Varlık Fonu

Varlık Fonu

Son dakika varlık fonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan varlık fonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını varlık fonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Varlık Fonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan varlık fonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 566 varlık fonu haberi bulunmuştur. Tüm varlık fonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
PTT’ AVM halka arz ediliyor! SPK'ya başvuru yapıldı
PTT’ AVM halka arz ediliyor! SPK'ya başvuru yapıldı Türkiye’nin ilk yerli e-ticaret platformu PttAVM.com halk arz oluyor. PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuru yaptıklarını ve PttAVM’nin yüzde 15’ini halka arz etmeyi planladıklarını belirterek, “PTT Varlık Fonu’na ait bir şirket, Varlık Fonu ile birlikte oturup bunlara karar vereceğiz” dedi.
21.12.2023 Ekonomi
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek Üniversite kontenjanına “iş bulma” ayarı... İş Kanunu’na esnek çalışma düzenlemesi... Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücretine yeni formül... Pek çok düzenlemeyi beraberinde getirecek olan OVP, günlük hayatı birebir etkileyecek.
8.09.2023 Ekonomi
Bakan Kurum, Finans Merkezi’nin ekonomiye katkısını değerlendirdi: 15 Mayıs’ta fonlar kapınızda
Bakan Kurum, Finans Merkezi’nin ekonomiye katkısını değerlendirdi: 15 Mayıs’ta fonlar kapınızda İstanbul Finans Merkezi’nin Türkiye ekonomisi için önemli bir proje olduğunu belirten Bakan Murat Kurum, “İFM projesi sayesinde, güven ve istikrar ortamıyla birlikte global çapta kuruluşlar, uluslararası fonlar Türkiye’ye gelecek. 15 Mayıs sabahı fonlar kapınızda olacak” dedi.
20.04.2023 Ekonomi
İstanbul Finans Merkezi nerede? Finans Merkezi hangi ilçede? İşte özellikleri
İstanbul Finans Merkezi nerede? Finans Merkezi hangi ilçede? İşte özellikleri İstanbul Finans Merkezi nerede hangi ilçede sorusunun yanıtı merak ediliyor. Finans Merkezi, Türkiye Varlık Fonu sahipliğindedir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda yapımı tamamlanmıştır. 1,3 milyon metrakarelik alanı olan İstanbul Finans Merkezi günlük 100 bin kişiye ev sahipliği yapacaktır. İçerisinde 5 yıldızlı oteli de barındıran Finans merkezi nerededir?
16.04.2023 Gündem
İstanbul Finans Merkezi açılıyor: Berat Albayrak'ın sözleri yeniden gündem oldu
İstanbul Finans Merkezi açılıyor: Berat Albayrak'ın sözleri yeniden gündem oldu Türkiye Varlık Fonu sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda tamamlanan, 50 bin kişilik istihdam oluşturacak İstanbul Finans Merkezi projesinin bankalar etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor. 20 Nisan'da ise 35 yıl süreyle tüm konutların doğalgazını sağlayacak ve Mayıs ayında kullanılabilecek Karadeniz gazı devreye alınacak. Türkiye için tarihi öneme sahip iki projenin arkasında ise Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın imzası var.
16.04.2023 Ekonomi
İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı açılıyor
İstanbul Finans Merkezi'nin bankalar etabı açılıyor Ekonomi ve iş dünyasının heyecanla beklediği İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabının açılış tarihi belli oldu.
15.04.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul ile ilgili yeni kararlar tek tek açıklandı!
Borsa İstanbul ile ilgili yeni kararlar tek tek açıklandı! Borsa İstanbul beş günlük kapatmanın ardından bugün açılıyor. Borsa açılmadan bir gün önce alınan tedbirler tek tek açıklandı. Hisse alımında stopaj oranı sıfırlandı. Varlık Fonu Fiyat İstikrarı Fonu üzerinden borsayı destekleyecek. Şirketler genel kurul şartı aranmaksızın geri alım yapabilecek.
15.02.2023 Ekonomi
Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
6.01.2023 Gündem
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı!
Kardemir kimin? Kardemir ortaklık yapısı! Türkiye Varlık Fonu, Kardemir'in sermayesinin yüzde 4,4'ünü hisse başına 13,05 liradan satın almak için anlaştı. Toplam bedel 656 milyon lirayı bulacak. Peki, Kardemir kimin?
