Vatan Şaşmaz Eşi

Vatan Şaşmaz Eşi

Son dakika vatan şaşmaz eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vatan şaşmaz eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vatan şaşmaz eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatan Şaşmaz Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatan şaşmaz eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 vatan şaşmaz eşi haberi bulunmuştur. Tüm vatan şaşmaz eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü? Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Vatan Şaşmaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün 3. yıldönümünde sevenleri unutmadı. Peki, Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz kaç yaşında öldü? Vatan Şaşmaz neden öldü? İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
Babalar Günü’nde mezarı boş kaldı
Babalar Günü’nde mezarı boş kaldı Geçtiğimiz yıl bir otel odasında vurularak hayatını kaybeden Vatan Şaşmaz’ın mezarını Babalar Günü’nde eşi Yasemin Adalı’nın ziyaret etmediği, mezardaki kurumuş tek gülü ise annesinin bayramda bıraktığı öğrenildi
18.06.2018 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın eşi doğum yaptı!
Vatan Şaşmaz'ın eşi doğum yaptı! Ağustos ayında Filiz Aker tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı, önceki gün bebeğini dünyaya getirdi.
20.02.2018 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın eşi ilk kez görüntülendi!
Vatan Şaşmaz'ın eşi ilk kez görüntülendi! 27 Ağustos 2017'de Beşiktaş'taki bir otel odasında cinayete kurban giden Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Şaşmaz uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi.
30.11.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın eşi ilk kez konuştu!
Vatan Şaşmaz'ın eşi ilk kez konuştu! Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz'ın dört aylık hamile eşi Yasemin Adalı Şaşmaz'dan ilk açıklama.
31.08.2017 Magazin
"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası
"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası Vatan Şaşmaz'ın otel odasında öldürülmesinden sonra eşinin hamile olduğu iddia edildi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz bir röportajında artık baba olmayı çok istediğini söylemişti. Arkadaşı Melike Öcalan'da Vatan Şaşmaz'ın eşinin hamile olduğunu söyledi.
28.08.2017 Magazin
Yeni kışlık alındı
Yeni kışlık alındı Vatan Şaşmaz, eşi Yasemin Adalı’yla beraber kış sezonu için kıyafet baktı. Şaşmaz çifti, uzun süre kendilerini yakışacak kıyafeti aradı....
21.11.2015 Magazin
Sessiz sakin boşandı
Sessiz sakin boşandı Sunucu ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz 2,5 sene önce evlendiği eşinden tek celsede boşandı.
10.01.2014 Magazin
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: Düşmemizi bekleyenler çok bekler
MHP lideri Bahçeli'den sert sözler: Düşmemizi bekleyenler çok bekler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tedavi sürecinin ardından ilk kez partisinin grup toplantısında konuştu.
14.01.2020 Siyaset
Vatan Şaşmaz cinayetinin görüntüleri nasıl yayıldı? Böyle anlattılar…
Vatan Şaşmaz cinayetinin görüntüleri nasıl yayıldı? Böyle anlattılar… Oyuncu Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in otel odasındaki ceset görüntülerinin sosyal medyada ve basında yer almasına ilişkin açığa alınan bir polisin de arasında bulunduğu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.
18.01.2019 Gündem
'Görüntüleri görünce şoka girdim'
'Görüntüleri görünce şoka girdim' Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi ve eski manken Filiz Aker'in intiharı ile sonuçlanan olaya ilişkin görüntülerin yayılmasına ilişkin biri eski polis 4 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık eski polis memuru Faruk K. verdiği ifadesinde, "Görüntüyü müdüre WhatsApp'tan atacakken alttan eşim arayıp duruyordu. O arada görüntüyü eşime atmak durumunda kaldım" derken eşi Sibel K. ise "Kız kardeşim 'Vatan Şaşmaz ölmüş.' diye yazınca, 'Evet, görüntüsü de var.' yazıp WhatsApp grubumuza görüntüyü attım. Ticari amaçlı değil, olayın şokuyla videoyu gönderdim. Suçlu benim. Bir ceza verecekseniz bana verin" dedi.
