Usame Bin Ladin

Usame Bin Ladin

Son dakika Usame bin Ladin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Usame bin Ladin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Usame bin Ladin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Usame Bin Ladin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan usame bin ladin gelişmeleri de dahil olmak üzere 721 usame bin ladin haberi bulunmuştur. Tüm usame bin ladin haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık!
ABD Başkanı Biden'dan Usame Bin Ladin açıklaması: Bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık! ABD'de, 11 Eylül 2001'de terör örgütü El Kaide tarafından düzenlenen saldırıların 21. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma töreninde konuşan ABD Başkanı Joe Biden, "Usame Bin Ladin'i bulup öldürmek 10 yıl sürdü ama başardık" dedi.
11.09.2022 Dünya
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?
11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir? Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre dünyanın seyrini değiştiren yaşam 11 Eylül saldırısı dünyada İslamofobi'yi de arttırdı. 11 Eylül saldırılarının üzerinden 21 yıl geçerken, “11 Eylül saldırısını kim yaptı, kaç kişi öldü? 11 Eylül İkiz Kuleler saldırısı neden oldu? 11 Eylül saldırısı nedir?” sorularına da yanıt aranıyor.
10.09.2022 Dünya
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu!
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu! ABD, terör örgütü El Kaide'nin lideri Eymen el Zevahiri'yi Afganistan'da silahlı insansız hava aracından ateşlenen füzeyle öldürdü. Dünya, Zevahiri'nin öldürüldüğünü gece yarısı 00.27'de Amerikan Associated Press (AP) haber ajansının 'acil' koduyla geçtiği haberle öğrendi.
2.08.2022 Dünya
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
Eymen El Zevahiri öldü mü? El Kaide lideri Eymen Zevahiri kimdir, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu? El Kaide lideri Eymen El-Zevahiri CIA tarafından Kabil'de düzenlenen operasyonla öldürüldü. ABD Başkanı Joe Biden beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Adalet yerini buldu ve bu terörist lider artık yok" dedi. Peki, Eymen El Zevahiri kimdir? El Kaide lideri Eymen Zevahiri nasıl öldü, kaç yaşındaydı, radikalleşme süreci nasıl oldu?
2.08.2022 Dünya
El Kaide elebaşı Eymen El Zevahiri'nin öldürüldüğü iddia edildi
El Kaide elebaşı Eymen El Zevahiri'nin öldürüldüğü iddia edildi ABD'li bir yetkili, hafta sonu Afganistan'da kritik bir El Kaide hedefine yönelik başarılı bir operasyon düzenlendiğini açıkladı. Associated Press haber ajansı muhabiri, Twitter'da yaptığı paylaşımda, operasyon sonucu terör örgütü El Kaide elebaşı Eymen El Zevahiri'nin öldürüldüğünü ifade etti. Zevahiri, Mayıs 2011'de Usame bin Ladin'in öldürülmesiyle birlikte El Kaide'nin yeni lideri olmuştu.
1.08.2022 Dünya
H3N8 virüsü insana bulaştı! Ülkeden resmi açıklama geldi, en belirgin semptomu...
H3N8 virüsü insana bulaştı! Ülkeden resmi açıklama geldi, en belirgin semptomu... Dünya koronavirüsü geride bırakmaya hazırlanırken Çin'den gelen haber ile sarsıldı. Çin'de insana bulaşan ilk H3N8 virüsü vakası teyit edildi. Uzmanlar virüsün semptomlarını açıkladı ve bir de uyarıda bulundu.
27.04.2022 Dünya
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü...
Korkunç plan yıllar sonra ortaya çıktı! El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in ikinci '11 Eylül'ü... Terör örgütü El Kaide örgütünün lideri Usame Bin Ladin'in '2'nci 11 Eylül' olarak adlandırılan planları ortaya çıktı.
25.04.2022 Dünya
El Kaide lideri için öldü deniyordu ortaya çıktı! Başına 25 milyon dolar ödül konmuştu...
El Kaide lideri için öldü deniyordu ortaya çıktı! Başına 25 milyon dolar ödül konmuştu... Terör örgütü El Kaide'nin eski lideri Usame bin Ladin'in ikinci komutanı ve örgütün lideri Ayman el-Zawahiri 'öldü iddialarının' arkasından yayınladığı bir videoda ortaya çıktı.
6.04.2022 Dünya
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı?
