfa programı AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla duyuruldu. 

Düzenlenen basın toplantısında cumartesi günü Urfa’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 milyar liralık yatırımın açılışını yapacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Kırıkçı, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfayı çok özledi, gerek pandemi gerek bazı sebepler ile uzun süredir ilimize gelemeyen Cumhurbaşkanımız 3 Aralık günü Şanlıurfalılar ile bir araya gelecek. Burada toplu açılış töreni yapacak ve bu miting değildir. Fakat, açılış da olsa Cumhurbaşkanımızı sevenlerin katılımı yoğun olacağı için açılış miting havasında geçecektir. Tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımızı bekliyoruz saat 13:00’ta Abide’ye bekliyoruz” dedi.