Ünlü Yönetmen

Ünlü Yönetmen

Son dakika Ünlü yönetmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ünlü yönetmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ünlü yönetmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü Yönetmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü yönetmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.494 ünlü yönetmen haberi bulunmuştur. Tüm ünlü yönetmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor!
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik sonrasında aradığı aşkı ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlunda buldu.
24.04.2024 Magazin
Selen Görgüzel takipçisinin yorumuna ateş püskürdü! 'Hadsiz'
Selen Görgüzel takipçisinin yorumuna ateş püskürdü! 'Hadsiz' Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra açıklamaları ve estetikleriyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak yayınladığı pozuna gelen yoruma sinirlendi. Görgüzel, kendisine 'Yavrum' diyen takipçisine ateş püskürdü.
17.04.2024 Magazin
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Kritik atamalar kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım, TPAO Genel Müdürlüğüne Ahmet Türkoğlu getirildi.
22.02.2024 Gündem
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi
Kar Kardeşliği filmi gerçek mi? Kar Kardeşliği filminin gerçek hikayesi nedir? İşte Kar Kardeşliği hikayesi Kar Kardeşliği gerçek mi? Bir uçağın And Dağlarının orta yerine düşmesinin ardından, hayatta kalan yolcular evlerine dönmek için güçlerini birleştirmesini ve birbirlerine ümit kaynağı olmasını anlatan filmin hikayesi dikkatleri üzerine çekti. Peki, Kar Kardeşliği hikayesi gerçek mi kurgu mu? İşte Kar Kardeşliği filmi gerçek hikayesi…
6.01.2024 Televizyon
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi' Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.
29.05.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki! Önceki gün bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' şarkısını seslendirdi ancak performansı beğenilmedi. Kendisi hakkında yapılan kötü eleştirilere tepki gösteren Görgüzel, şarkıyı söylediği anları beğenmeyen Işın Karaca'ya verdiği yanıtla dikkat çekti.
11.05.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Peter Werner hayatını kaybetti!
Peter Werner hayatını kaybetti! Başarılı televizyon dizileriyle tanınan Oscar ödüllü yönetmen Peter Werner, 76 yaşında yaşamını yitirdi.
23.03.2023 Magazin
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı!
Elisabeth Moss ve Haluk Bilginer aynı dizide rol aldı! Altın Küre ödüllü oyuncu Elisabeth Moss'un, hem yapımcılığını üstlendiği hem de başrolünde yer aldığı 'The Veil' adlı dizinin çekimleri Türkiye'de yapıldı. Dizide Haluk Bilginer de rol aldı.
17.03.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aynı evde yaşıyor!
Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile aynı evde yaşıyor! Oyuncu Hazar Ergüçlü ve yönetmen Onur Ünü ile lişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalamıştı. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sık sık magazin gündemine gelen ve yorumlara kulaklarını tıkayan Ergüçlü, ünlü yönetmen ile beş yıl boyunca aşk yaşadı. Sürpriz şekilde ilişkisine nokta koyan güzel oyuncu, önceki gün Cihangir'de görüntülendi.
15.03.2023 Magazin
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi!
Leonardo DiCaprio, FBI'ya ifade verdi! Dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile suç drama türündeki 'Killers of the Flower Moon' filminde yeniden bir araya gelmeye hazırlanan Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio, Malezyalı kaçak yatırımcı ile ilişkisi sebebiyle ABD'nin iç istihbarat ve güvenlik gücü FBI'a ifade verdi.
5.03.2023 Magazin
Sinan Çetin Cihangir'i terk ediyor! İşte yaşayacağı yeni yer
Sinan Çetin Cihangir'i terk ediyor! İşte yaşayacağı yeni yer Ünlü yönetmen Sinan Çetin adının bütünleştiği Cihangir'i terk etme kararı aldı. Çetin, aldığı mülkleri satıp semt değiştiriyor. Yönetmen artık Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yaşayacak.
4.03.2023 Magazin
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük!
Müfit Can Saçıntı'dan annesine son öpücük! Yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın hayatını kaybeden annesi Güzide Saçıntı, memleketi Çorum’un Sungurlu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü yönetmen, annesinin tabutunu omuzlarken öptü.
26.02.2023 Magazin
Ünlü yönetmen Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Müfit Can Saçıntı'nın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı'nın annesi Güzide Saçıntı hayatını kaybetti.
25.02.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum!
Mahsun Kırmızıgül: Sarsılıyorum, kahroluyorum! Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, 10 ilimizde yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından afet bölgesine gitti. Yakın arkadaşı ve meslektaşı Haluk Levent'in başkanı olduğu Ahbap Derneği ile koordineli şekilde çalıştıklarını açıklayan Kırmızıgül, "Sarsılıyorum, kahroluyorum" dedi.
11.02.2023 Magazin
Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip
Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip Yönetmen Murat Şeker, geçtiğimiz hafta İzmir'de gerçekleştirilen 'Çakallarla Dans' filminin galasında kendisiyle fotoğraf çekilen üniversite öğrencisi Mehmet Bora Eroğlu'nun Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu. Şeker, yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.
9.02.2023 Magazin
Ferzan Özpetek depremzedelere 200 bin TL bağışladı!
Ferzan Özpetek depremzedelere 200 bin TL bağışladı! Ferzan Özpetek, İtalya'da sahnelenecek olan ‘Ferzaneide’ adlı tek kişilik gösterisinin geliri olan 200 bin TL'yi depremzedelere bağışladı
8.02.2023 Magazin
‘Bizimkiler’ dizisinin yönetmeni Yalçın Yelence yoğun bakıma kaldırıldı
‘Bizimkiler’ dizisinin yönetmeni Yalçın Yelence yoğun bakıma kaldırıldı Bir dönemin fenomen yapımlarından ‘Bizimkiler’ isimli dizinin yönetmeninden kötü haber geldi. Ünlü yönetmen Yalçın Yelence, apar topar yoğun bakıma alındı.
5.01.2023 Yaşam
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle
5 yıllık aşk sona erdi! Hazar Ergüçlü'den flaş hamle Aralarındaki yaş farkı ile magazin gündeminden düşmeyen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinin 5 yıllık ilişkisi sona erdi. Evlenmeleri beklenirken herkesi şaşırtan ünlü çiftin fikir ayrılıkları yaşadıkları için bu kararı aldıkları öğrenildi.
14.12.2022 Magazin
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim"
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim" Senarist ve yönetmen Onur Ünlü 'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü ile yaklaşık dört yıldır aşk yaşıyor. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine gelen ikiliden Onur Ünlü, bu konudaki eleştirileri değerlendirdi.
8.12.2022 Magazin
Tim Burton'ın eski eşi Helena Bonham Carter'dan olay yaratan açıklama!
Tim Burton'ın eski eşi Helena Bonham Carter'dan olay yaratan açıklama! Ünlü yönetmen Tim Burton'ın eski eşi Helena Bonham Carter, erkek arkadaşı Rye Dag Holmboe'yla aralarındaki 21 yıllık yaş farkıyla ilgili şakalaştıklarını söyledi. Helena'dan samimi açıklamalar geldi.
29.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü Yönetmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü yönetmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.