Velayet Davası

Velayet Davası

Son dakika velayet davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan velayet davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını velayet davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Velayet Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan velayet davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 228 velayet davası haberi bulunmuştur. Tüm velayet davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu
83 yaşında dördüncü kez baba olmuştu! Al Pacino'nun genç sevgilisine ödeyeceği nafaka miktarı belli oldu Hollywood yıldızı Al Pacino, haziran ayında 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah'dan çocuk sahibi olmuştu. Bir erkek bebek dünyaya getiren genç kadın, eylül ayında ünlü isme velayet davası açmıştı. Davanın sonuçlanmasıyla beraber ikilinin oğlunun velayetinin kime verildiğiyle beraber; Pacino'nun kız arkadaşına ödemesi gereken nafaka da ortaya çıktı.
3.11.2023 Magazin
Ebru Destan 'istenmeyen gelin' ilan edilip gizlice evlenmişti! Yıllar sonra gelen itiraf
Ebru Destan 'istenmeyen gelin' ilan edilip gizlice evlenmişti! Yıllar sonra gelen itiraf Bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan Ebru Destan, iki senelik ilişkinin ardından iş insanı Mete Okay İnan ile 2011'de gizlice nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, evliliklerine karşı çıkan eşinin ailesi yüzünden zor günler yaşamıştı. 2016'da olaylı şekilde yolları ayrılan ikili, çocukları Oktay ve Ali'nin velayeti için karşı karşıya gelmişti. Destan, velayet davası süreci hakkında konuştu.
10.10.2023 Magazin
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi'
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi' Bursa'da, velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı’nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi. Avukat çifti darbedip İ.E.'yi alan 4 şüpheliden baba Kadir Ekmen (36) ile kardeşi Muhammet Ekmen (29) tutuklandı. Kadir Ekmen, ifadesinde, "Çocuğum karakoldan dışarı çıkınca benim arabama koştu. Vicdanım buna izin vermedi. Beni resmen suça teşvik ettiler. Sabrımı zorladılar" dedi.
23.06.2023 Yaşam
Pedro De Noronha eski eşi Tülin Şahin'e velayet davası açtı!
Pedro De Noronha eski eşi Tülin Şahin'e velayet davası açtı! Portekizli iş insanı Pedro De Noronha, velayet hakkını kötüye kullanarak 3.5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediği iddiasıyla ünlü model Tülin Şahin’e velayet davası açtı.
10.05.2023 Magazin
Halsey ve Alev Aydın ayrılıyor! Ender için velayet davası
Halsey ve Alev Aydın ayrılıyor! Ender için velayet davası Türk senarist Alev Aydın ile uzun süredir birlikte olan ABD'li şarkıcı Halsey, Temmuz 2021'de oğlu Ender Ridley'i kucağına alarak ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü çift ayrılık kararı alarak herkesi şoke etti. Çift arasında yakın zamanda velayet davası başlayacak.
26.04.2023 Magazin
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi Samsun'da kendisini görmeye geldiği annesini okulda öldürüp, annesinin erkek arkadaşını da ağır yaralayan 17 yaşındaki çocuk hakkında 39 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
23.03.2023 Yaşam
Rüya Gibi Evler programının sunucusu Christina Haack ile Ant Anstead'den yeni hamleler!
Rüya Gibi Evler programının sunucusu Christina Haack ile Ant Anstead'den yeni hamleler! Rüya Gibi Evler (Flip or Flop) programı ile ülkemizde ve tüm dünyada tanınan ve sevilen Christina Haack ilk eşi Tarek El Moussa ile boşandıktan sonra bile programını sunmaya devam etmişti. İkinci eşi Ant Anstead ile çekişmeli bir velayet davası sürdürüyordu. Christina Haack, yeni eşi ve oğluyla yılbaşı fotoğrafları paylaştı. Bunu gören eski eşten yeni hamle geldi.
24.12.2022 Magazin
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu...
Babasının rahatsız edici ve uygunsuz fotoğrafları sonu oldu... ABD'nin Colorado eyaletinde yaşanan olay ülke gündemine oturdu. Eşinden ayrılan Mark Allen Redwine velayetini almaya çalıştığı oğlu ile son görüşmesinde yaşananlar dehşete düşürdü. Herşey babanın uygunsuz ve rahatsız edici fotoğraflarını oğlunun görmesiyle başladı...
15.12.2022 Dünya
Türkan ve Somer karşı karşıya geldi!
Türkan ve Somer karşı karşıya geldi! Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine Türkan'ı akıl hastanesine tıkmakla tehdit ederken kendisi hapse girmişti. Mine bu kez Somer'i tehdit etti. Türkan ve Somer karşı karşıya geldi. İşte Üç Kız Kardeş'in son bölümünde yaşananlar...
