Uluslararası Göç Örgütü

Uluslararası Göç Örgütü

Son dakika Uluslararası Göç Örgütü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uluslararası Göç Örgütü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uluslararası Göç Örgütü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uluslararası Göç Örgütü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uluslararası göç örgütü gelişmeleri de dahil olmak üzere 481 uluslararası göç örgütü haberi bulunmuştur. Tüm uluslararası göç örgütü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göçmen kadınlara seminer düzenlendi
Göçmen kadınlara seminer düzenlendi Adana Büyükşehir Belediyesi, ilgili daire ve kuruluşların iş birliği ile yerel ve göçmen kadınlar “Toplumsal Cinsiyet Kadın Sağlığı ve Üreme Sağlığı Semineri" düzenledi.
8.02.2024 Adana
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. Peki, AK Parti Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
Libya’da Daniel Fırtınası sel felaketine neden oldu: 5 bin 300 kişi hayatını kaybetti 10 bin kayıp var
Libya’da Daniel Fırtınası sel felaketine neden oldu: 5 bin 300 kişi hayatını kaybetti 10 bin kayıp var Kuzey Afrika'da Fas'taki depremden sonra sel felaketi Libya'yı vurdu. Daniel Fırtınası’nın bıraktığı şiddetli yağışlar, Libya’da felakete sebep oldu. 100 bin nüfuslu Derne’de fırtına iki barajı yıktı. Yetkililere göre sadece Derne’de 5 bin 300 kişi hayatını kaybetti, 10 bin kişi ise kayıp. Uluslararası Göç Örgütü (IOM) Libya Ofisi, sel nedeniyle 2 binden fazla kişinin de yerinden edildiğini bildirdi.
13.09.2023 Dünya
BM: 2022 yılında 3 bin 789 kişi göç yolunda öldü
BM: 2022 yılında 3 bin 789 kişi göç yolunda öldü Birleşmiş Milletler’e bağlı Uluslararası Göç Örgütü (IOM), 2022’de Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan ayrılan 3 bin 789 kişinin göç yolunda hayatını kaybettiğini duyurdu. Bu sayının 2017’den bu yana görülen en yüksek can kaybı sayısı olduğu ifade edildi.
15.06.2023 Dünya
ABD’nin 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana’ya indi
ABD’nin 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana’ya indi ABD’nin deprem bölgesine ulaştırılmak üzere Türkiye’ye gönderdiği 2.5 milyon dolarlık yardım uçağı Adana Şakirpaşa Havalimanına indi.
17.02.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki
Bakan Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert tepki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Yunanistan ve Frontex suç ortaklığı yapıyor. En son yaşanan olayların Türk kara sularında gerçekleşmiş gibi göstermek için koordinatları nasıl değiştirildiği de ortaya çıktı. Yunanistan'ın suçu arttıkça Türkiye'ye iftira atmaya yeltenmesi doğaldır. Yunanistan'ın yalanları ortaya çıktı" dedi. 
17.10.2022 Gündem
EYT ile ilgili Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Önümüzdeki günlerde...
EYT ile ilgili Bakan Bilgin'den son dakika açıklaması! Önümüzdeki günlerde... EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Bursa’da konuşan konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. EYT dosyasının önlerinde olduğunu ve ileriki günlerde tamamlanacağını söyleyen Bakan Bilgin, “Türkiye’nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışıyoruz, bunların üzerinde çözüm yolları üretiyoruz. Formüller buluyoruz. En uygununu tamamladığımız gün, daha önce 3600’de yaptığımız gibi, asgari ücrette yaptığımız gibi onlarla ilgili açıklama yapacağım. EYT var, EYT’yi tamamladığımız gün, onları açıklayacağım” dedi.
28.07.2022 Çalışan Hakları
BM'den Ukrayna açıklaması! 5,2 milyon kişi...
BM'den Ukrayna açıklaması! 5,2 milyon kişi... Birleşmiş Milletler Mülteci Yüksek Komiserliği, son 24 saatte 45 binden fazla kişinin Ukrayna’yı terk ettiğini açıklayarak, ülkeyi terk eden Ukraynalıların sayısının 5,2 milyonu aştığını belirtti.
25.04.2022 Dünya
Polonya’ya 2,5 milyondan fazla Ukraynalı sığınmacı geldi
Polonya’ya 2,5 milyondan fazla Ukraynalı sığınmacı geldi Polonya Sınır Muhafızları 2,5 milyondan fazla Ukraynalı sığınmacının sınırı geçerek Polonya’ya geldiğini açıkladı.
7.04.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Taliban’ı kapsayıcı olmaya çağırdı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Taliban’ı kapsayıcı olmaya çağırdı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Afganistan'daki İnsani Duruma İlişkin İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı Açılış Oturumunda konuştu.
19.12.2021 Siyaset
Akdeniz'de büyük facia! 100'ün üzerinde kişi hayatını kaybetti
Akdeniz'de büyük facia! 100'ün üzerinde kişi hayatını kaybetti Akdeniz'in orta kesiminde düzensiz göçmenleri taşıyan lastik botun battığı ve en az 100 göçmenin hayatını kaybettiği bildirildi.
22.04.2021 Dünya
Yemen'de göçmenlerin gözaltı merkezinde yangın: 8 ölü, 170  yaralı
Yemen'de göçmenlerin gözaltı merkezinde yangın: 8 ölü, 170 yaralı Yemen'in başkenti Sana'da göçmenlerin tutulduğu gözaltı merkezinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, 170 kişi yaralandı.
