Vietnam

Vietnam

Son dakika vietnam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vietnam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vietnam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vietnam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vietnam gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.405 vietnam haberi bulunmuştur. Tüm vietnam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı
Havana sendromunun sırrı çözülüyor, Dünyanın merakla beklediği rapor yayınlandı İlk kez Küba'da tespit edildiği için 'Havana Sendromu' olarak da bilinen hastalık ile ilgili gündeme adeta bomba gibi düşen bir iddia geldi. Bağımsız Rus yayın kuruluşu The Insider ve CBS tarafından yayınlanan ortak bir araştırma Birim 29155 olarak bilinen Rus askeri istihbarat birimini işaret etti.
1.04.2024 Dünya
Pasifik'te sıcak saatler! Filipinler ile Çin sahil güvenlik gemileri çarpıştı: 4 yaralı
Pasifik'te sıcak saatler! Filipinler ile Çin sahil güvenlik gemileri çarpıştı: 4 yaralı Filipinler sahil güvenlik gemisi, tartışmalı Güney Çin Denizi'nde karşı karşıya geldiği Çin'e ait bir sahil güvenlik gemisi ile çarpıştı, 4 Filipinli yaralandı. Filipinler sahil güvenliği, Çin'i tehlikeli manevralar yapmakla suçladı. İki ülkenin sahil güvenlik gemilerinin çarpıştığı bir diğer olay sonucunda ise Filipinler gemisinde hasar meydana geldi.
5.03.2024 Dünya
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Yakut Taşı Özellikleri Nelerdir? Yakut Taşının En Bilinen Faydaları...
Yakut Taşı Özellikleri Nelerdir? Yakut Taşının En Bilinen Faydaları... Yakut taşı dünya genelinde en değerli dört taştan biridir. Estetik ve güzellik bakımından oldukça değerli olan yakut taşı Hindistanlılar tarafından taşların efendisi olarak da değerlendirilmektedir.
3.01.2024 Gündem
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı
Serhat Soğukpınar Sabiha Gökçen Havalimanı CEO’su olarak atandı Atama Malezya Havalimanları ile IC Holding arasındaki stratejik iş birliğinin nişanesi Türkiye’nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Serhat Soğukpınar’ın 26 Aralık 2023 tarihi itibariyle CEO olarak atandığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Kırmızı Bülten’le aranan iki uluslararası çete lideri İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bülten’le aranan iki uluslararası çete lideri İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da düzenlediği Kafes Operasyonu'nda Kırmızı Bülten'le aranan iki uluslararası çete liderinin yakalandığını duyurdu.
15.12.2023 Gündem
Bakan Işıkhan: Bütün emeklilerimiz 5 bin lira ikramiyeyi alacak
Bakan Işıkhan: Bütün emeklilerimiz 5 bin lira ikramiyeyi alacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, fiilen çalışmayanların dışındaki emeklilere de bir defaya mahsus verilecek 5 bin liraya ilişkin, "Meclis’te kabul edilir edilmez çalışmalara başlayacağız. Bütün emeklilerimiz 5 bin lira ikramiyeyi almış olacak" dedi.
30.11.2023 Çalışma Hayatı
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri
Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri Nixon döneminin Dışişleri Bakanı 100 yaşında Henry Kissinger yaşamını yitirdi. Peki, Henry Kissinger kimdir? Henry Kissinger Türkiye sözleri…
30.11.2023 Gündem
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun?
Ünlü ABD’li oyuncu John Cusack'dan İsrail saldırılarına tepki: Son öldürmeleri mi hallediyorsun? Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu John Cusack, İsrail ile Hamas arasında başlaması beklenen 4 günlük duraklama öncesinde İsrail’in dün akşam yaptığı bombardımana tepki gösterdi. Cusack “Eğer ateşkesi kabul ettiyseniz son öldürmeleri mi hallediyorsun?” diye sordu.
23.11.2023 Magazin
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Vietnam'da 2 çocuk babası Türk gemici katledildi! Acılı eş: Çocuklarımla beraber zorluklarla yaşayan bir aileydik, ekmek paramızı kazanıyordu
Vietnam'da 2 çocuk babası Türk gemici katledildi! Acılı eş: Çocuklarımla beraber zorluklarla yaşayan bir aileydik, ekmek paramızı kazanıyordu Esenyurt'tan Vietnam'a 2 ay önce çalışmaya giden gemi makine dairesi personeli 2 çocuk babası Sinan Ergül (52), taksi beklerken sokak ortasında bıçakla öldürüldü. Ayakta durmakta güçlük çeken eşi Pınar Ergül, Adli Tıp Kurumu önüne gelerek eşinin ölümünde ihmal olduğunu söyledi
7.08.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Artık güneş panellerini burada üretiyoruz. Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik. Birinci sırada Çin, ikinci sırada Vietnam ve üçüncü sırada Türkiye var. Sadece kendi ülkemizde kullandığımız panelleri değil; Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Orta Asya gibi hatta Amerika'ya kadar ihraç yapabiliyoruz” dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Devlet Bahçeli Niğde'de: Çözülmesi gereken ilk sorun muhalefet sorunudur
Devlet Bahçeli Niğde'de: Çözülmesi gereken ilk sorun muhalefet sorunudur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Niğde'de "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" mitinginde konuştu. Bahçeli, "Türkiye’nin öncelikli çözülmesi gereken sorunu siyasi muhalefet sorunudur. Her güzel hizmeti karalamanın adı demokrasi değil, bal gibi muhalefet despotluğudur. Türkiye zillete müstahak değildir." dedi.
