Ümit Dündar

Ümit Dündar

Son dakika Ümit Dündar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ümit Dündar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ümit Dündar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Dündar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit dündar gelişmeleri de dahil olmak üzere 447 ümit dündar haberi bulunmuştur. Tüm ümit dündar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak kimdir, nereli, kaç yaşında? Orgeneral Metin Gürak hangi görevlerde bulundu, 15 Temmuz’da görevi neydi? İşte Gürak’ın askeri hayatı…
Yeni Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak kimdir, nereli, kaç yaşında? Orgeneral Metin Gürak hangi görevlerde bulundu, 15 Temmuz’da görevi neydi? İşte Gürak’ın askeri hayatı… Yüksek Askeri Şura (YAŞ) bugün toplantı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan YAŞ'ta albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları da ele alındı. Genelkurmay Başkanlığı için adı geçen isimlerden biri olan Metin Gürak, yeni Genelkurmay Başkanı oldu. Peki, Metin Gürak kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.08.2023 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Bakan Akar, Komutanlar, Savunma Sanayi Şirketlerinin Temsilcileri ve Bakanlık Personeli ile iftar yaptı
Bakan Akar, Komutanlar, Savunma Sanayi Şirketlerinin Temsilcileri ve Bakanlık Personeli ile iftar yaptı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar; Komutanlar, Savunma Sanayi Şirketlerinin Temsilcileri ve Bakanlık Personeli ile iftar programında bir araya geldi.
14.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda önemli kabuller
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan art arda önemli kabuller Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıtay Başkanı Akarca ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Şahin'i kabul etti. Erdoğan daha sonra yaş haddi nedeniyle emekli olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Dündar'ı da kabul etti.
24.08.2021 Gündem
Kara Kuvvetleri Komutanlığında devir teslim töreni
Kara Kuvvetleri Komutanlığında devir teslim töreni Emekliye ayrılan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın da katıldığı törenle görevini Orgeneral Musa Avsever'e devretti.
13.08.2021 Gündem
Bakan Soylu'nun amcası Hüseyin Soylu son yolculuğuna uğurlandı
Bakan Soylu'nun amcası Hüseyin Soylu son yolculuğuna uğurlandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, kanser tedavisi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden amcası Hüseyin Soylu, son yolculuğuna uğurlandı.
8.08.2021 Siyaset
2021 YAŞ kararları! Emekli olan albaylar ve terfi eden albaylar tam liste!
2021 YAŞ kararları! Emekli olan albaylar ve terfi eden albaylar tam liste! YAŞ kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 29 general ve amiral kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edilirken, 17 general ve amiral bir üst rütbeye, 56 albay ise general ve amiralliğe terfi ettirildi. İşte 2021 yaş kararları ile emekli olan albaylar ve terfi eden albaylar tam liste!
5.08.2021 Gündem
Ümit Dündar kimdir? Emekli olan Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar’ın merak edilen biyografisi…
Ümit Dündar kimdir? Emekli olan Kara Kuvvetleri Komutanı Ümit Dündar’ın merak edilen biyografisi… Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı sona erdi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini yürüten Ümit Dündar, emekliye ayrıldı. Peki Ümit Dündar kimdir, kaç yaşında, nereli?
4.08.2021 Gündem
YAŞ kararları açıklandı! Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu
YAŞ kararları açıklandı! Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı. Yeni Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Musa Avsever oldu.
4.08.2021 Gündem
YAŞ toplantısı ne zaman, günü belli mi? Yüksek Askeri Şura Toplanıyor!
YAŞ toplantısı ne zaman, günü belli mi? Yüksek Askeri Şura Toplanıyor! Yüksek Askeri Şura'nın ağustos ayında yapacağı toplantı gündem arasına girdi. TSK bünyesinde Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı olan Yüksek Askeri Şura (YAŞ), ağustos ayında bir araya geleceğinden, toplantının hangi gün yapılacağı merak edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılması planlanan toplantıda, albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması veya emekliye ayırma işlemlerinin yanı sıra generallerin terfi ve atama dosyaları da gözden geçirilecek. Peki, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı ne zaman?
4.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti.
4.08.2021 Gündem
Bakan Akar'dan orman yangınları ile ilgili açıklama
Bakan Akar'dan orman yangınları ile ilgili açıklama Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar orman yangınlarına ilişkin, "İHA'larımız, helikopterlerimiz, çıkarma gemilerimiz, itfaiye araçlarımız, arazözlerimiz, su tanklarımız, araç/iş makinalarımız, çekicilerimiz, personelimiz görev alıyor. İhtiyaçlar doğrultusunda tüm imkan ve kabiliyetlerimiz seferber edilmiş bulunuyor, her türlü destek sağlanıyor. TSK terörle mücadelede, yangınla mücadelede her zaman, her yerde milletinin emrinde" dedi.
