Venedik Film Festivali

Venedik Film Festivali

Son dakika VENEDİK FİLM FESTİVALİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan VENEDİK FİLM FESTİVALİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını VENEDİK FİLM FESTİVALİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Venedik Film Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan venedik film festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 venedik film festivali haberi bulunmuştur. Tüm venedik film festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi Kar Kardeşliği gerçek mi? Bir uçağın And Dağlarının orta yerine düşmesinin ardından, hayatta kalan yolcular evlerine dönmek için güçlerini birleştirmesini ve birbirlerine ümit kaynağı olmasını anlatan filmin hikayesi dikkatleri üzerine çekti. Peki, Kar Kardeşliği hikayesi gerçek mi kurgu mu? İşte Kar Kardeşliği filmi gerçek hikayesi…
6.01.2024 Televizyon
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’
Melis Sezen imaj değiştirdi! 'Git gide Ezgi Mola'ya benziyorsun’ 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajıyla yoğrum yağmuruna tutuldu.
25.11.2023 Magazin
Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde göz kamaştırdı
Melis Sezen Venedik Film Festivali'nde göz kamaştırdı Bir markanın davetlisi olarak Venedik Film Festivali'ne katılan oyuncu Melis Sezen, kırmızı halı için tercih ettiği kombiniyle gözleri üzerine çekti.
5.09.2023 Magazin
Demet Özdemir Venedik Film Festivali kombini eleştirildi! Eteğinin fiyatın dudak uçuklattı
Demet Özdemir Venedik Film Festivali kombini eleştirildi! Eteğinin fiyatın dudak uçuklattı Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 80. Uluslararası Venedik Film Festivali'nde "Uluslararası En İyi Oyuncu" ödülünü aldı. Demet Özdemir'in festival kombini sosyal medyada gündem olurken, giydiği eteğin fiyatı dudak uçuklattı.
2.09.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da  Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü Farah Zeynep Abdullah, bu yıl 80’inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali’nin yan etkinliği Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü.
1.09.2023 Magazin
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı!
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı! Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide başrol oynayan Gökçe Bahadır, yaklaşık 8 ay önce müzisyen Emir Ersoy ile nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten, yeni bir fotoğraf geldi. 40 yaşındaki Bahadır, kendisinden dört yaş büyük eşiyle verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi.
27.10.2022 Magazin
Burcu Özberk, Venedik Film Festivali’nde kıyafetiyle olay oldu!
Burcu Özberk, Venedik Film Festivali’nde kıyafetiyle olay oldu! Aşk Mantık İntikam final yapınca dinlenme kararı alan Burcu Özberk son olarak gelen teklifleri değerlendiriyordu. Bol bol tatil yapan güzel oyuncu soluğu Venedik Uluslararası Film Festivali’nde aldı. Özberk'in süper minili tarzı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Filmdeki gerçekçi sahneler baygınlık geçirtti! 3 kişi hastaneye kaldırıldı
Filmdeki gerçekçi sahneler baygınlık geçirtti! 3 kişi hastaneye kaldırıldı Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nda dün gece özel gösterimde yer alan Audrey Diwan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Kürtaj' filmindeki gerçekçi sahnelerden etkilenen 3 seyirci baygınlık geçirip hastaneye kaldırıldı.
9.10.2021 Magazin
78. Venedik Film Festivali'nde 'Altın Aslan' sahibini buldu!
78. Venedik Film Festivali'nde 'Altın Aslan' sahibini buldu! 78'inci Venedik Film Festivalinde ödüller sahiplerini buldu. Büyük ödül "Altın Aslan", Happening filminin oldu. En İyi Yönetmen ödülü ise, Yeni Zelandalı Jane Campion'a verildi.
11.09.2021 Kültür Sanat
Krzysztof Kieslowski'nin 80. doğum günü! Krzysztof Kieslowski kimdir? Krzysztof Kieslowski hayatı!
Krzysztof Kieslowski'nin 80. doğum günü! Krzysztof Kieslowski kimdir? Krzysztof Kieslowski hayatı! Google Krzysztof Kieslowski'yi doğum gününde unutmadı. Ünlü yönetmen Krzysztof Kieslowski için Doodle hazırlayan Google, sabah saatlerinden itibaren arama motorunun ana sayfasında yer aldı. Doodle tasarımını gören pek çok kişi de Krzysztof Kieslowski kimdir? sorusunu araştırıyor. Peki, Krzysztof Kieslowski kimdir? Yönetmen Krzysztof Kieslowski hayatı, film ve belgeselleri
27.06.2021 Gündem
Yönetmen Ferzan Özpetek'e İtalya'dan ödül
Yönetmen Ferzan Özpetek'e İtalya'dan ödül İtalya'da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek, İtalyan Yazarlar ve Yayıncılar Derneğinin (SIAE) "Özel Ödülü"ne layık görüldü.