6.12.2022 Ekonomi
Rusya'dan ekonomik yaptırımlara karşı kritik hamle! 32,3 milyar dolar...
Rusya'dan ekonomik yaptırımlara karşı kritik hamle! 32,3 milyar dolar... Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, Batı tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımları hatırlatarak, söz konusu yaptırımların aşılması ve Rus ekonomisine destek amacıyla 2,5 trilyon rubleden (32,3 milyar dolar) fazla bir bütçe kullanacaklarını ifade etti.
19.04.2022 Dünya
Dövizini TL'ye çeviren şirketlere vergi istisnası geliyor
Dövizini TL'ye çeviren şirketlere vergi istisnası geliyor AK Parti, ekonomik düzenlemeleri de içeren 20 maddelik torba yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. Bu teklife göre; dövizlerini 2022 sonuna kadar TL mevduat ve katılma hesaplarına çevirmeleri ve en az üç ay vadeli hesapta tutmaları durumunda, bu hesapların vade sonunda elde edilen faiz ve kar payları ile diğer kazançlar kurumlar vergisinden muaf tutulacak.
13.04.2022 Ekonomi
Finansal İstikrar Komitesi'nin 3. toplantısı Bakan Nebati başkanlığında toplandı
Finansal İstikrar Komitesi'nin 3. toplantısı Bakan Nebati başkanlığında toplandı  Finansal İstikrar Komitesi’nin 3. Toplantısı bugün İstanbul’da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati başkanlığında İstanbul'da toplandı.
11.03.2022 Ekonomi
Ocak ayı sanayi üretimi açıklandı
Ocak ayı sanayi üretimi açıklandı Türkiye İstatistik Kurumu, Ocak ayına ilişkin sanayi üretimi verilerini açıkladı. Sanayi üretimi ocak ayında yıllık bazda yüzde 7,6 artış sağladı.
11.03.2022 Ekonomi
Türkiye Varlık Fonu'ndan Türk Telekom hamlesi! İmzalar atıldı
Türkiye Varlık Fonu'ndan Türk Telekom hamlesi! İmzalar atıldı Türkiye Varlık Fonu ile LYY Telekomünikasyon AŞ arasında, Türk Telekomünikasyon AŞ’nin toplam sermayesinin yüzde 55’ini temsil eden paylarını satın almak için Pay Satın Alım Sözleşmesi imzalandı.
10.03.2022 Ekonomi
Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu, Erdoğan başkanlığında toplandı
Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu, Erdoğan başkanlığında toplandı Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Vahdettin Köşkü’nde toplandı.
5.03.2022 Ekonomi
Altın, dolar, euro fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın ile ilgili flaş tahmin! Gram altın 1450 lira
Altın, dolar, euro fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın ile ilgili flaş tahmin! Gram altın 1450 lira Altın, dolar, euro, sterlin fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın yükselecek mi? Bu fiyattan altın alınır mı? Altın, dolar ve euroya yatırım yapılır mı? soruları cevabını buldu. Altın fiyatlarında savaş hareketliliği devam ediyor. Rusya’nın para transferi sisteminden çıkarılmasıyla birlikte altın ile ticaret yapabilecek olmasından dolayı ve savaş ortamında en çok tercih edilen yatırım aracının da altın olması yükselişi tetikledi. Ons altın güne 1890 Dolar seviyesinden güne başladı. Gün içinde en düşük 1889 dolar, en yüksek de 1929 dolar seviyesini gördü. Saat 07:54 itibarıyla ons altın 1910 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ons altın ve dövizdeki volatilitenin etkisiyle Gram Altın da güç kazanıyor. Güne 839.9 liradan başlayan gram altın gün içinde en düşük839.9, en yüksek de 872.7 lira seviyesi görüldü. Saat 07:54 itibarıyla gram altın 865.9 liradan işlem görüyor. Döviz kurları da savaşın belirsiz akıbeti nedeniyle volatil seyretmeye devam ediyor. Dolar sabah saatlerinde 14.07, euro 15.75, Sterlin ise 18.87 liradan işlem görüyor. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tahminleri geldi. İşte piyasalarla ilgili tüm gelişmeler...
28.02.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tek tek duyurdu! Flaş karar...
Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tek tek duyurdu! Flaş karar... Kamu bankaları harekete geçti. Resmen açıklandı. Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank toplamda 48,6 milyar liralık sermaye artırımı gerçekleştireceklerini kamuoyu ile paylaştı.