11 Eylül ne zaman, hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısını kim yaptı, ölenler arasında Türk var mıydı? Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 20 yıl geçti. Peki, 11 Eylül saldırısı nedir, nasıl, ne zaman ve hangi yıl oldu? 11 Eylül İkiz Kuleler Saldırısı…
11.09.2021 Gündem
Terörist Bin Ladin’in 'Biden' talimatı ortaya çıktı!
Terörist Bin Ladin’in 'Biden' talimatı ortaya çıktı! Taliban’ın Afganistan’daki yönetimi ele geçirmesinin ardından tüm dünya Kabil’den gelen son dakika haberlerini kilitlenmiş durumda. Kaçışlarla ve infazlarla gündeme gelen ülkeyle ilgili flaş bir iddia daha ortaya atıldı. İngiliz medyası, El Kaide lideri Bin Ladin’in ülkede yaşananlarla ilgili görüşlerini Biden hakkında yıllar önce verdiği talimata ilişkin çarpıcı detaylar paylaştı.
22.08.2021 Dünya
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir? Taliban Afganistan'ın başkenti Kabil'e girdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı ile görüşerek durumla ilgili fikir alırken, Birleşmiş Milletler Taliban'a sivillerin güvenliğinin sağlanması için çağrıda bulundu. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Afganistan'daki durumun, ABD'nin ülke üzerinde yaptığı deneyin sonucu olduğunu belirtti. Afganistan son durum nedir? Afganistan'da neler oluyor, Taliban olayı nedir?
16.08.2021 Gündem
Taliban ne istiyor? Taliban kimdir, örgütü nedir? İşte Taliban Afganistan olayı
Taliban ne istiyor? Taliban kimdir, örgütü nedir? İşte Taliban Afganistan olayı Taliban, ülkenin Orta Asya ile bağlantısını sağlayan kuzey vilayetlerinin merkezlerini peşi sıra ele geçirirken korkulan oldu; Afganistan Kabil’i de ele geçirdi. İşte Taliban Afganistan olayının tarihi arka geçmişi…
16.08.2021 Gündem
Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi?
Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi? ABD'nin Afganistan'daki askeri güçlerini çekme kararının ardından saldırıları zirve noktaya ulaşan Taliban, ülkenin Orta Asya ile bağlantısını sağlayan kuzey vilayetlerinin merkezlerini de peşi sıra ele geçiriyor. ABD ile Taliban arasında imzalanan Doha Anlaşması'na göre, NATO güçlerinin son çekilme tarihi olan 11 Eylül 2021'den önce vilayet merkezlerine saldırmayacağını ilan eden Taliban, ABD hava saldırılarını gerekçe göstererek vilayet merkezlerine yöneldi. Taliban, son 6 günde biri ülkenin güneybatısında, biri batısında, diğer yedisi kuzey ve kuzeydoğuda olmak üzere toplam 9 vilayet merkezini Afgan hükümet güçlerinden aldı. Afgan hükümeti, 34 vilayet merkezinden 25'ini halen kontrolünde tutuyor. Taliban'ın kontrolüne giren yerlerdeki ilk icraatlarından biri, cezaevlerinde bulunan tüm mahkumları serbest bırakmak oluyor. Peki, Taliban kimdir, Taliban örgütü ve rejimi nedir, nasıl kuruldu? Taliban örgütünün kurucu lideri kimdir, Taliban ordusu kaç kişi?
11.08.2021 Gündem
ABD'den flaş Afganistan kararı! Biden resmen duyurdu
ABD'den flaş Afganistan kararı! Biden resmen duyurdu ABD Başkanı Joe Biden, "Afganistan'daki askeri misyonumuz 31 Ağustos'ta sona erecek. Taliban, askeri açıdan 2001'den bu yana en güçlü durumda. Orada kalsaydık askerlerimiz daha çok saldırıya uğrayacaktı" dedi.
8.07.2021 Dünya
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme
MİT TIR'larının durdurulması davasında flaş gelişme MİT TIR'larının durdurulması davasında FETÖ'nün "sivil imamları"nın da aralarında bulunduğu 27 sanığa verilen hapis cezalarının gerekçesi açıklandı.
29.12.2020 Gündem
Sudan ABD'nin terörü destekleyen ülkeler listesinden resmen çıkartıldı
Sudan ABD'nin terörü destekleyen ülkeler listesinden resmen çıkartıldı ABD’nin Hartum Büyükelçiliği, Sudan’ın teröre destek veren devletler listesinden çıkartılma kararının bugünden itibaren yürürlüğe girdiğini açıkladı.
