Gazete Vatan Logo
Magazin Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!

Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!

Önceki gün bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' şarkısını seslendirdi ancak performansı beğenilmedi. Kendisi hakkında yapılan kötü eleştirilere tepki gösteren Görgüzel, şarkıyı söylediği anları beğenmeyen Işın Karaca'ya verdiği yanıtla dikkat çekti.

Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!

2022 yılının mart ayında ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliklerini bitiren ünlü oyuncu Selen Görgüzel zaman zaman açıklamalarıyla zaman zamansa sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen isimlerden biri haline geldi.

Görgüzel, şimdi de sesiyle gündeme geldi.

ELEŞTİRİ YAĞMURU

Geçtiğimiz günlerde sahneye çıkarak merhum sanatçı Kayahan'ın sevilen parçası 'Seni Versinler Ellere'yi seslendiren Görgüzel'in performansı eleştiri yağmuruna tutuldu.

"AMA NEDEN?"

Sosyal medyada çok sayıda eleştiri alan ünlü oyuncuya bir tepki de ünlü şarkıcı Işın Karaca'dan geldi. Karaca, Görgüzel'in performansına "Ama neden?" yorumunda bulundu.

IŞIN KARACA'YA YANIT VERDİ

Karaca'nın yorumunu gören ünlü oyuncu, şarkıcıya şu sözlerle yanıt verdi:

2.sayfa‘da paylaşılan haberde dün gece sahnemde söylemeyi en sevdiğim şarkı 'Yemin Ettim’in 5sn’lik ve üstelik telefonla çekilmiş küçük bir parçasıyla beni talan etmeye çalışan sanat severler :) önemli olan iyi niyet bilmediğiniz her konuda fikrinizin olmasına alıştık. Ama bildiği halde 'neden?' diye soran çok sevgili Işın Karaca'ya hepinizin önünde cevap vereyim: SESİNE GÜVENİP BAĞIRARAK OKUMAK NE KADAR DA RAHATSIZ EDİCİ OLUYORMUŞ Dİ Mİ?