7.12.2022 Magazin
14 yaşındaki kız çocuğunu hamile bıraktı! Hakim acımadı
14 yaşındaki kız çocuğunu hamile bıraktı! Hakim acımadı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, o dönem 14 yaşındaki Y.S.A.'dan erkek bebeği dünyaya gelen ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 24 yıl hapse çarptırılan Selçuk Çatalcam'ın (36) cezası istinafta bozulurken, sanık yeniden hakim karşısına çıktı. Çatalcam'ı 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan yeniden 24 yıl hapse çarptıran heyet, 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'dan da 6 yıl hapis cezası verdi.
15.07.2022 Yaşam
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor?
2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatile kısa bir süre kaldı. Yargı teşkilatının çalışmalarına ara vereceği Adli tatilin ne zaman başlayacağı adli personel, yargı mensupları ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Adli tatilde kural olarak yargısal faaliyetler görülmez, bu faaliyetlere ara verilir. Ancak bazı istisnaları bulunuyor. Peki, 2022 Adli tatil ne zaman? Adli tatil ne zaman başlıyor? Adli tatil kaç gün? 2022 Adli tatil ne zaman bitiyor? İşte detaylar…
2.06.2022 Gündem
Özcan Deniz ile olaylı boşanan Feyza Aktan'dan olay açıklamalar! 'Karşısında çok çıplak kaldım'
Özcan Deniz ile olaylı boşanan Feyza Aktan'dan olay açıklamalar! 'Karşısında çok çıplak kaldım' Özcan Deniz'in olaylı bir şekilde boşandığı ve velayet davası açtığı eski eşi Feyza Aktan merak edilenleri anlattı. 2.Sayfa programına konuşan Aktan, Özcan Deniz'in kendisine açtığı davaları ve boşanma protokolünün bilinmeyenlerini açıkladı. Feyza Aktan 'Maddi hiçbir talebim olmadı' dedi.
21.07.2022 Magazin
Eski karısı iki erkek arkadaşıyla geldi! Sonra ortalık karıştı
Eski karısı iki erkek arkadaşıyla geldi! Sonra ortalık karıştı Güngören'de, boşandığı eski eşinden çocuğunu almak için velayet davası açan koca, eski eşinin arkadaşları tarafından darp edildiğini öne sürdü. Olay anı iş yerindeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
15.04.2022 Yaşam
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var?
Britney Spears hamile mi, sevgilisi Sam Asghari kimdir? Britney Spears kaç yaşında, kaç çocuğu var? Britney Spears hamile mi? Sam Asghari ile birlikteliğini sürdüren Britney Spears, anne olmaya hazırlandığını açıkladı. Sam ve Jayden James adında iki çocuğu bulunan ünlü şarkıcı, nişanlısından ilk bebeğini kucağına alacak.
12.04.2022 Magazin
Boşanma sonrası çocuk tesliminde yeni dönem! Bakanlık resmen duyurdu, 90 yıllık uygulama sona eriyor, 11 ilde başlıyor
Boşanma sonrası çocuk tesliminde yeni dönem! Bakanlık resmen duyurdu, 90 yıllık uygulama sona eriyor, 11 ilde başlıyor Boşanan veya boşanma aşamasındaki çiftleri ilgilendiren gelişme! Velayet altındaki çocuklarla ilgili harekete geçildi. Adalet Bakanlığı resmen duyurdu, 90 yıllık uygulama son buluyor. Çocuk teslimine ilişkin işlemler bugüne kadar icra müdürlükleri aracılığıyla yapılıyordu, artık değişti. Pazartesi günü 11 il merkezinde başlıyor, gider ücretlerini de devlet karşılayacak. İşlemlerin ardından genellikle tarafların ikamet ettikleri yerlere gidilerek icra memurları ve kolluk kuvvetleri tarafından çocuk teslim işlemi yapılıyordu. Çocuk teslimine ilişkin yeni düzenleme ile birlikte kamuoyunda vicdanları sızlatan görüntülerin ortaya çıkmasına neden olan 90 yıllık icra yolu ile çocuk teslimi uygulaması sona erdi. İşte detaylar...
3.04.2022 Gündem
14 yaşında anne oldu! İğrenç istismar
14 yaşında anne oldu! İğrenç istismar Muğla'nın Fethiye ilçesinde, o dönem 14 yaşındaki Y.S.A.'dan erkek bebeği dünyaya gelen ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 24 yıl hapse çarptırılan Selçuk Çatalcam'ın (36) cezası, istinafta bozuldu. Mahkeme, 'cinsel istismar' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarının birlikte değerlendirilip, karar verilmesi gerektiğini belirterek, dosyayı yerel mahkemeye geri gönderdi.
