Uyuma

Uyuma

Son dakika uyuma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuma gelişmeleri de dahil olmak üzere 627 uyuma haberi bulunmuştur. Tüm uyuma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Sabahları zor uyanmak hastalık belirtisi olabilir! Depresyon, uyku apnesi
Sabahları zor uyanmak hastalık belirtisi olabilir! Depresyon, uyku apnesi Kaliteli bir uykunun önemine ve uyku sorunlarının nedenlerine dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Emine Esra Okuyucu, “Sağlıklı bir uyku düzeni hem bedensel hem de ruhsal iyiliğe katkı sağlarken, aynı zamanda iş ve okul yaşamındaki başarıyı da artırıyor. İdeal olan; 10 dakika içinde uykuya geçebilmek ve sabahları yenilenmiş olarak kalkmaktır. Sabah uyanamama sorununun altında uyku apnesi, kalitesiz uyku veya depresyon gibi sebepler olabilir” dedi.
14.03.2024 Sağlık
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi kaybının önüne geçmek için kirada oturan vatandaşlara çağrıda bulundu. GİB, "Kira Bildirim Formu"nu doldurun dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Servet-İ Fünûn Dönemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Servet-İ Fünûn Temsilcileri Kimlerdir?
Servet-İ Fünûn Dönemi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Servet-İ Fünûn Temsilcileri Kimlerdir? Servet-i Fünun 1896-1901 seneleri arasında ortaya çıkmış bir edebiyat dönemidir. Bu dönemde sanat sanat içindir anlayışı benimsenmiş ve edebiyat batıya yaklaştırılmıştır. 
4.02.2024 Gündem
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var
Uyuz vakalarıyla ilgili korkutan açıklama geldi! Defalarca bulaşabiliyor, tek çaresi var Türkiye’de son dönemde artan uyuz vakalarıyla ilgili uyarı yapan Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Sıla Kılıç Sayar, “Ailede bir kişi hastalandıysa, şikayeti olmasa bile evdeki herkes eş zamanlı tedavi olmalı. Ailede herkes tedavi olmazsa yeniden bulaşabilir” dedi.
16.11.2023 Yaşam
Yargıtay'dan çalışanlar için karar: Hem tazminattan hem işten oldu
Yargıtay'dan çalışanlar için karar: Hem tazminattan hem işten oldu Yargıtay; işçi sağlığı iş güvenliği kurallarına aykırı davranmanın ihtara gerek kalmaksızın ve zarar doğmuş olup olmamasından bağımsız başlı başına haklı fesih nedeni oluşturacağına hükmetti. Yüksek Mahkeme, mesaide uyuyan işçiye kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeden direkt çıkarılması gerektiğine dikkat çekti.
28.10.2023 Çalışan Hakları
Derste uyuyor numarası yapan küçük kızın komik halleri kameraya böyle yansıdı
Derste uyuyor numarası yapan küçük kızın komik halleri kameraya böyle yansıdı Sultangazi'de ders sırasında uyuma numarası yapan 2. sınıf öğrencisi minik kızın oyunu, öğretmen ve arkadaşlarının yaptıkları eğlenceli şakayla ortaya çıktı. Öğretmeninin "Kolunu kaldıracağım, eğer havada duruyorsa gerçekten uyuyordur" sözlerinin ardından kolu havada kalan küçük kızın komik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.10.2023 Haber
Derste uyuyor numarası yaptı! Kendini böyle ele verdi
Derste uyuyor numarası yaptı! Kendini böyle ele verdi Sultangazi'de ders sırasında uyuma numarası yapan 2. sınıf öğrencisi minik kızın oyunu, öğretmen ve arkadaşlarının yaptıkları eğlenceli şakayla ortaya çıktı. Öğretmeninin "Kolunu kaldıracağım, eğer havada duruyorsa gerçekten uyuyordur" sözlerinin ardından kolu havada kalan küçük kızın komik anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
4.10.2023 Yaşam
Kadınlarda 5 kat fazla görülüyor! İştahta artış, sürekli uyku ve gizli tehlike
Kadınlarda 5 kat fazla görülüyor! İştahta artış, sürekli uyku ve gizli tehlike Gülümseyen depresyon tanısı alan kişilerin dışarıya karşı neşeli gözükseler de yalnız kaldıklarında çökkün duygu durumuna girebildiklerini ifade eden Uzman Klinik Psikolog Melike Akpınar Kadıoğlu, “Araştırmalar aşırı yeme ve aşırı uyuma özellikleri olan her 10 hastanın 4’ünde gülümseyen -atipik- depresyon olduğunu göstermektedir. Ülkemizde ise aşırı yemek yiyen her 5 kişiden 1’inde bu durum görülmüştür. Gülümseyen depresyon, erkeklere oranla kadınlarda 5 kat fazla görülmektedir” dedi.
