Vialand

Vialand

Son dakika Vialand haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vialand ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vialand haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vialand

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vialand gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 vialand haberi bulunmuştur. Tüm vialand haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vialand doğum gününde ücretsiz mi? Doğum günlerinde Vialand ücretsiz mi oluyor?
Vialand doğum gününde ücretsiz mi? Doğum günlerinde Vialand ücretsiz mi oluyor? Eğlence merkezi Vialand doğum gününde ücretsiz mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Özellikle okulların kapanmasıyla birlikte öğrencilerin akın ettiği lunapark konseptli Vialand doğum günlerinde ücretsiz hizmet veriyor. İşte detaylar...
7.07.2023 Gündem
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması!
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması! Almeda Abazi, 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturduğu Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Almeda, dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakıp, çocuklarını büyüttü. Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızı olan tescilli güzel, üçüncü çocukla ilgili düşüncesini paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Bakan Kurum: “Haliç’i kaderine terk etmeyeceğiz”
Bakan Kurum: “Haliç’i kaderine terk etmeyeceğiz” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Haliç’i gözümüz gibi koruyoruz ve koruyacağız. Haliç'i kaderine terk etmeyeceğiz ve kaderine terk edilmesine de hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz” dedi.
16.06.2022 Siyaset
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta...
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta... AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılabileceği açıklamasının ardından perakende sektörü hazırlıklarını hızlandırdı. AVM’lerin tüm önlemleri almasıyla kapılar açılacak
6.05.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tersane İstanbul projesi 60 bin kişiye istihdam sağlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tersane İstanbul projesi 60 bin kişiye istihdam sağlayacak Tersane İstanbul'un temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Engellerle, sabotajlarla dolu uzun mücadelenin ardından bir hayali daha gerçekleştiriyoruz. Tersane İstanbul Projesi, İstanbul'u çok daha farklı konuma taşıyacak "dedi. Projenin detaylarını da açıklayan Erdoğan "Türkiye'nin çok önemli üç tane müzesi burada inşa edilecek. İlk defa bir Kadın Müzesi'ni burada olacak" ifadelerini kullandı.
23.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı'dan müjdeleri peş peşe sıraladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı'dan müjdeleri peş peşe sıraladı AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'da düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nde konuştu. "Babalar gününde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz." diyen Erdoğan müjdeleri art arda sıraladı. "Haliç'te bir bilim ve teknoloji merkezi kuruyoruz. 7 bin yataklı 2 dev şehir hastanesi yapıyoruz. 5 büyük Millet Bahçesi'ni hayata geçiriyoruz."
17.06.2018 Siyaset
Erdoğan şifreyi verdi: ‘Seçimi kazanmanın yolu...’
Erdoğan şifreyi verdi: ‘Seçimi kazanmanın yolu...’ Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aday tanıtım programında konuştu. Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Türkiye genelinde hedefimize ulaşabilmenin yolu önce İstanbul'u veya İstanbul'da başarıyı yakalamaktan geçiyor" dedi. Ayrıca Erdoğan, CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin Pensilvanya iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulundu, İnce'ye tazminat davası açtı.
29.05.2018 Siyaset
Bu sömestr geziyoruz
Bu sömestr geziyoruz Yarıyıl tatiline sayılı günler kaldı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemi 10 gün sonra sona erecek. Öğrenciler, 15 günlük tatil sürecinde gönüllerince vakit geçirecekler Kimileri planlarını çok önceden yaptı, kimileri de yaşadığı ildeki bilim atölyelerine, kültür, sanat etkinliklerine katılacak. Her bütçeye uygun hazırladığımız tatil ajandasında yok yok
