Filiz Aker

Filiz Aker

Son dakika Filiz Aker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Filiz Aker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Filiz Aker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Filiz Aker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan filiz aker gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 filiz aker haberi bulunmuştur. Tüm filiz aker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz’ı unutmadı: Özlüyorum
Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz’ı unutmadı: Özlüyorum Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Çocuklar Duymasın dizisinde beraber rol aldığı ve 2017 yılında hayatını kaybeden oyuncu Vatan Şaşmaz’ı ölüm yıl dönümünde unutmadı. Altuğ, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.
27.08.2022 Magazin
Melike Öcalan ile Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ı unutmadı
Melike Öcalan ile Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ı unutmadı Melike Öcalan ile Pınar Altuğ eski dostları Vatan Şaşmaz'ı ölüm yıl dönümünde unutmadılar.
27.08.2021 Magazin
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü? Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Vatan Şaşmaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün 3. yıldönümünde sevenleri unutmadı. Peki, Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz kaç yaşında öldü? Vatan Şaşmaz neden öldü? İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
Vatan Şaşmaz kimdir? Nerelidir? Vatan Şaşmaz ne zaman öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Nerelidir? Vatan Şaşmaz ne zaman öldü? 2017 yılında Vatan Şaşmaz'ı sırtından vurarak öldüren ve sonrasında intihar eden eski manken Filiz Aker'in yıllar önce verdiği bir röportajda "Erkeğimi başka biri ile görürsem hiç acımam, orada gebertirim" dediği ortaya çıktı. Bu sözlerin ardından Vatan Şaşmaz pek çok kişi tarafından araştırılıyor. İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilen bilgiler...
17.01.2020 Gündem
Vatan Şaşmaz'ın katili Filiz Aker'in yıllar önceki söyledikleri şoke etti!
Vatan Şaşmaz'ın katili Filiz Aker'in yıllar önceki söyledikleri şoke etti! Vatan Şaşmaz'ı sırtında vurarak öldüren ve sonrasında intihar eden eski manken Filiz Aker'in yıllar önce verdiği bir röportajda, "Erkeğimi başka biri ile görürsem hiç acımam, orada gebertirim" dediği ortaya çıktı.
17.01.2020 Magazin
O görüntülerini yayan polis hakkında karar
O görüntülerini yayan polis hakkında karar Sunucu Vatan Şaşmaz İstanbul-Beşiktaş'taki bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürülmüştü.
9.03.2019 Magazin
Vatan Şaşmaz cinayetinin görüntüleri nasıl yayıldı? Böyle anlattılar…
Vatan Şaşmaz cinayetinin görüntüleri nasıl yayıldı? Böyle anlattılar… Oyuncu Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in otel odasındaki ceset görüntülerinin sosyal medyada ve basında yer almasına ilişkin açığa alınan bir polisin de arasında bulunduğu 4 sanığın yargılanmasına devam edildi.
18.01.2019 Gündem
Filiz Aker'in kardeşi gözaltına alındı
Filiz Aker'in kardeşi gözaltına alındı Vatan Şaşmaz'ı vurduktan sonra intihar eden Filiz Aker'in kardeşi Süleyman Bayer, hakkında cinayet suçundan kesinleşmiş 26 yıl 1 ay 10 gün hapis cezası nedeniyle gözaltına alındı.
13.12.2018 Gündem
'Görüntüleri görünce şoka girdim'
'Görüntüleri görünce şoka girdim' Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi ve eski manken Filiz Aker'in intiharı ile sonuçlanan olaya ilişkin görüntülerin yayılmasına ilişkin biri eski polis 4 sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık eski polis memuru Faruk K. verdiği ifadesinde, "Görüntüyü müdüre WhatsApp'tan atacakken alttan eşim arayıp duruyordu. O arada görüntüyü eşime atmak durumunda kaldım" derken eşi Sibel K. ise "Kız kardeşim 'Vatan Şaşmaz ölmüş.' diye yazınca, 'Evet, görüntüsü de var.' yazıp WhatsApp grubumuza görüntüyü attım. Ticari amaçlı değil, olayın şokuyla videoyu gönderdim. Suçlu benim. Bir ceza verecekseniz bana verin" dedi.
8.11.2018 Yaşam
Pınar Altuğ'dan vefa örneği
Pınar Altuğ'dan vefa örneği Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, geçtiğimiz yıl bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın birinci ölüm yıl dönümünü unutmayarak sosyal medya hesabından duygusal bir not paylaştı.
27.08.2018 Magazin
Görüntüleri sızdıranlara dava
Görüntüleri sızdıranlara dava Oyuncu Vatan Şaşmaz bir dönem aşk yaşadığı eski manken Filiz Aker tarafından otelde öldürülmüştü.