8.11.2018 Yaşam
Görüntüleri sızdıranlara dava
Görüntüleri sızdıranlara dava Oyuncu Vatan Şaşmaz bir dönem aşk yaşadığı eski manken Filiz Aker tarafından otelde öldürülmüştü.
12.05.2018 Gündem
Asil vatan doğdu
Asil vatan doğdu Ağustos 2017’de Filiz Aker tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı, önceki gün bebeğini dünyaya getirdi.
20.02.2018 Magazin
Erdoğan izlerken ağlamıştı! Tüyleri diken diken eden sahne...
Erdoğan izlerken ağlamıştı! Tüyleri diken diken eden sahne... Gala gecesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağlatan Mehmetçik Kut'ül - Amare dizisi, dün akşam ekrana gelen ilk bölümünde son sahnesiyle tüyleri diken diken etti.
19.01.2018 Magazin
Ölümlerden ölüm  beğen araştırması
Ölümlerden ölüm beğen araştırması Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos’ta Beşiktaş’taki 5 yıldızlı bir otelin odasında eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Filiz Aker Şaşmaz’ı öldürdükten sonra da aynı silahla intihar etmişti.
15.01.2018 Magazin
Vatan Şaşmaz dosyası kapandı!
Vatan Şaşmaz dosyası kapandı! Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturma kapanarak takipsizlik kararı verildi.
15.01.2018 Magazin
ABD'li aktör Walken'den Türkiye çıkışı: Teklif gelirse...
ABD'li aktör Walken'den Türkiye çıkışı: Teklif gelirse... 54. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan ABD'li aktör Walken, "Teklif gelirse Türkiye'de çalışmak isterim" dedi.
22.10.2017 Magazin
Polat bebek arabasıyla
Polat bebek arabasıyla Cuma günü vizyona giren, ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminin Avrupa galalarını gerçekleştiren Necati Şaşmaz, yoğun temposunun arasında, ailesine de vakit ayırıyor.
1.10.2017 Magazin
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı...
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı... 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi, Avrupa’da vizyona girmesinden bir gün önce (27 Eylül Perşembe) Almanya'nın başkenti Berlin’de gala yaptı. Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, "Dizimiz 'Kurtlar Vadisi Kaos' ocak ayı gibi başlayacak" dedi.
29.09.2017 Televizyon
Kahreden detay! Vatan Şaşmaz, ölmeden bir gün önce...
Kahreden detay! Vatan Şaşmaz, ölmeden bir gün önce... İstanbul Beşiktaş'taki bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın ölmeden bir gün önce çocuğunun cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendiği ve adını "Asil" koyduğu ortaya çıktı
15.09.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı!
Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı! Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in otel odasındaki görüntülerini polis memurunun çektiği ortaya çıktı. Polis, iddiaya göre eşini görevde olduğuna ikna etmek için görüntüleri paylaştığını söyledi. Polisin eşi, görüntüleri akrabalarıyla oluşturdukları Whatsapp grubunda paylaşınca görüntülerin hızla yayıldığı ortaya çıktı.
2.09.2017 Magazin
Vatan Şaşmaz cinayetinde sır konuşmalar Viber’de: Gel, helalleşelim
Vatan Şaşmaz cinayetinde sır konuşmalar Viber’de: Gel, helalleşelim Vatan Şaşmaz’ı öldürüp ardından canına kıyan Filiz Aker’in cenazesi dün Tuzla’da defnedildi. Aker’in, Şaşmaz’a attığı ‘Gel, helalleşelim’ mesajını yazdığı Viber’deki sohbet kayıtları sır perdesini aralayacak
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz cinayetinde son dakika gelişmesi!
Vatan Şaşmaz cinayetinde son dakika gelişmesi! Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz cinayetinde soruşturma genişletiliyor. Cezaevindeki abinin iddialarının ardından harekete geçildi. Vatan Şaşmaz'ın annesi ve eski eşinin ifadelerinin alınacağı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Güle güle Vatansever
Güle güle Vatansever Beşiktaş’taki bir otelde 27 Ağustos gecesi eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Anne Safiye Şaşmaz ve 4 aylık hamile eşi Yasemin Adalı ayakta güçlükle durabildi
29.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Vatan Şaşmaz Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatan şaşmaz eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.