2.10.2023 Sağlık
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun önerdiği şifa baharat! Unutkanlık problemi yaşayanlar, 1 kaşık bile yetiyor!
Prof. Dr. Osman Müftüoğlu’nun önerdiği şifa baharat! Unutkanlık problemi yaşayanlar, 1 kaşık bile yetiyor! Prof. Dr. Osman Müftüoğlu özellikle beyin olmak üzere sağlık açısında çok faydalı üç baharatı açıkladı. Gündelik hayat sıkıntısı, iş stresi, düzensiz ve sağlıksız beslenme, az uyuma, uzun süre ekran başında çalışmak gibi etkenlerin beraberinde getirdiği unutkanlık sorununa bitkisel yollu çözüm Müftüoğlu’ndan geldi. Bu baharatlar, unutkanlık sorununa iyi geliyor.
15.09.2023 Sağlık
Bahar dönemiyle başlıyor! Uzman isim açıkladı: Bu belirtiler varsa doktora gidin
Bahar dönemiyle başlıyor! Uzman isim açıkladı: Bu belirtiler varsa doktora gidin Yağmurlu ve soğuk havaların yerini güneşli günler aldı. Günlük güneşlik havaların insanları daha çok motive ettiğini düşünsek de bu havalarda kendimizi yorgun, bitkin ve kaygılı hissedebiliriz. Bunun nedeni ise bahar yorgunluğu olabilir. Bahar yorgunluğuna ne iyi gelir? Psikolojiye etkisi ne? Uzman isim bu dönemde dikkat edilmesi gerekenleri tek tek açıklayarak kişide görülen olumsuz belirtileri de sıraladı. İşte haberin devamı...
7.05.2023 Sağlık
Oruçluyken insanın neden uykusu gelir? Oruçluyken uyku halini geçiştirmek için yapılması gerekenler
Oruçluyken insanın neden uykusu gelir? Oruçluyken uyku halini geçiştirmek için yapılması gerekenler Oruç bu yıl da uzun saatler boyunca tutulacak. Uzun süren açlıkla beraber uyku ve yorgunluk belirtileri yaşanabilir ve bu da performansı ve odaklanmayı engelleyebilir. Peki, Oruçluyken insanın neden uykusu gelir? Oruçluyken uyku halini geçiştirmek neler yapılmalı? İşte oruçta uyku ve halsizliğe karşı yapılması gerekenler...
9.03.2023 Ramazan
Tek dertleri cinsellik olan 3 burç! Aşkı ikinci plana atıyorlar
Tek dertleri cinsellik olan 3 burç! Aşkı ikinci plana atıyorlar Burçların aşk uyumu pek çok yazıya konu olmuştur. Astroloji meraklıları günlük burç yorumlarını okumakla birlikte aşk hayatlarında yaşanan gelişmeleri de bu uyuma göre takip ediyor. Fakat aşk ararken tek dertleri cinsellik olan insanlarda karşılarına çıkabiliyor. Peki aşkı ikinci plana atan insanların burçlarını merak ettiniz mi?
3.03.2023 Gündem
33 saat sonran enkazdan çıkartılan Gülmez yaşadıklarını anlattı
33 saat sonran enkazdan çıkartılan Gülmez yaşadıklarını anlattı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde enkaz altından 33 saat sonra çıkartılan Filiz Gülmez (57), “AFAD’ın ışığını görünce ağladım. Kurtulacakmışım, gök yüzünü görecekmişim dedim” ifadelerini kullandı.
