Ustura

Ustura

Son dakika ustura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ustura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ustura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ustura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ustura gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 ustura haberi bulunmuştur. Tüm ustura haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Epilasyona, ağdaya, cımbıza son: İstenmeyen tüylerden bu 3 malzemeyle kurtulun!
Epilasyona, ağdaya, cımbıza son: İstenmeyen tüylerden bu 3 malzemeyle kurtulun! İstenmeyen tüyler ağda, cımbız, ustura, tıraş bıçağı gibi yöntemlerle her ne kadar yok edilmeye çalışılsa da bunlar kıl köklerini daha fazla beslediği için tüyler bir süre sonra daha gür çıkmaya başlıyor. Özellikle yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için doğal yöntemlere yönelebilirsiniz. İşte basit ve doğal tüyolar...
31.08.2023 Sağlık
Tartıştığı berber arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
Tartıştığı berber arkadaşını bıçaklayarak öldürdü Ankara'da berber Serdar Ertürk (47), tartıştığı arkadaşı Mücahit Altay (28) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Altay, gözaltına alındı.
27.06.2023 Yaşam
Nişanlısından eski sevgiliye işkence! Rezidans çağırdı sonrası dehşet: 'Canavarca hisle' yaptı
Nişanlısından eski sevgiliye işkence! Rezidans çağırdı sonrası dehşet: 'Canavarca hisle' yaptı Konya'nın Selçuklu ilçesinde adını 'Eda' olarak değiştiren Merve K.'nin (28) bir rezidansta işkenceye uğramasına ilişkin toplam 9 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırılan eski sevgili Murat Demirci (42), nişanlısı Sara Demir (25) ve arkadaşı Tuğba Demirci'nin (23) yargılandığı kamu davasının gerekçeli kararı açıklandı. Eda K.'nin saçını ustura ile kesmek ve vücudunda sigara söndürmek şekliyle yaralandığının sabit görüldüğü, usturanın 'silah' sayıldığı, sigara söndürme eyleminin ise 'canavarca hisle' işlenmediği belirtildi.
17.05.2023 Yaşam
Putin'den flaş açıklama: Nükleer savaş riski büyüyor
Putin'den flaş açıklama: Nükleer savaş riski büyüyor Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dünyada "nükleer savaş" riskinin büyüdüğünü söylerken, "Rusya yalnızca düşman saldırısına yanıt vermek için nükleer silah kullanır" dedi.
7.12.2022 Dünya
Eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesen sanığa 'indirimsiz' 6 yıl hapis
Eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesen sanığa 'indirimsiz' 6 yıl hapis Adana'nın Çukurova ilçesinde barışma teklifini reddeden eski sevgilisi A.O.'nun (33) yüzünü ustura ile kesen Sefer Bilal'e (31) 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl hapis cezası verildi. Tutuklu sanık Bilal'in cezasında 'haksız tahrik' ya da 'iyi hal indirimi' de uygulanmadı.
23.06.2022 Yaşam
Rezidanstaki iğrenç olayda şok detaylar! 'Çırılçıplak soyup video çektiler'
Rezidanstaki iğrenç olayda şok detaylar! 'Çırılçıplak soyup video çektiler' Konya'da 21 yaşındaki Demet A'nın boynuna ip bağlayıp, bıçak zoruyla kaçıran ve götürdükleri rezidansta cinsel istismarda bulunup, saçını makas ve bıçakla kesen 2'si kadın 3 kişi tutuklanmıştı. Rezidansta iç mimar Merve K.’ya işkence yapan Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşları Tuğba Demirci hakkında 5 gün sonra iddianamede hazırlandı. Şüphelilerin tehdit, yağma, cebir, hürriyetinden yoksun bırakma, hakaret suçlarını işlediği ileri sürüldü
16.04.2022 Yaşam
Zincirleme istismar ve işkence! Rezidansta iğrenç olay! Şok detay ortaya çıktı
Zincirleme istismar ve işkence! Rezidansta iğrenç olay! Şok detay ortaya çıktı Konya'da kaçırılarak cinsel taciz, işkence ve tecavüz tehdidine maruz bırakılan Demet A.'nın tek mağdur olmadığı ortaya çıktı. Murat Demirci ve 2 kadın arkadaşının kaçırdığı mimar M.K. "Saçlarımı ustura ile kesip üstümde sigara söndürdüler" dedi. Mağdur M.K.'nın yaşadıklarının Demet A'nın başına gelenlerle benzerlik göstermesi genç kadına yapılan işkencelerin adeta bir seri hal aldığını gösterdi.