25.04.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı...
2022 Dünya Kupası'na damga vurmuştu! Süper Lig'e gelmek için yola çıktı... 2022 Dünya Kupası C Grubu ilk maçında Messi'li, Di Maria'lı, Lautaro Martinez'li Arjantin'i 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen ve Tangoculara ağır bir hezimet yaşatan Fransız teknik adam Herve Renard için Süper Lig ekipleri yavaş yavaş harekete geçerken, deneyimli çalıştırıcının Sumudica'nın menajeriyle çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.
28.11.2022 Futbol
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı’na katılmak üzere Kazakistan'da temaslarda bulundu. Erdoğan, Kazakistan dönüşünde gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Putin'in 'Avrupa için Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurulabilir’ açıklamasına ilişkin Erdoğan, 'Böyle bir dağıtım merkezi için, bu iş için tabii ki Trakya en önemli yer olarak görülüyor. Biz başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza ve Rusya tarafında ilgili kuruma müşterek bir çalışma yapmaları talimatını Sayın Putin ile birlikte verdik' dedi. Ege Adaları'ndaki silahlanma konusunda net mesaj veren Erdoğan, 'Biz zırhımızı kuşandıktan sonra tedbirlerimizi aldıktan sonra bize bunlar hiç ürküntü vermez' ifadelerini kullandı. Başörtüsü düzenlemesi hakkında olayın sadece başörtüsü olayı olmadığının altını çizen Erdoğan, aile konusunu da bu düzenlemenin içerisine koymak istediklerini belirtti. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret konusunda da önemli mesajlar veren Erdoğan, 'Başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum' açıklamasında bulundu.
14.10.2022 Siyaset
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Mir kart nedir, Mir ödeme sistemi ne demek, ne işe yarıyor? MİR kart sitemi Türkiye’de geçerli mi? İşte MİR sisteminden çıkan bankalar…
Mir kart nedir, Mir ödeme sistemi ne demek, ne işe yarıyor? MİR kart sitemi Türkiye’de geçerli mi? İşte MİR sisteminden çıkan bankalar… Mir kart nedir, mir ödeme sistemi ne demek? Amerikan Hazinesi Yabancı Varlıklar Kontrol Dairesi'nin, Mir ödeme sistemini kullanan finansal kuruluşlara yaptırım uyarısının ardından Türkiye İş Bankası ve Denizbank sistemden çıkmıştı. 2 özel bankanın ardından kamu bankalarının, Rusya'nın yerel ödeme sistemi Mir uygulamasının kullanımını durdurdukları açıklandı. Peki, Rusya mir sistemi nedir, mir ne demek, ne işe yarıyor, neden kurulmuştu? Mir ödeme sistemi kullanan bankalar hangileri, MİR ödeme sistemini Türkiye’de kullanan banka kaldı mı?
28.09.2022 Ekonomi
Mir kart ödeme sistemi nedir, Mir kart ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi, hangi ülkeler kullanıyor?
Mir kart ödeme sistemi nedir, Mir kart ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi, hangi ülkeler kullanıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın ödeme sistemi Mir'le ilgili Türkiye'ye yönelik yaptırım tehdidine ilişkin açıklama yaptı. Mir Kart'la ilgili atılacak adımları değerlendirdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alternatiflere çalışılıyor. İstanbul’da yarın ilgili arkadaşlarımı toplayacağım. Nihai kararımızı vereceğiz" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mir kart nedir, Mir kart ödeme sistemi ne demek? Mir kart kapandı mı, Türkiye’de geçerli mi?
24.09.2022 Ekonomi
Kripto para kullanımında Türkiye ile ilgili flaş açıklama
Kripto para kullanımında Türkiye ile ilgili flaş açıklama Küresel araştırma şirketi Morning Consult tarafından hazırlanan araştırma raporunda Türkiye, ayda bir kez kripto ticareti yapan yetişkinlerin oranı açısından dünya çapında ikinci sırada yer aldı. Yüzde 54'lük oranla Nijerya'nın bir adım gerisinde konumlanan Türkiye'yi Tayland, Pakistan, Vietnam, Birleşik Arap Emirlikleri ve Arjantin gibi ülkeler izledi.
15.09.2022 Ekonomi
Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? Tayvan uçağı canlı takip…
Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? Tayvan uçağı canlı takip… Tayvan gazetesi China Times'ın haberinde, Pelosi'nin bugün yerel saatle 22.30'da (TSİ 17.30) Taipei'ye geleceği ve geceyi Ada'da geçireceği ileri sürüldü. Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Hint-Pasifik temasları çerçevesinde Çin'in giderek şiddetlenen uyarılarına rağmen Tayvan'ı ziyaret etme olasılığı Amerikan donanmasını hareketlendirdi. Peki, Pelosi kimdir, Pelosi uçağı canlı nasıl takip edilir? İşte Pelosi Tayvan uçağı canlı takip linki ve diğer gelişemeler…
2.08.2022 Dünya
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı...
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı... ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. ABD'de enflasyonun yüzde 9,1 ile 41 yılın zirvesine çıkmasının ardından piyasalar Fed'in bugün yapılacak temmuz toplantısına odaklandı. Temmuz ayı toplantısını yapan Fed'in faizde kaç puanlık artış yapacağı merak ediliyor. Ekonomist Enver Erkan tahminini açıkladı ve jumbo boy faiz artışı hazırlığının yapıldığını belirtti. Peki faizde ne kadar artış bekleniyor? İşte Fed faiz kararına ilişkin flaş açıklamalar...
27.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vietnam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vietnam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.