17.02.2022 Ekonomi
Dolar, altın ve ekonomide yeni model! 5 aksiyon adımı...
Dolar, altın ve ekonomide yeni model! 5 aksiyon adımı... Türkiye ekonomisinde yeni dönem. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin iş dünyasıyla buluşmasında 5 aksiyon adımı öne çıktı. Dolar, altın, KOBİ,depozito koruma fonu ve endüstri bölgeleri… İşte ekonominin yol haritasındaki önemli adımlar...
15.12.2021 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili flaş tahmin! Tarih verdi
Kripto paralarla ilgili flaş tahmin! Tarih verdi Kripto paralarla ilgili son dakika tahmini! Bitcoin ne kadar olacak? Ethereum ne kadar olacak? soruları merak konusu olmuştu. Kripto para uzmanlarından peş peşe açıklamalar geldi. Uzmanlar kripto para varlıklarında 11 ayda rekor sermaye girişi görünürken, uzmanlar Omicron varyantı sebebiyle kripto para piyasalarında yaşanan sert düşüşler sonrası, "Dikkatli olmak gereken bir dönemdeyiz" şeklinde uyardı. İşte kripto paralarla ilgili son dakika gelişmeleri...
30.11.2021 Ekonomi
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni oyun ortaya çıktı, TRT payı kalktı ama...
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni oyun ortaya çıktı, TRT payı kalktı ama... Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Yeni oyun ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Meclis'ten geçen TRT payının faturalardan kaldırılmasına yönelik düzenleme sonrası harekete geçen dolandırıcılar vatandaşları arayıp alacaklı olduklarını belirterek tuzağa düşürmeye çalışıyor. Yetkililer ise böyle bir uygulamanın söz konusu olmadığını belirterek vatandaşları olası bir dolandırılma girişimine karşı uyarıyor.
26.11.2021 Ekonomi
Abu Dabi Prensi El Nahyan Ankara'da! Anlaşmalar imzalandı: BAE'den Türkiye'ye yatırım kararı...
Abu Dabi Prensi El Nahyan Ankara'da! Anlaşmalar imzalandı: BAE'den Türkiye'ye yatırım kararı... Cumhurbaşkanı Erdoğan - BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed arasındaki görüşme sona erdi. İki ülke arasında doğrudan yatırımları kapsayan anlaşmalar imzalandı. Abu Dabi Kalkınma Holdingi (ADQ) Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi yaptığı açıklamada, "Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye’ye yatırım yapmak üzere, 10 milyar dolarlık bir fon ayırmıştır." açıklamasında bulundu. Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, aralık ayında Abu Dabi'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.
24.11.2021 Siyaset
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Japonya Devlet Nişanı aldı Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, Japonya İmparatoru Naruhito tarafından "Altın Işıklar Yükselen Güneş Nişanı ve Boyun Bağı Yüce Kordonu" ile taltif edildi.
12.11.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Varlık Fonu toplantısına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Varlık Fonu toplantısına katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı.
2.10.2021 Gündem
Çılgın Sayısal Loto,  Milli Piyango tarihinin rekor ikramiyesini kazandırdı!
Çılgın Sayısal Loto, Milli Piyango tarihinin rekor ikramiyesini kazandırdı! 13 Eylül Pazartesi gecesi düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişinde şans, Denizli Pamukkale’den bir talihliye güldü. 13 Eylül’de oynanan Çılgın Sayısal Loto kuponuna 212.285.211 TL’lik rekor ikramiye isabet etti. Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada ikramiyenin “Gelmiş geçmiş en çılgın ikramiye” olduğunun altı çizildi. Biletin oynandığı Denizli’deki Milli Piyango bayi işletmecisi Emrah Onaç, “Sayısal sürekli devrettiği için 'kimseye çıkmaz' diye bir algı yaratılmıştı. Ancak büyük ikramiyenin çıkmasıyla bu algı yıkıldı” dedi.
14.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Afganistan'daki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlgili kurumlarımız bir süredir Taliban'la irtibat halindeydiler. Biz de Taliban yöneticilerini kabul edebileceğimizi daha önce ifade etmiştik. Afgan halkının huzuru, ülkemizin çıkarlarının korunması noktasında her türlü işbirliğine hazırız. Taliban yöneticilerinin itidalli ve ılımlı açıklamaları memnuniyetle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.
18.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Varlık Fonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki varlık fonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.