Sinan Çetin

Sinan Çetin

Son dakika sinan çetin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinan çetin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinan çetin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinan Çetin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinan çetin gelişmeleri de dahil olmak üzere 794 sinan çetin haberi bulunmuştur. Tüm sinan çetin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor!
Dilan Çiçek Deniz Sinan Çetin’in oğluyla aşk yaşıyor! Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik sonrasında aradığı aşkı ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlunda buldu.
24.04.2024 Magazin
Sinan Çetin Cihangir'i terk ediyor! İşte yaşayacağı yeni yer
Sinan Çetin Cihangir'i terk ediyor! İşte yaşayacağı yeni yer Ünlü yönetmen Sinan Çetin adının bütünleştiği Cihangir'i terk etme kararı aldı. Çetin, aldığı mülkleri satıp semt değiştiriyor. Yönetmen artık Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yaşayacak.
4.03.2023 Magazin
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü!
O filmdeki dev kaya ikiye bölündü! İlyas Salman ve Müjde Ar’ın başrolünde yer aldığı 1981 yapımı “Çirkinler de Sever” filminin çekildiği Adıyaman’daki eski adıyla Eski Kahta, yeni adıyla Kocahisar Mahallesi’ndeki dev kaya deprem nedeniyle ikiye bölündü.
19.02.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan itiraf, ilk kez açıkladı: O sahnede etrafımda üç kişi vardı
Hülya Avşar'dan itiraf, ilk kez açıkladı: O sahnede etrafımda üç kişi vardı Ünlü sanatçı Hülya Avşar'a son günlerde çok konuşulan meslektaşı Hafsanur Sancaktutan'ın iddialı sahnesi hatırlatıldı. Avşar kızı, başrolünde yer aldığı, Sinan Çetin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, 1993 yapımı 'Berlin in Berlin' filmindeki benzer sahnesinden örnek verdi ve bilinmeyen bir detayı ilk kez paylaştı.
28.10.2022 Magazin
Müge Anlı evli mi, kaç çocuğu var? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi?
Müge Anlı evli mi, kaç çocuğu var? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi? ATV ekranlarında reyting rekortmeni programı, gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı hayatı en çok merak edilen isimlerden biri. Yaşı, kilosu, evli olup olmadığı, eğitimi, çocuk sahibi mi değil mi, hayatı hakkında her detay sorgulanıyor. Peki, Müge Anlı kimdir, Müge Anlı kaç yaşında, nereli? Müge Anlı evli mi, çocuğu var mı? Burhan Akdağ kimdir, Müge Anlı’nın eşi mi?
20.07.2022 Televizyon
Olayların adamı Rüzgar Çetin gecelerde! Hızlı adımlarla otele girdi...
Olayların adamı Rüzgar Çetin gecelerde! Hızlı adımlarla otele girdi... Son yıllarda yaşadığı olaylar nedeniyle gündemden düşmeyen Rüzgar Çetin, Bebek'te objektiflere yansıdı. Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına iyi seneler dileyerek otele giriş yaptı.
4.01.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
'Propaganda' davasında karar çıktı! 307 bin lira tazminat
'Propaganda' davasında karar çıktı! 307 bin lira tazminat Türk sinemasının usta oyuncularından merhum Kemal Sunal’ın ailesi, ‘Propaganda’ adlı filmden telif hakkı alamadıkları iddiasıyla Sinan Çetin’e ait Plato Film’e açtığı davayı kazandı. Mahkeme, 307 bin 502 liranın Sunal’ın ailesine verilmesine hükmetti.
11.09.2021 Magazin
Teoman: Yarın gidiyorum, müzisyenlerim geçinebilsin diye...
Teoman: Yarın gidiyorum, müzisyenlerim geçinebilsin diye... Teoman ile Sinan Çetin, önceki gün Kuruçeşme'de yürüyüş yaparken görüntüledi. Teoman, "Yarın Konya'ya gidiyorum. Bu dönemde de para kazanılmayacak konserlerden ama müzisyenlerim geçinebilsin diye yapıyorum" diyerek uzaklaştı.
14.11.2020 Magazin
Sinan Çetin 'sosyal mesafe' kuralını hiçe saydı!