15.04.2022 Yaşam
Eski sevgilisinin yüzünü ustura ile kesen şüpheli, tutuklandı
Eski sevgilisinin yüzünü ustura ile kesen şüpheli, tutuklandı Adana'da eski sevgilisi A.O.'nun (33) yüzünü ustura ile kesen Sefer Bilal (31) yakalanıp, gözaltına alındı. Daha önce de A.O.'ya iki kez silahlı saldırı düzenleyen Sefer Bilal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
27.12.2021 Yaşam
Hepatit beklemez! Risk altındaki kişiler hekime başvurmalı!
Hepatit beklemez! Risk altındaki kişiler hekime başvurmalı! Viral hepatitlere dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacı ile Dünya Sağlık Örgütü ve Dünya Hepatit Birliği tarafından 28 Temmuz günü, Dünya Hepatit Günü olarak kabul ediliyor. Dünya Hepatit Günü’ne özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Hüsnü Pullukçu, hepatit B enfeksiyonundan aşı ile korunmanın mümkün olduğunu belirterek çoğunlukla sinsi ilerleyen hepatit C enfeksiyonuna dikkat çekti.
27.07.2021 Sağlık
KKK sözleşmeli er kayıtları başlıyor! Personel temin sözleşmeli er alımı kayıt ve eğitim birliği öğrenme ekranı!
KKK sözleşmeli er kayıtları başlıyor! Personel temin sözleşmeli er alımı kayıt ve eğitim birliği öğrenme ekranı! Türk Silahlı Kuvvetlerine Sözleşmeli Er Temini seçim aşamaları tamamlandı. Seçim aşamaları neticesinde başarılı olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığına yerleştirilen sözleşmeli er adayları için kesin kayıt ilanı yayınlandı. Peki, Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er kayıtları nasıl yapılır? Sözleşmeli er eğitimleri ne zaman başlıyor? İşte Kayıt için gerekli belgeler...
25.05.2021 Personel Alımı
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Kuaförler kapanacak mı? Kuaförler ve berberler kapatılacak mı?
Kuaförler kapanacak mı? Kuaförler ve berberler kapatılacak mı? Koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yeni koronavirüs tedbirlerini devreye almıştı. Yeni koronavirüs önlemlerinin ikinci haftasında salgının seyri takip edilecek. Bu hafta koronavirüs için alınan önlemlerin yeterli olup olmadığı değerlendirilecek. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısından çıkacak yeni tedbirler bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma günü yaptığı açıklamada, yeni önlemlerin gelebileceğini işaret etmişti. Kabine toplantısından çıkacak yeni kararlar beklenirken pek çok kişi de Kuaförler kapanacak mı? Kuaförler ve berberler kapatılacak mı? sorularını araştırıyor. İşte detaylar...
30.11.2020 Gündem
İki kadın berber, ustalık için gün sayıyor
İki kadın berber, ustalık için gün sayıyor Antalya'da usturayla sakal tıraşı yapıp, saç kesen berber kalfaları Dilek Sipahi ve Zeynep Adak, ustalık için gün sayıyor.
11.10.2020 Yaşam
Kişiye özel ustura uygulaması
Kişiye özel ustura uygulaması Edirne'nin Keşan ilçesinde, berber Asilcan İrcan (24), normalleşme sürecinde jiletle sakal tıraşının serbest bırakılmasının ardından, dükkanına yaptırdığı dolapta yaklaşık 50 müşterisi için ayrı ayrı muhafaza ettiği usturalarla kişiye özel hizmet veriyor.
28.07.2020 Yaşam
81 ilde 'kontrollü sosyal hayata geçiş' denetimi
81 ilde 'kontrollü sosyal hayata geçiş' denetimi İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın talimatıyla 81 ilde oluşturulan denetim ekiplerince, 'kontrollü sosyal hayata geçiş' denetimi yapıldı. 180 bin 671 noktada gerçekleştirilen denetimlerde toplam 5 bin 820 idari işlem uygulandı.
6.06.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Denetimlerde 4 bin 310 idari işlem uygulandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Denetimlerde 4 bin 310 idari işlem uygulandı Kuaför, AVM, pazar yerleri, şehir içi ve şehirler arası ulaşım araçlarında dün yapılan Kovid-19 denetimlerinde 4 bin 310 idari işlem uygulandı.