14.12.2020 Dünya
Orta Doğu uzmanı, deneyimli gazeteci Robert Fisk hayatını kaybetti
Orta Doğu uzmanı, deneyimli gazeteci Robert Fisk hayatını kaybetti Orta Doğu uzmanı, deneyimli gazeteci Robert Fisk, İrlanda'nın başkenti Dublin'deki evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu 74 yaşında hayatını kaybetti.
2.11.2020 Gündem
Trump imzayı attı! Listeden çıkarıldı
Trump imzayı attı! Listeden çıkarıldı ABD Başkanı Donald Trump, Sudan'ı "teröre destek veren ülkeler" listesinden çıkarma kararını imzaladığını Kongreye bildirdi.
23.10.2020 Dünya
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü?
11 Eylül saldırısı nasıl, kaç yılında oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? ABD, tarihinin en büyük terör saldırısı 11 Eylül'ün 19. yılını, bu saldırılardan daha derin iz bırakan ve ekonomik yıkım yaratan küresel salgın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gölgesinde anacak. Dünyanın seyrini değiştiren, Afganistan ve Irak'ın işgaline zemin hazırlayan, seyahatten kültüre yaşam tarzlarını etkileyen, ırkçıklık ve İslamofobi'yi artıran 11 Eylül saldırılarının üzerinden 19 yıl geçti. Geçen 19 yıla rağmen, ABD'nin Afganistan ve Orta Doğu'da yüz binlerce kişinin ölümüne ve trilyon dolarlara mal olan terörle mücadelesi bitmedi. Peki, 11 Eylül saldırısı nasıl oldu? 11 Eylül saldırısında kaç kişi öldü? İşte 11 Eylül saldırısı hakkında merak edilenler…
11.09.2020 Gündem
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi
Cemal Kaşıkçı davasında flaş gelişme! Suudi mahkemesi karar verdi Suudi Arabistan'da görülen Cemal Kaşıkçı davasında 8 kişi mahkum edilirken, 5 kişiye 20'şer yıl hapis cezası verildi.
7.09.2020 Dünya
ABD Başkanı Trump'tan corona aşısı açıklaması! Tarih verdi
ABD Başkanı Trump'tan corona aşısı açıklaması! Tarih verdi ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı 3 aşı adayının son klinik aşamada olduğunu belirten Trump, "Aşı belki ekim sonundan önce dağıtılır. Bunu seçimler yaklaştığı için değil, insanların hayatını kurtarmak istediğimiz için yapacağız." açıklamasında bulundu.
4.09.2020 Dünya
ABD'den dikkat çeken rapor! Türkiye ve PKK/YPG detayı...
ABD'den dikkat çeken rapor! Türkiye ve PKK/YPG detayı... ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "Terörizm 2019 Ülkeler Raporu"nda, terör örgütü DEAŞ'ın dünyanın çeşitli yerlerinde terör saldırıları düzenlemeye odaklanan global bir ağa dönüşmeye başladığı belirtildi. PKK ve YPG'nin Türkiye sınırları içinde çeşitli terör eylemleri gerçekleştirdiği kaydedilen raporda, son 2 raporda yer verilmeyen "Türkiye'nin YPG'yi PKK'nın uzantısı olarak gördüğü" ibaresine bu kez yer verilmesi dikkati çekti.
24.06.2020 Dünya
Dünyaya duyurdular: El Kaide Örgütünün lideri öldürüldü
Dünyaya duyurdular: El Kaide Örgütünün lideri öldürüldü Beyaz Saray, Arap Yarımadası'ndaki El Kaide Örgütünün lideri Kasım el-Rimi’nin Yemen'de düzenlenen terörle mücadele operasyonunda öldürüldüğünü duyurdu.
7.02.2020 Dünya
ABD'den 23 yıl sonra sürpriz karar
ABD'den 23 yıl sonra sürpriz karar ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, 23 yılın ardından Sudan'a karşılıklı büyükelçi atayacaklarını duyurdu.
4.12.2019 Dünya
Dünyanın en tehlikeli teröristinin öldürüldüğü ortaya çıktı
Dünyanın en tehlikeli teröristinin öldürüldüğü ortaya çıktı El Kaide lideri Usame bin Ladin'den sonra dünyanın en tehlikeli teröristi olarak adlandırılan İbrahim al-Asiri'nin ölümü teyit edildi.
10.10.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Usame Bin Ladin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki usame bin ladin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.