12.05.2018 Gündem
Vatan Şaşmaz'ın yerine gelen isim belli oldu!
Vatan Şaşmaz'ın yerine gelen isim belli oldu! TRT Haber'de yayınlanan 'Bir Fikrin mi Var Türkiye' yeniden başlıyor.
1.03.2018 Magazin
Asil vatan doğdu
Asil vatan doğdu Ağustos 2017’de Filiz Aker tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı, önceki gün bebeğini dünyaya getirdi.
20.02.2018 Magazin
Vatan Şaşmaz'ın eşi doğum yaptı!
Vatan Şaşmaz'ın eşi doğum yaptı! Ağustos ayında Filiz Aker tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı, önceki gün bebeğini dünyaya getirdi.
20.02.2018 Magazin
Pınar Altuğ tam 5 ay sonra paylaştı!
Pınar Altuğ tam 5 ay sonra paylaştı! Filiz Aker cinayetine kurban giden Vatan Şaşmaz'ın ölümünden 5 ay sonra Pınar Altuğ'dan duygulandıran paylaşım geldi. Altuğ, Şaşmaz ile fotoğraf paylaşıp "Çok özlüyoruz" notunu düştü.
9.02.2018 Magazin
Şoke eden itiraf: Cesetleri şişmesin diye...
Şoke eden itiraf: Cesetleri şişmesin diye... Vatan Şaşmaz'ı öldürüp daha sonra da intihar eden Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan, "O gün otelde olmamın sebebi, teyzem bana görev vermiş, cesetler şişmesin diye oradaymışım." dedi.
16.01.2018 Magazin
Ölümlerden ölüm  beğen araştırması
Ölümlerden ölüm beğen araştırması Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos’ta Beşiktaş’taki 5 yıldızlı bir otelin odasında eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Filiz Aker Şaşmaz’ı öldürdükten sonra da aynı silahla intihar etmişti.
15.01.2018 Magazin
Vatan Şaşmaz dosyası kapandı!
Vatan Şaşmaz dosyası kapandı! Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturma kapanarak takipsizlik kararı verildi.
15.01.2018 Magazin
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı
Türkiye'nin 2017'de en çok aradığı kelimeler açıklandı Yılın Arama Trendleri 2017’nin Türkiye’de altı farklı kategoriden oluşan yükselen arama trendleri listelerinde ilk sırayı Vatan Şaşmaz aldı.
14.12.2017 Yaşam
Vatan Şaşmaz cinayetinde yeni detay! Kanında...
Vatan Şaşmaz cinayetinde yeni detay! Kanında... Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın ölümü ile ilgili ayrıntılı otopsi raporunda şok detaylar ortaya çıktı. Rapora göre Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in kanında kırmızı reçete ile satılan ilaç ile yüksek oranda alkol çıktı.
29.09.2021 Gündem
Şoke eden Vatan Şaşmaz iddiası: Eğer doğruysa...
Şoke eden Vatan Şaşmaz iddiası: Eğer doğruysa... Vatan Şaşmaz ile ilgili bu ay içinde eline bir belge geleceğini belirten Nihat Doğan, "Dosyada Vatan'la ilgili çok vahim iddialar var. Türkiye şoka girecek" dedi.
2.11.2017 Magazin
Mezarı yapıldı! Vatan Şaşmaz’ın gizli ziyaretçileri
Mezarı yapıldı! Vatan Şaşmaz’ın gizli ziyaretçileri Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos akşamı eski manken Filiz Aker tarafından bir otel odasında silahla vurularak öldürülmüştü. Büyük acı yaşayan ailesi, merhum sanatçının mezar taşını yaptırdı. Sevenleri her hafta sonu mezarı ziyaret ederek Şaşmaz için dua ediyor.
16.10.2017 Magazin
Şaşmaz’ın görüntülerini yayan oyuncuya gözaltı
Şaşmaz’ın görüntülerini yayan oyuncuya gözaltı Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in otel odasında çekilen ceset görüntülerinin yayılmasıyla ilgili sürdürülen soruşturmada polis tarafından aranan Didem Ç., Konya’da yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili flaş gelişme!
Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili flaş gelişme! Oyuncu ve sunucu Şaşmaz'ın öldürülmesi ve eski manken Aker'in intiharı ile sonuçlanan olaya ilişkin görüntüleri sosyal medyaya yaydığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Çocuklar Duymasın'da büyük vefasızlık!
Çocuklar Duymasın'da büyük vefasızlık! Filiz Aker'in cinayetine kurban giden Vatan Şaşmaz için doğru düzgün veda bile yapmayan Çocuklar Duymasın ekibine izleyiciden tepki gecikmedi.
18.09.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Filiz Aker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki filiz aker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.