Uyurgezer

Uyurgezer

Son dakika uyurgezer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyurgezer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyurgezer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyurgezer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyurgezer gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 uyurgezer haberi bulunmuştur. Tüm uyurgezer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hipnoz nedir, hipnoz ile itiraf mümkün mü? Müge Anlı, Büşra Büyükşen'in hipnozla konuşturulacağını söyledi!
Hipnoz nedir, hipnoz ile itiraf mümkün mü? Müge Anlı, Büşra Büyükşen'in hipnozla konuşturulacağını söyledi! Müge Anlı ise Tatlı Sert programında masaya yatırılan 3 yıldır çözülemeyen Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayeti Türkiye’nin gündemin olmayı sürdürüyor. Şüpheli olan Büşra Büyükşen'in çelişkili ifadelerinin ardından Müge Anlı, Büşra'nın hipnozla konuşturularak ifadesinin alınacağını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından hipnoz ile ilgili araştırmalar hızlandı.
3.07.2021 Gündem
Wilma Elles hastalığını açıkladı! 'Korkuyorum'
Wilma Elles hastalığını açıkladı! 'Korkuyorum' Ünlü oyuncu Wilma Elles samimi açıklamalarda bulundu. Yaşadığı sorunu anlatan oyuncu; " Başıma bir şey gelmesinden korkuyorum." dedi.
30.03.2021 Magazin
Uyurgezer gencin ölümden döndüğü inanılmaz anlar!
Uyurgezer gencin ölümden döndüğü inanılmaz anlar! Uyurgezer gencin ölümden döndüğü inanılmaz anlar!
15.08.2019 Yaşam
Uyurgezer gencin ölümden döndüğü inanılmaz anlar....
Uyurgezer gencin ölümden döndüğü inanılmaz anlar.... Şişli'de 16 yaşındaki bir genç apartmanın dördüncü katından sokakta bulunan otomobilin üzerine düştü. Mucize eseri düştükten hemen sonra kalkarak, karşı apartmana koşan genç pencereden içeri girdi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
15.08.2019 Yaşam
Uyurgezer cinayeti
Uyurgezer cinayeti Kalust Şalcıoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği, gerçek bir olaydan oyunlaştırılmış psikolojik gerilim tiyatro oyunu ‘Uykudan Önce’, şubat ayı itibarıyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
26.01.2019 Kültür Sanat
'Çocuk dostu' kitap listesine 26 yeni eser
'Çocuk dostu' kitap listesine 26 yeni eser Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 0-6 yaş grubu çocuklar için ailelere yol gösterici olması amacıyla hazırlanan kitap listesine 26 yeni eser eklendi.
6.12.2018 Eğitim
Güneş üzgün: O kayıp olmasaydı...
Güneş üzgün: O kayıp olmasaydı... Spor Toto Süper Lig'de Teleset Mobilya Akhisarspor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, "Bizim için zordu maç ama erken golün gelmesi ve oyunun kontrolünün bizde olması işimizi kolaylaştırdı." dedi.
13.04.2018 Beşiktaş
Uyurgezer öğrenci dersleri iptal ettirdi
Uyurgezer öğrenci dersleri iptal ettirdi ABD'de gece girdiği okulda mahsur kalan uyurgezer öğrenci, derslerin iptal edilmesine neden oldu.
23.02.2018 Eğitim
Şenol Güneş resmen açıkladı! Cenk Tosun...
Şenol Güneş resmen açıkladı! Cenk Tosun... Beşiktaş'ın başarılı teknik direktör Şenol Güneş, Habertürk Gazetesi'ne verdiği özel röportajda bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
21.12.2017 Beşiktaş
'Uyuyan adam eski kız arkadaşına tecavüz etti'
'Uyuyan adam eski kız arkadaşına tecavüz etti' Herkes uykusunda ayağa kalkıp yürüyüşe çıkan insanları duymuştur, ancak uykularında seks yapmaya çalışan erkeklerin hikayeleri pek yaygın değil.