3.09.2020 Kültür Sanat
TRT ortak yapımı film Venedik’te
TRT ortak yapımı film Venedik’te BU yıl 2-12 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 77’nci Venedik Film Festivali’nin ana yarışması “Altın Aslan” için aday 18 film açıklandı.
5.08.2020 Televizyon
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri Oscar ödüllü İtalyan bestekar Ennio Morricone’nin hayatını kaybetti. Western tarzında yaptığı müziklerle ün kazanan Morricone 2016 yılında 88. Oscar Ödülleri'nde The Hateful Eight filmine yaptığı müziklerle En İyi Film Müziği dalında Oscar kazandı. Ennio Morricone'nun hayatını kaybetmesinin ardından vatandaşlar Ennio Morricone kimdir, sorusuna cevap aramaya başladı.
6.07.2020 Gündem
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir?
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir? Ferzan Özpetek, 15 yıl boyunca yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra, yönetmen koltuğuna ilk kez 1997 yılında çektiği Hamam filmiyle oturmuştur. Son filmi de İstanbul Kırmızısı olan Ferzan Özpetek kimdir?
12.10.2019 Yaşam
Yönetmen Agnes Varda hayatını kaybetti!
Yönetmen Agnes Varda hayatını kaybetti! 'Yeni Dalga akımının büyükannesi' olarak da anılan efsane Fransız fotoğrafçı ve yönetmen Agnes Varda 90 yaşında hayatını kaybetti...
29.03.2019 Dünya
Duvak gösterisi
Duvak gösterisi ‘A Star is Born’un başrol oyuncuları Lady Gaga ile Bradley Cooper, Toronto Uluslararası Film Festivali’ndeki galada ‘duvak açma’ gösterisi ile ilgi odağı oldu
10.09.2018 Magazin
Altın Aslan’ı öptüler
Altın Aslan’ı öptüler 75. Venedik Film Festivali’nin kazananları belli oldu. Festivalde, Alfonso Cuaron’un yönettiği ve yönetmenin 1970’li yılların başında Meksika’daki çocukluk anılarına dayanan, siyah-beyaz İspanyolca dram filmi Roma, Altın Aslan’ın sahibi oldu.
9.09.2018 Magazin
Venedik Film Festivali'nde 'Anons' filmine ödül
Venedik Film Festivali'nde 'Anons' filmine ödül Mahmut Fazıl Coşkun'un Anons filmi, Venedik Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'nü aldı.
8.09.2018 Kültür Sanat
Hayranlarına öpücük
Hayranlarına öpücük 75’inci Venedik Film Festivali devam ediyor. Festival kapsamında yönetmenliğini Gonzalo Tobal’ın üstlendiği Acusada adlı filmin prömiyeri önceki gün yapıldı.
5.09.2018 Magazin
Almanya’nın Oscar filmi
Almanya’nın Oscar filmi Almanya bu yılki Oscar adayını belirledi. Prömiyerini bu hafta Venedik Film Festivali’nde gerçekleştirecek “Never Look Away”, 91. Akademi Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ kategorisine aday olabilmek için yarışacak.
3.09.2018 Magazin
Derin yırtmaç
Derin yırtmaç Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar (26) ile uzun süredir aşk yaşayan model ve oyuncu Bruna Marquezine (23) 75. Venedik Film Festivali’nde kıyafetiyle büyüledi.
3.09.2018 Magazin
O artık sarışın
O artık sarışın Yaz sezonunu kaptırken, mevsimin son radikal değişimlerinden biri Anne Hathaway’den geliyor.
2.09.2018 Magazin
Festivalin en şık gecesi!
Festivalin en şık gecesi! 75. Venedik Film Festivali’nin merakla beklenen gerilim-korku filmi Suspiria’nın galası önceki gün Venedik’te gerçekleşti. Filmin birbirinden ünlü oyuncuları kırmızı halıda adeta şıklık yarışına girdi
2.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Venedik Film Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki venedik film festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.