Sinan Çetin 'sosyal mesafe' kuralını hiçe saydı! Yönetmen Sinan Çetin, önceki gün Bebek'teki bir mekanda toplantı yaparken görüntülendi. Bilgisayardan görüntü izleyen Çetin, koronavirüs salgınına karşı 1,5 metre olan 'sosyal mesafe' kuralına uymadı.
1.07.2020 Magazin
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Sinan Çetin salgını fırsat bildi!
Sinan Çetin salgını fırsat bildi! Büyükada’daki villasında usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı öne sürülen Sinan Çetin, şimdi de evinin bitişiğindeki yolu duvar ördürerek kapattığı iddiasıyla gündeme geldi.
24.03.2020 Magazin
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında?
Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Magazin dünyasının önde gelen ismi Hülya Avşar kimdir? Nerelidir? Hülya Avşar kaç yaşında? Avşar kızı olarak bilinen Hülya Avşar hakkında özel hayatı ve kariyeri ile ilgili işte merak edilenler…
17.01.2020 Gündem
Şafak Sezer ile Paris Hilton nasıl buluştu?
Şafak Sezer ile Paris Hilton nasıl buluştu? Komedyen Şafak Sezer ile ABD'li yıldız Paris Hilton, yapımcılığını Sinan Çetin’in üstlendiği "Paris’in Sırrı" filminde başrolü paylaşacak.
16.01.2020 Magazin
Sinan Çetin yıllar sonra itiraf etti!
Sinan Çetin yıllar sonra itiraf etti! Yönetmen Sinan Çetin Avrupa Yakası adlı diziyle ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaptı.
17.11.2019 Magazin
Tamer Karadağlı ateş püskürdü: Yasak olan ne?
Tamer Karadağlı ateş püskürdü: Yasak olan ne? Sapanca'da bir dinlenme tesisinde Burcu Esmersoy'la birlikte görüntülenen Tamer Karadağlı, güzel sunucunun ardından aşk haberlerine tepki gösterdi.
14.11.2019 Magazin
4,5 yıllık aşk bitti! Gecelere geri döndü
4,5 yıllık aşk bitti! Gecelere geri döndü Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin ile Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kızı Mina Nur Çebi, 4.5 yıllık ilişkilerini noktalama kararı aldı.
24.06.2019 Magazin
Cem Özer ile Sinan Çetin arasında sürpriz gelişme!
Cem Özer ile Sinan Çetin arasında sürpriz gelişme! Cem Özer, geçtiğimiz ekim ayında rol aldığı filmin setinde düşerek ayağını kırmış, sonrasında gelişen sağlık sorunları nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalmıştı
13.03.2019 Magazin
"İkinci evliliğimi boşanmak için yaptım"
"İkinci evliliğimi boşanmak için yaptım" Oyuncu Cem Özer, MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın hazırlayıp sunduğu 'Senin Mucizen' programına konuk oldu.
8.03.2019 Magazin
"Ailem bu sahneye hiç takılmadı"
"Ailem bu sahneye hiç takılmadı" Sinan Çetin'in 1993 yılında çektiği "Berlin in Berlin" filmi hala hafızalarda. Hülya Avşar’ın canlandırdığı Dilber karakterinin mastürbasyon sahnesi de çok ses getirmişti. ‘Berlin in Berlin’ adlı filmi, Çetin’in oğlu Rafael Cemo Çetin, ‘New York in New York’ adıyla yeniden çekti. Dün vizyona giren filmde Dilber karakterini bu kez Mine Kılıç canlandırdı. Kılıç, filmdeki o sahneyi ve ailesinin tepkisini Posta'dan Bekir Saçar'a anlattı...
23.02.2019 Magazin
Sinan Çetin'in oğlu Cem Özer'i aradı
Sinan Çetin'in oğlu Cem Özer'i aradı Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu, yapımcı Rafael Cemo Çetin babasının 1993'te çektiği 'Berlin in Berlin' filminden esinlenip 'New York in New York' adlı bir filme imza attı. Önceki akşam Beyoğlu, Soho House'da gerçekleşen gala daveti için 'Berlin in Berlin'in başrol oyuncusu Cem Özer'i aradı.
7.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinan Çetin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinan çetin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.