6.12.2017 Dünya
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim"
"Özbek 2018'de seçilirse, üyelikten istifa ederim" Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programında spor gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, "2018'de Dursun Özbek aday olur ve seçilirse, genel kurul üyeliğinden istifa ederim" dedi.
1.05.2017 Futbol
Şenol Güneş: Uyurgezer gibiydik!
Şenol Güneş: Uyurgezer gibiydik! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldukları maçta istedikleri oyun tarzını ortaya koyamadıklarını söyledi.
17.12.2016 Beşiktaş
Uyurgezer genç kız balkondan düşüp öldü
Uyurgezer genç kız balkondan düşüp öldü İSTANBUL’da gece odasındaki balkondan uyurgezerlik sonucu düşerek hayatını kaybeden 16 yaşındaki Gülay Erdem, memeleketi Sinop’un Durağan İlçesi’nde toprağa verildi.
6.06.2016 Yaşam
Ramazan için sağlıklı alternatif tarifler
Ramazan için sağlıklı alternatif tarifler Diyetisyen ve Yaşam Koçu Gizem Şeber, su tüketmekte zorlananlar için hafif içecek tarifleri, sahurda uykusunu açmak istemeyenlere farklı beslenme alternatifleri önerdi.
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Çocuklarda uyurgezerliğe dikkat
Çocuklarda uyurgezerliğe dikkat Zirve Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Çocuk Sağlığı Uzmanı Yrd...
19.01.2016 Sağlık
Uykusunda arabaya binip kaza yaptı ve bacağını kaybetti
Uykusunda arabaya binip kaza yaptı ve bacağını kaybetti İngiltere’nin Birmingham kentinde yaşayan 26 yaşındaki uyurgezer pazarlama uzmanı, uyurken sürmeye çalıştığı Mini Cooper marka otomobiliyle ağaca çarpınca bir bacağını kaybetti ve 3 hafta komada kaldı...
7.09.2015 Dünya
Acil Aşk Aranıyor 9.bölümüne kıskançlık krizi damgasını vurdu - İzle
Acil Aşk Aranıyor 9.bölümüne kıskançlık krizi damgasını vurdu - İzle Show Tv ekranında yayınlanan Acil Aşk Aranıyor dizisi dün akşam 9. bölümü ile ekrana geldi. Acil Aşk Aranıyor'da Nisan kıskandırma oyununa devam ederken Sinan bu duruma nasıl tepki verdi? Acil Aşk Aranıyor son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde.
11.05.2015 Magazin
Genetik olabilir!
Genetik olabilir! Kanadalı bilim adamlarının 2 bin çocuk üzerinde yaptığı bir araştırma, uyurgezerliğin genetik olabileceğini ortaya koydu...
6.05.2015 Sağlık
Çocuklarda uyurgezerliğe dikkat
Çocuklarda uyurgezerliğe dikkat Memorial Diyarbakır Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uzm...
16.12.2014 Sağlık
Uykusunda 4 km yürüdü
Uykusunda 4 km yürüdü Norveç’in kuzey kesiminde yer alan Finnmark bölgesinde yaşayan küçük bir kız çocuğu uykusunda 4km yürüdü...
17.09.2014 Yaşam
Uyurgezer çocuk 4. kattan düştü!
13.09.2014 Yaşam
AB ‘uyurgezer’ gibi
AB ‘uyurgezer’ gibi Dünyaca ünlü 17 ekonomi uzmanından oluşan Euro Bölgesi Kriz Konseyi uyarıda bulundu
26.07.2012 Ekonomi
Analistlerden felaket uyarısı!
Analistlerden felaket uyarısı! 'Çıkmaz sokaktan geri dönüş'
25.07.2012 Ekonomi
Miami eşitledi
Miami eşitledi Deplasmandaki ikinci karşılaşmayı kazanan Miami Heat final serisini 1-1’e getirdi
15.06.2012 Futbol
'Ana Tanrıça ölüme çağırdı!'
'Ana Tanrıça ölüme çağırdı!' Türkiye'yi sarsan toplu intiharına Psikiyatrist Murat Kemaloğlu'ndan çarpıcı yorum...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uyurgezer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyurgezer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.