16.05.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Berber, kuaför, taksi...
İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Berber, kuaför, taksi... İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.
15.05.2020 Gündem
Berberler ve kuaförler kaçta açılır? Nasıl çalışacak, alınan tedbirler neler? Nasıl randevu alınır?
Berberler ve kuaförler kaçta açılır? Nasıl çalışacak, alınan tedbirler neler? Nasıl randevu alınır? Berberler ve kuaförler bugün açılıyor. Corona virüsü kapsamında alınan tedbirler nedeniyle 21 Mart’ta kapatılan berberler ve kuaförler normalleşme sürecinin ilk adımı olarak bugün hizmete açılacak. Randevu sistemiyle ile çalışacak olan berberler ve kuaförler kaçta açılır? Vatandaşlar berberlerin kaçta açılıp, kapacağını araştırırken alınan tedbirleri de merak ediyor. Berberler ve kuaförler nasıl çalışacak? Berberden, kuaförden nasıl randevu alınır?
11.05.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdi! Berber,  güzellik salonu ve kuaförler...
İçişleri Bakanlığı 81 ile gönderdi! Berber, güzellik salonu ve kuaförler... İçişleri Bakanlığınca 81 il valiliğine "Berber/Güzellik Salonu/Kuaförlerin Açılması" konulu genelge gönderildi.
6.05.2020 Gündem
Berberler ve Kuaförler corona salgını nedeniyle kapandı! Berberler ne zaman açılacak? Berberler odası açılış tarihi verdi mi?
Berberler ve Kuaförler corona salgını nedeniyle kapandı! Berberler ne zaman açılacak? Berberler odası açılış tarihi verdi mi? Corona virüs tedbirleri kapsamında virüs yayılımını önlemek amacıyla kuaför ve berberler kapatılmıştı. İçişleri Bakanlığı'nın 81 İle gönderdiği genelgeyle kapatılan berber ve kuaförlerin corona virüs süresince faaliyeti durdurulmuştu. Evde sosyal mesafe sürecini yaşayan pek çok kişi berber ve kuaförlerin ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki, Kuaförler ve berberler ne zaman açılacak? Evde saç nasıl kesilir? İşte merak edilen soruların yanıtları...
18.04.2020 Gündem
Evde erkek saçı nasıl kesilir? Makine ile saç kesimi nasıl yapılır? Erkek saç kesiminin püf noktaları
Evde erkek saçı nasıl kesilir? Makine ile saç kesimi nasıl yapılır? Erkek saç kesiminin püf noktaları Corona virüs nedeniyle tüm berberler ve kuaförlerin kapalı olması aynı zamanda sokağa çıkma yasağının da bulunması nedeniyle çoğu erkek saç kesimi evde kendi yapıyor. Evde saç kesimi ise oldukça dikkat isteyen ve bazı kuralları olan bir işlemdir. Peki, Erkekler için evde saç nasıl kesilir? Makine ile saç kesimi nasıl yapılır? İşte erkek saç kesiminin püf noktaları
2.05.2021 Gündem
PAEM sonuçları açıklandı!
PAEM sonuçları açıklandı! PAEM sonuçları açıklandı. Polis Akademisi gece yarısı sürprizi yaparak "2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) Müdürlüğüne 1800 erkek, 200 kadın olmak üzere toplam 2000 Komiser Yardımcısı Adayı Öğrenci Alımı Sınav sonuçları açıklanmıştır." diye belirtti.
29.12.2019 Gündem
Gece yarısı korku dolu anlar... Böyle izlediler
Gece yarısı korku dolu anlar... Böyle izlediler Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bunalıma giren bir gencin üst geçide çıkıp aşağıya atlayacağını söyleyen şahıs ekipleri harekete geçirirken, vatandaşlar olayı film seyreder gibi izledi. Daha sonra hava yastığının üzerine atlayan şahıs hastaneye kaldırıldı.
26.03.2019 Yaşam
18 yaşındaki genci sokakta hastanelik eden travesti yakalandı
18 yaşındaki genci sokakta hastanelik eden travesti yakalandı Samsun'da kardeşi ve arkadaşı ile birlikte evine giden 18 yaşındaki gence sokak ortasında ustura ile saldırarak yaralayan travesti, polisin takibi sonucu yakalandı.
14.12.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ustura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ustura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.