Ferzan Özpetek

Ferzan Özpetek

Son dakika Ferzan Özpetek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ferzan Özpetek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ferzan Özpetek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferzan Özpetek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferzan özpetek gelişmeleri de dahil olmak üzere 227 ferzan özpetek haberi bulunmuştur. Tüm ferzan özpetek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ferzan Özpetek depremzedelere 200 bin TL bağışladı!
Ferzan Özpetek depremzedelere 200 bin TL bağışladı! Ferzan Özpetek, İtalya'da sahnelenecek olan ‘Ferzaneide’ adlı tek kişilik gösterisinin geliri olan 200 bin TL'yi depremzedelere bağışladı
8.02.2023 Magazin
Burak Deniz, İtalya yolcusu!
Burak Deniz, İtalya yolcusu! 'Maraşlı'nın 'Celal'i Burak Deniz, önümüzdeki ay yeni dizisi için İtalya'nın yolunu tutacak. Öte yandan 'Maraşlı' hakkındaki kritik kararın bu akşama göre verileceği konuşuluyor.
24.05.2021 Magazin
İtalya onları konuşuyor! Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta aşkı...
İtalya onları konuşuyor! Can Yaman ile sevgilisi Diletta Leotta aşkı... Oyuncu Can Yaman ve İtalyan spor spikeri Diletta Leotta aşkı tam gaz devam ediyor.
27.01.2021 Magazin
İtalyan medyası duyurdu! Can Yaman ve Diletta Leotta aşk yaşıyor
İtalyan medyası duyurdu! Can Yaman ve Diletta Leotta aşk yaşıyor İtalya medyası, ünlü oyuncu Can Yaman’ın yeni aşkını duyurdu. Türk oyuncunun, İtalya’nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yönetmen Ferzan Özpetek'e İtalya'dan ödül
Yönetmen Ferzan Özpetek'e İtalya'dan ödül İtalya'da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek, İtalyan Yazarlar ve Yayıncılar Derneğinin (SIAE) "Özel Ödülü"ne layık görüldü.
3.09.2020 Kültür Sanat
"Sabah uyanır uyanmaz seni düşünüyorum"
"Sabah uyanır uyanmaz seni düşünüyorum" Tuba Büyüküstün, yönetmen Ferzan Özpetek’in “Bir Nefes Gibi” romanını okurken çektiği selfie’yi Instagram’da paylaştı.
22.07.2020 Magazin
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında?
Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? Tuba Büyüküstün, yeni yayınlanan Osmanlı’nın anlatıldığı belgesel serisindeki hamam sahnesiyle dikkat çekti. İnternet kullanıcıları tarafından sıkça araştırılan Tuba Büyüküstün kimdir? Nerelidir? Tuba Büyüküstün kaç yaşında? İşte detaylar…
31.01.2020 Gündem
Ferzan Özpetek'e İtalyan Devlet Nişanı
Ferzan Özpetek'e İtalyan Devlet Nişanı Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, İtalya Cumhuriyeti Liyakat Nişanı’na layık görüldü. Özpetek'e ayrıca, İspanya'nın Valensiya kentinde düzenlenen 34. Akdeniz Sineması Valensiya Film Festivali'nde de Onur ödülü takdim edilecek.
30.10.2019 Magazin
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir?
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir? Ferzan Özpetek, 15 yıl boyunca yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra, yönetmen koltuğuna ilk kez 1997 yılında çektiği Hamam filmiyle oturmuştur. Son filmi de İstanbul Kırmızısı olan Ferzan Özpetek kimdir?
12.10.2019 Yaşam
Can Yaman tek başına oturup...
Can Yaman tek başına oturup... Kısmetse Olur yarışmasıyla adını duyuran Melis Buse Betkayan, Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu
29.08.2019 Magazin
Dünyaca ünlü Di Meo takvimi bu yıl sayfalarına İstanbul'u taşıdı
Dünyaca ünlü Di Meo takvimi bu yıl sayfalarına İstanbul'u taşıdı 17'nci yılını kutlayan takvim takipçilerini Napoli'den İstanbul'a uzanan macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Yarın akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek tanıtım öncesi İstanbul'da basın toplantısı düzenlendi, Takvimin sahibi Generoso Di Meo, Boğaziçi Küresel İlişkiler Merkezi Direktör Yardımcısı Ceyhan Aksoy ve Lecce Üniversitesi'nden Rosita D'amora kameralar karşısına geçti
16.11.2018 Gündem
Mehmet Günsür kimdir? Mehmet Günsür kaç yaşında?