29.03.2022 Yaşam
Evli milyonlarca çiftti ilgilendiren velayet kararı! Bu ilk kez oldu...
Evli milyonlarca çiftti ilgilendiren velayet kararı! Bu ilk kez oldu... Evli milyonlarca çiftçi ilgilendiren velayet kararı! Boşanma aşamasındaki çiftler dikkat, bu hareket kusurlu bulunuyor. İlk kez oldu, velayet anneye rağmen cezaevindeki babaya verildi. Kahramanmaraş'ta, 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan cezaevinde hükümlü olan Ali D., Tuğçe D.'den boşanmak için dava açtı. Üçüncü Aile Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında mahkeme heyeti, boşadığı çiftin 2 çocuğunun velayetini, annenin uygunsuz hayat yaşaması ve uyuşturucu bağımlısı olması gerekçesiyle babaya verdi. A.D.'nin avukatı Merve Yavuz Öksüz, çocukların velayetinin cezaevindeki ebeveyne verilmesinin ilk olduğunu söyledi.
6.02.2022 Gündem
Ceren Hindistan kızının velayetini aldı!
Ceren Hindistan kızının velayetini aldı! Oyuncu Ceren Hindistan, beş yaşındaki kızı Arya'nın velayetini kesin olarak aldı. İş insanı Ümit Aslan'ın açtığı velayet davası mahkeme tarafından reddedilmiş, Aslan da karara itiraz ederek İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne (BAM) başvurmuştu. İtirazı değerlendiren BAM, anne Ceren Hindistan’ın çocuğuna karşı görevlerini ihmal ve istismar ettiğine dair somut delil olmadığını belirterek, velayetin annede kalmasına karar verdi.
2.02.2022 Magazin
Boşanma davasında Tiktok kararı! Çektiği video başını yaktı, çocukların velayetini kaybetti
Boşanma davasında Tiktok kararı! Çektiği video başını yaktı, çocukların velayetini kaybetti Evli milyonlarca çiftçi ilgilendiren emsal karar! Boşanma davaları bu nedenle arttı, flaş uyarı geldi. Sosyal medya kullanan anne ve babalar dikkat, bunu yapan boşanma davasında kusurlu taraf sayılıyor. İzmir’de boşanma aşamasında olduğu eşinin Tiktok’ta çok uzun süre vakit geçirdiğini ve bu sebeple iki kızına ilgi göstermediğini ispat eden iş adamı baba, çocukların velayetini aldı.
2.02.2022 Gündem
Özcan Deniz'den sevgilisiyle ilk paylaşım!
Özcan Deniz'den sevgilisiyle ilk paylaşım! Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, bir süredir birlikte olduğu İranlı modacı Samar Dadgar ile ilk kez fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Deniz'in '2022' notunu eklediği paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.
2.01.2022 Magazin
Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar
Özcan Deniz ile Feyza Aktan arasındaki velayet davasında karar Oyuncu Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında devam eden velayet davasında karar çıktı. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüş günlerinin ise artırılmasına karar verdi.
24.12.2021 Magazin
Ebru Destan sessizliğini bozdu! 'Velayet davası canımı sıkıyor'
Ebru Destan sessizliğini bozdu! 'Velayet davası canımı sıkıyor' Evlendikten sonra ekranlardan uzak kalan ve boşanmasıyla iş hayatına geri dönen eski manken Ebru Destan, 2016 yılında yollarını ayırdığı Mete Okay İnan ile çekişmeli boşanmalarının bittiğini açıkladı. Destan, "Boşanma gerçekleşti ancak eski eşim velayet konusunda ısrar ettiği için dava devam ediyor. Velayet davası canımı sıkan bir şey" ifadelerini kullandı.
23.12.2021 Magazin
14 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç istismar! Hamile kaldı
14 yaşındaki kız çocuğuna iğrenç istismar! Hamile kaldı Muğla'nın Fethiye ilçesinde, nitelikli cinsel istismarda bulunduğu, o dönemde 14 yaşındaki Y.S.A.'dan erkek bebeği dünyaya gelen Selçuk Çatalcam (35), tutuklu yargılandığı davada, 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan indirimsiz 24 yıl hapse çarptırıldı.
20.11.2021 Yaşam
Özcan Deniz'le kavga videosu ortaya çıkmıştı! Feyza Aktan açıklama yaptı
Özcan Deniz'le kavga videosu ortaya çıkmıştı! Feyza Aktan açıklama yaptı İki yıl önce boşanan Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın velayet davası devam ederken, ikili arasında yaşanan bir kavga videosu ortaya çıktı. Görüntülerde Deniz'e peş peşe tokat atan ardından da tişörtünü yırtan Aktan, videonun internete düşmesinin ardından bir açıklama yaptı.
23.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Velayet Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki velayet davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.