7.03.2021 Dünya
Libya açıklarında facia! İki tekne  battı, 100'e yakın kişi  öldü
Libya açıklarında facia! İki tekne battı, 100'e yakın kişi öldü Uluslararası Göç Örgütü (IOM), Akdeniz'de, Libya açıklarında iki teknenin batması sonucu 100'e yakın düzensiz göçmenin boğulduğunu bildirdi.
13.11.2020 Dünya
Libya açıklarında facia! En az 74 mülteci boğularak öldü
Libya açıklarında facia! En az 74 mülteci boğularak öldü Uluslararası Göç Örgütü (IOM), Akdeniz'de, Libya açıklarında bir teknenin batması sonucu en az 74 düzensiz göçmenin boğulduğunu bildirdi.
12.11.2020 Dünya
Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'tan flaş açıklama
Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'tan flaş açıklama Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, Kızılay'a 2015'ten 2019'a kadar geçen sürede sadece 5 iş insanı ve 11 şirketin 'özel şart' öne sürerek 50 milyon 852 bin TL bağış yaptığını söyledi. Kınık, "10 milyar TL'nin içerisinde özel şartlı yardımların oranı sadece binde 5'tir" dedi.
4.02.2020 Gündem
Venezuela'da Guaido'dan 'gölge kabine' hamlesi
Venezuela'da Guaido'dan 'gölge kabine' hamlesi Kendini "geçici devlet başkanı" ilan eden Ulusal Meclis Başkanı Guaido, muhalif isimler Lopez ve Borges'in dahil edildiği yeni kabinesinin ülkeyi seçimlere götürecek geçiş hükümeti görevi üstleneceğini savundu.
29.08.2019 Dünya
Limanları kendi gemilerine bile kapattılar
Limanları kendi gemilerine bile kapattılar İtalya, Akdeniz’de kurtardığı göçmenlerle Lampedusa Adası'nın limanına girmek isteyen kendi sahil güvenlik gemisini limana almıyor.
26.07.2019 Dünya
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! Binlerce öğrenciye ücretsiz olacak...
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! Binlerce öğrenciye ücretsiz olacak... Milli Eğitim Bakanlığı ile Uluslararası Göç Örgütü'nün iş birliğinde hayata geçirilen projeyle ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz taşıma desteği verilecek.
8.06.2019 Eğitim
Son dakika... Göçmen faciası! Onlarca kişi boğuldu
Son dakika... Göçmen faciası! Onlarca kişi boğuldu Uluslararası Göç Örgütü (IOM), Akdeniz'de Tunus açıklarındaki uluslararası sularda bir teknenin batması sonucu en az 70 düzensiz göçmenin boğulduğunu duyurdu.
10.05.2019 Dünya
Doğu Afrika'da düzensiz göçmen trajedisi: 5 ölü, 130 kayıp
Doğu Afrika'da düzensiz göçmen trajedisi: 5 ölü, 130 kayıp Uluslararası Göç Örgütü (IOM), Kızıldeniz kıyısındaki doğu Afrika ülkesi Cibuti açıklarında iki botun alabora olması sonucu en az 130 düzensiz göçmenin kaybolduğunu, 5 kişinin de cesedine ulaşıldığını bildirdi.
29.01.2019 Dünya
Suriyeliler için 3 milyar Euro destek geliyor
Suriyeliler için 3 milyar Euro destek geliyor Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, AB’nin Türkiye’de yaşayan Suriye vatandaşlarına yönelik desteklerini sürdüreceğini belirterek, "Türkiye hükümetine 3 milyar Euro daha verilmesi üzerinde tartışılıyor. Şu anda neler yapılması gerektiği ile ilintili olarak müzakerelerde devam ediliyor. İnsani destekten sosyo-ekonomik desteğe geçiyoruz. Buna bağlı olarak da ‘ikinci round’luk projelerimizi imzalamak üzereyiz." dedi.
19.11.2018 Dünya
2 yıl boyunca tecavüze uğramış
2 yıl boyunca tecavüze uğramış Akdeniz'de kurtarılan ve İtalya'ya girmelerine izin verilmeyerek günlerdir bir gemide mahsur bırakılan Afrikalı göçmenlerin Libya'da kaldıkları iki yıl boyunca şiddete maruz kaldığı, işkence gördüğü ve tecavüze uğradığı bildirildi.
28.08.2018 Dünya
'Venezuela'daki göç Akdeniz'deki krize yaklaştı'
'Venezuela'daki göç Akdeniz'deki krize yaklaştı' Ekonomik kriz nedeniyle Venezuela'dan komşu ülkelere göç edenlerin sayısında son günlerde ciddi artış var. Birlşemiş Milletler'e bağlı çalışan Uluslararası Göç Örgütü (IOM) durumun 2015 yılında Akdeniz'de yaşanan mülteci krizine benzer bir noktaya doğru gittiği uyarısında bulundu.
25.08.2018 Dünya
Venezuela'yı 2,3 milyon kişi terk etti
Venezuela'yı 2,3 milyon kişi terk etti Enflasyonun yüzde 1 milyonu bulması beklenen ülkeden kaçanlar, sınırı geçip Kolombiya, Peru ve Ekvador'a yöneliyor.
24.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Göç Örgütü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uluslararası göç örgütü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.