26.02.2023 Gündem
Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Cezası çok büyük
Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Cezası çok büyük Arabası olan herkesi kapsayan karar açıklandı. Yargıtay'dan, uykusunu almadan direksiyon başına geçip kazaya sebebiyet veren sürücü için şok bir karar çıktı. Yüksek Mahkeme; direksiyon başında uyuduğu için ölümlü kazaya karışan sürücüye 'taksirle öldürme' suçundan verilen kararı bozdu. Sanık sürücü, 'Bilinçli taksirle adam öldürmek' suçundan yargılanacak.
28.01.2023 Gündem
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor Almanya'daki koalisyon hükümeti Alman vatandaşlığına geçiş koşullarını kolaylaştırıyor. Ülkede yaşayan milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. İşte Olaf Scholz hükümetinin yeni tasarısı ile hayata geçecek değişiklikler...
9.01.2023 Dünya
Uzmanından ‘Uyku Apnesi’ uyarısı
Uzmanından ‘Uyku Apnesi’ uyarısı Uyku apnesinin belirtileri ve tedavisi hakkında bilgi veren Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Fatih Oğhan, “Dikkat edilmezse uykuda solunum durmasından sonra geçirilen kalp krizleri, hatta uyku sırasında ölümler bile meydana gelebilir” dedi.
23.12.2022 Sağlık
MİL Akademi Eğitim Kurumları ile sınav kaygısına son
MİL Akademi Eğitim Kurumları ile sınav kaygısına son MİL Akademi Eğitim Kurumları, LGS’ye hazırlanan öğrencilerin sınav kaygısını yok edecek altın kuralları paylaştı.
28.11.2022 Advertorial
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı
İçişleri Bakanı Soylu: 2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi’nin 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016’dan bugüne ülkemizdeki terör olayı sayısı yüzde 95 oranında azaldı. Terör örgütüne katılım, geçmişteki 5 binli sayılardan 2021 itibarıyla 51’e düştü, bugün ise 41 seviyesindedir. 2016’dan bugüne toplam 2 bin 204 terörist teslim oldu, bunların da bin 168’i ikna yöntemiyle gerçekleşti” dedi.
25.10.2022 Siyaset
Dele Alli ıslıklandı İsmael istifaya davet edildi... Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası
Dele Alli ıslıklandı İsmael istifaya davet edildi... Beşiktaş'ta Sergen Yalçın bombası Trabzonspor karşısında 2-2 berabere kalarak son 4 maçında sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş'ta Sergen Yalçın sesleri artık camiada daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
18.10.2022 Beşiktaş
Hırsızlık şüphelisi uyuyor numarası yaptı, polisi görünce 'Ben neredeyim' dedi
Hırsızlık şüphelisi uyuyor numarası yaptı, polisi görünce 'Ben neredeyim' dedi Bursa’da, 74 yaşındaki Hasan Yılmaz’ın evinin depo kısmına giren hırsızlık şüphelisi Abdulkadir Y., yakalanacağını anlayınca depoda bulunan malzemelerin arasına yatarak uyuma numarası yaptı. Polis ekiplerini karşısında gören Abdulkadir Y. “Ben neredeyim?” diyerek tepki gösterdi.
16.10.2022 Yaşam
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar... Doğu ve Güneydoğu'da çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik helikopterlerle bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getiriyor megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.
6.10.2022 Siyaset
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 145 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: 145 terörist etkisiz hale getirildi İÇİŞLERİ Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Eylül ayında aralarında bir liste dışı, 4'ü 'gri', 4'ü 'turuncu' kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 19 ölü, 109 sağ, 17 teslim olmak üzere toplam 145 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bunların da 113'ü PKK/KCK, 23'ü DEAŞ, 9'u da sol terör örgütü mensubudur" dedi.
5.10.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığından Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesine yönelik haberler hakkında açıklama
İçişleri Bakanlığından Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesine yönelik haberler hakkında açıklama İçişleri Bakanlığı, bazı basın yayın organlarında yer alan 'Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesine yönelik' haberler hakkında, "1937 yılından beri uyuşturucuyla mücadele tecrübesi olan bir teşkilatlanma olarak bu tip karalamalarla yeni karşılaşmadığımızı biliyoruz" açıklamasını yaptı.
28.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uyuma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.