Mehmet Günsür kimdir? Mehmet Günsür kaç yaşında? Mehmet Günsür kimdir? Başarılı oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Mehmet Günsür, acı bir haberle gündeme geldi. İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu Mehmet Günsür'ün babası Teoman Günsür, vefat etti. İşte Mehmet Günsür hakkında merak edilen bilgiler...
9.11.2018 Gündem
"Böyle sevişme sahnesini hayatımız boyunca çekemeyiz"
"Böyle sevişme sahnesini hayatımız boyunca çekemeyiz" 26 Ekim Cuma günü vizyona giren, Ferzan Özpetek filmi "Napoli'nin Sırrı", sevişme sahnesi ile sinema eleştirmenlerinin olduğu kadar izleyicinin de 'pornografik mi, yoksa erotik mi?' konusunda ikiye ayrılmasına neden oldu.
1.11.2018 Magazin
Bu hafta 9 film vizyona girecek
Bu hafta 9 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 9 film vizyona girecek.
26.10.2018 Kültür Sanat
Adaylık yok
Adaylık yok Ferzan Özpetek’in son filmi ‘Napoli’nin Sırrı’nın özel gösterimi önceki akşam Kanyon AVM’de yapıldı.
19.10.2018 Magazin
Mutfak alışverişi
Mutfak alışverişi İtalya'da yaşayan ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek, önceki gün Simone Pontesilli’yle Nişantaşı City’s AVM’deydi.
16.10.2018 Magazin
Görüntüleri sildirip taahhüt imzalattı!
Görüntüleri sildirip taahhüt imzalattı! 55'inci Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan oyuncu Şebnem Bozoklu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen öğrencilere tepki gösterip görüntüleri sildirtti.
9.10.2018 Magazin
Oyunculuğu bırakmam
Oyunculuğu bırakmam Tuba Büyüküstün oyunculuğu bıraktığı iddialarını “Böyle bir şey mümkün mü? Mesleğimi severek yapıyorum, asla bırakmam” diye yalanladı
30.09.2018 Magazin
55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde Onur Ödülleri sahiplerini buldu
55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde Onur Ödülleri sahiplerini buldu 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, mevcut destek mekanizmalarını çeşitlendireceklerini belirterek “Ancak çıtayı daha da yükseltmek için atmamız gereken adımlar var. Ülkemizi film çekim merkezi haline çevirecek yeni sinema kanunu ivedilikle Meclise sunacağız. En geç bir ay içerisinde Meclise sunmak için gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi. Festivalde Onur Ödülleri ve ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ sahiplerini buldu.
30.09.2018 Kültür Sanat
Antalya Film Festivali için geri sayım başladı
Antalya Film Festivali için geri sayım başladı 55. Uluslararası Antalya Film Festivali 29 Eylül- 5 Ekim arasında yapılacak.
27.09.2018 Kültür Sanat
İtalya’nın onur konuğu
İtalya’nın onur konuğu Yönetmen Ferzan Özpetek, İtalya’nın en önemli kültür ve sanat etkinliklerinden biri olan ‘Cortile di Francesco’nun onur konuğu olacak
10.09.2018 Magazin
Abisini uğurladı!
Abisini uğurladı! Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in abisi Asaf Özpetek önceki gün hayata gözlerini yumdu. Yönetmeni cenazede sanatçı dostları yalnız bırakmadı
5.07.2018 Magazin
Ünlü yönetmenin acı günü
Ünlü yönetmenin acı günü Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in 3 yıldır hastalıkla savaşan 62 yaşındaki ağabeyi Asaf Özpetek hayatını kaybetti.
4.07.2018 Magazin
Tatil yolunda dizi-filmsiz kalmayın!
Tatil yolunda dizi-filmsiz kalmayın! Ramazan Bayramı’nı tatille değerlendirmek isteyenlerden kimi soluğu Ege veya Güney kıyılarında alacak, kimi de kendini yurt dışına atacak...
13.06.2018 Magazin
New York’u büyüledi!
New York’u büyüledi! İtalyan’ların New York’ta 18 yıldır düzenledikleri ‘Open Roads: New Italian Cinema’ festivaline dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in 12. filmi ‘Napoli Velata’ damga vurdu.
8.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ferzan Özpetek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferzan özpetek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.