3.08.2021 Siyaset
Bakan Hulusi Akar'ı taşıyan uçak acil iniş yaptı
Bakan Hulusi Akar'ı taşıyan uçak acil iniş yaptı Gaziantep'ten havalanan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın bulunduğu uçağın camı kuş çarpması sonucu çatladı, uçak Adana 10. Tanker Üs Komutanlığına acil iniş yaptı.
26.07.2021 Gündem
Bakan Akar ve komutanlar sınır hattında
Bakan Akar ve komutanlar sınır hattında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile Suriye'nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği 2'nci Ordu İleri Komuta Yeri'nde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.
26.07.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, KKTC'ye gitti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, KKTC'ye gitti TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılmak üzere, KKTC'ye gitti.
19.07.2021 Siyaset
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Teröristler kaçacak delik arıyor
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Teröristler kaçacak delik arıyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak'ın kuzeyinde artan bir şiddet ve tempoda terörle mücadelenin devam ettiğini belirterek, "Mehmetçiğin nefesi bu teröristlerin ensesinde. Oradaki teröristler artık hiçbir şekilde kendilerini rahat hissetmiyorlar. İki gece aynı yerde yatmıyorlar ve kendilerine kaçacak delik arıyorlar" dedi.
14.07.2021 Gündem
Bakan Akar: Terör belasından asil milletimizi kurtaracağız
Bakan Akar: Terör belasından asil milletimizi kurtaracağız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kara Kuvvetlerimiz başta olmak üzere diğer unsurlarla beraber koordineli bir şekilde terör belasından asil milletimizi kurtaracağız. Bunda kararlıyız, en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecek" dedi.
28.06.2021 Siyaset
Bakan Akar: 'Kimse aklımızla alay etmesin'
Bakan Akar: 'Kimse aklımızla alay etmesin' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "PKK ve YPG arasında bir fark yok. Kimse aklımızla alay etmesin. Dinlemeler, raporlar, fotoğraflar ve her şey açık bir şekilde ortada iken hala bazı müttefiklerimizin YPG ile iş birliği yapmaları, onlara silah, sağlamaları kabul edilemez." dedi.
25.06.2021 Siyaset
Bakan Akar: Nereye kaçarlarsa kaçsınlar terörü bitireceğiz
Bakan Akar: Nereye kaçarlarsa kaçsınlar terörü bitireceğiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terör yuvalarına, teröristlerin barınaklarına, sığınaklarına, inlerine girildi, buralar başlarına yıkıldı, yıkılmaya devam ediyor. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar terörü bitireceğiz" dedi.
24.06.2021 Gündem
Bakan Akar duyurdu! 18 bin 196 terörist öldürüldü
Bakan Akar duyurdu! 18 bin 196 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Son 6 yılda 18 bin 196 terörist etkisiz hale getirildi, barınaklarına, sığınaklarına, mağaralarına, tüm inlerine girildi, girilmeye devam ediliyor." dedi.
19.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Atmaca' paylaşımı: İlk kez tam isabetle vurmayı başardı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Atmaca' paylaşımı: İlk kez tam isabetle vurmayı başardı Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Atmaca Gemisavar füzemiz, bugün envantere girişi öncesi gerçekleştirilen son test atışında ilk kez bir gemi hedefini tam isabetle vurmayı başardı." ifadelerini kullandı.
18.06.2021 Siyaset
Bakan Akar'dan flaş açıklama! 'TSK'nın gücünü kimse engeleyemeyecek'
Bakan Akar'dan flaş açıklama! 'TSK'nın gücünü kimse engeleyemeyecek' Milli Savunma Bakanı Akar, "Yalanla dolanla ordumuza ve onun komuta heyetine dil uzatmayı adet haline getiren ordubozanlar var" sözleriyle tepki gösterdi. TSK'nın üç kıtadaki gücünü kimsenin engelleyemeyeceğini vurguladı.
5.06.2021 Gündem
Bakan Hulusi Akar sınırın sıfır noktasında! Astsubay ile duygulandıran diyalog...
Bakan Hulusi Akar sınırın sıfır noktasında! Astsubay ile duygulandıran diyalog... Son dakka haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK komuta kademesiyle sınırın sıfır noktasındaki üs bölgelerinde görevli Mehmetçikle bayramlaştı. Bakan Akar ve bir astsubay arasındaki diyalog dikkati çekti.
13.05.2021 Gündem
Bakan Akar'dan flaş S-400 açıklaması!
Bakan Akar'dan flaş S-400 açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, S-400'lerle ilgili olarak "Taarruzi bir yönü yok. Durduğu yerde herhangi bir şekilde kimseyi tehdit etmesi söz konusu değildir. Kimse için risk, tehdit veya tehlike değildir" dedi.
13.05.2021 Gündem
Bakan Akar: İsrail'in saldırıları insanlık suçudur
Bakan Akar: İsrail'in saldırıları insanlık suçudur Milli Savunma Bakanı Akar, İsrail'in saldırıları ile ilgili, "Bu saldırılar, insanlık suçudur. Bunlar, huzuru, barışı tahrip etmek demektir. İnsanlık için tarihin yazacağı bir ayıptır" dedi.
12.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Dündar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit dündar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.