11.01.2018 Eğitim
Ebru’nun hayvan sevgisi
Ebru’nun hayvan sevgisi Ebru Polat, Vialand içindeki Jungle İstanbul gezisi sırasında “Bir daha dünyaya gelsem Çin su ejderi olurdum” dedi.
28.07.2017 Magazin
MINISO her ay  2 mağaza açacak
MINISO her ay 2 mağaza açacak MINISO, Türkiye’de mağaza yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor.
1.07.2017 Ekonomi
Şehri bekleyenlere  bayram önerileri
Şehri bekleyenlere bayram önerileri Tatile gidemedim, bayram tatilini şehirde geçirmek zorundaysanız şikayet etmeyin. İşte sessiz ve sakin İstanbul’un tadını çıkarabileceğiniz öneriler
24.06.2017 Arşiv
Güne keyifle başlayın eğlenceye doyun
Güne keyifle başlayın eğlenceye doyun Sıcak yaz gününde evde yapılacak bir kutlamaya razı değilseniz, babanızı yanınıza alın ve güne lezzetli bir başlangıç yapın. Günü bir akşam yemeği ile noktalamanın yanı sıra, babanızla çıkacağınız tatil güzel bir hediye olacaktır
16.06.2017 Arşiv
Yüzyılın Aşkı’ndan memnun
Yüzyılın Aşkı’ndan memnun Sinan Akçıl, Vialand Tema Park’ı ziyaret etti.
13.06.2017 Magazin
Aşkım Kapışmak'tan ilişkiler hakkında tüyolar
Aşkım Kapışmak'tan ilişkiler hakkında tüyolar Aşkım Kapışmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi kadın-erkek ilişkileri hakkında keyifli bir söyleşiye imza attı.
7.03.2017 Magazin
Çocuklar sömestrda eğlenceye doyacak
Çocuklar sömestrda eğlenceye doyacak Çocukların merakla beklediği sömestr tatili nihayet başladı. Şehirde tiyatrodan eğlenceye, öğretici programlardan atölyelere kadar pek çok etkinlik mevcut.
20.01.2017 Arşiv
Vialand'dan bayram yaptıran kampanya
Vialand'dan bayram yaptıran kampanya Avrupa’nın en iyi 5’inci Tema Parkı seçilen ve Türkiye’nin ilk ve tek Tema Parkı olarak öne çıkan Vialand, Kurban Bayramında sınırsız eğlence için online’dan biletini erkenden alanlara 69 TL özel fiyat sunuyor...
8.09.2016 Arşiv
Savcılık haklı çıktı! ABD'ye gitmiş
Savcılık haklı çıktı! ABD'ye gitmiş SPK, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Via GYO’nun patronlarının FETÖ’ye finansal destek sağladığı ve ‘yurtdışına kaçabileceği’ yazısı üzerine şirketi borsadan attı. Via GYO’nun yönetim kurulu başkanı Coşkun Bayraktar’ın da 15 Temmuz’da ABD’ye gittiği ve dönmediği öğrenildi
28.07.2016 Ekonomi
Sınırsız eğlence
Sınırsız eğlence Tema Parkı Vialand, ‘Eğlencenin Yaşı Yok’ diyerek muhteşem bir brunch davetine ev sahipliği yaptı...
17.05.2016 Magazin
Roller coaster borsada
Roller coaster borsada Roller coaster’ıyla ünlü Vialand ve Viaport markalı projelerle tanınan Via GYO, halka açılıyor. 5-6 Mayıs’ta talep toplanacak olan Via GYO’nun halka arz büyüklüğü 300 milyon lirayı aşıyor
3.05.2016 Ekonomi
Via GYO halka arz ediliyor!
Via GYO halka arz ediliyor! Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş halka açılıyor.
3.05.2016 Arşiv
İstanbul'da yeni teleferik hattı için onay geldi
İstanbul'da yeni teleferik hattı için onay geldi Hat üç duraktan meydana gelecek. Eyüp bölgesinde yer alacak hattın ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.
23.03.2016 Ekonomi
Rusya’ya Vialand uçak krizine takıldı
Rusya’ya Vialand uçak krizine takıldı Via GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, “5 yılda 5 milyar TL yatırım yaptık. Geçen yıl 80 milyon kişi ağırladık. Vialand’ı Rusya’ya götürmek için çok yol almıştık ancak uçak krizine takıldık” dedi
19.03.2016 Ekonomi
Eğlence dolu tatil etkinlikleri
Eğlence dolu tatil etkinlikleri Sömestr tatiliyle beraber ebeveynlerin çocuklarıyla hoş vakit geçirebileceği, ilgi çekici etkinlikler de başladı. İşte müzikalden oyun atölyelerine kadar birbirinden eğlenceli etkinlik ajandası.
22.01.2016 Yaşam
İstanbul’da nefes kesen park!
İstanbul’da nefes kesen park! Hafta sonları 150 bin kişinin geldiği İstanbul’un en büyük eğlence merkezi Vialand bünyesinde şimdi de Türkiye’nin ilk vahşi yaşam parkı Wild Park açıldı. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu ile konuştuk.
7.08.2015 Arşiv
Viaport Venezia açıldı
Viaport Venezia açıldı Viaport Venezia 1.5 milyarlık yatırım bedeliyle açıldı.
3.08.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Vialand ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vialand haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.